Seimas pritarė A. Širinskienės pataisoms dėl prokurorų rotacijos

Grįžti į straipsnį

Pro-kur-oras

Pro-kur-oras portretas
Labai gerai, rotacija neleidžia susidaryti klanams. Ir nors "rotuota nekompetencija ir lieka nekompetencija" (D.Grybauskaitė), bet tai visgi šis tas. Nes ten "padėtis labai bloga: susiskirstę klanais, dalis korumpuoti, dalis tiesiog neįgalūs" (D.Grybauskaitė, laiškas E.Masiuliui).

Blinda

Blinda portretas
Seniai laikas isjudinti ta ispindejusi monolita. Tupi ten, kaip tvirtoveje, nepajudinami.

jonas

jonas portretas
ačiū Agnei, gal nors dabar bus pajudintas supuvęs klanas.Lietuvos žmonės jau daug metų nukenčia nuo neteisėtų korupcinių sprendimų,akivaizdžių teisės aktų pažeidimų, kai laužomi žmonių likimai, o prokurorai už tai beveik niekada neatsako.O Sysui seniai laikas į užribį,nusibodo jo atitrūkę nuo gyvenimo komentarai

tauragiškis

tauragiškis portretas
LENKIU GALVĄ PRIEŠ ŠIĄ MOTERĮ, O TAI ATSIBODO ŠEIMYNINĖ TEISĖSAUGA KAIP TAURAGĖJE, KAI VYRAS VYR PROKURORAS O ŽMONA TEISĖJA, IR REIKIA APSKŪSTI VYRĄ ŽMONAI AR ATVIRKŠČIAI, KAIP CINIŠKAS PASITYČIOJIMAS.

Ašara

Ašara portretas
valstybe nesuvaldo nei prokuroru, nei pinigu

Ačiū ,, valstiečiams ,,

Ačiū ,, valstiečiams ,,  portretas
vieninteliai bando judinti užsisėdėjusius , o jau socialdemokratas Sysas bijo pokyčių ? Čia tas iš ,, gerųjų bebrų ,, ? Kelintą kadenciją seime ? Nesuprantu kuo jie skiriasi nuo kirkilinių ? )

Joo

Joo portretas
Net bažnyčiose vyksta klebonų rotacija. O čia neklystantys prokurorai ir teisėjai su milžiniškomis privilegijomis. Rotacija kas metai turėtų vykti pilna apimtimi maišant kaip kortų kaladę tiek prokurorams tiek teisėjams, kasmet keičiant bent 25 proc.

teisejai ,prokurorai,advokatai ,exspertai,

teisejai ,prokurorai,advokatai ,exspertai, portretas
seimunai ir vagys ,,,v zakone,,, [verslianykai] lietuvoj turi NEPAKALTINAMUJU STATUSA ...ir ka jus ten rinkt zadat ir kuriam laikuj -jiems visiskai pofik...

Galerijos

Daugiau straipsnių