Seimas atmetė prezidento veto dėl mokamų testų nevakcinuotiems darbuotojams

Grįžti į straipsnį

Sima

Sima portretas
Bukaprociu saika....Lukosenka teisingai ir pasake kad seime ne vieno protingo. Juokinga kad prezidentas neturi zodzio. Tai koks jis 'Prezidentas'...

***

*** portretas
Koks tikslas visu tu "veto" jei jie yra nulines reiksmes...

ph jiems

ph jiems portretas
tas skiepinimas.Svarbiausia parodyt Bankomatui kad jis yra niekas. Ir parodit kad jie didelė valdžia yr. Net durnas suprastu kad testai yra reikalingi norint karūna išgaudyt. O jei jie bus mokami tai ar kas galės juos ipirkt po 80 eu kaskart

Aiskaudai

Aiskaudai portretas
manau, kad paspringsi savo vėmaluose.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Labai panašus scenarijus buvo Pakso prezidentavimu, kurį nušalino konservų inspiruota apkalta. Beje konservatoriai neužmirškite pasveikinti savo patrono su ožio diena.

Rasa

Rasa  portretas
Valdžia nekenčia savo tautos,neįsivaizdavau kad iki tokio lygio nusirisim...vergovė

on

on portretas
Ar ne Kaunas mums sia valdzia parupino

čiau...

čiau... portretas
pasakysiu anekdotą;pasiskiepyję miršta lengviau,o nepasiskiepyję sunkiau,toks skirtumas supratot...

Bitė

Bitė portretas
Ar nežinojai,kad pasiskiepyję daug dažniau serga ir net sunkiai ir net miršta,net ir Austėja l sunkiai sirgo,nors ir pasiskiepyjusi buvo,ačiū Dievui ,kad pasveiko..

Bitė

Bitė portretas
Tikri idiotai,o ne valdžia,tai diktatūra,taip smarkiai nuskriaudė studentus nepasiskiepijusius,kad reikės mesti mokslus,kas dvi paras testuotis ir 75 euro,gal jūs išprotėjote,pasigydyti patarčiau...

Aiskauda!!!!!

Aiskauda!!!!! portretas
Esi tikras konservatorių veidas

Aiskauda

Aiskauda portretas
Ar simtas ar du simtai ,bet ne komentaruose antivakseriai laimi-dvesia dvigubai .trigubai daugiau uz paskiepytus,ir tegul dvesia-tai ju pasirinkimas.Daugiau jiems jokiu nuolaidu-Singapuro pavyzdziu visiems skiepu bijantiems begemotams-mokamos ligonines.

2 300 000 000 EURŲ DOVANA

2 300 000 000 EURŲ DOVANA portretas
ŠVABO PLANAS VYKDOMAS NUOSEKLIAI

Klausimai klausimai

Klausimai klausimai portretas
Konservatorių vienvaldyste. Ar tai gerai? Ar dabar valdžioje padorūs, garbingi žmonės. Kas laukia Lietuvos jei viskas bus vienose rankose?

mama

mama portretas
Gabrielei. Kokios propogandos is kokiu rytu? Ziuriu kai kam gerai smegenys praplauti. Neveikia sio viruso tie eksperimentiniai marmalai, vos ne puse mirsta skiepyti, kur tas jusu amzinas gyvenimas, ar reikia sakyti, kad skiepyti numirsta lengviau? Ne viduramziai, negyvenam mesle, kas moka sveikai ir svarei gyventi ir saugotis, kazkodel neserga...

Gabriele,

Gabriele, portretas
manau, tamstos galva yra vatinė. Vis priešai vaidenasi? Vis Griežtinti, sakai. Na na. Kaip šauksi, taip atsilieps.

