Seimas ėmėsi neįgalumo nustatymo pertvarkos: būtų vertinama ne tik sveikatos būklė

Grįžti į straipsnį

Z

Z portretas
Pašalpinių nepriverčia dirbt,tai nusitaikė į pačius pažeidžiamiausius žmones. Neįgalūs žmonės bus verčiami dirbt,už mažus atlyginimus, kad tik šitie ponai galėtų prabangiai gyventi neįgalių žmonių sąskaita.

Pinigu yra.

Pinigu yra. portretas
dėl sukilusių kainu valdžia surinks milijarda suvirš pvm kuris nebuvo numatytas biudžete. Alebettačiau jiems vistiek gaila. Ketvirtadieni nebuvo priimti opozicijos pasiūlymai dėl kompensacijų ir kito krizinės padėties reguliavimo. Šhimon iššokus savo akiplėšiška melavimo maniera išrėžė mantrą,,Pinigų nėra". Jiems geriau Ukrainai ar savo juokingam karinių žaisliuku įsigijimui/tiksliau praplovimui/ atiduot bet tik nesavo žmonėms. Ir dar išlindo senis Gentvilas /kad ji kur velniai kada nujotu/ ir besivaipydamas ,,paguodė" kad pagal skaičių per du posėdžius opozicijos siūlymų buvo priimta tiek pat kiek pozicijos todėl balansas yra.Ir pykt nėra ko.. Lygtais jie turi seime dirbt pagal kažkokių lygių galimybių principą ir visai ne tą kas reikalinga žmonėms, o pagal tai kiek kas gali pateikt įstatymų

to Pilietiškas

to Pilietiškas portretas
Tiesiog per daug neigaliuju Lietuvoje, tad Konservatoriai nusprende apmazinti juos. Pagalvokit kiek pinigu valstybe gales sutaupyti, pasikelti sau algas is tu pinigu ar prisipirkti nauju zaislu kariuomenei, ypac Bayraktar bei Himars reiktu.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ot turime seimą ir vyriausybę - net neįgaliajam pavydi varganų pinigų (juk jiems reikia dvigubintis ar dar daugiau didintis algas!). Tai neįgalusis ir nesistengs nei mokytis,nei siekti aukštesnės kvalifikacijos, nes finansiškai neapsimokės būti savarankiškesniu! Pvz.: daug kurčių žmonių stengiasi išmokti bendrauti sakytine kalba (ne gestų) ir įsijungti į girdinčiųjų visuomemę! Ši reforma nemotyvuos jauno žmogaus siekti kuo aukštesnių rezultatų! Turi negalią, gsuk išmoką ir gyvenk ramiai be dideliu pastangų - pinigai bus didesni!

Klaipėdietis

Klaipėdietis  portretas
Panašu, kad tikslas aiškus: kiek įmanoma labiau sumažinti išmokas neįgaliesiems. Akivaizdu, jog objektyvius medicininius duomenis ruošiamasi pakeisti kažkokiomis savomis interpretacijomis, kiekvienu konkrečiu atveju. Jei iki šiol dar buvo kažkokie kriterijai, tai nuo šiol planuojami burtai, o surasti teisybę net ir apskundimo atveju, bus dar sunkiau.

Na jeigu jau

Na jeigu jau portretas
vėl pertvarka tai tikrai nieko gero nebus. Dabartinių asilų tradicinis darbas - sudribt buvusią pakenčiamą tvarką o paskui žiūrėt kokis sudas iš to išėjo išėjo

Julius

Julius portretas
Įdomu, ar jau visi nusipirkę invalidumą patikrinti? Oi, kiek dar atsirastų darbingų...

As

As portretas
Tai negi niekas neapgins silniausiuju, taip ir praleis sita sadistine reforma?

Karma

Karma portretas
Gal kada ir vyriausybei teks šituo pasinaudoti juk nieks nežino,kas ko laukia,nuomone

Alius

Alius portretas
Cia tikslas praretinti siuos zmones

Isvarys

Isvarys portretas
vergauti ir neigaliuosius... Bekojai eis kariauti!

Galerijos

Daugiau straipsnių