S. Skvernelio konkurentu tapęs M. Puidokas išmestas iš frakcijos

Grįžti į straipsnį

Romas

Romas portretas
Neleiskime Naisu mjijonieriui susidoroti su p.Puidoku

Makaronų kabintojams

Makaronų kabintojams portretas
Keliese čia dirbat girdami aptariamąją personėlę? Pagal braižą tai dviese. :DDD Bet būtų įdomu pamatyti tą, kuris iš tikro mano, kad puidokas turi nors mažiausią galimybę priartėti prie prezidento kręslo. Gal vienas iš 10 tūkstančių tikrai tiki tokia nesąmone? Ech, kaip mano probobutė sakydavo - 'Vargas tau Jėruzale"

Vilnietė

Vilnietė portretas
Kauniečiai, džiaukitės, kad toks puikus žmogus kandidatuoja.Juk tai jūsų miesto atstovas ir labai šaunus, išsilavinęs žmogus.Jei ne jis, ar būtų pajudėjusi vaikų teisių įstatymo pataisos? Jei ne jis , nežinotume, kiek vaikų paimama, kiek į užsienį įvaikinama mūsų mažųjų piliečių,Ne šaipytis reikia, o palaikyti jį visaip, nes matote, koks puolimas prasidėjo.Vilniuje jį palaiko labai daug žmonių

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Pirmyn, Mindaugai. Įkalk dar bent porą golų Karbauskiui į klyną ir tapsi populiarus bei visiems žinomas. Dabar tave žino tik kauniečiai ir tai tik iš blogos pusės.

kaunietė

kaunietė portretas
nevarykit ant trašinių,kas bus, kai jūsų meras krabinis užpyks.

Romualdas

Romualdas portretas
M.Puidokas tapes Skvernelio konkurentu Turtuolio Karbauskio yra zeminamas matant Lietuvai ,Mindaugai ,nepasiduok Kaunieciai nesileis savo Seimo nari nepelnytai niekinti.

Rasa

Rasa portretas
PUIDOKAS TAI ANTRAS MASIULIS

onute

onute portretas
TAS JAUNIMO BALSAS TAI PUIDAKU CHEBRA KAUNE KURI KLESTEJO KUPCINSKO LAIKAIS

Zales

Zales portretas
Diktatūros klestėjimo metas. Gerai, kad Pudoko kgb metodais dar nepervažiavo su kamazu. O sveikatas reiktų pasitikrinti visiems valstiečių vadovams.

onute

onute portretas
Keista kad raso kaunietevisas kaunas zino puidaku ir kubcinsko klestejimo metelius ir suneliui LAPESEnuskilo brangi pone mes daug is balkonelio per 28 metus prisiklausem mulkinimokalbu dabar net geda prisiminti kokie durnei buvom o jus poniute dar nesusitupejot ir toliau klauso puidoko pasakeliu jei tai atsitiktu kad toks PUDOKAS TAPTU PREZIDENTU TAI KITA DIENA KUPCINSKAS BUTU MERU AI AI PONE AR PONIUTE KOKIA PUIKI MULKINIMO KALBA KONSERVU PUIDOKUI SURASYTA NES TAM SMEIZIKUI MOKSLAS PROTO NEDADEJOaciu dievui kad KARBAUSKIS PASTEBEJO TO VEIKEJO NORUS O TAI DAR STENGESI PADARYTI JI POLITIKU

tam aišku

tam aišku portretas
Tamsta labai klysti. Gerb. M. Puidokas netylėjo. Kai LVŽS suvažiavime Prienuose kandidatais į prezidentus buvo pasiūlyti 2 kandidatai: Pranckietis su Skverneliu. Balsuojant už tai didesne persvara laimėjo Skvernelis. Pats M. Puidokas balsavo už Pranckietį ir buvo labai pasipiktinęs Karbauskio netaktu viešai menkinant gerb. Pranckietį ir neslepiant savo palaikymo Skverneliui. Be to, prieš renkant partijos pirmininką buvo pasiūlyta tik p. Karbauskio kandidatūra. Taigi suvažiavimas kitos galimybės neturėjo kaip išrinkti vieną iš vieno. Visko nesurašysi. Geriau "Pozicijos" portale pasižiūrėkite M. Puidoko kalbos įrašą LVŽS suvažiavime, tai nors iš dalies suprasite, kodėl ponas Karbauskis taip dabar siunta.

