Seimo narių kelionė į Taivaną – dėmesio centre: parlamentarė kritikus pasiuntė paskui rusų laivą

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl vienas žmogus gali sušikti visos Lietuvos verslą su pasaulio fabriku? Gali, nes jis yra Anūkas. “Lietuva nebeturės kelio į Kinijos rinką. Ekonomisto Mariaus Dubnikovo manymu, Kinijos verslas ir Vyriausybė tokių konfliktų ir nesutarimų nepamiršta ilgai. „Tai iš tiesu mes praradome, didžiąja apimtimi, Kinijos rinką. Turbūt praradome ir visas galimybes ten plėtotis ateityje, nes kinų atmintis yra pakankamai ilga dažniausiu atveju. ELTA primena, kad Kinija griežtas ekonomines priemones Lietuvai pritaikė 2021 m. pabaigoje, Gabrieliui Landsbergiui savireklamos sumetimais Vilniuje leidus veikti Taivano atstovybei, kuriai pavadinti pavartotas būtent salos, o ne jos sostinės Taipėjaus pavadinimas.” Vienas mažas durnius didelį vežimą verčia. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

:)))

:))) portretas
o ko pats nevaziuoji i ukraina must ruskiu beretnyke?

ff

ff portretas
O kodėl dabar jau vadinama socialdemokratė Šakalienė į subinę lendanti konservatoriams nevažiuoja į Ukraina su tais keiksmažodžiais ir priešakinėse fronto linijose ten nesiunčia ruskių?Bet demonstruoja šlykščiausias žmonių savybes,kai l sėdint komfortiškai lektuve ,keliaujant ne už savo pinigus siųsti savo tautiečius ten kur jinai jau buvo,Bet nepaaiškina ,ką konkrečiai ji ir visa delegacija nuveiks ir kaip atsakys už savo darbo rezultatus,ne neaišku ko ten iš viso keliauja.Negi taivanas turistauti pakvietė ir vėl Šakalienė pabus visą savaitę Taivane,kaip pareitą kartą su Maldeikiu.Be to jei jau su Kinija kariauja ,tai negi Rusija jau nugalėta?

jo

jo portretas
Dar kažkokia viltis buvo dėl Kasčiūno ir Ažubalio. Susidirbo vyrai reitingus nepataisomai :)

O kodel

O kodel portretas
Niekas nepasiuncia maskolrusiu ,esanciu cia ir kalbanciu tik ruskai,nes tai zveriu kalba kurie zudo Ukrainieciu Tauta. Tai kodel voso kalba tik rusiskai ,prijauciantys jie ar ka ? Yra anglu ,ukrainieciu kalbos ,net tv jau laidas veda tik ruskai . Gal jie per atvykusius rusus zino jog ateis putlerio žverys i cia ? Ko niekas rusakalbiu nesiuncia pagal rusu laiva,ar meile teroristu kalbai to padaryti neleidzia ?

Rimas

Rimas portretas
Pasiuntė teisingai,bet ar eis?

OT DEBILE

OT  DEBILE portretas
Parlamentarė kritikus pasiuntė paskui rusų laivą... Tu pati eik paskui tą laivą. Taves istorija net neprisimins ...

Ar

Ar portretas
tiems turistams dar nenusibodo Taivanis ........ gal jau į Kiniją persikėlė pagastroliuot besirūpinant "exporto" reikalais

Bala

Bala portretas
Iš kur jie tokie ir išlenda. ? Lietuvos nelaimė.

Sijonas

Sijonas portretas
O ta įžimybė vėl su treningais keliavo?

Savaime

Savaime  portretas
Suprantama, kad kokio jareko kotletas yra labiau lobizmas ir papirkinejimas, nei kokio kasciuno skridimas verslo klase apsivilkus kaip ubagui. Visi, kas mato aisku papirkinejima, dabar jau yra komunistines kinijos pakalikai. Nors kazin, ar daug apie kinija zino.

Lygis

Lygis portretas
Ponia labai greitai įsitrynė į socialdemokratų gretas, nors jokių žymesnių pasiekimų savo veikloje neparodė, dažniausiai apsiriboja tuščiažodžiavimu aktualiomis temomis, bet ne konkrečiais darbais. O dabar pademonstravo " aukštąjį pilotažą" pilnai atskleisdama savo dviveidį personažą.

