V. Šapoka: kviečiu kartu statyti mokesčių sistemos namą

Grįžti į straipsnį

dar

dar portretas
Kas gali paneigti,kad įvedus visuotini NT mokestį ir nesant progresinių pajamų mokesčių turtingieji turės daug laisvų pinigų galimai pigiai supirkti paveldėtą nekilnojamą turtą iš neišgalinčių susimokėti NT mokesčio?

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
Beveik visoje Europos sąjungoje,JAV,Kanadoje,Izraelyje yra progresinė pajamų mokesčių sistema-iki 39-57 proc. nuo didelių pajamų.Lietuvoje pasitaiko,kai nuo 3,8 milijono eurų met. pajamų sumokama apie 1,6 proc. pajamų mokesčio.Manau UK,Vokietijoje nuo tokių pajamų būtų suumokėta 45 proc. pajamų mokesčio .

nezaisk

nezaisk portretas
pagal mafijos dudele ir /bobuciu/ pasiulymus o daryk savo ruoztu kas teisinga ir svarbu ne bagotiems vienetams o masei zmoniu jei supratai vykdyk nes cia dideles aritmetikos nereikia o jei esi toks saziningas pripazink negaliu nes mane prievartauja auksc iau stovintys ir garbingai atsistatydink tau gal isjudinsi ta /durniu laiva/ kuriame sedintys vienas kitam griebia uz atlapu nepalykdami vilties vargstantiems sekmes ir pirmyn........

...

... portretas
CHA: "Vyriausybė siūlo didinti neapmokestinamas pajamas, sujungti darbuotojo ir darbdavio socialinio draudimo įmokas, dviem procentiniais punktais mažinti socialinio draudimo įmokas ir įvesti „Sodros“ įmokų lubas, o bazinės pensijos mokėjimą perkelti į valstybės biudžetą" - tai juk valstybinio masto diversija, ėjimas 'va bank' bandant paspartint emigraciją. NES: po darbuotojo ir darbdavio socialinio draudimo įmokų sujungimo nuo didesnės sumos TIK padidės mokesčiai (NPD 'padidinimas' TIK fikcija), pagal formaliai'padidėjusius' atlyginimus neteksim teisės į šildymo ir kitas kompensacijas, prarasim vaikus, nes - jų mokyklose nemokamai nebemaitins, o mes tuo labiau to neišgalėsim. Na o 2% nuskriaust dabartinius pensininkus (ir dar įvedant SODROS ribas) - tai jų GENOCIDAS;VĖL priverst mokėt iš biudžeto bazinę pensiją tai paneigt pačią 'Sodrą' - ji kaip tik ir buvo įkurta kad būtų galima supaprastint biudžeto sandarą iš jo atskiriant pensijas ir pašalpas; kam skaidrumas nepatinka?

nesupratau

nesupratau portretas
Draugas Šapoka debilas?Na...mums tokia valstybė kuri kelia mokesčiu? Idiote , kas tave į ministrus skyrė?Pastipusio asilo ausis tu matysi o ne mokesčius anr žmonių uždirbto.Sėdi padl os išlaikytiniai ir žmones įstatymų pagalba apilėšinėja.Šaudyt už tokius pasiūlymus maža.

Anonimas

Anonimas portretas
DAR SYPSENOS NEDINGO !!!!! ISKARTO I PENSIJA NUO 100 METU IR VISKAS !!!!!!!!!!!!! DURNIU LAIVAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geda

geda portretas
kai darbo imasi profesionalai liaudis vel tures verstis dirzus ir galvot kaip isgyvent

Galerijos

Daugiau straipsnių