Gabrielė

Gabrielė portretas
Jš kur čia tiek vatnykų? Ar čia vienas pila komentarus prieš Lietuos valdžią? Istorija mus moko, kad be skiepų pandemijos nenugalėsim. Valdžia teisingai daro, kad duoda pinigus už skiepijimasi suklaidintiems žmonėms. O kaipgi kitaip. Reikėtu dar griežtesnių priemonių, kad žmonės eitu skiepytis, o neklausyto propagados iš Rytų.

TAIGIS

TAIGIS portretas
Mokės darbdaviai kitaip žlugs verslas..Seimo IDIOTAI sukels humanitarinę krizę su menusskomomis pasekmėmis.

Vieninga

Vieninga  portretas
Vyriausybė vieninga tauta, be pasipūtusio povo.Kada atsikvošės žmonės ką išsirinko, ogi banko klerką.

mama

mama portretas
Ka reiskia gali pasirinkti, kai skiepas laisva valia arba privalomas testas? Testas privalomas ir dar mokamas, kur cia pasirinkimas laisva valia? Zmones moka privaloma sveikatos draudima, is tu pinigu pirkote testus ir dabar reikalaujate dar karta apsimoketi? Eksperimentams atiduoti jums savo seimos nesutinku ir kur ta jusu demokratija? Seimas paniekino visuomenės valią ir Konstituciją!!!!!!!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Atmetė tai atmetė bet slykšciausiai atrodė rankomis mosikuojantis pergalės ženklus rodantis Ž. Povilionis. Su kuo kovoja šis kalakutas ir kieno paspirtukas yra, jei užuot kovojęs su Putinų, kam per skystos blauzdos kovoja savo kieme su prezidentu ir serga didybės manija. Tai kaip dabar su demokratijos laimėjimais Afganistane, Baltarusijoje ir Gruzijoje, nes toks vaizdas kad šitas veikėjas tikrai mafijai dirba.

Valio!

Valio! portretas
dėdę Igną ant koto, t.y. - ant pampaloooo!

Fija

Fija portretas
Kaukių nepirksime ir neišpirksime,tiek privarė jų, kad nebežino kur dėti.Vienu žodžiu bus blogai, jeigu toliau tyčiositės iš žmonių.

Jonas

Jonas portretas
Idiotai jūs ,Atsipeikėkite, visam pasaulyje baigėsi tą korona ,kaukių nereikia dėvėti, galimybių pasai nereikalingi ,žmonės gyvena įprastą gyvenimą. Ko laukėte, kol žmonės sukils,ar pagalbos paprašys padėti susitvarkyti ???

Qwsa

Qwsa portretas
Ka reiskia "zmones gali pasirinkti", jei abu pasirinkimai valdzios primesti? Pasirinkimas yra tada, kai gali nesitestuoti, nesivakcinuoti arba savo noru tai daryti. Vakcinacija neatnesa saugumo, be to, reikia antros, trecios vakcinos ir neaisku kiek dar bandys igrusti. Farmacijos ir politiku apetitas nebesustabdomas.

Kęstas

Kęstas portretas
Apriboti testus, kai pas mus koronavirusas siaučia baisiau, negu pas daugumą kaimyninių tautų, yra tas pats, kaip pilti benziną į ugnį mūsų namo gaisro metu. Sudegsime. Liberalai ir konservai su juokdariais, juos palaikančiais (alio, Valinskai, ar čia Tu?), neteko proto, kovoje už privilegijas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

tai

tai portretas
prezidente buk drasus zemaitis ir nedaleisk kad visokie svabai ir politsaikos tyciotusi is tavea tuo paciu is tautos kuri Tave palaiko ir referendumas jei Dievas bus maloningas parodys tiesa o siuos lgbt jav sexprieplakas kuo greiciau atstatydi/ng su vi/sa valdziagyviu hebra kuri ivede fasistyne diktatura sionistu valia ir sis marazmas privalo nedelsiant but nutrauktas kartu visais ryboimais kurie samoningai naikina tauta ir Tavo galioje prisiimt sia atsakomybe kol sie narkopridurkai visai dar nepribaige musu sitos /geroves/ priedangoje ir nedelsiant atstatydink visus ir pasikliauk tauta nes joks svabas mums geroves nepasiulys o greiciau sios saikos rankomis numarins======

Vida

Vida portretas
Dziugelis pavydi sveikiems, ir nori, kad ir visi sedetu vezime apsisike. Lt isdavikas. Ten tau ir vieta.

