Puiki žinia pensininkams – kompensuojami vaistai nekainuos

Grįžti į straipsnį

Irena

Irena portretas
Ar jaunesnio amziaus pensininkas turtingesnis?

Anonimas

Anonimas portretas
Diskriminacija pagal amžių tęsiasi;nesugebėjo per karantiną vyresnius žmones nuvaryti anapilin-įjungę psichologinį stresą,palikę be medicinos,irt.t.,tai dabar stengiasi pratęsti niekinimą suvargusių,nuskurdusių žmonių.Kada JUS nubaus dievas,padlos nematyti.

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Paskaičiau komentarus,koncervai durniams vistiek geresni,nes atėmė.Valstiečiai prasti,dadeda,ir prikiša,kad tai reklama.Durnių laivas.Tai kodėl tie pašvinkę koncervai taip nesireklamavo.Lanzb'kocerv'lyberąstai,politiniai lavonai,Lietuvos duobkasiai.

Tarybiniais laikais

Tarybiniais laikais portretas
Kauno INKARO kultūros namuose veikė pramoginių šokių kolektyvas. Ir buvo ten grupė porų, kurioms buvo virš 35-erių. Tai juos vadino senjorais. Nesuprantu, kodėl senjorais dabar vadina vos krutančius diedukus ir bobutes. Vadinkime juos tiesiog senukais arba tiesiog -- pensininkais. Kam tyčiotis jau ir iš taip suvargusių žmonelių?

Pas Emmą

Pas Emmą portretas
skuba visi, kas nori su ja "pažaisti" vieną naktį. O kaunadienei galėtų nukristi ir pusė Emmos uždarbio, jei išnuomoja savo dienraštį jos nešvankioms reklamoms.

Jau matyt

Jau matyt portretas
prostitutės bankrutuoja, kad laksto siūlydamos save vienai nakčiai.

pensininkas

pensininkas portretas
Emma,vaikeli,ar i burnyte tebeimi?

matome ,kokią "prezidentę" landsbergio KLIKA norėjo

matome ,kokią "prezidentę" landsbergio KLIKA norėjo portretas
į k i š t i Lietuvos žmonėms,-- juk ŠIMONYTĖ "rūpindamasi" pensininkais , p r i e š t a r a v o šiems nemokamiems vaistams. P E N S I N I N K A I ! - kiek ilgai dar MUS m u l k i n s veltėdžiai konservatoriai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas leidžia tokiai Emmai siūlyti sekso paslaugas taip viešai?Ar Kauno diena,taip užsidirbinėja?

Anonimas

Anonimas portretas
Dar viena diskriminacija,kuri neturėtų būti:tai ,kad žmogus,išeidamas į pensiją praranda teisę į valstybės apmokamą sanatorinę reabilitaciją.nors ir turi tą patį neįgalumą,tik dar ir su kitom senatvinėmis ligomis.Taip išeina,kad demokratinėje Lietuvoje yra vergoviška pažiūra į žmogų-mažos pensijos,ir kaip sakoma"nuvarytus arklius nušauna".

...

... portretas
VISI vaistai ŽUDO!

landsbergizmo KLIKOS pastumdėlė-buhalterė ŠIMONYTĖ,

landsbergizmo KLIKOS  pastumdėlė-buhalterė ŠIMONYTĖ, portretas
balsavo prieš. Tai aiškiai matome , kaip veltėdžiai konservatoriai " rūpinasi" žmonių sveikata. Parazitinę veiklą konservatoriai tęsia toliau,Ž M O N Ė S ---savo gyvenimą kurkime be šių p a r a z i t ų, nes ir toliau JIE nualins mus.

š a u n u o l i a i VALSTIEČIAI !

š a u n u o l i a i  VALSTIEČIAI ! portretas
sėkmės n e p a l ū ž t i-- gerinant n u a l i n t ų žmonių gyvenimą

PENSININKAMS

PENSININKAMS portretas
nemokamas būna tik sūris spąstuose.Gausit pačius prasčiausius vaistus.

o kodėl tik nuo 75 metų

o kodėl tik nuo 75 metų portretas
pensiją gaunu nuo 65. Ir ji nė kiek ne didesnė nei ta, kurią gausiu, jei sulauksiu 75.

tk

tk portretas
ta somonyte tai gera su ka, gerai kad nerinkom

o

o portretas
vienas pensininkas taupo, dar dirba, kad už viską susimokėtų pats, o kitas nedirba, netaupo, neužsidirbo didesnės pensijos ir toliau gaus lengvatas.Čia tokia teisybė?

