Šachmatų karalienei – ir Seimo karūna

Grįžti į straipsnį

kazin

kazin portretas
Cia gerai ar blogai kad dazniausiai seimo pirmininkais buvo asmenys tampriai susije su KGB? V.Čmilytes-Nielsen tevas taip pat KGB karininkas Čmil Viktor Ivanovič.

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
ЛИТВА-НАШ ОБЩИЙ ДОМ-НО НЕ ШАХМАТНАЯ ДОСКА

JONAS

JONAS portretas
KGBistu metodas lansbergo ir grybės panaudotas versti purva ant valstiečiu kiek dauk jie surado tokiu bukagalviu kad jiems talkintu ir kiek daug atsirado pagal juos ne tie išrinkti aš manau kad jie jautėsi galingi nes lietuvoje tokia didelė konservu partija buvo su jais su vagim liberalais konservais LDDPistaisVientik paklausius dainorėlio Juozapaičio liaupses čmilitei KGBisto atžalai nupurtė dėl lovio šlykštus padaras patapo vaivorikštiniu kgbistu gerbėjas gal žmogelis irgi yra užslaptintas 75 metam juk Katkus išlindo LIETUVA PRAŽUDĖ LEIDO IŠVOGTI LIETUVOS KRIKŠČIONIU DEMOKRATU PARTIJA JUS EILINEI KONSERVAI ir tikrai nekaltinu kgbistėliu jie lenda kad pralobti pasislėpti nuo teisingumo ir trugdyti lietuvai tapli laisva lietuvos šalim ne jie o jus KGBisto LANSBERGO STOROŠO PARTIJOS NAREI NEŠAT LIETUVAI NELAIMES BALSUOJAT UŽ JUOS

kauniete

kauniete portretas
Visa ta nelaime lietuvai atnešė konservatoriu partija visi tos partijos narei nejeugi jie dar nesupranta kokiam lansberginiui velniui tarnaujaJUK LANSBERGYS SUSIJUNGĖ SU LIBERALAIS KURIEM VADOVAU KGBisto atžala visa savo gyvenima auklėta tėvo komunisto Ir labai įdomei krikščionis konservatorei partijos narei tie prasti partiniai kurie išrinko lietuvai kelia su vaivorikšte su tais kurie naikina lietuviu kalba papročiuslietuvos ižimyšbes poetus rašytojusKASJUS TOKIE KONSERVAI KRIKŠČIONIAIS JUSU NEPAVADINSI TAI NEI PAGAL KONSTITUCIJA NEI PAGAL DIEVA NEATITINKAMAS ELGESYS Ar dabar laimyngi eiliniai konservatorei i valdžia susodine KGBistus GĖJUS VAGIU PARTIJAS LIBERALUS LDDP daug lietuvos turto prisivogusius su Butkevičium priešaki su masiuleis Kaip gyventi lietuvos doriem žmonėm kuriem krikščionybė lietuvybė niekaip nesiderina prie KGBistu iškrypėliu gyvenimu ar dar jums neaiškus LANSBERGAS IR GRYBĖ VISA SEIMA KOMUNISTAIS UŽSODINE SU JUSU PRASTU KONSERVU PAGELBA

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvos darbdaviai yra durniausi visoje Europoje? "Lietuvoje tik apie 10 proc. darbuotojų dirba moderniuose įmonėse, darbo vietose, tai pats prasčiausias rodiklis visoje Europos Sąjungoje. Mes apie šiuos dalykus turėtume kalbėti“, – sakė Lietuvos darbdavių konfederacijos prezidentas Danas Arlauskas." Apie šituos dalykus mes galime kalbėti, dainuoti, kurti operas, rašyti laikraščiuose ir internete - niekas nepadės, kol darbdavių kišenėje sėdi Lietuvos valdžia, sudaranti darbdaviams sąlygas vogti darbuotojų atlyginimus. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

gales su pavaduotoju konservuotu Berazumiu

gales  su pavaduotoju  konservuotu Berazumiu  portretas
saskem durniu lost ....