Ccc

Ccc  portretas
Tai gėda dėl tokios parlamentarės, kuri sugeba tik keiktis, užuot civilizuotai argumentavus. Įsijautė ponia, pasijuto labai reikšminga, reikia nepamiršti jos per rinkimus ir jos terminais kalbėti.

Nėra žodžių apibūdinti konservatorių politiką

Nėra žodžių apibūdinti konservatorių politiką  portretas
Priešai - tinkamiausias žodis.

Artūras

Artūras portretas
Ar gali iš šiukšlės išgirsti gerą žodį? Ar ta padugnė su ta pačia burna duoną valgo, gad skleidžią tokią smarvę iš jos? Aš kitaip pasakysiu. Tegul tą šiukšlienę šikančia sutraukia ir kad iki nudvėsimo taip ir vaikščiotu.

sykalienei paskui "Challenger"

 sykalienei paskui "Challenger" portretas
Tegu Šykalienė nevinioja vata, kelionės į Taivana greičiausiai apmokama JAV, kuri organizuoja ši politinį cirką prieš Kinija ,tuo tarpu visi jame dalyvaujantis yra beždžionės ir klounai. Palinketi toms delegacijoms, kad sektu paskui amerikiečių "Challenger" kosminį lasivą.

Komentaras

Komentaras portretas
Sakaliene,Kasciunas.Kas tokie?Kuo buvo?Iš kur atsirado?Jokios naudos Lietuvai.Mala liežuviais ir tiek.

Bjaurioji (?

Bjaurioji (? portretas
Taivano exportas 2022 metais buvo apie 500 milijardų dolerių . Taivano 2022 m. eksportas į Kinija su Hon Kongu ( viena iš dviejų Kinijos Liaudies Respublikos specialiųjų administracinių teritorijų) sudarė virš 41 proc. dalies viso eksporto t.y. keli šimtai milijardü doleriü , į JAV - 12 proc. eksporto dalies., Japonija -7 proc ir t.t.. Į Lietuvą eksportavo prekių NET už 200 mln eurų. Tai kas čia Taivano pagrindinis prekybos partneris? Vokiečiai važiuoja "čipsų" savo automobilių ,mašinų ir kitoms pramonės šakoms. Mes važiuojame pasiūlyti ko? Ekologiškų kiaušinių 10 vnt už 1 dolerį?

fak šak

fak šak portretas
tegul seimo narė eina paskui rusu laiva pilna burna.

Kokiu reikia būti asilu, kad tai rašyti:

Kokiu reikia būti asilu, kad tai rašyti: portretas
„pilnatis veikia“

pilnatis veikia

pilnatis veikia portretas
Olgos, kisieliaus ir lakštingalos užzombintieji jau pasiklydę savo briede ir varo ant Taivano.Pagarba seimūnams, kad važiuoja.

aha

aha portretas
mes nematome, jei tu matai,tavo problemytės.

apgailėtinas vaizdelis

apgailėtinas vaizdelis portretas
Į Ukrainą taip pat skrido karo ir perversmo Ukrainoje kurstytojai. Dabar matome pasekmes tokių skrydžių. To paties, kai kurie seimo nariai, nori padaryti Taivanui. Panašu, kad JAV ir vasalai išprovuokos naują karą Azijoje.

:)))

:))) portretas
eik konservuota utele i kremliu islaikytinio pensijos prasyt

>>>pilnatis

>>>pilnatis portretas
Eik kremliaus utėlė gydytis pas kiseliova ižzombintas kacapas.

Šiaip tai ta vulgari boba apsimeta kad nesupranta

Šiaip tai ta vulgari boba apsimeta kad nesupranta portretas
Jog siuntinėti paskui „rusų laivą“ yra vulgarus išsireikšimas. Dar galima suprasti, kai jis naudojamas karo Ukrainoje kontekste, tai naudoti prieš politinius oponentus yra šlykštu, vulgaru, pasibjaurėtina.

