Paaiškėjo, kad I. Rozova nebeturi leidimo dirbti su slapta informacija

Grįžti į straipsnį

to tai

to tai portretas
pračiulbėjo atsilikusios trečiarūšies ubagų šalies rytuose atstovas, kitaip vatnikas, bojaryšniko megėjas:)))

Tai

Tai  portretas
Latviai stumdys uždrausta Astravo elektra . I baltarusija ir rusija del saugumo vykti nesaugu bendrauti nesaugu. Ei o kaiminu tai nebelyko tik konkurentai ir priešai. Kaip buvot klumpakojai taip ir likot.

Arijas

Arijas portretas
Apkalta, mandato netekimas... Kaip tokie "egzemplioriai" patenka i seima?!

tarp kitko

tarp kitko portretas
čia visi jieško kažkokio tai E. Masiulio, kur jis dingo aš nežinau, bet gal kas matė kur dingo dideli Lietuvos ir viso pasaulio draugai Saakašvili, Porošenko, Jaiceniuchas ir kiti visuotinės taikos ir aukštų moralės principų bei tyros sąžinės apologėtai?

> Visos tautos yra lygios

> Visos tautos yra lygios portretas
tu, durneli, kiba pats buvai Kryme, kad taip tauški?Ar savo geltonosios presos pasiskaitęs nusprendei apginti Krumo totorius? Pasidomėk įdomumo dėlei, kiek Kryme valstybinių kalbų ir kada jos atsirado, o taip pat pasidomėk, kodėl broliai ukrainiečiai nutraukė Krymo totoriams vandens padavimą iš Dnepro, o taip pat elektrą. Kokie lietuviai pasidarė Krymo totorių gynikai, tai čia juokas ima. Čia tai tikrai neturi prie ko daugiau prisikabinti, tai kodėl nieko nesakai kad per 30 metų kol Krymasneteisėtai priklausė Ukrainai, kodėl totoriams nebuvo suteikta valstybinė kalba, kodėl tik dabar Rusija Kryme atidaro Tarptautinį musulmonų univeristetą,kodėl broliai ukrainiečiai per tiek laiko NIEKO nepadarė totoriams, o dabar šaukia, kad rusai juos "skriaudžia", aišku nuskriaudė kelis parsidavelius banderovcų režimui, kurie ir staugia ant viso pasaulio už tai gaunant gerą atlygį nuo ukr valdžios :D

tam Y-ha-ha

tam Y-ha-ha portretas
nereikia Kremliaus painioti su rusų tauta. Ir gąsdinti nereikia, nes atgal rato nepasuksi. Ir atsimink: Lietuvoje yra 84% lietuvių. Prieš vėją nepapūsi, tik sisiparaližuot skersvėjyje gali.

Visos tautos yra lygios -

Visos tautos yra lygios - portretas
sakome tą Lietuvoje. Ir nereikia čia kiršinti, užsipuldinėti, prasivardžiuoti. Jei kam čia Lietuvoje nepatinka, maloniai prašome važiuoti ten, kur patinka. O štai Kremliui tautos nėra lygios. Turiu galvoje Krymo totorius. Aneksavus Krymą, ten totoriai yra persekiojami. Jiems primetama terorizmas, pametama narkotikų ar ginklų ir sukurpiamos bylos. Dar būtų galima paabejoti, jei bylos būtų vienam kitam totoriui. Tačiau dabar Kryme persekiojama visa totorių tauta.

Anonimas

Anonimas portretas
kad ji[minima dama]] vaziavo I Gruzija ----tai tik konspiracija;tai ir mokinukui aisku..galejo vykti ir tiesiai I Rusija.....bet ko taip vsi "judam ","krutam" rekiam????---- greit musu visatos juodoji skyle isiurps planetas ir bus ramuuuuuuuu,,nereikes nei konspiracijos"broliukams"nei maziems ,nei dideliems visus "sumals" vienodai ,,

tam cha cha

tam cha cha  portretas
rusai sako "смех без причины - признак дурачины" , jeigu tu, kloune nežinai, tai tarybinių laikų visos politikos esmė buvo tautų lygybėje, tai net TSRS himne atsispindi, jau nekalbant apie komunistinę ideologiją. Jeigu tau dabar apmaudu, kad buvot mažais, bet BROLIUKAIS, tai tokiems kaip tu aišku, geriau būti tarnais, kas šiaip gerai matosi, kas kam laižo ir garsiai ant kito šaukia. O Lietuvos tauta buvo ir yra gerbiama ir rusų, aišku kurie iš viso apie jus kažką žino, o tokie atlepausiai idiotai kaip "chi chi cha cha " yra niekadėjai kurstytojai, ateis laikas už viską atsakysi būtent tu, už visus savo niekšiškus žodelius ir rusų tautos šmeižimą.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Niršta rusų kolonistai ir kiti Putino subinlaižiai. Jie niekaip negali atsikratyti sovietinės okupacijos laikais įsišaknijusio “didžiojo brolio” sindromo ir būti lygūs kitų tautų Lietuvos piliečiams. Jų nereikia maišyti su Lietuvos rusais. Tai tik besikeikiantys ir besikoliojantys sovietinių okupantų atkelti kolonistai.

