Po tarnybų pateiktos informacijos S. Skvernelis padarė išvadas apie mitingo ir riaušių dalyvius

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kai meto akmenis yra netoleruotina,o kai šituos žmones vadina padugnemis jus toleruojate????

Ričardas Kalytis

Ričardas Kalytis portretas
Reikia grįžti prie mitingų tvarkos kuri buvo pradžioje mūsų Atgimimo. Mitingus ruošia žinoma bendruomenė, ji ir yra atsakinga už tvarką ir ideologinius pasisakymus. Ji privalo turėti savus tvarkdarius Jie tada turėjo žalius raiščius. Jie gali paprašyti policijos pagalbos. Po mitingo turi parašyti ataskaitą.

Kitaip nei afganuose

Kitaip nei afganuose portretas
Lietuviškam paleckinių talibanui nepavyko nuverst valdžios :)

Jurosčingis

Jurosčingis portretas
Su skvernu viskas aisku,i viena ranka musa su konservatnikais...

Palaima

Palaima portretas
Kokie dar iki 4tūkstančių žmonių, gal jie skaičiuose pasiklydo, jie nenori tiesos atskleisti, žmonių buvo 4kartus daugiau nei jie sako, Skvernelis ir kiti seimo nariai, tiek pati televizija, ir tiek socialiniai tinklai bando slėpti kiek buvo, kad tik žmonėm parodyti kad maža dalis tik susirinko, ir valstybė sugeba pasakyti,kad žmonės riaušes pradėjo patys daryti, kodėl toks melas ir apgaulė kyla iš tokių padugnių, tegul sako kaip yra ko jie bijo, palauksim rinkimu ir pasižiūrėsim kaip jie išliks savo vietose bus pašalinti net nežaktelėja, gėda tokia valdžia turėti tokioje mažoja valstybėja, seimas turi mūsų klausyti, o ne męs seimo, gėda....

Dainius

Dainius portretas
Serverio,šito iš tavęs nesitikėjome

klausimai

klausimai portretas
Ar Skvernelis ir seime esantys, skiria mišias nuo mitingo ? Kaip jums atrodo, jeigu seimas priima įstatymą, paminantį demokratiją galutinai ir skelbiantį prievartą, ar neteisėtai ta prievarta pirmiausiai turi atsisukti prieš juos pačius?........... Diktatūra smarkiai stumiasi į priekį ir staiga paaiškėja, kad visi jie viena giesmę gieda, ir valstiečiai ir konservatoriai ir socdemai. Teliko tik pavadinimai su atskiromis galvomis, o slibinas tai vienas, didelis ir storas.

tada mitingas bus geras

tada mitingas bus geras portretas
zmogus atejes i mitinga turi stoveti ir nekalbeti

Ble

Ble  portretas
Juokas ima is rusofobu ligotu, tipo daug jedinsvininku like, putino gerbeju, mitingavo vatnikai, paradoksas rusofobai, tai kad kgbsnikes ir komunistai valdo sali db jusu numyleti ))) kaip rusofobas taip ligonis

taigi

taigi portretas
Tai buvo minia besmegeniu avinu su tarp ju isimaisiusiais nusikalteliais, vedamu ambicingu nevykeliu ir lukasenkos bei putino agentu. Padugnes.

Anonimas

Anonimas portretas
Požėla turėkit sąžinės bent kiek ir taikūs žmonės išsakę savo nuomonę kalti ,kad išsakė????? Viso to kalta Šimonytė su vulgariu neziskaitymu,pasipūtimu. Kodėl kokios kaltės nematote valdančiojoje partijoje,kaip ji elgiasi Jūs pats matote ir suprantate??? O gal prisidedate prie tų išankstinių organizatorių ,kuriems jau buvo nurodyta išprovokuoti žmones? O gal ir Jūs jau Požėla esate priklausomas koncervatorių sistemai ,kuri elgiasi labai panašiai kaip Rusijoje ir Baltarusijoje?

