S. Skvernelis kartoja: J. Narkevičius turi mano pasitikėjimą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Toks toki pazino ir i glebi susikabino

Viktoras

Viktoras portretas
Pjemjeras yra 100% teisus sėkmės ir sveikatos ačiu už nuoširdų darbą.

onute

onute portretas
Tauta palaiko ministra

onute

onute portretas
Gal jusu santikiai nepablogės bet tauta nusisuks nuo tokio prezidento

JONAS

JONAS portretas
Pagarba SKVERNELIUI NUO LIETUVOS ŽMONIU

onute

onute portretas
TURIM LIETUVOS PREMJERA O NE ŽIBUOKLIU SEKTOS SEKTANTA VISI TIE ŽIBUOKLES ISISEGE LANSBERGINIAI

Balamutas

Balamutas portretas
Labai pasitikiu Saulium su visais 250-čia jo rėmėjų , Jaroslawu, su vilniškėnais, šimašėnais. Nekreipkit dėmesio į visokius neadekvatus, toliau taip varykit ant Lietuvos. Visi, kurie mąsto ilgaisiais stuburo smegenimis jums su džiaugsmu pritarė ir ateityje pritars.

premjieras

premjieras portretas
teisus ............ ministras prezidentūroje neįdarbintas

Sigitas

Sigitas portretas
Kas dar turi būti ne aišku jeigu viskas yra aišku t.y. 1. "Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad pasitiki susisiekimo ministru Jaroslavu Narkevičiumi". 2. „Reikia turėti irgi argumentą konkretų, dėl ko turi trauktis. Nors kažkas bandė sakyti, kad teisiniai ir moraliniai yra skirtingi dalykai. Teisės be moralės nebūna. O tie išsakyti priekaištai, jie visi yra subliuškę“, – sakė S. Skvernelis". Tai opozicijai laikas nustoti amsinti ir kelti tą niekam ne reikalinga erzelį.

to >Sov.žmogas< \\\\\\..../////

to &gt;Sov.žmogas&lt;   \\\\\\....///// portretas
Sugedusio koncervo produktas pasmirdo.Žiegždrių klijente,tavo straipsnis pilnas klaidų,na ir turinys-būrys psichijatrų neiššifruotų.Užjaučiu,5 stadija durnumo-tai koncervizmas.

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir kas kad nutiesė asfaltą,juk ne kokiems pijokams,o premjerui,kuris galynėjasi su sunkia liga...Ale kokie visi bjaurūs;prisikabino prie Narkevičiaus,ir šmeižimui nėra galo.

ALGIS

ALGIS portretas
BET TAU PREMJERE DURYS Į PREZIDETŪRĄ U Ž S I V E R S .

Pritariu, \\\\\....//////

Pritariu,  \\\\\....////// portretas
-----jei koncervai puola,kaip pasiutę šunys------reiškia ministras vertas,dirba žmonių labui,o tas koncervus mirtinai siutina,nes jie nusikalstama šaika.Sėmkmės darbe ministre.

Jumoras ilgina gyvenimą

Jumoras ilgina gyvenimą portretas
Skvernelio pasitikėjimas Narkevičium pagal savo vertę lygus asfaltuotam keleliui iki namų durų. Taip valstiečiai dabar matuojama pasitikėjimą valdišku pareigūnu: pagal veiksą ir atoveiksmis.

NA NA

NA NA portretas
Narkevičius turi ne tik Skvernelio pasitikėjimą ,bet Lietuvos žmonių ,kurie netarnauja landsberginių gaujai ,---------palikit Narkevičių ramybėje ir ne terorizuokite ,jis dirba Lietuvai , gal laikas baigti Grybauskaitės diktatūra ,kurios dėka buvo žlugdoma Lietuva ,,,,Narkevičiui reikėtu tonas suvalgyti kotletų ,kad pakenktu Lietuvai ,kaip kenkė grybauskaitė su landsberginių gauja ,,,sėkmės Lietuvai be landsberginių ,parazitų ,,,

Galerijos

Daugiau straipsnių