pienburniai straipsnio autoriukai

pienburniai straipsnio autoriukai portretas
gasdina visuomenę kažkokių tai ortodoksų suvažiavimų. Taip lengvai manipuliuojama retai naudojamais žodžiais ir sąvokomis. Taip , stačiatikiai priklauso ortodoksaliniam krikščioniškam religiniam pagrindui, bet lygiai taip pat ortodoksais vadinami ir krikščionys katalikai. Jeigu pienburniai autoriai nori įtikinti visuomenę, kad katalikai nėra ortodoksai, tai reiškia kad jie yra sektantai, trečio varianto nėra. Taigi, "blogoje tyronizuojamoje" Rusijoje veikia užsienio sponsuojami šmeižikiški radijos ir televizijos kanalai, žmonės vėl gi kas apgauti kas savo noru - renkasi į visuokius mitingus, o "laisvoj ir demokratiškoj Lietuvoj" žmogus persekiojamas už tai kad nuvažiavo į tarpvalstybinį teologinį susirinkimą, tuo labiau - į Gruziją, ar jau mus ir gruzinai puola? ar tiesiog valdžiagyviai nemato rimtų problemų savo šalyje ir neturi kuom užsiimti apart populistinio gąsdinimo "rusai puola"

O

O portretas
O koncervės i NSGK posėdį pakvietė pačią ponią Rozovą, ar už akių - kaip prie Stalino..?

> Nuomonė

>  Nuomonė   portretas
Tavo palinkėjimai ir pasiūlymai geranoriški ir tikrai vertingi. Gaila, išplautomis Kremliaus propagandos smegenimis rusų kolonistai ir kiti Putino subinlaižiai to nenori suprasti.

NUOMONĖ-tęsinys

NUOMONĖ-tęsinys portretas
Kitaip sakant reikia prisiderinti prie mūsų-Landsbergio šauklių nuomonės ir pripažinti tik vieną tiesą- visos Lietuvos tėtušio tiesos. Mūsų laisvos Lietuvos demokratija nepakęs ir netoleruos kitokios nuomonės. Taip pas mus galima turėti ir kitą nuomonę, bet ji turi būti tik viena apie kurią rašyta komentaro pradžioje. Jei kas rašysite apie šį komentarą, tai komentarai turi būti tokios nuomonės, kaip rašyta komentaro pradžioje

Aš  portretas
Vietoje I. Rozovos, parodyčiau visiems KGB-komūniagoms vidurinį pirštą. Siunta stukačiai, nes jų tėvai ir seneliai prie Stalino buvo stukačiai. Stukačiai šiais laikais niekur nedingo. Įdavinėja kiekvieną pilietį, kuris turi kitą nuomonę Lietuvos KGB (nežinau kodėl pasivadino VSD. Metodai, tai Dzeržinskio ir Berijos). Komūniagų tiesa (ankščiau vadinosi "Kauno tiesa") vykdo jiems Lietuvos KGB nurodyta užduotį. Šmeižt ir dergt kitokią nuomonę

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
KODĖL KAI KURIE VIS DAR NORI BŪTI"DIDIEJI BROLIAI"BŪKIT JŪS LOJALŪS LIETUVOS PILIEČIAI,NEI JUS KAS SKRIAUDŽIA,NEI DISKRIMINUOJA,BET ,ATRODO,VIS NORIT BŪTI VIRŠESNI IR JUMS VIS KAŽKO TARIAMAI TRŪKSTA,BET TOKIU LABAI MAŽA MAŽUMA,TAI BENDRAUKIT SU TAIS,KURIEMS ČIA GERA GYVENTI IR PAMATYSIT,KAD ESATE IR GERBIAMI IR VERTINAMA JŪSŲ KULTŪRA IR KALBA.

Makas

Makas portretas
Is veidu matosi, kas yra kas. Ir nieko cia nenuslepsi.

tomas

tomas portretas
Ta Rozova melagingai ir neteisėtai prisiekė Seime būti ištikima Lietuvos Respublikai, nes, būdama priešiškos valstybės remiamos organizacijos nare, sąmoningai suklaidino Seimą ir davė apgaulingą ,,priesaiką". Nusipelnė apkaltos.

NA NA

NA  NA portretas
landsberginiai ,kaip visada negali pasigirti gerais darbais Lietuvai ,tai vis dar nepaleidžia iš rankų bauginančios ir šantažuojančios Lietuvą kortos '' RUSAI PUOLA '' ,vis nukreipinėja nuo savo gaujos dėmesį , nes dėdulė landsbergis gaują surinko iš buvusių kgbistų ir komunistų ,bei jų palikuoniu ,,,sėkmės Lietuvai be komunistų landsberginių ,,,

hara

hara portretas
Nepraeis zaliu zmogeliuku smogas Lietuvoje, nesistenkite komuniagos.

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Komentarus bausti iki 100000 Eur. nes kitaip tokios nesamonės nesibaids.....

Grieztas

Grieztas portretas
Apkalta vienareiksmiai. Ir ta grupele, kuri i belorusija leke, kaip akis isdege, taip pat reiktu prasukuoti. Tegul eina viesuju darbu dirbti, kitkam nebetinkami.

Jo

Jo portretas
Neturi ko veikt.

Nejaugi

Nejaugi portretas
tie konservatoriai visai neturi darbo. O gal jie sedi vien delto kad visur matytu tik negatyva. Limpa kaip erkes prie visko.

Anonimas

Anonimas portretas
Keturi visiems gerai žinomi kvailiai apsikakojo iš baimės ? Bandom atspėti, kas: Anušauskas, Kasčiūnas, Landsbergis...kas dar ketvirtas ?

Galerijos

Daugiau straipsnių