Šešėlinė Vyriausybė siūlo žmonėms, patyrusiems vakcinos šalutinį poveikį, atlyginti žalą

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Karbauskio baltos kumelės sapno straipsnis.

Reikėtų skaityti TEKSTĄ prieš komentuojant

Reikėtų skaityti TEKSTĄ prieš komentuojant  portretas
Kur galiu paskaityti apie teisines prielaidas atlyginti žalą , kurią lemia sunkius padarinius sukėlusios nepageidaujamos reakcijos Į VAKCINAS ? Taip , kitos žalos patirtos gydymo metu , atlyginimo mechanizmas yra .

svieto lygintojas

svieto  lygintojas portretas
pasiskaityti atidziau reiketu istatymus ,yra seniai isleisti visokiu susirgimu padarytai zalai istatymai ,ir tai yra jau seniai vykdoma,matyt nuo medzio nukrito tas veikejas ,vis sapnuojasi svetimi pinigai,Niekas istatymu ne dubliuoja.

Klausimas bukagalviams

Klausimas bukagalviams  portretas
Lietuvos gyventojai yra tokios "vertės" kaip ir Latvijos , Danijos Suomijos , Vokietijos , Italijos ir ....AR JIE PRASTESNI ? Kaip supratau liberkonservynas Lietuvos žmonių nevertina ? Todėl apie kompensavimą net negalvoja ? Moralinės padugnės politikoje ? Panašu ....

Klausimas

Klausimas portretas
Už gandragalvių valdžios priešrinkimines atostogas žmonės sumokėjo gyvybėmis. Kas atsakys? Kas atlygins artimiesiems padarytą moralinę ir finansinę žalą? Gėdos turėtumėt. Šešėlyje tupint, stogas visai nuva]iavo.

Taigi

Taigi  portretas
Svarbiausia atlyginti žalą vargšų vargšui Karbauskiui. Kiek jis vargo turi per tas kaukes, norėdamas pabendrauti su Širinskiene.

Tam ?

Tam ?  portretas
Esi totaliai bukas pletkininkas ...pačiam nebaisu nuo bukumo ? Ar žinai kada buvo rinkimai ? Spalio 11 buvo tik 204 atvejai ir nei vienos mirties !!! Dabar po 500 kasdien ir kasdien po kelias mirtis ! Turime vakcinas ! Turime šimtus tūkstančių vakcinuotų ! Kodėl nėra , bukena , karantino ? :))) kaip nusibodo buki ....patryjotų zombiai ...

babule

babule portretas
tik jau nesitikekit is sitosm durnabobiu valdziios ka nors gauti, jos tik bausti ir atimti sugeba, matai labai myli juodasiknius, nes iki sio laiko nerado tinkamo lietuvio tai juocki tikrai susiraas

?

? portretas
O kas atlygins žalą už šimtus mirčių kurias sukėlė buvusi vyriausybė neskelbdama karantino prieš rinkimus, kai užsikrėtimų skaičius siekė 1000÷4000 į dieną?

Kaip iš kokių lėšų ?

Kaip iš kokių lėšų ?  portretas
Iš to pačio " maišo " kur migrantams atseikėjame . Ar Lietuvos žmonės mažiau verti " bilieto " ir 300 eurų ? Puikus " valstiečių " siūlymas , o PIŠ vyriausybę į " muilą " :)))

Atlyginti

Atlyginti portretas
Iš kokių lėšų???

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Vampyrai (nusikaltėliai) geria mūsų kraują dėl vitamino D, kurio neturi galimybės gauti iš saulės, nes amžinai braižosi patamsiais. Ar mes kada nors apie tai susimąstėme? Ne. Mes juk tik apie save galvojame....

Anonimas

Anonimas portretas
O kodėl tik dabar, kai kitose šalyse tokie mechanizmai veikė nuo pradžių? Kita vertus, kai pas mus medikų požiūris "skiepai niekaip nesusiję", įrodyti bus sunku.

Tai Aš manau

Tai Aš manau  portretas
Jums ne gėda ? Net straipsnio neskaitėte ir komentuojate ? Kaimyninės šalys TURI kompensavimo mechanizmą !!! Net artimi latviai !!! tik Lietuva liberkonservyno valdoma piliečiams sugeba baudomis grąsinti ! Feeee....liberkonservyno zombiai ...tokie išrinko šią seimo daugumą ....

galima jau kreiptis,

galima jau kreiptis, portretas
šešėlinis karbauskis atlygins

AŠ manau

AŠ manau portretas
Siūlo pakol nėra valdantysis.O kai reikėtu būtu špyga ,o ne kompensuotu.Iš savu trašų milijonų sukauptu kompensuok.

Pagarba Karbauskiui,

Pagarba Karbauskiui,  portretas
ir " valstiečiams " . Labai teisingas siūlymas . Tikiu žmonės labiau pasitikės ir eis skiepytis . Vėl " valstiečiai " RODO kaip galima KITAIP SPRĘSTI problemas . Be šantažo , grasinimų , kiršinimo . Valstiečiai buvo geriausia vyriausybė per 31 m . Pagarba .

Mikas

Mikas portretas
Ramūnas- dalybų meistras. Pirmyn į rinkimus.

Klpd.

Klpd. portretas
Aha, siūlykit..:D)PIŠ tik įsibėgės ir..špygą parodys:D)

Teisingas.pasiulymas

Teisingas.pasiulymas portretas
Puiku!

o vania

o vania portretas
pasirodo, - pavyduolis, mmm? Iš kitų paimt - kitiems atiduot? mmm? Pasitaisyk budionovkę, nuslinko ant nosies galo...

vania

vania portretas
na,koki 100 euru butu galima duoti,ir bent 1000 paimti is tu kurie pateks i ligonine

nuomonė

nuomonė portretas
normalus pasiūlymas šaunu.

Galerijos

Daugiau straipsnių