Joana

Joana portretas
Man tai jis neatrodo sveikas žmogus...kažkoks keistas,neadekvatus.Diagnozė aiški...

Keista

Keista portretas
kaip gali žmonės, visiškai nežinodami situacijos, bile ką šnekėti. O tokių komentarų čia -- dauguma. Man jau seniai aišku: jeigu žmogus puolamas oligarcho, vadinasi, jis tam oligarchui nepakluso. Todėl balsuosiu tik už Mindaugą Puidoką. Savo arogantišku elgesiu Karbauskis M. Puidokui padarė stulbinamą rinkiminę reklamą.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Visiems, kas nematė vaizdo įrašo ir negirdėjo gerb. M. Puidoko kalbos LVŽS suvažiavime, įvykusio š.m. sausio 26 d. Prienuose, rekomenduoju paskaityti str. POZICIJOJE tema "Mindaugas Puidokas savo bendrapartiečiams: Pabuskite – mūsų akyse vyksta didžiausia dabartinės Lietuvos istorijoje politinė apgavystė". Ten patalpinta ir vaizdajuostė su gerb. M. Puidoko kalba, kuri labai nepatiko Karbauskiui. Pasiskaitykite ir paklausykite, jei norite daugiau aiškumo.

NA NA

NA NA  portretas
kyla klausimas kodėl gabų jaunimą ,papuolus į seimą išjungiama ,suteikus jiems vilties dirbti iš jų atimama viskas ,taip buvo susidorota su Majausku ,Langaičiu ir kitais gabiais, bet pasinaudojus jų silpnybėmis ir išprovokavus situacijas į kurias jie papuola jie yra sutrypiami ,bet tai nebuvo padaryta su anūkėliu ,kuriam matomai ir yra tiesiamas ir valomas kelias ,kodėl dar iki šiol nėra ištirta jo šeimos " verslas" ,kur net valstybė finansuoja ir leidžia užgrobti ,net pensijų fondą ,______Puidokas pagal programą pradėjo gerai ,bet vyrukas susidėjo su landsberginiais ,kurie ir apakino ,reikėjo pabaigti gelbėti vaikus, iškelti valstybei ieškinius už vaikų grobimą iš šeimų ,bet Puidokas papuolė į spąstus ,noriu būti prezidentu ,,,sėkmės rinktis draugus ,vieni davė šansą ,kiti sutrypė ,,,,,

aišku

aišku portretas
kad turi ko pikti Karbauskis, kol Skvernelis partijoje buvo renkmas kandidatu, tai Puidokas tylėjo, o dabar per porą dienų viską sujaukė, juk jai viskas būtų žinoma, tai Skvernelis gal nebūtų ir kandidatu, o ypatingai gerai susidėliojo konservatoriams, nes nuo Skvernelio labai daug balsų atiteks ir Puidokui ir Puteikiui, tai yra konservatoriai dabar rinkimuose , kaip sakoma praregėjo šviesą tunelio gale

Pirmyn, Lietuva

Pirmyn, Lietuva portretas
Kauno Meru Rinksime seimo nary Mindauga Puidoka

Manau

Manau portretas
Labiausiai netinkamas prezidento postui tiek savo kultūra, tiek erudicija -tai Skvernelis. Būtinai balsuosiu už kitą kandidatą, kas jis bebūtų. Jau patyrėme, kaip jis juokino pasaulio vadovus, gal užteks tos klounados.

varge varge

varge varge portretas
jokiu konkurentu jis niekam netapo,nes per skystos blauzdos,tokiu kandidatu nors vezimu vezk,visi supranta,kad niekas jo nerinks,dar vienas konservu planas suskaidyti valstiecius

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Nieko naujo. Skęstančiame laive žiurkės viena kitą kandžioja.

rita

rita portretas
Nesu orakulė, bet šiuo atveju matau šį jauną vyrą su žalia kamzelka gracingai žygiuojantį Kauno gatvėmis ir su malonia šypsena reketuojantį automobilių savininkus - "prašom susimokėti už automobilio stovėjimą". Algutis, manau, galėjo nuspėti, kad tai kažkada taps šeimyninių verslu.