Klausimas, šiaip tai retorinis

Klausimas, šiaip tai retorinis portretas
Kodėls valdžioje sėdintys asilai ir vagys save laiko protingiausiais ir teisingiausiais?

Tik idiotai taip mano, Kasčiūnai

Tik idiotai taip mano, Kasčiūnai portretas
„O opozicija oponuoja, pirmiausia, dėl simpatijų komunistinei Kinijai“, – mano L. Kasčiūnas.

:)))

:))) portretas
susikisk ta savo lansbirki

:)))

:))) portretas
pagarba G. Landsbergiui !!!!

:)))

:))) portretas
o tu islaikytini triprri supranti , kad tavo dievas anukas partija paveldejo pagal geriausias siaures korejos tradicijas?

>> ei

>> ei portretas
KREMLINE UTĖLE, pats supranti, ką rašai ???? :DDDD

ei

ei portretas
Neužmirškite į Š. Korėją užsukti, raudonųjų komsorgų išmatos konservuotos

:)))

:))) portretas
beretnyke, gal tave tevas su spinta ir muse... matyt stribas buvo...

Čia

Čia portretas
jau ne kotletas suvalgytas,bet reikia suprasti,kad šitie kito rango ,tai ir jų godumas tūkstančiai už Lietuvos žmonių pardavimą.Jų gerbėjai keiksmažodžiais palaiko savo numylėtinius.

pilnatis

pilnatis portretas
Komentaruose 5 kolonos jaučiasi pilnatis. V argas dėl protelio. Susirūpinkite sveikatyte. Matyt vaikystėje mušti su spintomis.

:)))

:))) portretas
jo uz konservas tik stribu palikuoniai ir balsuoja...

>>>

>>> portretas
Tikras lopas raudonberetė .stribu palikuoniai kgb nkvd vienykitės.

:)))

:))) portretas
beretini triperi, as dirbu, mokescius moku ir tokius veltedzius kaip tu seriu. o tu parazituoji dirbanciu lietuviu saskaita

>> bukagalviui patryjotui ,

>> bukagalviui patryjotui , portretas
o koks tavo verslas nukentėjo, VERSLINYKE VATNYKE, pašalpos jau nebegauni ???? :DDDD Ne VATAGALVIAMS Kremliui naudingiems idiotams pezėti už Lietuvą apie kažkokią rašistinę moralę !!!!!!!!

ką tada

ką tada  portretas
laikyti kyšiu, jei ne tokią seimagyvių kelionę.

>>>> eikit beretnykai taiwano gint

>>>> eikit beretnykai taiwano gint portretas
o ką tu, KREMLINE KIRMĖLE, veiki "supuvusiuose Vakaruose", kodėl vis dar ne savo (U)RODINOJE- bijai migilizacijos ???? :DDDD

bukagalviui patryjotui ,

bukagalviui patryjotui ,  portretas
Kiek vokiečių verslų " nukentėjo " nuo Kinijos ? Ir ką toooookio reikšmingo Lietuvai nuveiks ši liberalių seimūnų delegacija , kurių kelionėje " viskas įskaičiuota " ? Vokiečių delegacijai t.p. viskas apmokėta ? :)) Politikų moralinis dugnas ....

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Nuotraukoje pagal apsirengima iš Taivanio ryžio lauko sodino.Slava našim kgb geroim koncervam.

eikit beretnykai taiwano gint

eikit beretnykai taiwano gint portretas
ar kokios ukrainos... ko laukiat veltedziai???

Maršų (Mė)gėjai

Maršų (Mė)gėjai portretas
eikit su raudonomis vėliavytėmis palaikyti tatalitarinės Kinijos prie bundestago, nes prieš kelias dienas Taivane lankėsi vokiečių parlamentarų delegacija :DDDD

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
ojojoi, kiek čia prisirinko komunistinės totalitarinės Kinijos gerbėjų, advokatų ir Kremliaus teroristams naudingų idiotų !!!! :) Pagarba konservatoriams !!!!

Šiuos seimo narius siunčiu ....

