Seime žlugo iniciatyva surengti apkaltą I. Rozovai

Grįžti į straipsnį

uu

uu portretas
galėtu su paksu šiurkščiu pažeidėju lyga ikurti .[ir špijonas tiktu]

O AS STEBIUOSIU iki ko mes daeisim ponai naikintojai

O AS STEBIUOSIU iki ko mes daeisim ponai  naikintojai portretas
visi seimunai yra parsidave rusams,seime visi daro bizni o lietuva isduoda,parodykit nors viena seimo nari kuris butu saziningas,svarus,visi sukciauja savo naudai,musu durniai pesas o rusai ruosia dirva lietuvoje juodiems daebams,du musas trecias laimi,rusai tuom ir pasinaudos,musu vyrai taip istorijos ir neismoko,skaudu kad nebera tikru patrijotu lietuvoje,visi parsiduoda uz kasni,,valstybes zlugymas,

Manau

Manau portretas
Kad valstiečiai neriasi iš kailio apsaugoti savo kailius.Nežinau kas čia vyksta,bet matau kad tai tikrai yra Karbauskis susiryšes su rusais stipriai,o ir su lenkais.Argi nėra padorių lietuvių kurie ištikrųjų gintų savo tautą.O čia makalinė.Dieve apsaugok,kad vėl nepapultome į pinklias rusams .

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Bandžiusiems surengti apkaltą I.Rozovai, reikia senai surengti apkaltą patiems. Pradedant Landsbergiu.

Anonimas

Anonimas portretas
Kada bus atskleisti kgbistu uzslaptinti sarasai? Per 30 metu sittie parazitai baigia sunaikinti valstybe.

Gal reikėtų ne manyti , o šviestis ?

Gal reikėtų ne manyti , o šviestis ?  portretas
Ar negirdėjote iš oficialių šaltinių kodėl mokės tik rugpjūtį ? :) Pasirūpinkite info gal pavyks suvokti , nes graudu skaityti kokios " proto ribos " tarp patryjotų :) O Šimonytei , mano galva , pensijų klausimu iš vis reikėtų patylėti . Tai ko nesiūlė didinti ? Ar Šimonytė ne seimo narė ?

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Tiesa komentuojanis tokia.Kad valstiečiai rūpinasi tik savimi,ir savo reitingais.Papirkinėja pensininkus prieš rinkimus.Kodėl jei tokie geri nemoka dabar? Teisingai Šimonytė kalbėjo.Kelti pensijas ,o ne priedus mokėti.Manau,kad atsiras daug protingų ir nebalsuos už juos..Tik pašalpiniai ir tinginiai.

O varge , kokie bliūdai

O varge , kokie bliūdai  portretas
tie konservatoriai :) Matyt stipriai įmerkę uodegas : blokuoja , siūlo , o paskui visas procesas nueina šuniui ant uodegos ? Fui......matyt konservatoriai neskiria kokius politinius žaidimus žaidžia ir kokios bus pasekmės ? Man patriotiškumas skiriasi nuo patriotystės , o pačiam pone Kasčiūnai ? Nesuprantu kaip konservatoriai Kasčiūną galėjo deleguoti NSGK komitetą , tą kuris "nesuprato " net mgboltico norų ir keliavo pas Degutienę ? :))))

Tiesa

Tiesa portretas
Tik už valstiečius , vienintelė partija kuri rūpinasi ne save , o tauta.

Anonimas

Anonimas portretas
Apsišiko liandzbybos eilinį kartą ...

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Beveik visi ten jie susiję su Maskva! Kad ir Karbauskio verslas! ir t.t. Nebesaugi laisba Lietuva! Aś jau bijau, kad su trąšomis? neparvežtų ir Maskvos saulės"! Mesmagu nesaugiai gyventi. Gal tų brudų nebenus naujame Seime?! Varguuu! Su padėkos koncertais Skvernelis lakstys tuoj po Lietuvą - sugraudins kai kurių rinkėjų širfeles vėl! Nesmagu !

Galerijos

Daugiau straipsnių