Istorijos spiralė

Istorijos spiralė portretas
Buvome pratinti prie "nepartinių ir VKP(b) bloko" kandidatai. Dabar - akurat, koalicija yra nepartinės ir dviejų partijų "lyderių" trijulė... Trūksta šioje tik dar vieno, rinkimus"laimėjusios" (gal greičiau - suvedžiotos) partijos "lyderio". Nieko nepasakysi - geras "politinis biuras", kuris turi savąjį "suslovą", publikos numylėtinį senelį. Kas galėtų paneigti sąmokslo teoriją apie tai, kaip sėkmingai vykdomas labai anksti paruoštas planas? Įdomu, kas bus komandiruotas "išlaisvinti" Lietuvą?

spektaklis prasidėjo

spektaklis prasidėjo portretas
Pas mus sugrįžo sovietinio vadų garbinimo politika.Kaip vakar buvo garbinami pasiūlyti kandidatai.Tarsi jie būtų 100 metų darę gerus darbus.Razmą net tėvu kažkuris pavadino,o Juozapaitis rėžė,kad doresnio,skaidresnio,protingesnio žmogaus jis nežinąs.Dar gražiau,Seimo pirmininką renka tik iš vieno asmens.Tai daugiau panašu į paskyrimą,o ne rinkimą.Viskas,kaip prie sovietų,visur buvo vienas kandidatas.Po vakarykščių Seimo valdžios rinkimų,nesvaputinkite,apie demokratiją.

Pirmas blynas neprisvilęs,o sudegęs

Pirmas blynas neprisvilęs,o sudegęs portretas
Vakar ji pasirodė,kad yra labai,labai silpna.Ir tie valdžios rinkimai nelogiški.Jeigu jau renki du pavaduotojus,iš kurių vienas pirmaujančių,tai būtų logiška,kad kitas būtų iš antrą vietą rinkimuose užėmusių,o ne iš mažiausios frakcijos.Renka pirmąjį pavaduotoją,kada dar neišrinkti kiti pavaduotojai.Dar baisiau,kad teisiamų partijų atstovai,atsidure Seimo vadovybėje.Tiek "patriotai"puolė tą vargšę darbo partiją ir liberalus,nors pastarieji jų bendražygiai,o dabar šust ir pasodino į Seimo pirmininko postą.Kažkas nesuvokiama.Kiek puolėte Narkevičių,kad neužsimokėjo už kotletą,o dabar pastatėte teisemos partijos atstovą į Seimo Pirmininko postą.Tai kaip tai suprasti?

Galėtų

Galėtų portretas
būti gera politikė ir atrodė,kad taip ir bus .Deja tik laimėjusi,dėjo iš peties,suktumu galėtų prilygti tik Valinskui.Šypsojosi visiems kol už ją prabalsavo,tada iš pasalų įkando tikėjusiems,kad elgsis sąžiningai.Vardan baso parsidavė.Kitko iš liberalų sunku tikėtis.

kad moka zaist sachmatais,tai nereiskia,jog bus gera politik

kad moka zaist sachmatais,tai nereiskia,jog bus gera politik portretas
bus gera politike. Dazniausias derinys - geras sportininkas ir prastas politikas, net A.Sabonis isvenge derinio geras sportininkas - prastas politikas...o info priemones tik ir bruka nuomone, jog geras sportininkas ar muzikantas - tai butinai ir geras politikas. O isties labai retas kazin ar pasitaikantis derinys - geras politikas ir geras sportininkas..Derinys turetu buti - geras seimos narys ir geras politikas. Tad eilini syki info priemones kelia sumaisti ir chaosa..ir netrukus prades brukti nuomone - iskrypelis gali buti geru poitiku.