Šiuos  seimo narius siunčiu .... portretas
kurie nori verslauti , atvyksta į Lietuvą ! ___Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė trečiadienį Vilniuje susitiks su Taivano skaitmeninių reikalų ministre Audrey Tang (Odri Tang) ir aptars naujus bendradarbiavimo projektus, taip pat pažangą vykdant ankstesnius .....

Vezdas

Vezdas portretas
Kas ta boba renka i seima?

m

m portretas
Šakalienė geriau patylėtų,nes jos užsienio reikalų veikla tik su jos ameniniu turizmu susiję,nes jei nuo socialinių reikalų,smurto prevencijų ji staigiai persimetė į užsienio reikalus,kur jau už ją yra daug daugiau protingesnių ir patyrusių,tai tikrai ne iš meilės dirbti visų piliečių naudai,Be to kai turim šalia tokius kaimynus,kurie dar nenugalėti kažkodėl nusprendė kariauti su Kinija,ir net juokina tais pačiais argumentais ,kad kas prieš jų keliones tai mat už Kiniją,apie kurią dauguma mažai nutuokia ir kuri yra už daug tūkstančių km..Gėda ir apgailėtina,kai niekas nenori dirbti su Lietuvos problemomis ,bet visi urmu tapo užienio keliautojais ir ekspertasi,Taivanis gavo padlaižius ir marionetes,tikrus tarybinių vaikų palikuonis su ta pačia gramatine klaida.

V,L

V,L portretas
Ponia šakaliene jusu siuntimus mes atsiminsim per rinkimus.......Pažadam...

Komentaras

Komentaras portretas
Tiesiog skaudu girdėti apie tokias parlamentarų keliones ir Jų esmės paaiškinimus. Nebėra jokio supratimo, kur padorumo ribos baigiasi.

Vatinės utėlės $irsta

Vatinės utėlės $irsta  portretas
Kad Lietuva priešinasi komunistinė Kinijai. Paskui rusų laivą. Urodina su jumis !

nevykėlių šou

nevykėlių šou portretas
Jeigu jau Kinija pavydi Lietuvai santykių su Taivaniu naudos, tai ką jau kalbėti apie Lietuvos nevykėlius - jiems belieka surengti šou ir patiems iš savęs išsityčioti.

Na…

Na… portretas
mes tuos p…. taip pat pasiųsime - tik per rinkimus. Ir be teisės sugrįžti, kaip tuos orkų lavonus, tik politinius. Pavardes gerai žinome, ypač Šakalės

Anonimas

Anonimas portretas
MANAU ,KAD NEPAMIRŠO PASIIMT VAIVORIKŠTINIŲ SKUDURŲ......GAL DAR KANAPIŲ AR STIPRESNIO.....REIKIA PARODYT,, PATOBULINTĄ'' MĄSTYMĄ. REIKIA PARODYT KAIP LIETUVA VAKARIETIŠKAS VERTYBES TIK SAUJALĖ VERTINA. .....pasiuntė paskui rusų laivą . NEISIM ,NES TEN TUR BŪT BLOGAI ,JEIGU SUGRĮŽO IŠ TEN PARLAMENTARĖ.....

Kaip liberkonservatorius , tai bukas ?

Kaip liberkonservatorius , tai bukas ?  portretas
Prie ko kremlius ar Kinija ? MES LIETUVA esame ES ŠALIS ! Bukena , eik švieskis kokia yra ES politika Kinijos atžvilgiu ! Mes laikomės ES politikos ar ne ? !!!!! P.S. tai ką veikia šalyje politikai , kuriems viską apmokėjo " Taivanis " , jei _________Nesijaučiu nei kiek. Nes šis mūsų VIZITAS NESUSIJĘS SU KAŽKOKIAIS MŪSŲ SPRENDIMAIS , kurie gali esmingai keisti kokius nors kontraktus“, – jai antrino ir L. Kasčiūnas. _____P.P.S. manau tada yra atviros formos politinis poveikis ? "Nusipirko - užmokėjo" " liberalius politikus?

Maršų (Mė)gėjai

Maršų (Mė)gėjai portretas
eikit paprotestuoti prie bundestago, nes prieš kelias dienas Taivane lankėsi vokiečių parlamentarų delegacija :DDDD

Galva

Galva portretas
Vargas dėl proto.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Įdomūs šios kadencijis seimūnai (ir su stažu taip pat)! Ką jie Taivane veikia? Tikrai turistauja, nes Lietuva joje neturi jokio bendro intereso!