Vacys

Vacys portretas
Prisimindamas chamelioną - pasaulio čempioną jo tėvą, keitųsi spalvas greičiau nei įmanoma suspėti susigaudyti, džiaugiuosi šiuo jo fiasko. Nes nebūčiau galėjęs deramai gerbti partijos, kurioje veisiasi tokie elementai (aliuzija į Sirijus).

Jaunimo balsas

Jaunimo balsas portretas
Patartina visiems komentatoriams nueiti į "Ekspertai.eu" portalą ir ten perskaityti garbių Lietuvos žmonių KREIPIMĄSI į Seimo narį M. Puidoką. Jie prašo, kad M. Puidokas kandidatuotų į Lietuvos prezidentus. Gerb. Seimo narys dar ilgai galvojo, ir tik pirmadienį ryžosi teigiamam atsakymui. O R. Karbauskis -- labai storžieviškas (iki šio konflikto buvau apie jį geresnįs nuomonės), įžeidinėti linkęs vienvaldis lyderis. Jam nepatinka kritika, diskusijos, jauno parlamentaro M. Puidoko aktyvumas. Greičiausiai R. Karbauskis gyvena kitoje realybėje, todėl ir išsigando, kad jaunas, išsilavinęs, perspektyvus, puikiai angliškai bendraujantis parlamentaras nepaveržtų iš jo lyderio karūnos, ir todėl nutarė sužlugdyti tariamą konkurentą. Bet gerb. M. Puidokas nenusimen. Jis turi gerą komandą, kuri surinks daugiau parašų negu reikia, ir mūsų Prezidentu bus Mindaugas!

Skvernas

Skvernas portretas
Jis anglu nemoka bet puikei keikesi rusiskai.

Anonimas

Anonimas portretas
buvo geras vyras ,kol ne išgėrė, visą didybės manijos taurę ir kas tas antras sugerovas ,kuris Puidoką nugirdė ir išstatė į kvailio vietą ,o galėjai dirbti ir gelbėti vaikus ,ir kas tau tau pakišo butelį ,su džinu ,kuris pildo visus norus ,

Anonimas

Anonimas portretas
Puidokai Puidokai ir kas tave aktyvavo lipti ant Vencienės grėblio ,ne jau galvoji ,kad išgelbėjaidu vaikus gali būti prezidentu ir kas tave išmokė ,kad už gerus darbus reikia atlyginimą pasiimti ,galėjai dirbti tautai ir kaupti gerų darbų kapitalą ,o ne veltis į intrigas ,neturint komandos ,sudirbs tave anūkėlis , kai norėsi jį apšokti ,sudirbs savi ,nes tu juos išdavei ,

Anonimas

Anonimas portretas
gerai vėliau nei ,niekad ,Puidokui nutiko nušvitimas ,mačiau seime Puidoko komandą ir jo atstovę spaudai Morkūnienę ,aferistę, kuri prisidirbusi Kauno troleibusų parkę ,norint apie ją daugiau žinoti ,paklauskit vairuotojų vyrų apie ją ,na turint tokią " sekretorė " tikrai gali pradėti padebesiais skraidyti ir vėl tos moterys ,tokį protingą vyrą sugadino .

yra politinės ir partijų "taisyklės " , kurių jei dalyvauji

yra politinės ir partijų "taisyklės " , kurių jei dalyvauji  portretas
politikoje privalu laikytis . Lieka klausimas kodėl Puidokas neteikė savo kandidatūros partijos balsavimui , taip kaip padarė Pranckietis ? O tas "vaikų " gynimas , mano nuomone , buvo "prezidentinių balsų rinkimas " ir viskas buvo suplanuota iš anksto , nes "vaikus ir šeimas " puikiai ir dar geriau buvo galima ginti seime esant valdančioje daugumoje , o ne taip kaip dabar nukeliavus į mišrią grupę . Abu su Puteikiu lakstė , abu ir "prezidentauja " - tikslas nutraukti dalį rinkėjų ? Ar girdėjote nors vieną pasiūlymą iš mišriųjų ? :)))) Manau reikėjo akcijos atrakcijos ir šou bei sekėjų patikėjusių jo kalbomis , aš deja kalbomis jau netikiu , aš žiūriu į veiksmus . Veiksmai visiškai priešingi norui "padėti vaikams ir šeimoms " . Pradėkime mąstyti , kad po rinkimų vėl nereiktų dejuoti "kokia bloga ' valdžia .