Anonimas

Anonimas portretas
Seimas pasake tautai : Ginkluokites nes gruodzio menesi tauta vers pi.d.e.r.u valdzia. Poteriu laikas PRAEJO.

xxy

xxy portretas
teks atmesti konservų ir lieberių šutvę. Durnesnių neteko matyti nei girdėti net tarp beraščių

Anonimui.

Anonimui. portretas
Pirma išmok skaityti ir bandyk mąstyti. Dėdė Ignas.

Anonimas

Anonimas portretas
DĖDEi ignui ko jau ko o su logiškų mastymų tai tamstelei tikrai problemos.Ką apmokami testai virusą numalšins.

Spaliukas

Spaliukas portretas
Paleist ta saika !!!!

Visiems žinoma, kad

 Visiems žinoma, kad portretas
1992 m. LR Konstitucija nustatė visas juridines Prezidento galias, teises ir pareigas. Todėl, net ir labai to norėdamas, jis negali asmeniškai paleisti seimo, vyriausybės ar paskelbti pirmalaikus rinkimus. Tokios galios jam nėra suteiktos..Aišku, kad reikalauti iš prezidento to ko jis niekados negalės padaryti yra stačiai juokinga.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Valio!!! Sveikas protas nugalėjo. Dabar galime tikėtis, kad COVID-19 įveiksime. O begemotai, bijantys skiepų, galės savo pertekliniais pinigėliais paremti mediciną. Ir jokios čia prievartos - pasirinkimas laisvas.

Anonimas

Anonimas portretas
Prievartines vakcinacijos nėra ,nes tada tam reiketų įstatymo o tada jau valstybei atsakomybes prasme visai kita muzika,, už pasekmes reikėtų atsakyti.Dabar durnių įjungė,atseit pas mus prievartos nėra,tik tu testuokis,o testo kainą tokia kad tu tiek neuždirbi.GERAS senas komunistų metodas,kai varė i kolūkius, tai buvo arba tu stoji kolūkin,arba nemokama kelionė i Sibirą.Čia ne vakcinacijos esmė nes ji ne vakar išrasta ir mes visi vakcinuoti ivairiomis vakcinomis nuo ivairių ligų,o metoduose kurie naudojami šios vakcinacijos eigoje.KODĖL nėra istatymo už visuotine prievartine vakcinaciją,nes tada Valstybė prisimtu ir atsakomybe už pasekmes,o atsakomybes niekas nenori nes dar viskas neaišku kuo tai baigsis.

As

As portretas
Prezidente,laikas paleisti šita nenormalų seimą !

konservatlyberastiniai iskrypeliai nagleja ne dienomis

konservatlyberastiniai iskrypeliai nagleja ne dienomis portretas
o valandomis ... PREZIDENTAS TURETU PAREIKST NEPASITIKEJIMA SEIMU IR VYRIAUSYBE IR REIKALAUT SU OPOZICIJA IR VISA TAUTA PRIESSLAIKIU RINKIMU... VYT VELNIOP SIA ISKRYPELIU ,NARKOMANU SUTVE Y KURIA SPJAUDO VISA LIETUVA.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
cirkas tęsiasi, žmonės tokiu daugiau nerinks. Tik belieka vyti iš seimo išgamas...

