Seime prisiekė trys nauji ministrai

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Nauji ministrai, nauji pažadai, tai ir programa NAUJA! Taip kad: esama Vyriausybė NETEISĖTA.

valdžiagyvio priesaika

valdžiagyvio priesaika portretas
"Aš, (vardas, pavardė), prisiekiu būti šuniškai ištikimas (-a) europos sąjungai ir NATO; prisiekiu niekinti ir ignoruoti Lietuvos Konstituciją ir įstatymus, parduoti jos žemę ir atimtus vaikus bet kam,kas daugiau sumokės; prisiekiu visomis išgalėmis likviduoti Lietuvos nepriklausomybę, sąžiningai vergauti Briuselio ir Vašingtono ponams, NATO karo nusikaltėliams, uoliai vykdyti Lietuvos žmonių genocidą pagal jų įsakymus. Tepadeda man VELNIAS!" (Prisiekti leidžiama ir be paskutinio sakinio)

Nuomonė

Nuomonė portretas
Niekas nesideda Lietuvoje, tai normalūs procesai, tik visiškas neišmanėlis gali reikšti tokias mintis, kas dedasi Rusijoje. Rusija suiminėją žmones niekuo kaltus, kuriems neleidžiama dalyvauti rinkimuose, Italijoje kasmet rinkimai, Italija prasiskolinusi" iki ausų"

Ir vel

Ir vel portretas
Tie sudvoke koncervai nepatenkinti..ir vel.. Baikit skust, rietis, tinginiaut, o imkites darbu, del kuriu seimunus ir isrinko zmones

Blinda

Blinda portretas
Greiciau nauji rinkimai. Jei jau taip, reikia keisti visus! To dar betruko, kad Lietuva valdytu pagal partinius norus... Kosmaras kas dedasi "ant Lietuvos".

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
trys alkoholikai

ne

ne portretas
opozicija salint bet visus ir ivest prezidentyni valdyma ir baigsis visas /demon...kratinis/ kratinys su visom pasekmem ir jei mes toliau klausysime iseiviu /dipuku/ ir pn... tai sionsatanistai visai uzvaldys musu protus kuriu dauguma jau uzvalde per sukiuzusia biurokratine valdininkija pavertusia zmones bevaliais vergais /gojais/ .......

Geriau

Geriau portretas
Šalinti opozicija nes būtent ji trugdo Lietuvos augimui

Galerijos

Daugiau straipsnių