Seimo NSGK pirmininkas: pirmi ženklai rodo, kad mūsų lūkesčiai Madride bus atliepti

Grįžti į straipsnį

Nu kas cia per

Nu kas cia per portretas
Neadekvatas

Kęstas

Kęstas portretas
Kur čia klaida? Žmonėms jų pačių gyvybės svarbesnės už viską, kas parašyta sutartyse, net jei tai yra NATO steigimo sutartys. Taip, kad sutartys nesiskaito. Realybė irgi rodo tą patį. Ukrainoje taip pat buvo nemažai NATO kareivių, kurie treniravo Zelenskio pajėgas. Kai tik NATO per žemės palydovus pamatė, kas artėja, NATO, išvengdama branduolinių smūgių, greitai tuos kareivius išvedė. Dabar jie žuvauja Vakaruose, įvykius Ukrainoje pasižiūri per televizorių. Ne prancūzas Macronas palaidojo NATO, sakydamas, kad NATO yra be smegenų, kas yra tiesa. Realiai NATO palaidojo JAV prezidentas Donaldas Trumpas, sakydamas, kad "jei karingi [Lietuvos konservatoriai] ar dar kokie niekingai mažo skaičiaus panašūs kvailiai užpuls rusus, tai kas tada - pasaulinis branduolinis karas?" Vienintelis patarimas Lietuvos konservatoriams: sustabdyti feisbukinį teatrą, elgtis taip, kad mes rusams būtume neįdomūs. (Mokslas-studijos-ekonomika)

Atsarga

Atsarga portretas
Gėdos nedaro. Juk gali gauti per klumpes, net nežinia iš kur. Jokie brigadyriai nepadės. Iš tūkstančių kilometrų pataiko. Baltos vėliavos nepadės, nes jų iš toli nematyti.

Spragilai

Spragilai portretas
Kuo greiciau reikia uzbaigti su ta pamisusia fasistu is kremliaus gauja. Ko gi dar laukia pasaulis?

Buras

Buras portretas
Atliepti, apdraba… kokia cia kalba? Arabu?!!! Jau nebejuokinga.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Nereikia jokios brigados. Rusija su Ukrainos pagalba virsta Samovaru. Nežinantiems paaiškinsiu -tai karo invalidas be visų keturių galūnių. Ir toks pavojingas tik savo kvapu ir išmatomis.

nuotraukoje esantis asmuo

nuotraukoje esantis asmuo portretas
konkrečiai parodo, kaip psichinė liga gali progresuoti....

skiep

skiep portretas
panasu,kad jam diriguoja auksto kgb karininko sunus Lopata,esantis toj nacionalinio saugumo komisijoj.Tai grynas kurstymas isivelt i kara su rusija.Tiesiog Kremliaus svajone.Lopata jau kelis kurstancius straipsnius paskelbe ivairiuos portaluos,kad Lietuva turi neklausyt ES o veikt savaip ir blokuot ta tranzita.Kas tai reiskia?

tikras

tikras portretas
dėga ji pažinot gal kgb palikuonis

nejuokinkit svieto

nejuokinkit svieto portretas
koks maumas (NSGK) pirmininkas, toks Lietuvos ir saugumas.

Galerijos

Daugiau straipsnių