Anonimas

Anonimas portretas
ojojoi, kiek čia prisirinko komunistinės totalitarinės Kinijos gerbėjų, advokatų ir Kremliaus teroristams naudingų idiotų !!!! :) Pagarba konservatoriams !!!!

drejkas

drejkas portretas
dabar madingiau siust i paskui lenkiska traktoriu :D

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pagaliau 6 kolonos koncervaferma pradėjo trolint .

Tomas

Tomas portretas
Geriau vaziuotu i tainaxui, tikiu kad kazkur kinijoje ira ir toks miestas.

Ypatingai bukiems patryjotams

Ypatingai bukiems patryjotams  portretas
Lietuva ES šalis ! ES laikosi " vienos Kinijos politikos " ! Aš lygiai t.p siunčiu tą socialdemokratę Šakalienę , jai gerai žinoma kalba ir ten pat . Politinės padugnės , tai vienintelis padorus pasakymas , kurį galiu pasakyti politikams . Fui....

Anonimas

Anonimas portretas
O mes tą Šakalienę irgi siunčiam nax.... Eik....gal Taivany rasi ilgesnį ir storesnį...

>>>> Gitana

>>>> Gitana portretas
o tu, MUXOSRANSKO UTĖLE, nebandei kreiptis pas proktologą, kad išoperuotų konservatorinį hemorojų ????

Joooo...libersocialdemokratė

Joooo...libersocialdemokratė  portretas
visai suįžūlėjo ? Pasirodo liberalieji nebesupranta kas yra " prekyba poveikiu " ? Alio , liberkonservatoriau Kasčiūnai ! Už " gražias akis " keliaujate kitos šalies sąskaita ? Šlykštu žiūrėti ...Vėl dvigubi politiniai standartai ? Į politinį patvorį visus .

Gitana

Gitana portretas
gal kas pasakytų, kodėl landsbergininkai/KGBistai - tokie durni? Tokiais gimsta, ar tėvai mušdami protą išmuša?

OHO

OHO portretas
aš apie tsldk partyja

OHO

OHO portretas
kiek čia prisirinko komunistinės totalitarinės Kinijos gerbėjų, advokatų ir Kremliaus teroristams naudingų idiotų !!!! :)

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas nieko neduoda ir nešeria už ačiū......TIE mūsų PARSIDAVĖLIAI IR UŽ CENTĄ SIELĄ PARDUOS..,,.SUBINLAŽIAI'' VISAIS LAIKMEČIAIS KAI KURIE BŪNA IR,, LAIŽO '',PRIKLAUSOMAI IŠ KUR PUČIA VĖJAS ,O JEI DAR KVEPIA PINIGAIS TAI IR PILVU ŠLIAUŽIA TARSI ŠLIUŽAI...

>>>> Anonimas

>>>> Anonimas portretas
čia ne tavo gimtoji (U)RODINA, MUXOSRANSKO LERVA !!!!!!!!

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ubagai - Lietuvos gėda

Anonimas

Anonimas portretas
Nebijo važiuoti ,gali netyčia pro langą iškristi.

Jei tauta

Jei tauta portretas
butu ne bailiu biomase - pasiustu tuos parlamentarus! Juk butent taip turetu buti!

skiep

skiep portretas
visos kgb šlykštinės važiavo .

na

na portretas
Ta Šakalienė su savo kasytėm..Kasčiūnas kai tik pamatau kalbant gryna antis...bet vat tokie ir valdo Lietuva...šiandien jau visi portalai rašo, kad lietuvaičius reikia ruošti karui...per savo liežuvius prisižais bemoksliai, kai eilinė merga ar pernas sėdi Seime...

chi - nejuokinga

chi - nejuokinga portretas
Čia ir yra visa esmė, kad parsiduoda kam reikia - kas "šakaliovaii" padarė "din din"

anekdotas

anekdotas portretas
Komunistaujantys parlamentarai skrenda i Taivana ir kaltina oponentus del simpatijos komunistinei Kinijai.

