S. Skvernelis: A. Lukašenkos retorika primena desperaciją bandant surasti priešą

Grįžti į straipsnį

Kryškelė

Kryškelė portretas
Kai du neprognozuojami - dvigubai reikia būti atsakingiems ir budriems.

va

va portretas
Čia komentarus rašinėja labai žemo intelekto nusamdytas mulkis, tik apgailėtina retorika išduoda skurdžią, pragarišką sielą. Atgailauk, kol ne vėlu.

Anonimas

Anonimas portretas
Lukosenkai priesu ieskoti nereikia. Priesai - Lenkija, Lietuva, Latvija, Ukraina patys klykia kad Baltarusijos priesai kurie nori sunaikinti Baltarusija. Skverneli, padla, NEMELUOK ir NEkurstyk pilietinio karo Baltarusijoje. Uz karo ir neapykantos kurstyma gresia straipsnis. Gal stribas galvoja kad jam gallima viskas nes jis STRIBAS?

Anonimas

Anonimas portretas
Bet kokie šie du tipai panašūs.......:):):)

išvada

išvada portretas
LT draugų neturi, visi kaimynai "puola", bet turi šeimininką ir jam laižo mokasinus.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Šaunuolis Eii, dar ne užzombitas

Fox

Fox portretas
O jusu 30 metu ilgumo kalba apie rusijos puolima jau rytoj neatrodo desperatiska ? Baltarusija yra nepriklausoma valstybe, ko negalima pasakyt apie lietuva. Lietuva yra USA satelitas ir darbo jegos tiekejas i ES !

BBD

BBD portretas
Aik tu nx, ką aš čia ka tik skaičiau, nu jis jau , nu xaroče pz. dugnas.

To eii

To eii portretas
Esi narkotikų prisiriję tokias nesąmones rašyti ,arba persisprogęs

Skviarniali

Skviarniali portretas
atverk veizolus, tavo tevyne mauroja svetimos kariuomenes tankai, ka graudzia Lietuvos konstitucija.

Eii

Eii portretas
Tu skverne tu suski jau išsisukinėji kai nesigavo perversmas tai sukauti pradedi kad Baltarusija kalta išgama konservini,tai tu savo okupantų NATO pratybas prie sienos pradėjai su tendenciją užpulti padėti maidanininkams,tai jūs perversmą organizavot su jankiu nurodymais,kokia šlykšti Lietuvos valdžia ,kai Rusija duos vieną dieną per galvą ,bet kentesim mes žmonės nes jūs ant ciumodanu sedesit begsit kur akys mato o po to sauksit kad mes didvyriai kaip ir smetona išdavikai subinlaizos jūs rūpinkimės tauta Lietuva smirdziai

Toks vaizdas

Toks vaizdas portretas
kad skvernelis turi smegenų :))

karas ir taika

karas ir taika portretas
Mūsų partija, kurios reitingai jau smuko irgi surado priešą ir įsikibo į atlapus kaimynui. Tik kuo visa tai gali baigtis? Įsivaizduokite analogišką situaciją: Rusija sukuria Lietuvos gelbėjimo komitetą neva VRK sistema klastojo rezultatus. Skamba kaip absurdas, bet pas mus dabar tai vyksta. Mažai kas įsivaizduoja situacijos rimtumą, baltarusiai gali atidengti ugnį pasienyje, o jei išdrys nurėžti Druskininkus. Kaip tada kudakuos valdžios ponai?

Baltarusija gyvena savo gyvenima

Baltarusija gyvena savo gyvenima portretas
Ka as matau,tai pastovu Lietuvos kisimasi i Baltarusija,Rusija,Ukraina ir kitas rytu salis.Ar ne per daug kisates,savo rupuzes ziurekit tvarkos,o ne Baltarusijos.Su galva tikrai blogai,varykit gydytis.Tik ir linkit blogo.Tfutfu,kad jumi kur.

Tymas

Tymas portretas
O čia ne giminės?! Labai jau panašūs!

Galerijos

Daugiau straipsnių