S. Skvernelis: nieko keisto, kad Baltarusija atmetė G. Nausėdos planą

Grįžti į straipsnį

Zigmas

Zigmas portretas
Ar ne perdaug visus mokesčius name demokratijos, o savo kieme kas dedasi nematom. Ne mums Putinui aiškinti, kaip elgtis. Per žemas klynas.

Andželika

Andželika portretas
Dieve,kaip gi visi pamokslautojai nusibodo... Visi tokie "sąžiningi", "pilietiški", "patriotai". Geriau tylėtumėt! Niekas nelyskit į jokias svetimas šalis. Lietuvą pardavė ES vergovėn ir Baltarusiją norit ten pat sugrūst! Vis kemšat savo kišenes,po 5 namus,butus per krizes susiperkat,o mums-skolas dar 3 gyvenimus gražint teks...velniop tokias politikas! Kiaulės! Parsidavėliai ir niekšai!

>Jonui

>Jonui portretas
..o aš manau kad tu iš viso nieko negauni ir loji kaip buves komunistų partijos informatorius, iš įpročio. Pebėgai prieš 30metų į Ožio tvartą, kadangi ten visi įsislaptinę 75 miems metams komunistai tupi ir tarnauji kad per peti paplotų

Jonui

Jonui portretas
Manau,kad pats uždirbi rubliais,o ne eurais.Ir su lietuvoų kalba silpnokai...

JONAS

JONAS portretas
GERBEMAS SKVERNELI AR TIK BALTARUSIJOJE NESSAŽININGI RINKIMAI O KAIP LIETUVOJE O KAS VYKSTA AMERIKOJE NE RINKIMAI O BANDITIZMAS KA DARO LIETUVOJE PER RINKIMUS KONSERVINIAI JUSU PASISAKIMAS DIPLOMATIŠKAS BET ATLEISKIT NAUSĖDA TAI NUSIKALBĖJO YPAČ SU TA BOBA IR TIKIMĖS KAD JUS IŠKLAUSYSIT TAUTOS PASISAKYMO NEDUOTI TAI BOBAI PROVOKATOREI KELTI KIPIŠA BALTARUSIJOJE LIETUVOS PINIGU 100 000 EURU MUSU PRAKAITU UŽDIRBTU

kauniete TO TRUPINĖLIS

kauniete  TO TRUPINĖLIS portretas
PAS TAVE IR SMEGENĖLIU TIK TRUPINĖLIS VARGŠELI GERIAU PATYLĖTUM

Gaila

Gaila portretas
Galvojau aš kitaip apie skverneli bet po tokio pasisakymo ,belieka pasakyti skvernelis -durnelis ,ar čia ji spaudžia prezidento konservatpalaikiai

Artas

Artas portretas
Siulau baltarusijai pasekti "demokratisku" ispanijos pavyzdziu .. ivesti ypatiga padeti ir nuteisti riausininkus kaip ispanijoke 10 - 15 metu laisves atemimu. Linkiu baltarusiams atsikvoseti, ,neprovokuoti guminiu kulku (lietuvos pvz) ...

Chi

Chi portretas
Nejuokinkit pasaulio su savo planais, prezidente.., mat paaiškins Lukašenkai, kaip valdyti šalį. Savo tvartą išsimėžkit!

Saulius Durnelis

Saulius Durnelis portretas
Tai nesvarbu, vistiek lyskit amerikonam į subinę, ir padėkit baltarusijai.

matosi

matosi portretas
batka pajuto kad tai ne jo o /ozio/ planas tai ir atmete?...

Suprask,

Suprask, portretas
Jei tai būtų Skvernelio ar Karbauskio planas- Lukašenko būtų neatmetęs. O,kadangi planas Prezidento- tai jau atmetė. Ar ne, Skverneli?

AŠ portretas
Kas tie visi? Neskaityk save už visus .Galvok už savę.

.

. portretas
Jam lemiamais momentais visada pakanka sveiko proto.

Tiesa

Tiesa portretas
Prie ko čia Skvernelis , jovalą kelia prezidento patarėjai , o kas patarėjai visi mes žinome

Hmm..

Hmm.. portretas
Ir nebijo tas Skvernelis pasakyt šalto proto nuomonę šalyje kur prie kiekvieno stulpo beretinis atkišes geležinius dantis, stovi..Net prezidentas, žadėjes Lietuvai Gerovę jų klauso ir vykdo per Tvartą perduodamas Užatlantės zadanijas.. Respect'tas Premjere!

Trupinelis

Trupinelis portretas
Svarkeliui visa geografija, žvyrkeliu sankryža. Kad baltarusija kita valstybe jam nežinoma, ką darysi toks žinių bagažas.

Galerijos

Daugiau straipsnių