nubet

nubet portretas
galetu gryzdami uzsukt pas sa vo akuytelnusdraugus hoholus,but 50/50 kad rusai nukals lektuva nuo vaizdo

uojetau

uojetau portretas
Kaip kokie protiskai atsilike zombiukai visi su tuo nuvalkiotu "siuntimu paskui rusiska laiva". Kietekai atsirado! Ir dar kaip ne kaip valdzios atstovai, dziugauja kaip kokie paaugliai marozeliai, nes ant vyrisko organo pasiunte kazkoki kritika. Solidziu valstybiu parlamentarai taip nesielgia. Niekaip be rusisku "paniatkiu" neapsieinam. Nenuostabu, kad ir uzsienyje Lietuvos nuo rytu Europos uzkampiu nelabai skiria.

na , o visa lietuva ja siuncia

na , o visa  lietuva ja  siuncia  portretas
be jokiu ten chocholisku ,,pagraziinimu,,, TIESIOG--- EIK TU NAXU........J

na, ir juokdariu veikeja ta Šakalienė - lyg ir lietuvė, o

na, ir juokdariu veikeja ta Šakalienė - lyg ir lietuvė, o portretas
mąsto ir kalba kaip tikriausia kremlinė - siunčia, tiesa su kai kuriais kauniečiais iškabinusiais su plakatus slaviškais siuntimais na ch..., pačiam Kaune centre; juk šitaip siuntinėti tai ne lietuvių tradicija...tai greičiau laisvosios partijos programa ir siekis visur visus net nežiūrint lyties - varyti ant to vieno b..b ....

liberalių ponų veidas

liberalių ponų veidas portretas
tik siųsti na... jie sugeba kai prie sienos prispaudžia argumentais. Nevykėlių ir keikūnų laikai, kai pvz. toks Šurajevas apdovanojamas LRT už valstybės kūrimą?! Tas, kuris keikiasi, siunčia visus ir mėgsta fotkintis be kelnių, apkvaišęs sulaikomas policijos...Štai tokie "kuria valstybę".

2 geros naujienos

2 geros naujienos portretas
1.Kad jie nuvyko.2..kad siunta na tie brrrrrrrrrr

to vaizdelis

to vaizdelis portretas
kai neturi argumentų,net pavardė užkliūva,gal orlauckio chebra

vincas

vincas portretas
Arsieji Landsvergijos kiemsikiai..- Provokatoriai!

citata

citata portretas
Kita delegacija iš Lietuvos gali būti aukščiausio lygio. Apie kelionę svarsto ir V. Čmilytė–Nielsen. Dar prieš pusmetį jį sakė, kad bandys šiai kelionei suburti platesnį Europos Sąjungos (ES) parlamento pirmininkų ratą. „Didelio skaičiaus norinčių važiuoti artimiausiu laiku nėra. Bet, mano žiniomis, gali būti, kad Čekijos parlamento pirmininkė taip pat vyks į Taivaną“, – kalbėjo Seimo pirmininkė.

oi kaip gerai

oi kaip gerai portretas
tiesiog puiku, kad nuvyko, juk ne pas ruZų draugus nuvyko...tik reikia džiaugtis

vaizdelis

vaizdelis portretas
, kad šakaliukas ten daro verslą - lietuviškus konservuotus - marinuotus šakalius ten pareklamuos , gal dar ir parduos ................

tai

tai portretas
Sakome ačiū. Seimo šaunuoliai, keliaukite, bendraukite, bendradarbiaukite, ieškokite investicijų visose srityse, mums nuo to tik geriau.

tai

tai portretas
Seimo turistai ir jų žydrieji padlaižiai :)

to EFA

to EFA portretas
jei tave siunčia,matyt,yra dėl ko,mūsų tai ne,rašinėk už save.

to nuzmogejamas

to nuzmogejamas portretas
Šaunu,kad taip parašėte ,bet jie nesuvokia, jie nieko nesupranta ,tamsuoliai ,neišsilavinę, toliau savo nosies nemato.Ir dar-jiems gi svarbiausia ėsti Lietuvą ir garbinti okupantą-žudiką putlerį.