nu nach...

nu nach... portretas
karbasnukis ir skvernasnukis, baisu kad tokie kartu su šerinsnukėm veržiasi valdyti Lietuvą, panašu į kremliaus mafiją.

pensinykas

pensinykas portretas
be dantu balsuosiu uz skverneli pensijas padidino gal dantis susidesiu

Nuomone

Nuomone portretas
Manau, kad gerai, kai zmones turi daugiau kandidatu, is ko gali issirinkti. Skvernelis gali likti ten, kur buvo, prezidentavimui jis netinka, o Puidokas jaunas, protingas vyras, baiges mokslus, viskas, ka jis kalbejo, yra tarsi mano mintys, tad ji rinksiu, nebutinai zmogus turi daryti tai, ko nori partija, jei ju poziuriai neatitinka..

nuostabai , tikrai nuostabu :)))

nuostabai , tikrai nuostabu :)))  portretas
viską ką išvardinote asamblėjas ir t.t. Puidoką kaip frakcijos narį pareigas eiti įgaliojo "valstiečiai " , o Skvernelį tie patys "valstiečiai " - premjeru , tik manau nesuvoksite kuo skiriasi atsakomybės :)))) Premjeras yra žymiai 'daugiau nei tos Puidoko "pareigos " .....Skvernelis beje yra teisininkas :))))

anonimui kam taip nusirašyti , smegenų

anonimui kam taip nusirašyti , smegenų  portretas
nėra ? kandidatus kėlė partijos - jos nariai , buvo 2 Skvernelis ir Pranckietis , kiek pamenu už Pranckietį balsavo ar ne 103 , likę už Skvernelį - BALSŲ DAUGUMA , liko Skvernelis . Puidoką iš seimo frakcijos pašalino BALSŲ DAUGUMA , tik ar ne 3 buvo susilaikę . Ko nesupratai ? Apie ką drįsti rašliavoti ? na ir bukenos :) rinks matai " prezidentą "

kas gali balsuoti už politinį "išdaviką " ?

kas gali balsuoti už politinį "išdaviką " ?  portretas
eina į rinkimus su viena partija , jos dėka papuola į seimą , po kiek laiko atsipeikėja - ne nesutapo vertybės , ok , dedi seimo nario mandatą ir keliauji kur nori ar į prezidentus ar į sekančius rinkimus ar ...PADORUMAS turi likti , o kas dabar ? Liko seime ant rinkėjų išlaikymo, bet kur tie rinkėjai ? Negerbiu ir niekada nerinksiu tokių asmenų , nei seimo nariais nei prezidentais ....o kaip dabar bus su mergaite , šeimomis kurias taip gynėte , pone Puidokai ? Lipsite ant bačkos ginti , o galėjote seime kur turėjote palaikymą , reikėjo keisti įstatymą ir REALIAI padėti ...šiaip manau nerūpi pačiam nei tos šeimos nei tie vaikai , čia buvo tik būdas "paprezidentauti " ...Tokia mano nuomonė ir apie Puteikį , ir prezidentas ir Vilniaus meras , o žmona į Klaipėdos merus ...ir kas tokius gali rinkti ?

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauskio diktatūra Pranckiečio neprileidžia,o Puidoką varo lauk,bet milijonierius pamiršo,kad balsuoja ir renka prezidentą tauta...Tarybinis protekcionizmas valdantiesiems taip jau įaugęs į kraują,kad kitoks veiksmas kaip ir neįmanomas.

Klausimas

Klausimas portretas
Ar aš viską teisingai supratau? M. Puidokas S. Skverneliui konkurentas? :D

nuostaba

nuostaba portretas
Prajuokinote...Puidokas - vidaus ir užsienio politikos ekspertas, mokslų daktaras, Seimo Europos reikalų komiteto pirmininko bei delegacijos NATO Parlamentinėje Asamblėjoje pirmininkės pavaduotojas. O kas Skvernelis? Kelių policijos tarnybos darbuotojas...