69 m pensininkė

69 m pensininkė portretas
visiems pensininkams ir nereikia duoti vaistų nemokamai nes daug pensininku jaunesnio nei 75 m amžiaus dirba ir gali už vaistus susimokėti bet žiūriu kad kaip sakant naglumui ribų nėra reikia biški turėti ir sąžinės su savo reikalavimais

puiku

puiku portretas
kaip gerai senai turejo but nemokami , nes vien nuo spaudimo dabar per menesi pabarango priemoka net 5e vaistai mociutei, kazkokia nesamone.

Valdas

Valdas portretas
Nubausti žurnalistą už klaidinančią reklamą, nes tai liečia toli gražu ne visus pensininkus

Oi kokia ,,užjaučianti ,,

Oi kokia ,,užjaučianti ,,  portretas
pensininkus ,, buhalterė ,, Šimonytė ))) Balsavo ,,prieš,, nemokamus vaistus ....fui .

...

... portretas
Tie kurie nuo senatvės neužsilenks bus 'vaistais' pribaigti.

Jonas

Jonas portretas
Tai kam klaidinti žmones.Taip ir rašykite-tiems ,kurių viena koja .....Nes pensininkai žymiai jaunesni.

aciu

aciu portretas
labal tam kas sugalvojo! ....uz sutaupytus ewrus galima bus nusipirkti snapso ir cigareciu vietos PARDUOTUVEse=nereiks i ieskot pigiau svetur ar pas cigonus.....

šiaip tai nesuprantu

šiaip tai nesuprantu portretas
kodėl po metų, o ne po mėn ar dviejų. O tiems kur galvoja, kad ligoniai vaistus perka maksiminiais maišais ir meta į konteinerį tai atsakysiu trumpai: ir kompensuojami nemažai kainuoja - pensininkai tiek pinigų neturi, kad juos į konteinerį mėtyt.

aisku

aisku portretas
Kad gerai,bet jei padarytu nuo 80 mazai kam ir reiktu,bet dirbta butu daug,kiek balsavimu,svarstymu,na o siaip nera blogai,yra dar ir gyvu

Va taip

Va taip portretas
Tai kad į pensiją nuo 65 metų o kodėl dar desėtką dadėjo? Nors jau nuo 45 metų į darbą neima.

Pilietė

Pilietė portretas
Esu pensininkė ,man jokių vsistų nereike,manau ir kiti pensininkai tik perka juos ,bet negere.Vieną kartą vaistinėje, žiūriu nusipirko puse maistui pokuoti , maiselio kompensuojamų vaistu, viena pensininkė.Aš jai sakau,pone jūs tiek vaistų išgeret? Ji sako ,ne,o ką darysi ,reikia pirkti ,kitaip gydytoja negydys,nepriims į kabinetą.Aš sakau,tsip ir galvojau,nes tiek vaistų gerėnt sveikas tikrai nebūsi.Tai štai kam naudojami kompensuojami vaistai ir nueina pinigai už kompensaciją.Žinoma yra visokių atvėjų,bet didelis kiekis vaistų nei vieno neišgydė,gydo placebas,nuo galima būti sveiku..

I tabako fabrika.....

I tabako fabrika..... portretas
.....reikia siusti dirbti zurnalistus savo nesamoninga antraste klaidinancius zmones.

Joana---didelio pasisekimo ir kantrybės sveikatos Ministrui,

Joana---didelio pasisekimo ir kantrybės sveikatos Ministrui, portretas
KOKIE JŪS PONAI VARGUOLIAI PIKTI IR NEPAKANTŪS.KODĖL TYLĖJOTE ,KAIP LIETUVĄ PRASKOLINO,IŠVOGĖ IR ŽUDĖ ŽURNALISTUS UŽ TIESOS ŽODĮ.NESUTINKANTIEMS DALYVAUTI VALSTYBĖS GRIOVIME NUPJAUSTĖ GALVAS.ARBA BIJODAMI TIESOS ŠVIESUOLIUS IŠMETĖ PRO LANGĄ IŠ DEVINTO AUKŠTO. ,KUR MŪSŲ KRIKŠČIONIŲ IR KONSERVATORIŲ,,,TEISUOLIAI,,KODĖL JIE NEDARĖ TVARKOS VALSTYBĖJE,TIK GROBĖ VISKĄ SAU....KUR NUTEKA MILIJONAI UŽ PASAKŲ LAIVELĮ,KODĖL MOKAME DIDELES BAUDAS UŽ CŽV KALĖJIMĄ,JEIGU P.PREZIDENTAS AIŠKINA,KAD JO NEBUVO....... .ponas v.a.....