Kas jie?

Kas jie? portretas
Niekur iš Lietuvos nedingo jedinstvenikai, labai daug tebegyvena besiilginčių sovietų laikų. O kur dar menko išsilavinimo, negebantys mąstyti žmonės, kur daugybė masės psichozei (feisbukinei ir kt.) pasiduodančių žmonių, mosuotojų vėliavėlėmis, bet bjauriai rėkiančių. O dar pridėkime kažkada turėjusius ambicijų, bet dėl negabumo pastumtų nuo valdžios , nieko nepasiekusių gyvenime žmogelių. Jie reiškiasi, postringauja, skleidžia "išmintį". Tai štai tokie ir susitelkė į maršininkų kompaniją. Jie nelaimingi, nepatenkinti savimi, pavydūs, todėl aršūs, baisūs, svaidantys akmenis (fizinius ir žodinius). Namie jie tikriausiai daužo lėkštes ir klykia ant artimųjų.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Tai kurioje mitingo dalyje buvo paviešintos kartuvės Seimo ir Vyriausybės nariams? Va tas momentas ir buvo kulminacinis ir labiausiai žeidžiantis Lietuvos Valstybę ir jos pareigūnus. Tai ir pakurstė piktavalius elgtis agresyviai. Aš dar įtariu, kad prisidėjo ir ..Jedinstvos" gaivalas.

.ilicininkas meluoja

.ilicininkas meluoja portretas
Riaušes sukėlė seimas ir policija

Aleksas

Aleksas portretas
Bent kartą ir kelių piratas pasakė tiesą;pirmoje dalyje sisteminės žiniasklaidos atstovas apstumdė net kelias mitingo dalyves ir parašų referendumui rinkėjas.O nabagė Laura net pirmą kartą dujų gavo į akis.Vėliau, per policijos surengtas riaušes, jai ir kitiems tiesiai į akis jau purškinėjo net iš didelės talpos purkštuvo,nors žmonės tik stovėjo.To durniaus su pramoniniu purkštuvu kadrai yra visuose filmuotose kadruose.O kas akmenis mėtė ir iš kur atsinešė matosi filmuotuose kadruose Delfi ir 15min. žurnalistų darbe.Pro policininkus,jau gerokai pritemus, praėjo visas būrys vyrukų,o vėliau su kuprinėmis išėjo ir dingo anapus kelio minioje.Kai važiavo autobusas kaip tik iš ten ir lėkė akmenys ,kurių ant asfalto būti negalėjo.Man keista atrodė,kad taip laisvai tarp policininkų vaikšto.Aš dar savyje pagalvojau: Kokie čia velniai dedasi?

Eitų

Eitų portretas
Milicininkauti.

zigmas

zigmas portretas
Tai kad prie seimo kilo riaušės tai visa atsakomybė yra tik darbo partijos nuopelnas .Nes darbo partijos nariai Puidokas Gedvilas važinėjo po rajonus ir su savo parankiniais darbo partijos rajonų pirmininkai organizavo išvykas ir buvo duoti nurodymai , kad reikia pakelti riaušes nes kitaip niekas nežinos ,kad darbo partija imasi iniciatyvos dėl skiepų nes jie visiškai prieš ieškodami įvairiausių pretekstų tyčiotis iš dabartinės valdžios pastangų apsaugoti žmones nuo nelaimės

Plonu ledu Skvernas slydinėja

Plonu ledu Skvernas slydinėja portretas
Konservatnykai už jį nebalsuos niekada, liberąstai irgi, o gandragalviai jau gali nebebalsuoti...

Nuomone

Nuomone portretas
Suprato kad pries veja nepapus

Jo

Jo portretas
Na va, Skvernelis pabandė pareikšti savo nuomonę. Tiesiog nuomonę, be pasekmių. Ir liko kaltas, kad neliaupsino budulių nusikalstamų veiksmų. Tai kas darosi, troliukai? Feikinė pseudožinia, kad apskritai yra tragiškai blogai valstybėje ir bus dar blogiau, bus sutinkama su entuziazizmu ir platinama nuo savęs pridedant dar mažiausiai 50% brudo?

