Seimo vadovė apie asmenvardžių rašymą: tai žmogaus orumo klausimas

Grįžti į straipsnį

Patarimas

Patarimas  portretas
Baikit triesti . Nieko blogo nenutiko. Patriotai-idiotai....vaikai lietuviskai kalbet nebenori, tauskia angliskai, o jie cia viduriuoja del poros raidzių...

Ir kas galėjo pagalvoti , kad KELIS dešimtmečius

Ir kas galėjo pagalvoti , kad KELIS dešimtmečius  portretas
jokia " valdžia " nesugebėjo padaryti to KĄ PADARĖ seimo daugumoje būdami vieninteliais patrijotais , turinčiais teisę valstybės šventes švęsti , žuvusiųjų aukoms pagerbimo kalbas sakyti , KONSERVATORIAI su LIBERALAIS + Laisvė , SUDARKYTI LIETUVIŲ Kalbos abėcėlę !! ___Diskusija dėl originalios asmenvardžių rašybos dokumentuose įteisinimo Lietuvoje vyksta jau kelis dešimtmečius, parlamente ne kartą dėl to teikti įstatymų projektai, tačiau nepakakdavo balsų jiems priimti.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Arabai visais keliais naikina Lietuvybe. Ar neprisizais?

seimo issigimelius manyciau reikia uz tokia

seimo issigimelius  manyciau reikia uz tokia portretas
antivalstybine veika ---saudyt , kaip valstybes isdavikus

Koks orumas?

Koks orumas? portretas
Juk taip nuorinama pati kalba prikaišiojus svetimybių.

Morgana

Morgana  portretas
Lietuvių kalbos ir tautos išdavystė.

Taip priešų įgyjama

Taip priešų įgyjama portretas
vis daugiau ir daugiau. Na, kas už tokią valdžią balsavo?

ponia Čmilyte , pamiršote kieno orumą

ponia Čmilyte , pamiršote  kieno orumą  portretas
turite atstovauti ? LIETUVOS ! Lietuvių kalbos ! Žmogaus orumas yra ŽINOTI , kokia kalba yra VALSTYBINĖ , toje šalyje kurioje nori gauti asmens dokumentus ! Lietuvoje vis dar valstybinė yra lietuvių klb ! Nors su tokiai seimo dauguma " dėl svetimtaučių orumo " gali ir pasikeisti . Konstitucijoje aiškiai rašoma - asmens dokumentai rašomi valstybine kalba ! Kas gins lietuvaičių ŽILVINŲ ar ....orumą kitose šalyje , norint būtinai vardą rašyti su Ž raide , o ne Z ? Visai praradote gėdą ir pagarbą Lietuvai . Teisingai minia švilpė .

Zita ŠLIČYTĖ: Turime neįgalų, valdžią uzurpavusį Seimą

Zita ŠLIČYTĖ: Turime neįgalų, valdžią uzurpavusį Seimą portretas
- Jums, vienai iš Konstitucijos kūrėjų, skaudu ar pikta, kai matote, kas daroma su Konstitucija? - Jau yra peržengtos raudonos linijos. Norėčiau labai aiškiai pasakyti, kad mūsų valstybės ūkinė, teisinė ir dorovinė krizė, kurią dabar išgyvename, tikrai nepriklauso nuo Konstitucijos trūkumų. Ji kilo dėl valdžios, vykdančios įstatymų priežiūrą, veiklos. Seimo, kaip teisėkūros institucijos, pagarba Konstitucijai galėtų taip pat daug ką išspręsti, tačiau Seimas, prisiekęs laikytis Konstitucijos, ją gerbti, valosi į ją kojas.

Teisininkė Zita ŠLIČYTĖ: Turime neįgalų, valdžią uzurpavusį

Teisininkė Zita ŠLIČYTĖ: Turime neįgalų, valdžią uzurpavusį  portretas
Tai gėdinga. Lietuvoje, ypač Seime, klesti teisinis vulgarumas, teisinių vertybių suvokimo deformacijos ir įvairūs teisinės kultūros recidyvai. Verta priminti, jog Seimas beveik prieš dešimtmetį, 2012 m. kovo 15-ąją, priėmė konstitucinių įstatymų sąrašą. Pirmuoju šiame sąraše buvo įrašytas konstitucinis Valstybinės kalbos įstatymas, o 5-uoju - konstitucinis Referendumo įstatymas.

tada

tada  portretas
kur Valstybės orumas valstybinei kalbai? tai tas pats kaip viena asaba bandė pristatyti mėlynių stiklainius pagal lytį, kai priežastis alkoholis ir kvaišalai

Rusė Čmil, lenkė Dobrovolska sprendžia

Rusė Čmil, lenkė Dobrovolska sprendžia portretas
Kad turi teisę naikinti Lietuvių Kalbą!

Galerijos

Daugiau straipsnių