Šaukštai po pietų

Šaukštai po pietų portretas
LR Konstitucijos preambulėje yra nuostata:"...LIETUVIŲ TAUTA - prieš daugelį amžių sukūrusi Lietuvos valstybę, - jos teisinius pamatus grindusi Lietuvos Statutais ir Lietuvos Respublikos Konstitucijomis, - šimtmečiais atkakliai gynusi savo laisvę ir nepriklausomybę, - išsaugojusi savo dvasią, gimtąją kalbą, raštą ir papročius, - įkūnydama prigimtinę žmogaus ir Tautos teisę laisvai gyventi ir kurti savo tėvų ir protėvių žemėje - nepriklausomoje Lietuvos valstybėje,". Būkite malonūs, paneikite gandą, kad V.Čmilytės-Nielson tėvas yra rusų tautybės. Neturiu nieko asmeniško jos atžvilgiu, bet visgi... Kas yra TAUTA, jei ji išsižadėjo TAUTYBĖS? Viešai skelbtoje jos tėvo byloje ranka ir anketoje, ir autobiografijoje įrašyta tautybė – rusas (apie motiną užuominų neradau, galbūt jie byloje uždangstyti baltais plotais). Todėl smalsu, kokios tautybės save laiko pati jo duktė, o juo labiau - jos "internacionaliniai" vaikai. Man sunku suvokti LR Seimo pirmininkę, kurios pavardė Nielson.

Kovokit iki galo jus pazemino kaip didziausia opozi frakcija

Kovokit iki galo jus pazemino kaip didziausia opozi frakcija portretas
Valstieciai kenkit kiek galit trukdykit dirbti kabinekites prie kiekvienos smulkmenos Landsbergai nori karo duokit kara.Veryga jokios pagalbos tik kritika ir vadinimas kvailiais nemoksomis ir ttt.Karas yra karas Lietuva suskaldyta priesai aiskus .Landsbergai kirsina ir skaldo Tauta, duokit atkirti Valstieciai pulkit nelaugdami nesitikekit Valstieciai kazkokiu konstruktiviu santikiu.Priesai yra priesai tik prispaudus gyvates galva ji apsiramina .

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Naivuoliai ji 'vadovaus' tai lesyklėlei,ji tik parašą sutaitys prie 'varniukės',jei moka pasiršyti,jei ne tai galima ir kryžiuką padėti,kaip ir visai Lietuvai.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas pritariat v.čmilytės "IŠRINKIMU",spaudžiam ŽALIĄ.

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Taip ir L.Brežnevą 'išrinko' ir mane Ožį,už tai pas mane tokia daili,laiminga šypsenėlė runkeliai, šunauja.

Anonimas

Anonimas portretas
Iš jos šachmatistė kaip iš Grybauskaitės karatistė....

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Nebūkit bendraminčiai naivuoliais,kam jai tas mokslas ???.Mokytų ir principingų į tą lesyklėlę neįsileidžia,nes jiems tik ir reikalingos tokios beraštės be sąžinės torpedos su sulipusiom plunksnom vištos.Kas girdėjot apie jos šachmatuose 'pasiekimus'.Nebent Vasiukuose buvo Ostapo Benderio asistentė,nes jis žaidė tik antrą partiją gyvenime ir mokejo tik jie-dva,jie-dva.---Taip ir Lietuvos gyvenimas kils,jie'dva,o smuks kosminiu greičiu.---Taip kad tamsa ne už kalnų.

klp

klp portretas
vatnikai su gandragalviais loja-karavanas eina

pensininkė

pensininkė portretas
pavėlavo tos trys moterys ateiti į valdžia kol buvo karalienė prezidento soste būtų buvusi tikra moteriškoji Lietuva o vyrai su Petru tik šūkis ''VYRAI UŽ LIETUVĄ" pagyvensime pamatysime ką tos moteriškės išmano bus įdomu tik lietuviai turėkite geresnę atmintį už 4 m. kai vėl rinksite seimą nes vis renkame ratu pagal eilę ir pažangos jokios reikia išsirinkti geriausius juk visi išbandyti negi tikitės kad jie po kurio laiko tampa geresniais abejojiu