Rinkejas

Rinkejas portretas
Nedadirbs Prezidentas,oi nedadirbs sios kadencijos pabaigos,jeigu nepaleis Seimo Gabrielius su Simonyte tik trina rankomis atsisesti jo vietoje.

kauniete

kauniete portretas
eilinis valdanciuju ispuolis pries tauta

zombei

zombei portretas
dabar gaus trecia doze

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Pagarba valdantiesiems , o tokiems visiems kepeniams nebalsavusiems gėda. Jie tik nori kiršinti ir naudotis mūsų pinigais. Mat vargšai studentai nukentės , kad mokės už testus. Singapūras paskelbė negydys nesiskiepijusiu. Tik privačiai tegu gydosi. Taip ir Lietuvai reikia. Kitaip tvarkos nebus. Kai kur reikia diktatūros.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Pagarba prezidentui! Gerb. Prezidente, paleiskite šitą satanistų šutvę. Nepasiduokite šiems mutantams, kurie valdo Lietuvą!

Vladas

Vladas portretas
Nors valdančiųjų nekenčiu,bet gerai padarė.Tegul tie plokščiažemėninkai, savo nosis pakrapšto už savo pinigus.

Šiukšlės

Šiukšlės portretas
Pagarba Prezidentui! Seimo šiukšlėms užuojauta grimztant į politikos savartyną. Arkliagalvė su iškrypėlių šutve ir lansbirkais sulauks atpildo.

Vieninga

Vieninga  portretas
Vyriausybė vieninga tauta ,be povo.

idomu

idomu portretas
Visi moka PSD, kodėl skiepai ,už mokesčių mokėtojų sumokėtus mokesčius, nemokamai, o testai mokamai?

Prezidentui, \\\\\.../////

Prezidentui,  \\\\\...///// portretas
proga tą ped'lezb'narkot seimą išvaikyti.

taigi

taigi portretas
Vakar "užlinko" dešimt subadytų zombių su visais galimybių pasais :)

kaip nusibodo kvailiai ...

kaip nusibodo kvailiai ...  portretas
Kaip sveikas žmogus ( pasidaręs testą ir turintis neigiamą atsakymą ) gali užkrėsti vakcinuotą ? O štai be testo , mes darbus ir jau tada ieškokite vėjo laukuose - sergančio platintojo !!! Jis gali būti bet kur !!! Dvėsit kaip musės ? Pandemijos valdymas 00000 . Ar balsavę prieš VETO konservatoriai , liberalai , laisvi prisiims atsakomybę už rizikas ? Prezidentui pagarba .

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Seimo nariai galės ir dirbti :) p.s. jei vakcinos nemokamos, tai kodėl testai mokami?

Tam Valio ..

Tam Valio .. portretas
Jezusmarija !!!! Koks bukumas ....Antivakseriams dzin , jie nesivakcinavo , bet , būdami padorūs žmonės ir nenorėdami platinti viruso , galėjo testuotis . GEDULO DIENA tau bukaproti , nes valcinuoti UŽSIKREČIA , platina , serga , miršta !!! Iš kur žinosi , kad šalia tavęs stovi ne lengva forma sergantis antivakseris - platintojas ? Koks bukumas ...

to Seimas nutare

to Seimas nutare portretas
O kur logika, kad kokiame nors didesniame prekybos cente, kasoje gali sedeti ir dirbti nepasiskiepyjusi kasininke, dirbti prekybos saleje, kraunant prekes, o gal net pusfabrikaciu ceche, kai i toki prekybos centra lankytojai ileidziami tik su galimybiu pasais? Ar vakcinacija neturetu buti butina tokiems darbuotojams?

VALIO

VALIO portretas
Malonu kad buvo priimtas labai teisingas istatymas taciau GEDULO diena antivakseriam

Blusius

Blusius portretas
Pagarba Prezidentui... konservai ir jų chebra patys eilinį kartą šovė sau į koją..galimai tai paskutinis vinis į jų politinį karstą...na ,abejoju ar žmonės ir toliau tylės.......

ONTĖ

ONTĖ portretas
Pritariu sprendimui. Nusivyliau Prezidentu ir opozicija.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
tam dėdė Ignas . Teks atsakyti teisme .

opo

opo portretas
Komentuoja apie shuda ir nieka....