Pensininkas

Pensininkas portretas
Pasikeles, pasiputes ir labai jau susireiksmines tas Skvernelis

nu čia

nu čia portretas
tai gerai pajuokavote, Skverneliui kažkoks Puidokas yra konkurentas. Gal geriau reikėjo į skilty juodas jumoras patalpinti.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Saunuolis, balsuosiu tik uz Puidoka. Anksciau patiko valstieciai, bet dabar esu pries Skverneli ir Karbauski.

arnas

arnas portretas
O tie kitatauciai karaliai pardave valstybe kaimynams.Krisciau is juoko,jei dar Uspaskich ir tamasauskas i prezidentus lystu,ka anksciau dare.Geda,bet nei vieno kandidato tikrai kulturingo,issilavinusio,tikro patrioto,ne vagies,ne pe-da-lo,kaip Lenkijoje,nesimato.Matyt is visu blogybiu,reikes rinkti geriausia blogybe.O tai tik arba Skvernelis,arba bankininkas.Bankininkas butu neblogas,bet labai nevyriskas,minkstakunis.O siais neramiais laikais,kai artejame prie krizes ir galbut pasaulinio karinio konflikto,minkstakuniai negali valdyti.Tai jau turejome 1940 metais su Smetona,kuris tesugebejo tik pabegti,vietoj to,kad nusalintu kalaborantus is ministru ir isakytu priesintis okupantams.Jau geriau senmerge.Ta tai neduotu visokiems jodineti ant jos,ka parode dabartine prezidente.Lietuvai reikia prezidento su kiau-sais,ne tiesiogine prasme,o perkeltine.

iskilo klausimas

iskilo klausimas portretas
ar jis kam nors atrodo protingas? ar kaip tik atvirksciai?

arnas

arnas portretas
Siais metais rinkimai i prezidentus tikrai klounada matosi bus.Tokiu durniu i prezidentus Lietuva dar nemate.Matyt demokratijai galas ateina,nes visokie asilai gali patekti i valdzia.Gali but nieko nenusipelnes Lietuvai,visai nezinomas aferistelis,bet laiku islindes is urvo garsiai kritikuok valdzia ir nusivyle kaimieciai ir alkoholikai tave isrinks.Butinai reikia eiti i rinkimus,kad tai neivyktu.Prezidentas turi buti gerbiamas zmogus,nusipelnes Lietuvai,visu zinomas,o ne koks puskvaisis kaimietis,su prasigerusio sportininko veideliu,ar kokia bevaike moteriske,su psichopatiniais sindromais.Arba buves ministras,kurio nuopelnai Lietuvai,ivesti mirtinas baudas uz zuveles sugavima.Juozaitis filosofas,o visi prisimenam ,kaip jis nusisnekedavo praeity.Beda Lietuvai,kad nera stiprios tautininku partijos,kurie myletu Lietuva ir del jos aukotusi.Lietuviai nutauteje juodai,tik didele dalis to nesupranta.Gal tai jau daug metu esame tokie,nes ir viduramziais rinkome savo karalius,lenkams pasiulius

Sutrikusiems valstieciams

Sutrikusiems valstieciams portretas
Maneme , kad Zalieji europietiska partija , nauja ir stipri , atejusi i rinkimus su geriausiais darbais del zmoniu. Kaip dabar atrodo ne tik M. Puidokui bet ir mums zmonems. Nevykdo zadetu isipareigojimu , neatleidzia simtu tukstanciu biurokratu , nemazina per pus seimo nariu , nepataiso istatymo pasirasyto 1992, kad i seima neprilystu per partijas. Sugeba tik slaptai isbalsuot pries M. Puidoka. Pasalininimas is frakcijos gerbiamo politico , parodo tik partijos silpnuma ir baime. O M. Puidokui prideda pliusu.

>Nesuprantu

>Nesuprantu portretas
juk tuoj bus pietų metas, o konservų partijoje niekas pietauti negali eiti, kol neparašo komentaro ant savo oponentų

patarimas

patarimas portretas
Pažiūrėkit į jo žvilgsnį , jau nekalbant apie norą tapti prezidentu ir suprasit, ką su žmonėmis padaro sektos..

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kaip čia yra, kad darbo laiku, tiek daug komentuotojų? Jūs, ką, bedarbiai? Marš dirbti nepolitikavę.

