Seimo komitete – ginčai dėl narkotikų dekriminalizacijos

Grįžti į straipsnį

AXMAT- SILA

AXMAT- SILA portretas
Sostinėje vaikinas nuteistas dėl nuorūkos, kurioje rasta 0,006 g marihuanos Publikuota 2020 02 07, 21:03 (ČIA BAISIAU UŽ GIRTĄ VAIRUOJANČIA MIELDAŽYTĘ ANE?) Kodėl Janutienei bei Klevečkai su Orlausku taip patinka Lietuvos sovietinis baudžiamasis kodeksas kur už 0,006 g pelenuose rastų neva kanapių duoda realiai baudžiaką studentui? Xebryte- nevadinkit ,,mažų kiekių savo reikmėms dekriminalizavimo,, - narkotikų legalizavimu. Nu būkit biški labiau prie suaugusių ką? Juk galit ble nuvažiuoti į Olandiją, Ispanija, JAV, Kanadą, Slovėniją. Oriai legaliai nepažeisdami jokių įstatymų parūkyti. Ar suvalgyti keksiuką. Išeiti į miestą. Pasižvalgyti. Kur gražiau.Olandija ar Aušros Wartų rajonas Wilniuje. Palygink. Kokia ten publika gatvėse. Kaip jie elgiasi. Kaip vairuoja. nu? Pasidarykit sau žurnalistinį tyrimą.

To Lauris

To Lauris portretas
Ar butina skleisti dezinformacija ? Gal labiau su alkoholiu maisai ? Vot, alkoholis tikrai prives tave prie vagysciu ir ne tik.

Lauris

Lauris  portretas
Tie narkomanai kurie zole ruko nesuvoke kas darosi o paskui eina i parduotuves vokti alhoholi ir nesupranta kas uz tai grese kai apsauga sugauna ir iskviece policija pasako kad apsirukes buvau ir ejau vokti

patyręs

patyręs portretas
Diskusijos nėra: arba eini į kalėjimą-arba gydaisi nustatytą terminą ( ne mažiau kaip 1,5 metų. Taškas. Prievartinis gydymas+ reabilitacija bei integracija į visuomenę. Bet koks narkomano egzistencijos sąlygų sušvelninimas tik dar labiau skatins vartoti. O jei didieji svarstytojai nesupranta-linkiu šeimoje turėti tokį asmenį ir pajusti, ką išgyvena artimieji.

Galerijos

Daugiau straipsnių