Seimo narės siūlo į atmintinų dienų sąrašą įtraukti Senelių dieną

Grįžti į straipsnį

Da

Da  portretas
ar ne per daug meiles skirti norite nusibodo tos bajerio kalbos juk kas veda tas kalba juk ponia kiek metu sėdi seimo nare o ka gero esi per toki laiko metu sedėjimo planu kurybas juk nieko, mums nereikia jokiu sąrašu, itraukti senelius o gal sodinsite ant rogiu ir tempsite žiema i miška mažiau pensijos reikes mokėti, tokia diena kaip birželio 4d, pasižiūrėkit europos visos seneliu užtarnautas pensijas juk ten seneliai yra laimingi, nugyveno daug metu atidirbo o dabar išėjo į užtarnauta poilsi, keliauja gyvenimas eina nerupi nei anukai nei bobukai, bet užtai dosniai pripažinti ir pensijos 2000 t, kiti ir daugiau euru, o aš ką gaunu išdirbau visa savo gyvenima nuo jaunystės stažo nepavelku, o išmoka 409 eurai, 80m, seneliui kur jau sveikata padėjau darbams atidaviau, pensijos aš negaunu, pašalpa numeta bedarbiui, kiek ūsų yra mes visi esam nuvaryti ir nereikalingi, pamiršti, vardan geros tvarkos mūsų, ponu,

Laikas

Laikas portretas
Įvesti amžiaus cenza sulaukei pvz.55metu Viskas eini lauk.tai ne Sėdi jau net su pampersais turbūt Ne seimas O Partbiuro sssr

Anonimas

Anonimas portretas
absurdas,kas bendrauja ir bendraus, o jei nebendrauja,įsimintina diena nieko nepakeis

o

o portretas
gal dar iveskit vaiku grobimo diena tai bus dziaugsmo pedikams ir kt. isigimeliams ar ne taip p salava?...

RITA

RITA portretas
KIEK AŠ ATSIMENU, VISIEMS DIRBANTIEMS PENSININKAMS BLINKEVIČIŪTĖ ATĖME PENSIJAS. AR NE TOJE PAČIOJE PARTIJOJE JI SMIRDI DAUGYBĘ METŲ KAIP IR ŠALASEVIČIŪTĖ. ARTINASI RINKIMAI, TAI SEIMŪNAI KRAUSTOSI IŠ PROTO SU SAVO "NAUJOVĖMIS' IR "NAUJIENOMIS'.bEPROČIAI.

Kodėl neįtraukti išpindėjusių idiočių dienos?

Kodėl neįtraukti išpindėjusių idiočių dienos? portretas
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

jp

jp portretas
gerb. Ponai, seneliams reikia pinigų, o dienas turekit Jūs

Nuomone.

Nuomone. portretas
AMB klanas nustekeno daugiausiai Lietuva.Jie buvo visuose auksciausiuose postuose ir griebe ka tik besugalvojo.O propaganda ;kad landsbergis kaltas.Jie mane ,kad bus nustumti nuo valdzios,bet jusu daugelio deka jie sedi iki kol isves su karstu is seimo.Kaip Brezneva ar Putina.Vesel;la A.A po AMB mirties isdryso pasakyti kaip budamas finansu ,inistru buvo apgautas.Tai geriau komunistinis paveldas patylekit jei nezinote teisybes.

ŠALAŠEVIČIUTE--ne senelių,o

ŠALAŠEVIČIUTE--ne senelių,o portretas
UBAGŲ dieną, ir atskirai į v a r d i n t i , kad UBAGAI gimė-- valdant konservatsocdemų CHUNTAI. Ir dar ,šis pasiūlimas rodo ,kad Šalaševičiutė, per ilgametį " darbą" seime i š s i k r o v ė- tapo visiškai tuščia.

Babūnė

Babūnė portretas
Seimo seneliai neturi kitų rūpesčių kaip vienu ar kitu būdu įsiamžinti save. Yra Motinos diena kada pagerbiamos visos mamos, močiutės ir kt. Tėvo dieną pagerbiami tėveliai, seneliai ir kt. su tėvyste susiję šeimos nariai. Kiekviena šeima sveikindami mamas, tėvus nepamiršta pasveikinti ir senelių, juk jie taip pat tėveliai. Kas čia dar neaišku. TInkamai išauklėti anūkai ir be Seimo bobučių žino, kad reikia bendrauti su seneliais.

AnI

AnI portretas
Stebina tokie pasiulimai,nes geresniu nesumano.mat viena diena prisiminkite senelius.O as manau,ne viena diena vaikai turi prisiminti tevus,o pastoviai jais rupintis.Taip kaip tevai rupinosi jais atiduodami geresni kasni.

Robertas Kaimietis

Robertas Kaimietis portretas
Kai pati paseno,tai ir senelių dienos prisireikė. Manai,kad jus kas nors sveikins ? Reikia nusipelnyti-nereikės nė kalendoriaus.

Sabina

Sabina portretas
Taip,taip, dar žento ir uošvės dieną,kaip UK,tada abu iškylauja ir grąžiai praleidžia dieną kartu...

Pensinykas

Pensinykas portretas
Geriau jau įsteigtų pensijų didinimo dieną,aišku ne tokį didinimą kurį infliacija suėda iškarto po padidinimo,o normalų oriam senjoro gyvenimui,kad nereiktų visą laiką ieškoti nukainuotų maisto prekių.

manau,kad

manau,kad portretas
visai komunistai protelį pametė.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Na jooooooooooo. Matyt pamatė save veidrodyje.

Vat!

Vat! portretas
Sportas - sveikata. Siūlau į atmintinų dienų sąrašą įtraukti sportbačių dieną.

gal geriau y atmintinu dienu sarasa ytraukt

gal geriau y atmintinu dienu sarasa  ytraukt portretas
pavogtu is seimu vaiku ir atiduotu ,,bernevernet,,, diena

Suvorov

Suvorov portretas
Moteris Kutūzovo veidu.

nu va

nu va portretas
jau ruosias senatvei senele.

Galerijos

Daugiau straipsnių