Kauniečiui ,

Kauniečiui ,  portretas
Seimo valdantieji turi daugumą , opozicijos balsų neužteko .Valdantieji metė visas komandiruotes dėl balsavimo . Labai tikiuosi ši valdanti dauguma konservatoriai , liberalai , laisvi per visus sekančius rinkimus keliaus į politinį šiukšlyną . Lietuvai reikia vienijančių , sugebančių atliepti visų piliečių poreikius seimo narių , miesto tarybų narių . Ši dauguma kaip suprantu neturi jokio noro pandemiją suvaldyti , mažinti mirčių skaičių . Moralinis dugnas . Gėda , turėtų būti .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
na ir viskas . Reikia ruoštis rinkti parašus seimo atleidimui , referendumui . Kad daugiau šita Lietuvos priešų gauja arba kvailiai , nekenktu niekada gyvenime Lietuvos žmonėms . Kad neturėtu galimybės su visais partiniais patekt į valstybės tarnybą .

RIMAS

RIMAS portretas
RAŠOTE NESĄMONES NET NEŽINOTE KAD DABAR VETUOTI NEGALI O PATS ĮSTATYMAS LABAI REIKAINGAS TIK GALIMABUVO PRIIMTI ANKŠČIAU

mama

mama portretas
Jūs esate konstitucinių teisių OKUPANTAI, ir žmonės su jumis turėtų elgtis kaip su OKUPANTAI. Laikas žmonės prabusti, streikuoti, eiti i gatves.. mūsų nelaiko žmonėmis..

na, jo

na, jo portretas
dabar pišo bobariausybė su šaika triumfuoja, o kad neliks kam dirbti, jie nesuka galvos, svarbiausia -bukių buki sprendimai, ane?

Seimas nutare

Seimas nutare  portretas
na tai kas dabar nores dirbti prekybos centruose uz 500 euru ir moketi testus greitai tuscios lentynos bus vairuotoju stygius logistikoi degalinese pasalpiniu armija ir tu didziuju nedarbo draudimo ismoku kurios 400 500 600 euru siekia trukumas gyditoju mokytoju darbeziu aukletoju bus 10 % kai ju ir taip nera emigracija zmogus supliusuos aha alga 500 testam 300 nuoma 300 mokesciai 100 valgyti nera reiskia reikia begti is lietuvos pamatys geresni gyvenima uzsieni ir jus nematysit ju niekada ir ateities kartos kurie gimdys vaikus uzsieni ne lietuvai lietuva taps skurdo salimi su kosminem kainom didziausiais mokesciais ir minusiniu gimstamumu ir mirtingumu didesniu nei bet kada aciu okupatntam nuo 2008 metu seimo deka turime praskolinta valstybe daugiausia nei bet kada

Kaunietis

Kaunietis portretas
Gaila,kad nesusitelke opozicija. Valdancioji sutve pasigailes sio savo zingsnio

malonu

malonu portretas
Nuosirdus Aciu ir didziule padeka tiem Seimo nariam kurie siandien balsavo uz labai svarbu ir butina istatyma Malonu kad ir seime yra labai daug sveiko ir ismintingo mastymo seimunu Dar karta nuosirdus Aciu ismintingo mastymo parlamentaram Manau kad dabar Prezidentas is nusivylimo vaziuos pietu i kavine kur dirbama be kaukiu

Fui...liberkonservyno laisviems

Fui...liberkonservyno laisviems  portretas
" petrošiams " - ko siekiate ? Pandemijai laisvai siautėti ir šienauti piliečius ? Antivakseriai ar kiti abejojantys galėjo TESTUOTIS !!! Ir testo pagalba valdyti pandemijos plitimą !!!! O kas dabar bus ? Vakcinuoti TAIP PAT užsikrečia , serga , platina ir miršta !!! Kaip atseksite sergančius , platinančius antivakserius ? Jie nesivakcinuos ..ES būsime pirmi pagal mirtingumą ? Toks " petrošių " tikslas ? Klaiku kas balsavo už šią seimo daugumą ...Kaip aiškėja visokios jų komandiruotės nėra svarbios , jei gali trumpinti , atšaukti ? Pati blogiausia PIŠ vyriausybė ir seimo dauguma .

