S. Skvernelis: su pandemija Vyriausybė ir valdančioji dauguma nesusitvarko

Grįžti į straipsnį

VILNIUS

VILNIUS portretas
Skvernelis tikrai patvarkys konservus nes jam reikia tryju ar keturiu ministru vietu

jOANA

jOANA  portretas
SKVERNAS TAIP SU SCWABU SUSIDRAUGAVO KAD UŽSIIMA PERKROVOM PAGAL ŠVABA TAI KAIP ČIA BUS KURIS PIRMESNIS IVIGDIS SCWABO POLITIKA PIŠ NAUSĖDA LANSBERGIUKAS AR SKVERNAS ČIA TIEK DAUG PERKROVĖJU KAD NES SUNKU SUSIGAUDYTI MES PRASTI ŽMONĖS KAD GAL JUS NEŠDINKITĖS IŠ SEIMO AFERISTAI LAUK IR BUS LIETUVOJE TVARKA

natalija to Rus

natalija  to Rus  portretas
Rus nejuokink liertuvos skaityk ka žmones rašo Tavo apdainuotas skvernas tika atsisakė nuimti ta jo žodžiais bloga viriausybe Ka čia šuda sumalei apie skverna Nieko nepakeisi jis jau politinis lavonas bukas mentas valstiečiu iškeltas apsišiko iki ausu be valstiečiu jis buvo niekas tik bukas faras bet taip jau jam skyrta ir likti buku faru pensininku

onute

onute portretas
SKVERNELI JEI VYRIAUSYBĖ NESUSITVARKO TAI KODĖL NEPALAIKIAI VALSTIEČIU KURIE REIKALAVO ŠIMONE ATSISTATYDINTI AŠ UŽ TAVE ATSAKYSIU NORI I MINISTRUS BET TAU IR TAVO CHEBRAI NETINKA KARBAUSKIS NES JIS VOKTI IR AFERAS DARYTI NELEIS IR DAR SU PIRMA PANDEMIJA SUSITVARKĖ GER VERYGA TAIP KAD NESISAVINK SAU LAURU TIK VERYGA DIRBO IR TARĖSI SU KITOM ŠALIM JU MEDIKAIS O PRIE KO ČIA TU NUO KADA PATAPAI DAKTARU man atrodo kad su tavim nieks neprasidės greit nuo tu gausi vietoj perkrovos i šikna spyri eik i pensija tai bus tau geriau

Rus

Rus portretas
Sauliau mes uz tave ir su tavim, nors vienas žmogus dar valstybeje buvo ir yra kuris su visais kalbasi diskutuoja iesko sprendimu, taip pat ir su verslo atstovais. Jei Svernelis S. but buves valdzioje nebut buvo nei tu emigrantu ir kroviniai eitu ir biudzetas pilnetu o dabar viskas stojasi per oziu ir subininiu kasta dar asili gauja liberalu juos visus vyt lauk kuo toliau nuo valstybes vairo geda jau greit aplink vien priesai bus.

KRIKDEMŲ IR TS NESUSITVARKYMAS - TAI NULEMTA JŲ MENKUMO

KRIKDEMŲ IR TS NESUSITVARKYMAS - TAI NULEMTA JŲ MENKUMO portretas
Teko iš arti stebėti, kas nutinka, kai į valdžią patenka TS ir krikdemai ir kai į atsakingus postus valdžioje imami prastūminėti beraščiai, nekvalifikuoti, lūzerisi visokie, narkomanai. Žinot, tikrai nejuokinga. Žmogiukai labai su į save lenktais nagais, bet dirbti nemoka ir negali, kadangi nekvalifikuoti, neišprusę, neturi elementarių įgūdžių, parazituojantys užribio žmonės, realiai kilę iš padugnių... tai katastrofa valstybei - kuo skubiau jie bus nuimti iš valdančiųjų pozicijų, tuo visuomenė daugiau išloš. Jau pakankamai buvo ir mitingų, ir diskusijų, ir visuomenės apklausų rezulotatų, kurie yra reprezentatyvūs - žmonės jų nenori, nepasitiki, nevertina ir net nekenčia.

SPECIALISTAS

SPECIALISTAS portretas
O KAS IR KUR SUSITVARKO? PADĖKIT, JEI VISKĄ ŽINOT, KAI TVARKYTIS!

Vagis skvernelis

Vagis skvernelis portretas
Dabar tie 25 dinge vagonai kovai pries Covid padetu Lietuvai. Tik va,nera kaltuju tarp valstieciu. Itariu, viskas Naisiuose ant eBay pardavinejama. Geriau jau eitumei toliau uz 300 tukstanciu valstybiniu pinigu sau keliuka iki namu is kitos puses tiestis.