Tai noriu paklausti

Tai noriu paklausti portretas
ta Nylsenienė šachmatu čempione tapo žaisdana lygiai su visais, ar išskirtinai tik so tokiom pačiom moterėlėm??? Jei jinai segregavo žaidėjus, diskriminavo vyrus ir savo "karūną" laimėjo tik su tokimis pačiomis aušrinėmis-marinėmis žaisdama, tai čia jokia ne garbė, o gėda. Duodu kepurę pri...ti, kad ji visus keturis metus sėdės tam savo seme ir net nebandys padaryti bendro Lietuvos šachmatų čempionato (vietoj dabar esančių dviejų, segreguotų pagal lytis). Juokdarė apsilaisvinusi...

Idomu

Idomu portretas
sedi kas metrai,komedija uz dyka

Anonimas

Anonimas portretas
Amerikoj komunistinis pamazgu Bidonas su negrais sukure komunizma 0 Lietuvoje ruzavos KGBistines lezbes ir pyderai apsikabine su keliu kartu komunistine mafija. Viskas suderinta ir taip grazu.

Anonimas

Anonimas portretas
Žydra KG.B šviesa naujam seimui šviečia. Neįtikėtina, po 30 metų ..

Jau

Jau portretas
KGB pamokos išmoktos turėjus tėvą KGB karininką.

nepergyvenkit

nepergyvenkit portretas
tuoj ne tik aukstojo diploma apgins ,bet ir mokslu daktare pataps

kar Veryga

kar Veryga portretas
profesorius ,tai mazai kur skelbiama ,o koki issilavinima turi "karaliene"is vis tyla

na man

na man portretas
jos plaukai ,siaubas ,,nevaleika

babule

babule portretas
Ji turbut ir Ostapa Benderi nukaltu, valio, naujieji Vasiukai , musu naujoji geroves Lietuva. Gales seime surengti sachmatu turnyra, vistiek jie ten nieko nedirba, durniu volioja ir pinigus gauna

meile

meile portretas
tuoj ateis laikas ir plaukus susutvarkys ir karuna atsiras ir gyvenama vieta pasikeis ir vaikai seime dirbs.....

Vardenė

Vardenė portretas
Karaliene, plaukus susitvarkyk. Nemalonu žiūrėti.

Anonimas

Anonimas portretas
o jums niekas nesake kad arabai gimsta su aukstaisiais isilavinimais

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Šmėkla kgb Lietuva puola.Net gėda žiurėt i ja

Nufas

Nufas portretas
Jo tiek pero turinčiai reikia paruošt vietą įpėdiniams Dabar juk reikia šert tai ir pinigų reikia

Jonas

Jonas portretas
Tokia nususus, bjauri.

Anonimas

Anonimas portretas
> tadas. Seimui vadovaus teisiamos partijos atstovas be aukštojo išsilavinimo ir buvusio aukšto rango kg.b darbuotojo atžala - sveikinu.

WWw

WWw portretas
Karalienė teisiamos partijos, kurios nariai tupi krūmuose ir laukia žvaigždžių valandos ,kuri jau prasideda. Nekaltu veidu tvirtina,kad nieko nematė, nieko negirdėjo o apie MG su Mockumi net nežino ,kad yra.Bet Mockaus svajonės pildosi, pirma liberalai buvo ministrai, dabar jau ir seimo pirmininkė.

to tad

to tad portretas
cia juk tik plepalai, juk kgbistai prisieke sovietiniai raudonajai armijai amziams

tadas

tadas portretas
V. Čmilytė prisiekė Lietuvai visu Priesaikos tekstu, todėl ja pasitikėti galima, skirtingai negu Simonu ir Eugenijumi Gentvilais, kurie ,,prisiekė" nepilnu Priesaikos tekstu, tai ir jų ,,priesaika" - bevertė.

Karalienė karaliene

Karalienė karaliene portretas
bet jeigu ji išpažysta lietuvišką neoliberalų religiją tai ji visuomenei yra Niekas ir tiek žinių. Matuoti pasaulį pagal šūkį ,,Turi - reiškia esi", arba ,,Viskas be išimties yra mokama" gali tik savanaudžiai tušti cinikai. Dar kartą matom kad žinios ir protas neapsprendžia asmenybės. Nebent pas ją liberalizmas yra kitoks..