Anonimas

Anonimas portretas
Vetuot antrą kartą, ir jei atmes dar kartą vyt lauk tuos parazitus iš seimo...

skiepas

skiepas portretas
Teisingai nepasiskiepiti taip ir nori platinti covida

mama

mama portretas
Galime pasveikinti valdančiuosius. jūs esate konstitucinių teisių okupantai, ir žmonės su jumis turėtų elgtis kaip su okupantais

Seimas nutare

Seimas nutare  portretas
tie patys vakseriai platina virusa 65 %suskiepita kita dalis yra vaikai visuomenes ir tik 15 % neskiepitu like ir mum suda mala kad viskas cia del jusu del tu 15 % jus vakseriai turite galimybiu pasus sergate nesitestuojate o pasas toliau galioja nera panaikinamas ar sustabdomas laikinai plius prievartos priemone 3 doze pasake kad 50 % visuomenes nesusilis sau 3 dozes mirtingumas nuo covido yra 2% nuo ir tie du procentai yra nuo 50 iki 90 metu amziaus grupe vienas kitas pasitaiko jaunesnis bet cia tik isimtis vaiku numirusiu neturime nei vieno jav is 2mil susirgusiu vaiku mire tik 100 tikimybe vaikui mirti kaip islosti milijona bet reikia visus suskiepiti nes taip nori valdzia tas kas tures savo nuomone iki galo spies skiepus o tokiu bus tikrai 10% nemokes uz testus ir nesiskiepis toliau isvyks emigruos i salis kur dar yra logika dabar neteksim 10 % gyditoju 10 % mokytoju 10 % visu sriciu profesiju vairuotoju gausis bardakas nori motyvuoja nori sutaupyti 15 milijonu lesu dabar pasalpom

Jooo...klaipėdietis konservatorius

Jooo...klaipėdietis konservatorius  portretas
Petrošius pasisakė . Balsavę už konservatorius , eikite atgailauti . Liko sulaukti kaip konservatorių " petrošiai " balsuos dėl narkotikų dekriminilizavimo ar taip pat siūlys nevartoti narkotikų , o jei nori , už savo pasirinkimą atsakyti įstatymo numatyta tvarka ? Apgailėtini ....

Kaunas

Kaunas portretas
Gaila, kad neisejon i gatves 100000 .. Bet niekada nevelu.

Kaunas

Kaunas portretas
Valdantieji saudo sau i kojas!

Pensininkas

Pensininkas portretas
Mokamų testų paskirtis - ne tiek priversti skiepytis tuos, kurių iki šiol išprievartauti nepavyko, kiek priversti skiepytis trečiąja doze tuos darbuotojus, kurie jau buvo išprievartauti. Jie tą supranta, jog nemaža dalis gavusiųjų pirmąsias dozes, "sustiprinančios" dozės dėl visiems suprantamų priežasčių nėra linkę priimti.

jooo

jooo portretas
Masiulis visiskai nusikalba, baisu klausytis, neskiria kas yra skiepai ir kas yra sveikatinimasis. Lygina nesulyginamus dalykus, visus izeidineje ir ka jis ten veikia, kas jie ten veikia..? Ar juo jus isrinkote, kad butu mums taikomas mobingaz visose srytise, o ypac sveikatos.. Baisu seimunai atvirai siulo zmoniu SEGREGACIJA

