S. Skvernelis įvardino sritis, kuriose Vyriausybė galėjo dirbti geriau

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu jau EK nustatė,kad Lietuvoje didžiausia socialinė atskirtis,ir skurdas,tai kaip galima savo darbą įvertinti 9.Kas liečia pensijas;kaip žmogus gali išgyventi iš padidintos 244e pensijos,būdamas neįgalus,ir negaunantis net šildymui kompensacijos?Tik 3-jetu galima vertinti tokį darbą.

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Tikrai stebina mentas savo ,,erudicija''.Ir girtam ežiukui matosi,kad ši vyriausybė iš buvusiūjų,valdė,o ne ką nors dirbo,jeigu neskaityt naujų draudimų įvedimą ir jų plano įvykdymą keturiem sekantiem metam ą priekį apsirųpint valdymu juos naikinant.

Et

Et portretas
Vyriausybė galėjo visai nedirbti, tikrai būtų geriau palyginus su tuo, ko pridirbo. Ir kiek pradirbo, kas be ko...

Šitie valdytojai

Šitie valdytojai portretas
bent ka daro.Ne tep kap buve valdžioj žuliku globejai.20 metu tik žiurėjo kap mus apvogia i vaipesi

>Ina

>Ina portretas
dėl jakeliūno arba šneki gerai , arba nieko.Nesistenk piešti tikrai reikalingo ir garbingo seimūno darbo kaip niekalo. Dar ne taip reikia tuos rupūžes užkaciurint

Ina

Ina portretas
Trejetas iš dešimties balų. Vien ko verta Švietimo reforma.....' istorijos' dėl vaistų ir skiepų,,,,,Jakeliūno postringavai apie bankus.....Visko griebėsi - ir nieko neišėjo....Profesionalai.

Aiva

Aiva portretas
Skvernelis nieko nedaro, kad gerėtų gyvenimas Lietuvoj, vos atėjęs sumažino turtingiausiems mokesčius, maisto kainos auga ir auga, nieko nedaro, kad pažaboti prekybos tinklų ryklių apetitą, miškai kertami plynai, priėmė vaikų atėmimą barnevernet Lietuvoje, pasirašė už juodžių invaziją į Lietuvą...ką jau kalbėti apie prievartinį Kėdytės pagrobimą iš namų...man jis - baisus...kas būtų, jei išrinktų tokį į prezidentus?

Anonimas

Anonimas portretas
Skverneli daryk tvarka seime.Zinau kad nuo tave vieno nepriklauso.Neklausyk tu frakciju Kubiliaus nes seniai jis atgyvenes tu Lansbergiu genocido daryk savo.Matai blogai ir stabdyk nes specialiai zlugdo.Savo neismaneli nori pastatyt.

Taip

Taip portretas
Kodel pareigunams ir kariskiams visi senjorai negavo Ko jus nusipelnete.

gabrielius

gabrielius portretas
kometarai sklinda is pzio kgb tvartelio

Nustebęs

Nustebęs portretas
O buvo kažkokia veikla? Keista... Nepastebėjau.

Čia ne atsakaitų

Čia ne atsakaitų portretas
o audito išvadų reikia.Kai mokesčius mokėt tai privaloma o kai paviešint kur ir kaip tie mkesčių pinigai nueina, tai tyla

emilija

emilija portretas
kabinesis anukininkai prie kiekvieno zodzio Transliacija LRT 10val 20 min

Kk29

Kk29 portretas
O zum klikus ar itrauks i ataskaita?

Buves

Buves portretas
Skverneli pazaduke, O kur tavo žadėta kompensacija nusavintu pensiju pareigūnams ir kariams? Vėl apgamai.Trecdalis negavę jau numirė. Ar lauki kol ismirs visi?

Emilja

Emilja portretas
Įdomu kokia pažangą medicinoje ir kultūroje?

Galerijos

Daugiau straipsnių