Seimo valdyba neleido V. Ąžuolui ir D. Kepeniui dirbti iš vertėjų kabinų

Grįžti į straipsnį

Vila

Vila portretas
Kazkam cia kvepia pasityciojimu, o man kvepia taip pat pasityciojimu, tik is visuomenes, nes tarsi seimunams galioja kitos taisykles del Covid-19 pandemijos. Vis nori buti lygesni uz kitus. Kepeniui is viso reiktu galva pasitikrinti.

Anonimas

Anonimas portretas
Čia man kvepia daugumos pasityčiojimu iš tokių pat rinktų Seimo narių nekalbant kad jie tyčiojasi ir iš rinkėjų kurie tuos seimūnus rinko.

slykstu

slykstu portretas
Man tai labai slykstus zmogeliukai kurie rodo pavyzdi kad ANT VISKO GALIMA NUSISPIAUTI IR PASITYCIOTI Labai slykstu kad toki pavyzdi rodo ,,SEIMUNAI'' zodi seimunai rasau kabutese

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tai yra pasityciojimas is zmoniu rinkusiu seima..

J

J portretas
Na tikrai durnynas vyriausybej neileist seimo nario i darbo vieta kuriuos rinko gyventojai tai jau nusirite zemiau plintuso su savo sprendimais

kaunietis

kaunietis portretas
Sitie du-vienas senas sukcius,kitas-karbauckio saikos tranas,pagal istatyma turi patys kasdien susimoketi uz testa,ir, prasom,jei neigiamas-dirbkit.Jokiu privilegiju tiems tautos tarnams neturi buti,del privilegiju kazkada ir raudonuju valdzia nuverteme.

ALGIS

ALGIS portretas
pagaliau šundaktariui uždėtas apynasris .

Kaip tokie idiotai

Kaip tokie idiotai portretas
Gali dirbti seime? Patys leidžia įstatymus, patys jų nesilaiko

Kirminas

Kirminas portretas
Na kazkoks idiotizmas gal as ko nors nesuprantu bet seimo nariai tautos isrinktirji jie atstovauja mane.Tai slepdamiesi uz terio zenkliuko zmoniu atstovai prarado teise atstovauti juos.Mes likom beteisiai .Nuo kada GP tapo dukumentu tai nafik reikalingas LR pasas jai pas mus jau nauja valstybe gimsta GP turetoju bet ne Lietuvos pilieciu. As jokios GP valdzios nerinkau ir jos ystatymams nepaklusiu.

opa

opa portretas
klounai

koce parinates

koce parinates portretas
galesit dyrbt nuotoliniu su triusikais kaip Grazulio kadras

To neziniukas

To neziniukas portretas
Nepalyginami dalykai, klaunai protingi o vaidina kvailius, o šie kvaili bet vaidina protingus.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Šitiems susireikšminusiems bepročiams reikia įrašyti pravaikštas ir už tas dienas nemokėti atlyginimu, o padarius daugiau pravaikštų svarstyti dėl pašalinimo iš seimunų, gal tegul nesijaučia visagaliais.

Neziniukas

Neziniukas portretas
Siaip, klounai turetu dirbti ne seime, o cirke. Ar ne?

gaila

gaila portretas
Slykstu kiek daug tame musu pagal sarasus isrinktame seime .....?........Kiek daug valstybe praranda pinigeliu mokedama riebius atlyginimus kuriu dauguma visiskai neverti bet silta guoli suteikia RINKIMAI PAGAL SARASUS bet pries veja nepapusi nes vejas ju paciu sukurtas

Galerijos

Daugiau straipsnių