NA NA

NA NA portretas
rinkimai suklastoti , šito 13 seimo Lietuva nerinko, į seimą grįžo komunistų ir kgbistų palikuonys ,dar negana čmilytė yra teisiamos gaujos narys dėl korupcijos , jų buvęs vadas masiulis , jau sugebėjo bylą savo naudai ištemti ,-------kaip grybauskaitė sakė "TIE IŠRINKTI " nemeluojantys ,nevagiantys tik pratęsiantys savo tėvų komunistų ir kgbistų žygius prieš Lietuvą ,Lietuva toliau bus grobstoma ,vadovaujant grybauskatei ir šimonytei , kurios organizavo bankų ir įmonių bankrotus ,o karūnas ir profesoriaus vardus, bei svetimos šlovės savinimas tai įprastas lanfsberginių reiškinys ,taip lengviau vogti ir meluoti ,,,sėkmės ,dėtis karūnas ,svarbu ,kad galva atlaikytu ,

Išsilavinimas?

Išsilavinimas? portretas
Karalienė be aukštojo mokslo diplomo... Keistoka kažkaip, kad niekas neužsimena apie išsilavinimą. Apie valstiečius lojo ir lojo... Kitu atveju toks dalykas būtų kliūtis, bet šiuo atveju, viskas tinka.

bus gerai

bus gerai portretas
tikėkimės paveldėjo tėvo bruožus

BET JI. NEGRAŽI

BET  JI. NEGRAŽI  portretas
LABAI. KAIP MOTERIS

Nuotrauka

Nuotrauka portretas
Vatonu spauda

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip cia yra ant Lietuvos? Kuo buvo didesnis komunistinis ar KGBistinis svolocius, tuo geresni ju vaikai. Ir karaliai ir karalienes ir ne vieno buvusio komunisto vaiko - bomzos. Kaip buvo Lietuvoje komunistinis rezimas taip ir liko nors praejo ir 30 l.ib.e.r.a.s.t-p.i.d.e.r.a.s.t- demokratiniu geroves , sazines ir doros metu

hm

hm portretas
CMILYTE apipesiota vista,negi niekas jai nepasako kad susitvarkytu plaukus.Pakeite Maldeikiene ,panasios sukuosenos,sulipe ,issitarse plaukai.

taigi

taigi portretas
Normaliai susikompromitavusios - teisiamos partijos chebra susitvarkė, o mergaitė tai aukšto kg.b ridiko atžala - sveikinu "pacrYotus" :)

Rasa

Rasa portretas
Lansbergys išmetė prieš savo kolegos dukra purvo juk reik gelbėti anukėli nes patikėjes šimonei partija anukėlio liko apgautas tarp ju draugu nėra vienas kita už gerklės griebia čia ir grybė ir šimonė seni apgavo nu kuris kuri dabar suės pešasi hienos prie lovio

ženklas danguje

ženklas danguje portretas
tokią dieną, kai trys raganos atskris ant šluotų-vidurdienį danguje turėtų pasirodyti mėnulis

Nigga

Nigga portretas
Nu dabar kentės vėl baudžiauninkai išsirinkot avinai korumpuotus iškrypėlius nebliaukit! Tuoj pamatysim tu bobų valdžia

MG Baltic šleifas

MG Baltic šleifas portretas
KGB isto dukrelė.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Šviežių kopūstų kompotas". Troliu išrinkti

Šiaiptai

Šiaiptai portretas
Jei taip ir toliau, gali būti verta tapti prezidente.

iš 140-ies parlamentarų Skaityti daugiau: https://klaipeda.

iš 140-ies parlamentarų  Skaityti daugiau: https://klaipeda. portretas
O ką Lietuvoje yra Parlamentas ? Ar vis tik Seimas ?

Galerijos

Daugiau straipsnių