Seimą pasiekė naujas projektas, kad ES piliečiai galėtų Lietuvoje steigti partijas

Grįžti į straipsnį

Augis

Augis  portretas
Ne atstatydinti, o pamauti ant Šakių!

BELIKO DAR LEISTI...

BELIKO DAR LEISTI... portretas
Beliko dar Europos sąjungai Lietuvoje leisti steigti viešnamius gėjams ir lezbijėtėms. Tuomet jau būtų pasiekta visiška "demokratija" tiems iškrypėliams...

buduliams

buduliams portretas
šunys loja-karavanas eina

Reikia

Reikia portretas
tiksliai sužinoti kas tokius dalykus teikia ir reikalauti kad atsistatydintų iš valdžios. Aiškiai grobikiškas projektas

Da

Da  portretas
dėl kuo ir kame tokie skaičiai tu nesąmoniu kuriamu partiju, kur matyta iš mūsų mokėtotu pinigus lupa tompartijom milijonus žarsto dalina ir kame reikalas juk dėbylu per akis yra pas mus , trys lietuviai 33 partijos naudos jokios ,kurimas žmonių aprupinimas darbais algomis ne po[ieri bajerius kurkime ir nesąmones neskleiskime kad per pandemijos metus žmonės ubagais budami du milijardus surinko sutaupė koinėse namose va čia taip galingi mūsų taupitojai, milijardus susirenka o ant duonos vos sumeta šeimoms, seneliai pamaloninti košes samčiu maltos lekšte sriubos drebančiai rankai, vos į burna sukemša pragyvenimo lygis nulis ubagu dalybos, tukstantines algos mokamos vos surenka po 450 euru dirbančiam po 12 val nabagui, kada nustosite meloti, gal yra milionieriai bet nesimato milijarderiu, kojiniu dėjiku,

Kaip ten bebūtų,

Kaip ten bebūtų, portretas
bet už kvailystes darbe reikėtų ilgai nelaukus vyti von, nesvarbu ar ministras, ar galva, ar pusgalvis.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Tos .......ytės Lietuvą pribaigs galutinai.---Turėtumėm prezidentą,o ne algos gavėją, tokie nusikalstami veiksmai būtų sustabdyti.Jei to seimo ir vyriausybės nenušalins nuo valdžios,tai po 4 metų Lietuvėlei 100 % kaput.---Neliks net žemėlapyje tokio pavadinimo,kaip LIETUVA.---Baisiau daroma kaip 1940 metais.

Bošavikas \\\\\.../////

Bošavikas   \\\\\...///// portretas
Kalmuk'žydis Leninas XX a.pradžioje Rusijoje įkūrė svetimą komunistų partiją,kuo baigėsi visi žinot.Dabar žydas Sorosas organizuoja,ateitis aiški.

diagnoze

diagnoze portretas
jei užsieniečiui reikalinga partija Lietuvoje jam (užsieniečiui) privaloma grįžti atgal į savo tėvynę, kad nesijaustu užsieniečiu, kodėl? ko norime ? dar vieno Donbaso Lietuvoje? taikesnio? todėl kas inicijuoja pagal saklę kvailas ir naivus ribos nėra , pasirinkti negali, bet nustatyti būtina. Atslinko čiuptuvai ir jau ministerijos ir įstatymo pateikimas/? kur žiūri specialiosios tarnybos? nebent reikalingi įkalčiai? tai kvaili ar naivus?

Anonimas

Anonimas portretas
greitai sugryz kgbistai,ikurs komsomol partija is buriai uzsislapinusiu jedinstvininku sturmuos seima,patys save isrinks ir puls i rusijos glebi ir galesit dainas dainuot мой адрес не дом и не улица мой адрес советский союз mano adresas ne namas ir ne gatve mano adresas tarybu sajunga

Anonimas

Anonimas portretas
uo arabai is televivo isteigs partija

Siūlau:

Siūlau: portretas
Prie visų LT pasienio užkardų, perėjų kelio ženklus su užrašu „Lietuva” keisti užrašu „Pereinamasis kiemas”. Visuose keliuose, žemėlapiuose, GPS-se, kur tik rašoma „LT” taisome į „Pereinamasis kiemas su nemokamu tašku G” ir paaiškinimą gretą - Čionai, kas tik norit, darykit, ką norit, į aborigenus dėmesio nekreipkite. Tiesa, namas, į kurį vyrai šniūrais paVIEŠėti eina, kiek kitaip vadina - bet tai svarstymo reikalas. Tai kaip - tikslinam šios „teritorijos” vardą?

J

J portretas
Tai turbut bus vienalyciu partijos ateis is uzsienio pastiprinimas

Kiek

Kiek portretas
kiek suprantu tai visokie užsieniečiai įkurs partijas ir tas partijas reikės finansuoti ir tas finansavimas bus iš mūsų pinigų,kurių seimas negaili taško į kairę ir į dešinę,o dabar dar šelps ir privisusias partijas iš visos eu ir ne tik,kas čia po velnių vyksta.

