Seimo pirmininkė: pagrindo bijoti Stambulo konvencijos nėra

Grįžti į straipsnį

O

O portretas
Grybauskaite sake kad kaip ivesim eura tai kainos nekils pamelavo tai gal cia tas pats melas

Jo

Jo portretas
Nera stambulo konvencijos stambulas jos atsisake tai mires lavonas kam lavonas dar gali buti naudingas tik palaidoti

ALGIS

ALGIS portretas
Kaip nebijoti , jau dabar LUIETUVOS RESPUBLIKOS SEIME BALSUOJAMA IŠKRYPĖLŲ VĖLIAVA , TAI KAS BUS PO TO .

Anonimas

Anonimas portretas
Žinoma, kad nėra nes už muilą nereikės mokėti....

Prieš 700 metų

Prieš 700 metų portretas
lietuviai atsilaikė nuo kryžiuočių puldinėjimų, kuriuos rėmė visa Europa, atsilaikysim ir dabar.

klausimas

klausimas portretas
ar tikrai nieko nesupranta ar apsimeta? socialine lytis žaisti moterims šachmatais šalies rinktinėje ? ir tik? ratifikuoi Stambulo konvencijas ir įteisinti socialinę lytį? jauninti alkoholio įsigijimo amžių? leisti reklamą, kuri tiesiogiai veikia nesusiformavusi žmogų? ir ilginti įsigijimo laiką? net žaislų reklamos yra draudžiamos vaikų laidos? o alkoholį galima? švirkštus tiekti kalėjimuose? na kur didmestris, bet kitur visiška nenuovoka ,autsaiderę , ar noras išlaikyti seimo daugumą aukojant tai kas neaukojama,, nes prilyginama išdavystei kokia ateitį kurią savo vaikams? parsidavė? po kam? 30 su?

Tai

Tai  portretas
Čmilytė viską žino, nesiginčyti.

TANKISTO ANŪKEI

TANKISTO ANŪKEI portretas
STOP PATYČIOM

Alis...

Alis... portretas
kalba eina ne apie baimę, bet apie tradicinių vertybių išsaugojimą... socialinė lytis,- tai paties individo sugalvota sąvoka... šiandien aš moteris, o rytoj aš jau vyras... ir atvirkščiai,- šiandien aš vyras, o rytoj aš jau moteris... ir kreipiuosi į ligonių kasas, kad man nemokamai pakeistų Dievo duotą lytį... svieto pabaiga, kai žmonės eina iš proto... akmenis tegul paskaldo, tai praeis norai išsidirbinėti... čia viskas iš per gero gyvenimo ir TV šou įskiepytų vertybių... čia mažuma pralindo į valdžią ir kurpia savo norų įgyvendinimą... tai antidemokratiška... anadien mačiau: jau ir vaikų žaisliukai spalvinami vaivorykšte... kas jiems davė teisę pasisavinti vaivorykštę,- laumės juostą?...

Anonimas

Anonimas portretas
Dėl tos konvencijos kitose ratifikavusiose šalyse,pagal Čmilytę,atseit nieko neįvyko,nes jau buvo įvykę prieš ją,ir šiknaskylės jau buvo atviros.

ALGIS

ALGIS portretas
Ratifikuoti tik r e f e r e n d u m u

Kgb

Kgb portretas
Palikuonys seime...neužmirškite,kad esate išrinkti tarnauti daugumai

Jonas

Jonas portretas
O kur kalba apie vyrų konvenciją?Kam tie vyrų pagalbos centrai po visus didziuosius miestus?Tikiuosi,ne del įdomumo.O balsavimą prastumti nori,kad padlaižiauja visoms organizacijoms,gal net jei koks užsienio benamis įkurtų.O kiek patycių Lietuvoje iš moterų patiria vyrai,ypač turintys įvairių negalių,negalintys savęs pilnai islaikyti.Juk jos apeina visur,nes tai leidzia įstatymai.Vyre,tau nepatinka,tada eik po ,,šimts pypkių".

Kiša niekalą rimtu veidu

Kiša niekalą rimtu veidu portretas
Net pati Seimo pirmininkė abejoja Stambulo konvencija, bet vynioja žodžius į vatą: "kai kurios nuostatos yra susijusios ir su tam tikromis pasekmėmis mūsų švietimui ir netgi žodžio laisvei." Sakytų tiesiai-šviesiai: bus neigiamos pasekmės, kurias ateityje ar išgydysime.

Anonimui

Anonimui portretas
Tiksliai pasakyta!

a lia ,,,seimo pirmiNYke,,,

a lia ,,,seimo pirmiNYke,,,  portretas
susikisk savo nuomone del stambulo konvencijos y visas skyles kurias turi ......ne tokiom DUROMS aiskint ....ko bijot ,o ko ne....

Lietuva turi visus istatymus

Lietuva turi visus istatymus portretas
Lietuva turi savo Konstituciją. Jos privalu laikytis. Jei trūksta įstatymų kažkurioje srity, tai jie gali būti išleidžiami. Priimti konvenciją tik dėl socialinės lyties? Dabar mūsų valstybėje yra armija valstybės tarnautojų. Kaip jie vykdo savo pareigas žino kiekvienas, susidūręs su valstybinėm institucijom. Priėmus Stambumo konvenciją atsiras dar viena institucija, kuri kuruos ją. Ruoš ir teiks aibes ataskaitų, planų, projektų. Bet realus darbas? Panaudokite energiją dabartinių Lietuvos įstatymų įgyvendinimui ir viskas bus gerai.

pats

pats portretas
laikas jai pasitraukt iš užimamo posto ........... vien dėl moralinių nuostatų

Gk

Gk portretas
Iskrypeliams nėra pagrindo,bet normaliems yra

Anonimas

Anonimas portretas
Socialinė lytis...ar tai, paprastai išsireiškus, yra iškreiptu mastymu apie lytinius santykius pasižymintys asmenys.Švietimo sistemojeTOKIE gali platinti homoseksualizmą jaunimo tarpe.Todėl ir naujadaras atsiranda;kol visi susigaudys,pederastija jau bus įstatymiškai patvirtinta.

idomu

idomu portretas
Kam reikėjo savo pavardę sulietuvinti, kokia priežastis?

aišku

aišku portretas
mes visi tikim persona su dviem pavardėm, iš kurių nė vienos lietuviškos.

opa

opa portretas
Viktorija Viktorovna Čmil - doč oficėra KG-B.

Galerijos

Daugiau straipsnių