Seimo sprendimas dėl privalomojo darbuotojų testavimo apskųstas KT

Grįžti į straipsnį

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Konstitucijai prieštarauja kvailų ir ir bukų populistų smirdėjimas Seime. Konstituciją kūrė kad ją skaitytų protingi žmonės , o ne mosuotų kad pridengti savo durnumą.

zenonas

zenonas portretas
Dėi covid -testuojama,dėl tuberkuliozės daro rengenogeamą,dėl helmintų tiria kaprologiniai -taip kad dėl įvairių užkrečiamų ligų atatinkami tyrimai. Sergantys užkrečiamomis ligomis ne visus darbus gali dirbti-todėl dėl covid privalomas testavimas.

Zenonui

Zenonui  portretas
O kodėl išskiriama tik covidas ? Kodėl tik dėl jo testuojama ? Ar nėra daugiau užkrečiamųjų ligų ? Suprasčiau , jei testuotų ar neserga tuberkulioze ar neserga virusiniu hepatitu ...ar ...ar ...Pasidomėkite kokiomis užkrečiamosiomis ligomis gali užsikrėsti žmogus :)

zenonas

zenonas portretas
taip konstitusijoje numatyta galimybė pasirinkti darbą,bet kadgalėtum dirbti tą darbą turi atitikti darbuotojo sveikata.Sergantys užkrečiamomis ligomis daugelyje darbų dirbti negali. todėl ir reikalingas testavimas.Kaip to nesupranta dalis parlamentarų?

pilietis

pilietis portretas
Jausmas lyg gyventum kazkokioje durnanamio palatoje.Ka tas KT isspres, pucia viena duda su valdanciaisiais.

*****

***** portretas
Pritariu . Aš ne antivakseris , aš sveikas žmogus , kuris laikėsi visų PIŠ Vyriausybės rekomendacijų ir NEUŽSIKRĖČIAU . Nesirgo ir mano šeimos nariai . Kokie testai ? Mes ir toliau laikomės 2 metrų atstumo , nešiojame kaukes , asmeninė higiena . Testuoti manau reikia tik tuos , kurie jaučia simptomus . Ar vakcinos vis tik yra " tuščias pinigų " ištaškymas ? Sergame vis tiek ? Gal lengviau ? Gal ? Bet nesunkiai serga ir daugelis nevakcinuotų ? Pasirodo reikės vakcinuotis kasmet ir dar po 3 dozes ? Abejonių vis daugėja ...

Galerijos

Daugiau straipsnių