Isiminkite

Isiminkite portretas
Kad jau prasidėjo iš apsišaukėliškos valdžios raudonasis teroras. Pasikinke sau tarnaujančia teisėsaugą, kurps bylas už laisvę ir tiesą kovojantiems piliečiams. Darys kratas. Terorizuos šeimos narius. Komunistinis raudonojo teroro gaivalas nenori prarast savo pozicijas ir viską darys, kad tik išlikti vardan savo klano caro, kuris lobs ir klestės lietuvos žmonių sąskaita.

senė

senė portretas
Komentatorei , pagal keiksmų kiekį tikras Lietuvos elitas, didvyrei, kurių tikslas kuo daugiau apžergti ir apdergti.

Sukruto

Sukruto portretas
Komunistinio kuproto ožio skalikai ir chalopai komentarus berašydami. Vietoje to, kad čia rašynėtumėte, varykite pas savo ožį kojas laižyti ir užpakalį bučiuoti. Ir dar. Ar jūs pastebėjote su kokiu pasitenkinimu ir džiaugsmu neva save vadinatys pareigūnais daužė taikią demonstraciją. Tiesiog jiems taip miela ir smagu, kad be to gyventi jie negali.

Anonimas

Anonimas portretas
..tai kas vyko tai riausininku banditizmas..o tos bobos tai ishsiskete kaliauses..bausti riausininkus butina ,nes tai padugnes kalioshuose.

Antivakseris

Antivakseris portretas
Skvernelio dar neisbalsavo liaudis? Jis turi tiek bylu ir itarimu pareikstu del vagysciu ir liaudis dar kencia jo kalbeles? ;D

pietietis.

pietietis. portretas
labai kerstingas lipcius-bet ir valstieciams reikia atsikratyt "zaliuju"

Anonimas

Anonimas portretas
kas per b.y.b.y.s tas Svernelis.? Ar tai tas kur uz kapeika gatavas Tevyne parduoti ir teva motina papjauti. Jam patinka esti Ozio sudus.

piktas

piktas portretas
Manau nesuklysiu sakydamas kad konservatoriai Skverneliui pasiule Vidaus Reikalu ministro posta. Tai tas gatavas landsbergistams i subine sulysti. Prakeiktas karjeristas.

tam piliečiui

tam piliečiui portretas
Seimas - ne aukščiausias, o - labiausiai supuvęs organas, bent jau valdant TS-KGB-LGBTQ.

na va

na va portretas
Skvernelio retorika kaip korumpuoto mento. Tikriausiai toks buvo ir liko. Kaip sakoma, kiek vilka bešersi...

Tikra tiesa, \\\\\.../////

Tikra tiesa, \\\\\...///// portretas
kad iš žmogaus mentą galima padaryti,o iš mento žmogaus ne.Kaip ir įdėjinių komunistu,KGB'istų ir mentų, buvusių nebūna.---Kažkada už skverną balsavau Prezidento rinkimuose,TFU,koks kvailas buvau.

nuomonė

nuomonė portretas
Taip, per šeimos gynimo maršą nepavyko išprovokuoti riaušių, tad per šį mitingą, bilotaitei su tapinu pasitarus, buvo priimtas sprendimas- bet kokiu būdu išprovokuoti riaušes. Jiems tai pavyko ,nes policijai buvo įsakyta nesikišti tam tikrą laiką. Po įsakymo "fas" prasidėjo.....

Pamanykit

Pamanykit portretas
Landzbergių korumpuotam klanui priklausančios ir jiems tarnaujančios tarnybos pateikė "informaciją". Net neskaičiau jos. Tiesiog ir taip aišku, kad viskas klastotė, melas ir dezinformacija. Nepasiduokite žmonės melui, šmeižtui ir dezinformacijos išeinančios iš korumpuoto ir kriminalinio kuproto komūniagos mafijos.