TIKIU

TIKIU portretas
Tikiu kad seime uzteks sveiko mastymo parlamentaru ir atmes si Prezidento veto istatymui kuris ir toliau leis antivakseriam is musu visu melzti pinigus uz ju pastovu testavima o susirgus ir gydyma Labai aisku nenori moketi tada vakcinuokis ir neplatink viruso kodel tokie bukaprociai nesiskiepija nesioja ir platina uzkrata todel ligonines perpildytos siu bukagalviu tegul jie nepyksta uz mano tokius issireiskimus As manau tai samoningas nusikaltimas uz tai turi buti baudziama TIKIU KAD SEIME PAKAKS SVEIKO MASTYMO PARLAMENTARU IR PREZIDENTO NEPASIRASYTAS ISTATYMAS TAI PREZIDENTO DOVANA ANTIVAKSERIAM UZ SKANIUS PIETUS KAVINEJE DIRBANCIAI BE KAUKIU TIKIU KAD VETO BUS ATMESTAS TIKIU PARLAMENTARU SVEIKU MASTYMU

Akyvaizdus

Akyvaizdus portretas
Absoliutaus idioto blaškymasis,jo chameleoniški sprendimai juokina Lietuvą,skraido kažkur padebesyse ,o patvirtinti normalaus įstatymo nesugeba,vis dar mano,kad jis populiarus, nematyti jam antros kadencijos,Lietuvos bėda.

dėdės Igno

dėdės Igno portretas
"laisvas pasirinkimas:" zonoje: Pradžioj dėdę rūrina, paskui dėdė jiem čiulpia.

Kaunas

Kaunas portretas
Valdžia pagrįstai prašo ir tikisi solidarumo, susitelkimo, nekritikuoti dėl detalių, kai priešas už vartų. O ką tuo metu daro Lietuvos valdžia? Seimo darbotvarkėje sintetinių narkotikų dekriminalizavimas ir Prezidento kartą jau vetuotas darbuotojų testavimasis nuo COVID-19 savo lėšomis. Valdžia toliau taiko mobinga visuomenei..

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Žilvinas Ručys yra parsidavėlis, lojantis ,,Sputniko" balsu. Mokėjimas už testus nėra prievarta, o laivas pasirinkimas: mokėk arba skiepykis. O nesiskipyję yra potencialūs pandmijos platintojai. Apmaudu, kad ir JE Prezidentas juos palaiko.

Seime, Seime,

Seime, Seime, portretas
atsisuk veidu į Lietuvą - o į mišką - užpakaliu.

manau, jog atmes...

manau, jog atmes... portretas
juk mūsų valdžiažmogiai kilę iš beždžionių, kas jiems savi piliečiai? Dar ne to pamatysim... Patys išsirinkot, tai ir turėkit. Jei Lietuvoje būtų Sibiras - seniai ten būtume daugelis jau atsidūrę... Bet yra dvasinis Sibiras... jis baisesnis.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
seimo gauja su dulkiu , specialiai neįveda prievolės atvykstantiems į Lietuvą , privalomai tikrintis už salo lėšas atvykimo punkte . Tam kad virusas būtu įvežtas į šalį ir mirtu žmonės , sirgtu , spekuliantai gautu naudos , daryti finansinę žalą darbo žmonėms , lobti iš es paramos .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
lryte per 15 val 3 dezinformaciniai straipsniai arba straipsnių pavadinimai kuriuose užblokuoti komentarai : 1. Palmira: elkitės, kaip jums liepia intuicija – rasite teisingiausią kelią . 2. Profesorius S. Čaplinskas turi patarimą: šie žmonės įgyja geresnį imunitetą prieš COVID-19 ligą . 3. Skiepyti žmonės gali platinti COVID-19 taip pat kaip ir nepasiskiepiję? Paaiškino, kodėl taip manyti klaidinga .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Ir dėl ko ? dėl pinigų ar genocido ? Lietuvos seimas su dulkiu vykdo nusikalstamą veiką arba yra kvaili padarai . Gal po vakcinos skiepo atsirado didesnis noras vogti ir žudyti ?

Galerijos

Daugiau straipsnių