Seimo rezoliucijoje – susirūpinimas dėl Rusijos primetamos sąjungos Baltarusijai

Grįžti į straipsnį

Opas

Opas portretas
Lygiai prieš 21 metus buvo toks Semionas Šareckis Baltarusijos Prezidentas Lietuvoje:) Pripažintas vakarose bet Ne Baltarusjoje:) Dabar jis gyvena JaV

nIeko jūs nepadarysit

nIeko jūs nepadarysit portretas
Baltarusija seniai yra Rusijos draugas ir to neatsisakys. Dar kad Vakarai galėtų ką nors be atvirų sienų jiems pasiūlyt. Taigi manot kaimynai nematė, nežino kaip mes nugyvenom savo šalį su visokiu užsienio aferistų ir vagių pagalba? Manot jie nežino kad mūsų Valstybė neturi nei vienos gamyklos, nei jokio turto nešančio pinigus į biudžetą ir kad tos kelios valstybinės akcijos, kuriomis mojuojama strateginių objektų ir kt.stambių įmonių ar veiklos sričiu valdyme, suteikia teisę kažką įtakoti? Visi ligoniai, pensininkai, vaikai, socialinė sritis ir t.t. sukrauti ant paskutiniių (kurie dar neišsilakstė iš Lietuvos) dirbančiųjų sprando ir net nebandoma ieškoti kitų finansavimo būdų. PAS BALTARUSIUS ŠILDYMAS NEMOKAMAS! Vien tas ka reiskia.

Klausimas

Klausimas portretas
ar ir tuscios kedes rupinasi ivairiais klausimais tik nesusijusiais su Lietuva?

deinis

deinis portretas
Man senam nesuprantama ,kas perskaičiavo ar patikrino balsus ,kaip žinoti ar jie suklastoti ir kitkas domina ,kaip Izraėiio gyventoja nori vadovauti belarusams ar savo žmonių neturi ,vot čiom vopros.

Galerijos

Daugiau straipsnių