>Jau nesisteb...

>Jau nesisteb... portretas
Dar neaisku kas ka atsiunte...

Itarus

Itarus portretas
Kokiam nevykeliui galejo kilti tokia mintis, siulyti Lietuvai visiskai nereikalinga ir svetima "projekta"? Kam jie dirba, gal tyrimu tarnybos susidomes?

Juozas Deksnys iš anapus

Juozas Deksnys iš anapus portretas
Rusijos piliečiai, tiksliau vienos žymios tautos atstovai jau buvo įsteigę Lietuvoje partiją, bet Lietuva ne tik kad nežuvo, bet pasiekė didžiulių laimėjimų mene, moksle, medicinos priežiūroje, sporte, žemės ūkyje ir pramonėje. 1988 m. vasarą Lietuva buvo aukštumoje. O dabar ? O ką dabar galime pasakyti apie Lietuvą ?

Jau nesisteębiu....

Jau nesisteębiu.... portretas
Pirmas Lietuvos konstitucija paminė po kojomis Adamkus, kuris, pagal Lietuvos konstitucija net kandidatuoti į Prezidentus neturėjo teisės...Bet...jį atsiuntė nauji šeimininkai iš už Atlanto, kuriems į Lietuvos konstituciją ir nepriklausomybę nusiš..ti. Šiandien tą patį daro Lietuvos seimas. Tuomet kyla klausimas - kam jie tarnauja?...

Panašu, kad

Panašu, kad portretas
Ateis laikas kai Rusijos piliečiai galės Lietuvoje steigti partijas.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Prezidentas turi kazka daryti su situo "seimu", nes jau ir kvailiui aisku, kad vyksta priesisku Lietuvai jegu inkorporavimas ir noras visur sukisti ne lietuviskos tautybes asmenis. Neisdegs, kausimes....

YRA TIK VIENAS KLAUSIMAS !!!

YRA TIK VIENAS KLAUSIMAS !!! portretas
Kam tai naudinga ir KAM TO REIKIA LIETUVAI? Atsakymas tik vienas - atplauks dar daugiau iškrypėlių iš ES, nes vietiniai negali susitvarkyti su normaliais Lietuvos piliečiais.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kas konkreciai is tos teisingumo ministerijos pateike toki antivalstybini "projekta"?! Gal vel ta boba? Ar ne laikas atstatydinti aiskius Lietuvos priesus?!

Piktas

Piktas portretas
Laikas istoti is tos debilu ES, nes greit mus valdys arabai arba kokie chacholai. Jokiu uzsienieciu. Ko tyli prezidentas?!

nuomonė

nuomonė portretas
reikia kuo greičiau išvaikyti tą bepročių kompaniją,jie neturi ko veikti ir daro nesąmones .O gal jie tarnauja tų valstybių interesams ?

suvereniteto pabaiga?

suvereniteto pabaiga? portretas
Ar žinote kiek Putino aplinkos žmonių yra ES šalių piliečiai? Kad ir tas pats Tymčenko, iš kurio įmonės Lietuva perka suskystintas gamtines dujas.

Hahaha

Hahaha portretas
Suteikime tokią galimybę dar ir balbarusiams su chocholais, ateitis bus aiški. Partijos turi būti kuriamos valstybės piliečių ideologiniu pagrindu.

Klpd.

Klpd. portretas
Ar tokiu atveju negalima sakyti kad čia yra Lietuvos kaip valstybės užkariavimo be ginklų projektas?Ar dar neužtenka kad mūsų valdžią jau yra paėmę korporacinės grupuotės ir oligarxai?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Vyriausybė dirba gerai. Tai liaudis gyvena blogai, nes nedirba vyriausybėje..........

Tai ,tiesiog,

Tai ,tiesiog, portretas
Lietuvos,kaip etnininės,tautininės, valstybės identiteto nuoseklus sunaikinimo plano punktas,diegiamas Briuselio neoliberalistinio gkobalinio plano vykdytojų.Papuolėme tarp rytų ir vakarų,o pasekmė ta pati-išnykimas...

konservatnykų programa

konservatnykų programa portretas
kiekvienai socialinei lyčiai po savo partiją.

apie kokius es standartus kalba ta lerva

apie kokius es standartus kalba ta lerva portretas
švedijoj politikoj dalyvauja tik švedų pilietybę turintys,prancūzijoj- tik prancuzijos pilietybę ir t.t. ir t.t.

tokių dalykų nėra niekur pasaulyje

tokių dalykų nėra niekur pasaulyje portretas
lietuvių PRIEŠŲ užgrobtas seimas daro viską,kad butų išnaikinti lietuviai.narkotikai,alkoholis,iškrypėliai,o dabar dar ir arabai su negrais kuriems italai pridalino pasų į dešinę ir kairę.

Vincas Kudirka

Vincas Kudirka portretas
Vyksta nuoseklus nacionalinių valstybių naikinimo procesas. Įsisiautėja sorosinės išmatos.

Galerijos

Daugiau straipsnių