Seimo pirmininkė: jei rekomendacijų nepakanka, gali tekti grąžinti karantiną

Grįžti į straipsnį

S.S.S.

S.S.S. portretas
realiai kiek gavo Europos paramos pinigų, tai prie visų ligoninių jau galėjo pastatyti po atskirą skyrių, visas ligonines modernizuoti, kad būtų automatinės vėdinimo sistemos, mokyklose irgi vėdinimo sistemas įrengti. Bet deja pinigai ištaškyti saviems ir jokie karantinai nepadės.

Apie nesveikus zmones

Apie nesveikus zmones portretas
Ar pastebejote, kad pas cmilyte akys labai arti nosies kaip ir pas putina. Nesveikai atrodo.

idomu

idomu portretas
Kur dingo ES milijardai subsidijų skirtų pandemijos padariniam likviduoti. Čmyl - kur pinigai :)?

>

> portretas
> kauniečiai. Gal jau užteks, pernai be vakcinos susirgimų buvo daug kartų mažiau , nei šiemet su vakcinomis. Nereikėjo visą vasarą kvailioti , ES subsidijas grobstyti ir linksmintis masiniuose renginiuose - nevykėlių ir vagių režimas fui..

Reikia mesti lauk galimybių pasą !!!

Reikia mesti lauk galimybių pasą !!!  portretas
Kaukė patalpoje - privaloma ! Atstumai , rankų higiena .. IR JOKIO KARANTINO ! Žmonės turi užsidirbti . Gana varyti valstybę į skolas . Ši vyriausybė be gebėjimų valdyti turi tik gebėjimą švaistyti pinigus . Pati blogiausia PIŠ vyriausybė ir seimo dauguma .

kauniečiai

kauniečiai portretas
Jei šiai dienai užsikrėtimų apie 1500, tai neįvedus karantino spalio viduryje bus apie 3000-4000. Ar tai gerai? O kas darysis grupdžio menesį? Gerau trumpam griežtesnės priemonės, bet vėliau gyventi bus saugiau. Na ir reikia, kad kuo daugiau pasiskiepytų.

Karantino reikia PIŠ vyriausybei ,

Karantino reikia PIŠ vyriausybei ,  portretas
Seimo daugumai su politinės korupcijos byloje dalyvaujančios partijos pirmininke liberalia Čmilyte ir SKUBIAI .

Klaipedos verslininkas ( postambis verslininkas)

Klaipedos verslininkas ( postambis verslininkas) portretas
butinai karantina ivesti,neklausyti armonaiciu uzdaryti versla ir moketi kompensacijas ir atideti mokescius,o paskui mokescius nuo verslininku peciu nurasyti i nuostolius.Puikiai gyvenu tik tokiu keliu,karantinas butinas palaikau

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Vienintelė ES šalis tai LT, kur prie tokios vyriausybės didžiausi susirgimai ir mirčių skaičius. Pirmiausia karantiną pas save, seime įveskite. Atmerkit akis, atsibuskite pagaliau, ar nematote kaip tauta jūsų visų nekenčia, o gal ES parama ir pinigai (kurios pasidalinote) aptemdė protą?

Kaip manote, ar reikia Lietuvoje vėl įvesti karantiną?

Kaip manote, ar reikia Lietuvoje vėl įvesti karantiną?   portretas
gal sildyt daugiabučius reik; iprastos persalimo ligos ir dar tas aršusis naujasis virusas tai joooo, ir karantinai mažai pagelbės

Lietuvis

Lietuvis portretas
Nušluot šeimą nuo žemės paviršiaus reikia gal mažiau debilu bus.

Zubrickas

Zubrickas portretas
Artistų valdžia.

manau

manau portretas
> Masinius renginius uždrausti pavėluota bent 3 mėnesius, apie Jūros šventę, Sostinės dienas ir panašius renginius net nekalbu, jie visiški NEVYKĖLIAI.

SEKMES

SEKMES portretas
viskas teisingai ir masinius renginius uzdrauskite Kiek galima zaisti su ta KORONA

manu

manu portretas
visi keliaus į GULAGĄ.

Anonimas

Anonimas portretas
COVID nėra pavojinga liga žmonėms, visi jau patys gali issigydyti, be jokių daktarų, gal tik labai silpniems žmonėms Corona sudaro problema, bet miršta ne dėl juos, o kitų sveikatos problemų. O tie karantinai tik sukelia daug tu sveikatos problemų, ypač vaikams ir jaunimui. Atvirkščiai, reikia daugiau ir aktyviau leisti laiką gryname ore ir be jokių kaukių ir sirgs tada tik tinginiai ir apsileideliai

Oho

Oho portretas
Ar šita nevykėlė jau patapo kaip "operacijų vadoviukas" dulkė svarbiausia dirigente?

manau

manau portretas
Manau tiek vakcinuoti, tiek nevakcinuoti keliaus į karantiną ir jokios kaukės nepadės. Valdžiai tik vienas galvos skausmas - pinigų nėra, ES dotacijos pandemijos padariniams likviduoti per vasarą tyliai išgrobstytos, taigi verslui nėra iš ko mokėti už prastovas. Galimybė tik viena - subadyti 70 procentų gyventojų ir tikėtis naujos dozės iš ES.

Taip taip

Taip taip portretas
Visus vakcinuotus y karantiną kad neneśiotų užkrato.

manau

manau portretas
Mieli nevykėliai, psichiniai ligoniai bei narkomanai, kitaip sakant mūsų valdžia, gal užteks žolę dūminti, būtų laikas pasimokyti kad ir iš lenkų....nors aplinkui vien "priešai" :)

Galerijos

Daugiau straipsnių