WW

WW portretas
Antraste klaidinga! Pensininkai ne tik nuo 75 metu,kam ir bus nemokami vaistai. Pensininkai nuo 62 ir pan. Tai kam rasyti tokias klaidinancias antrastes, jeigu vaistai bus nemokami tik po mazdaug 13 metu isejus i pensija? Melas, visur melas...

Irir

Irir  portretas
Ir vel durnina zmonis kodel ne nuo sesedesimt kaip vis sviete gyvuliu ukio apgavikai durnina zmones ir tiek

samas

samas portretas
Ir vėl blogai.

Vika

Vika portretas
Nesuprantu tokios politikos, kompensuos visiems pensininkams nuo 75 metu? Bet juk i pensija iseinama gerokai anksciau, reiskia cia bus didziule diskriminacija, vieni gaus vaistus uz aciu, o kiti,taip pat pensininkai, tures primoketi? Kur ziuri atitinkamos ES tarnybos? Sitaip diskriminuoti pensininkus... truksta zodziu. Cia kaip gyvenimas Lietuvoje. Vilniuje pensininkai nuo pirmos dienos vazineja visuomeniniu transportu su 50% nuolaida, o pvz. Kaune tik nuo 70 metu. Galima pagalvoti,kad gyvename dviejose skirtingose Lietuvose.

Issiplauk galva > Klika

Issiplauk galva > Klika portretas
Senjorai gyvena Ispanijoje, o lietuvoje seneliai ir pensininkai, bei pagyvene zmones.

Ailana

Ailana portretas
Lietuvos vyrai, manau, nelabai sulauks šios lengvatos, nes jų gyvenimo vidurkis yra 68 metai. Su kuo ir sveikiname šio įstatymo sumanytojus, eilinį kartą pademonstravusius savo šykštumą, ir dar drįstančius apie tai girtis

atsbankas1@gmail.com

atsbankas1@gmail.com portretas
>>Valstybė jiems padengtų ne tik 100 proc. bazinės kainos, bet ir priemoką, nepriklausomai nuo žmogaus pajamų>> Ką tas išminčius rašo šiuo sakiniu - toliau dėsto, kad bus tikrinama ar jis gauna daugiau nei 251 eurą??? Tai rašykit tiesiai šviesiai, tik bomžai gaus, būtent kurie tokie buvo, kai reikėjo galvoti apie save būsimą pensiją - kai buvo galima rasti darbus, jų buvo pakankamai sovietiniais laikais, ir juos keisti ir ne dabar aimanuoti.....

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kol susiruoši pradėti sveiką gyvenimo būdą, nebėra jau nei būdo, nei gyvenimo.

Vanda

Vanda portretas
daugiau reblitacijos procedurų kurios duoda naudą bet ten jų skaičius ribotas ir net juokingas 3 masažai ir ką tai duoda ogi nieko o kitas pirk jei nori tai tokių procedūrų reiki daugiau o ne vaistų

Lukaa

Lukaa portretas
Daug geriau būtų nemokama fizioterapija, sveiko gyvenimo , judėjimo pamokos, o dabar vaistai, sunku nesikeikti. Ir taip tie seni žmonės puodais vaistus geria. Vaistai sukelia ligas, kurias paskui vėl gydo vaistais.

Anonimas

Anonimas portretas
Tokio amžiaus žmonės naudoja vaistus ne tik generinius kompensuojamus,bet ir normalius, gerų firmų gaminamus,vaistus,kuriuos skiria specialistai susirgus.Taigi gal nesivarginkit,"geradariai".

hmm

hmm portretas
KOLCHOZO RINKIMINĖ AKCIJA

ar tai farmacinių bendrovių korupcinė akcija ?

ar tai farmacinių bendrovių korupcinė akcija ? portretas
patikrinkit senolių stalčius,- pilni nenaudojamų vaistų, kurie bus išmesti, Jei bus nemokama- taškysim visų mokesčių mokėtojų pinigus kelis kart daugiau.

geda

geda portretas
kam tokiu metu vaistai ju daugelis jau bus mire o ramuniukas nori laukianciu eileje prie vaistu balsu rinkimuose

Klika

Klika portretas
Senjorai tai zmones iseje i pensija taip vadinasi o ne 75 metu ...gal ponuliai visus nuo 40 ties senjorais vadina ,nes ir i darba jau nepriima

Galerijos

Daugiau straipsnių