galėtų galėtų

galėtų galėtų portretas
Čia tie 5 kolona keliauti netrukdę dirbti. galėtų, nieka s nepasigestų, niekas nesigailėtų, ničniekas

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Ziuriu,kiek zmones yra nevisprociai,jug mums reikia taivano elektro-techij,,,,,,,jug mes nieko neturim,jie labai paeje i prieky,mums reikia ziniu,negi jus tokie zmones durni ir nesuprantat,kad ju technalogija pirmauja pasaulyje,mums visi sito reikia,kai musu 5 kolona keliauja po fasistine valstybes tai mes tylim,o kai zmones iesko darbo vietu,ir t,t tai jus rekaujate,kaip laukiniai be jokio mastymo ,jug mums reikia tobulinti savo technalogija,kada zmones neaskiria b,,,,,,i nuo pirsto tai jau labai blogai,kada baigsit juodinti zmones be kaltes,jums patinka tokie kaip serinskiene,grazulis,toks jusu mastymas cia rasiusuju,

anonimui

anonimui portretas
marš marš kremlini,marš marš paskui laivą

puiku

puiku portretas
Šaunuolė Dovilė.Gana čia aiškinti visokiems nieko neveikiantiems seime, o tik kritikuojantiems.Labai gerai, užtenka čia aiškinti karbauskiniams kochoznikams ,gražuliniams ir uspiskiniams apie valdančių jų darbą .Lai netrukdo, Kai išrinks,galės ir nevykti, jų ir nefinansuos Taivanas ,manau.

negerb. seimo ,, tranzuotojams" :

negerb. seimo ,, tranzuotojams" : portretas
kažkas su atmintimi ? prasidėjus karui Taivanas aiškiai pareiškė - kadangi turime bendrą sieną su valstybe-agresore ir kitą su bulvių karaliumi , laižančiu skirmantą putinui , JOKIŲ INVESTICIJŲ NEBUS !!!

Hahaha

Hahaha portretas
Vatnikams su patvoriniais valstieciais skaudu, kad ju draugus kinu komunistus taip zemina Lietuva. Jau ir taip mama rusija pasaulis sumaise su zeme paversdama trecia pasaulio salimi, dabar dar pries vatniku ir patvoriniu valstieciu akis ir komunistine kinija zeminama.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos erkės su landzbergyvu marš iš mūsų šalelės. Dar pasiimkit Skvernelį su visa kompanija erkių.

Anonimas

Anonimas portretas
Brudai, voježuoja už mūsų pinigus kur jieme patinka.Taivane tuoj jovala paadrys. Dar nusiūskit tą didijį strategą Butkevičių , sukariaus su Kinija. Ko jūs parazitiniai savo šalyje sukėlę jovalą, viską išsidaline tvarkos nedarot?Ameriknai įsakė ir Taivane karą sukelt. Tie viską daro svetimom rankom. Gelbėkit Lietuvą nuo niekšų, aferistų, vagių.

vilius

vilius  portretas
seimo naryr vykstantis kažkur už svetimos valstybes pinigus yra užsienio valstybes agentas,už tai teisti reikia ir sodinti

galetu

galetu portretas
tie keliautojai ir patys iskeliauti na...ui paskui rusu laiva, niekas cia ju nepasigestu, maziau zalos padarytu Lietuvai, subinlaiziai

Efa

Efa portretas
Jei galetu jie mus visus siustu toli ,toli ....bet negali juk musu reikia kai prasideda rinkimai ....kokie jie apgailetini

jau

jau portretas
pajeskos atramos tasko tik n ? ar tai nebegimas tiesiai i chinos glebi ? tai butu likymo ironija su visais rezultatais tai geriau i Australija zemkalniu gyvenama ir /miljonierium/ petraiciu nesekmingai apsivogusiu lietuvoje GEDA tai mums bet siems padarams tai iprasta ===

onute

onute portretas
Taivane šakalienė nuvyko nusižiurėti vaikučiu o apie ta debilava kriščiuna net ir rašyti tuščia kaip ir apie kitus Paskraidys asilai nors tiek patratins lietuvos pinigus ir sukels piktumus su kinais

Galerijos

Daugiau straipsnių