Alzheimeris

Alzheimeris portretas
Pats prarado atmintį, pamiršo kiek sergančių buvo spalio lapkričio mėn. Pralaimėjo rinkimus, paliko bardaką ir dabar drakosi, kiršina žmones, pasikeisdamas su valstiečiais.

>

> portretas
Manau provokatorius ne daugiai,bado kirsinti zmones. P.S Ka, jis asmeniskai ,siule,konkreciai,kaip iveikti pandemija "ant Lietuvos" !!!???Kokiu , "jo" ,siulymu,konkreciai, atsisake-ignravo dabartine vyriausybe !???

Tai kauniečiai tik pletkina ?

Tai kauniečiai tik pletkina ?  portretas
Ar gali pateikti KONKREČIUS FAKTUS - skaičius kuriuos nuslėpė Veryga ar Skvernelis ? Nusiimk beretę , prispaudė vienintelį smegenų vingį . Išrinkote tokią blogą seimo daugumą , todėl eikite atgailauti , o ne pulti kitų , dirbusių tokiomis sąlygomis - KADA NIEKAS NEŽINOJO KAS TAS COVIDAS , kaip greit jis plinta , kaip gydyti , NEBUVO VAKCINŲ !!! Liberkonservatoriai , būdami opozicijoje , rėkė " žinome kai dirbti geriau , turime 130 žingsnių planą ! " !!!! Kur tas planas ? Kur geriau ? Arogantiškų nevykėlių vyriausybė ...fui..

Kaunas

Kaunas portretas
O jūs ponas Skverneli ir Veryga ar susitvarkėt,pateikdami ir nuslėpdami tikslią statistika,užsikrėtusių ir mirusių.???

Kikis

Kikis  portretas
Eilinė šūdmala.

Jonui - Onai

Jonui - Onai  portretas
Analfabetas ? Teksto nesuvoki ? PATEIKTI SKAIČIAI !!!! Prie " valstiečių " nebuvo nei vakcinų , nei TIEK PERSIRGUSIŲ !!!! O sergančiųjų skaičiai 10-18 KARTŲ MAŽESNI BUVO !!!

JONAS

JONAS portretas
KAM KALBĖT BET TAMSTAI PATYLĖT PRISIMINKIT PEREITUS METUS NET NEKALBANT APIE KELIUKĄ DEMAGOGAS

Ona

Ona portretas
Aha, pats gerai tvarkeisi?

Loni

Loni portretas
Skvernelis teisus!!! Su tokia vyriausybe, tiek draudimų, tiek prievartos, tiek mirčių, begalinis žmonių kiršinimas, o vis tiek nesustodami daro nesąmones. Mums aišku, kad vyriausybės tikslas žmonių genocidas, bet juk visų neišnaikinsite.

Pagal mentą

Pagal mentą portretas
Žmonėms reikia bizūno ir šimtų eurų baudų. Nepamiršom!

Nemėgstu Skvernelio , bet jis - teisus

Nemėgstu Skvernelio , bet jis - teisus  portretas
Liberkonservynas DIRBTI nesugeba , jie " dirba " tik arogantiškai propagandai ...feee....YRA SKAIČIAI , FAKTAI ____. Skvernelis taip pat akcentavo, kad šiuo metu skaičiai yra nuo 10 iki 18 kartų DIDESNI NEGU PERNAI tuo pačiu laikotarpiu.

Virusas

Virusas portretas
Teisingai sako S.Skvernelis, tokio balagano, kaip prie konservatorių vyriausybės dar nebuvo. Kaukes dėvėti be perstojo ir laikytis visų reikalavimų tiesiog būtina. Tik ne mūsų lietuviams atleisti vadžias, juk jie nieko neklauso. Tuo labiau kai didėja sergamumas ir miršta žmonės. Juk patys turim suprasti, kad reikia saugotis ir dėvėti kaukes, vyriausybė turi priimt nedelsiant.

Juokdarys

Juokdarys portretas
Juokiasi katilaas, kad puodas juodas.......o kaip sekėsi pačiam? Ar nebuvo paleistas dznias iš butelio, a??????Ankstesnioji valdžia juk nieko nesuvaldė......

Tai ką,

Tai ką, portretas
jį paststys ir jisai atseit susitvarkys!Na tegul nejuokina!Kiekvienas gudras liežuviu malti!

Tiesa

Tiesa portretas
P .Skvernelis teisus.

karantinas

karantinas portretas
Pokyčiai po pokyčių.

Galerijos

Daugiau straipsnių