Seimas uždegė žalią šviesą neįgaliųjų integracijos reformai

Grįžti į straipsnį

Padėkit

Padėkit portretas
patekti pas specialistus,kasdien sveikata blogėja,prarandama galimybė net į tualetą nueiti,bet kaip užsiregistruoti ,o po to nusigauti iki gydytojų.Visur reikia specialistų leidimo net priemonėms,o kaip atlikti tas kryžiaus keliones.

Klaipėdietis

Klaipėdietis  portretas
Gal šį įstatymą galėtų vetuoti LR prezidentas, ar neįgalūs asmenys palikti patys sau? Suprantama, dauguma neįgalių asmenų neišeis streikuoti ar kaip kitaip ginti savo teisių ir teisėtų interesų.10 mln. eurų reformos pertvarkai valdantieji randa, tačiau ženkliau padidinti išmokas neįgaliesiems (kurias jie galėtų naudoti tikslingai savo nuožiūra) - ne. Medicininiai dokumentai valdantiesiems matomai ne rodiklis - specialistams bus galima fantazuoti skiriant neįgalumo lygį?!

Neigalumus

Neigalumus portretas
nuo siol nustatys santechnikai... Ir tai tik signatoriams ir kitiems "reikalingiems" svolociams...

o

o portretas
??? kas susidomejo invalidais turbut dulkiagalvis gavo svab programa ?...

aha

aha portretas
Neįgalieji_UŽ,opozicija-PRIEŠ..pasaulio pabaiga

Reformos tikslas

Reformos tikslas  portretas
atimti neigalumus is eiliniu pilieciu.

Pagarba opozicijai ! Sveikas protas

Pagarba opozicijai ! Sveikas protas  portretas
Kuri liberaliųjų reforma yra naudinga žmogui ? Taip , būtų ir su neįgaliaisiais ....Panašu neturėtų net to ką turi dabar . Įsigilinus į reformos esmę balsuoti už negalima !

nuomonė

nuomonė portretas
kas per opozicija,jie net neįgaliųjų nepalaiko,antžmogiai

Nesąmonė

Nesąmonė portretas
Biurokratai tik eilinį kartą užsideda sau pliusą, atseit, dirba neįgaliųjų naudai. Atvejo vadybininkai Užimtumo tarnyboje jau senai kėdes trina, bet nėra nei vieno atvejo Lietuvoje, kad jie dirbtų savo darbą. Ar kuriam neįgaliajam pasisekė, kad atvejo vadybininkas jam surastų darbo vietą, kartu nuvažiuotų į darbo pokalbį pas darbdavį, sužinotų neįdarbinimo priežastis? Per 10 metų buvo tik vienas toks atvejis Vilniuje, o kiti galintys dirbti 140 000 darbingo amžiaus neįgaliųjų priversti nedirbti ir gyventi iš jų orumą žeminančių valstybės išmokų.

Galerijos

Daugiau straipsnių