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI portretas
nustokit tą išverstaskūrį vadinti opozicijos lyderių

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Oi, propagandininkai, net visiškas jų neįgalios, apgailėtinos išsigimusios, visiškų debilų, kurie gyvena tarp mūsų. Oi,Lietuvoje labai lengva rašyti ir visą tą protiškai neįgalų žvėryną gluminti, ir iš jo tyčiotis, ir perkaitinti jo smegenų likučiu kaukolės turinys yra užrauoštas "Asfaltas"

pilietis

pilietis portretas
Man ne kaip kvepia amžini prezidentūros nesutapimai su aukščiausio organo, Seimo, išvadomis. Esu paprastas pilietis, bet iš pasisakymų spaudoje eina susidaryti aiškią nuomonę kas yra kas. Tą patį galima pasakyti ir apie išsisukinėjančius mitingo -riaušių pirmos dalies [ taip jie save pavadino] dalyvių. Pirmiausia tai visi orlauskai, karbauskiai, puteikiai, kepeniai, gražuliai ar kiti "vyrai už Lietuvą" [ o tiksliau PRIEŠ LIETUVĄ ], galėtų pasinaudoti savo improvizuotomis kartuvėmis , kaip išdavikai, kaip valstybės griovėjai. Mūsų valstybei tikrai būtų į naudą. Smagu, net labai smagu, kad provokacijom ar Lietuvos niekinimu , užsiima ne visa opozicija. Manau p. Norkienei apie tai irgi reikia gerai pagalvoti [ kaip rinktai-paskirtai frakcijos vadovei ]. Gerai , kad kuo toliau, tuo aiškesnis vaizdas susidėlioja ir tikrai išryškėja pagrindiniai šalies niokotojai, siekiantys betvarkės valstybėje.

Kažin,

Kažin,  portretas
Koks jausmas, kai parsiduodi…turbūt kokį postą pasiūlė eks premjerui.

Manau

Manau portretas
Absoliuti dauguma mitinguotojų yra tvarkingi žmonės,o prisiplakėlių,norinčių kelti betvarkę,yra,buvo ir bus,su jais reikia kovoti ir juos griežtai bausti.negalima sutapatinti tūkstančius doro,taikių mitinguotojų,su grupele nusikaltėlių.Pagaliau ne mitinguotojų pareiga juo atskirti.Taigi,nekaltinkite tūkstantinės mitinguotojų minios,dėl ten prisiplakusių chuliganų.

>AnI nuomonė.

>AnI nuomonė.   portretas
Jo, Įvedam diktatūrą.

Nejuokinkit

Nejuokinkit portretas
TS-KGB pavaldžios tarnybos, kuris netgi labai galimai pačios ir organizavo riaušes, (dez)informavo konservatnykų nekenčiamą Skvernelį, o tas net apsiašarojo dėl parodyto dėmesio ;)))))))

Ką gi

Ką gi portretas
daugelis piliečių gali kęsti bet kokią neteisybę iki mirties ir garbinti neteisybės kūrėjus, o kiti su tuo bando kovoti, tik deja "jėgos nelygios"....

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Nuo pat pradžios matėsi ,kad susirinko minia ne norinti išreikšti savo nuomonės,o jau pasirengę riausšėms.Juk kokie šūkiai.rėkimai,kumščiai ir kartuvės kur siūloma pakarti ar tai taikus mitingas .? Ir dar daugelis drysta komentuoti ir teigti,kad neišėjo niekas pasikalbėti.O puidokus,gražulius,puteikiai ir kiti seimūnai dalyvavę ir organizavę riaušes turi būti apkalta ir iš seimo.Negalima leisti griauti Valstybės pamatų.

Galerijos

Daugiau straipsnių