...

... portretas
Dziaugiuosi kad nenuzude.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Jeigu M.Puidokas į seimą atėjo pagal sąrašą,tai ir iš seimo tokį išmesti.Ir iš bekeičiantys"skūras"labai jau nepatikimi,jie bet ką gali išduoti.

balsavusi už valstiečius

balsavusi už valstiečius portretas
R. Karbauskis pasirodė "visame gražume", kaip arogantiškas pasipūtėlis, diktatorius ir neaiškiais saitais surištas su Skverneliu. Karbauskis su savo komanda eina "va bank". Daugiau mano balso ši partija negaus. Tai buvo mano klaida. M. Puidokui, jaunam gabiam ir svarbiausia sąžiningam poltikui dar viskas prieš akis. Linkiu geros sveikatos ir pirmyn. Lietuvai reikia dorų politikų

Ne dėdė Mindaugas, o tetas Neringius

Ne dėdė Mindaugas, o tetas Neringius portretas
Viena sugriovė gyvenimą vienai mergaitei, šitas- kitai. Ateitis- Didžiųjų Lapių savartyno vyriausias šiukšlininkas.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
sunkus karjeristo kelias...

Svarbiausia

Svarbiausia portretas
Kai Puidokas prakalbo, kad Karbauskis gina tik turtuolių interesus, tai iškart "von" iš frakcijos. Nereikia kabinti makaronų ant ausų plačiai visuomenei ir reikia pripažinti, kad Karbauskio partija, kartu su ponu Skverneliu, gina tik turtuolių ir oligarchu interesus. Tiesiog Puidokas sustatė visus taškus į savo vietas, o Karbauskiui oi, kaip nepatinka teisybė, kad jis visomis priemonėmis "įsigyja" žemę iš nepasiturinčių ūkininkų, pardavinėja trąšas iš Rusijos komersantų, artimų Putinui , gindamas Rusijos interesą.

Saulius

Saulius portretas
Tik Lietuvoje taip, užsiropšt ant lyderio sprando, kad išneštų į sostą, po to save tituluoti "karalium". Buvau geresnės nuomonės apie Puidoką, bet klydau.

Ontė

Ontė portretas
Labai teisingas sprendimas. Aukščiausi partijos sprendimai yra privalomi visiems. Visose partijose tas privaloma. Tai vadinama partinė diktatūra. Valstiečių partijos sprendimas buvo iškelti Skvernelį kandidatu į prezidentus. O jei Puidokas nesutinka, tegu jis pasitraukia. Nesutiko pasitraukti, buvo išmestas.

ALGIS

ALGIS portretas
karbauski , o kai Puidokas buvo jūsų partijos nariu AR TADA NEMATEI UŽ JO ''SRIJAUS''

Klounada

Klounada portretas
Taip,galima sutikti,kad vyksta klounada.Įdomiausiai atrodo Karbauskis.Kaip apsikakojęs draskosi ir dėl Skvernelio,ir dėl Puidoko.Apskritai,matyt,ir buvęs mentas,ir Karbauskis sėdi ne savo vietoj-juk iš prigimties jie gydytojai-ir vienas,ir kitas nustatinėja seimūnų sveikatas,nors pirmiausia pravartu būtų patiems pasitikrinti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Atvežė seimo krėsle praplatėjusią šikną Kaunan,pašmėžavo dėžėse su ekranais ir jau gatavas Lietuvos prezidentas.

Na

Na portretas
Nesuprantu, kaip tas Skvernelis atsirado ministro pirmininko kėdėje ir kodėl valstiečiai jį kelia į kandidatus į prezidentus. Mano nuomone, jis visai netinkamas prezidentu būti. Tiek laiko valstiečiai valdžioje ir nieko gero nematyti, tai gal jų vienintelis tikslas ir yra pasodinti Skvernelį į prezidento kėdę? Kažin kam labai patinka tokia dėlionė- Skvernelis prezidentu, Matijošaitis - ministru pirmininku, Černiauskas- Kauno meru?

Tarp kitko

Tarp kitko portretas
NATO asamblėjos pirmininkė jau gerokai anksčiau skelbė pavojaus signalus dėl šio seimūno,bet tada nei lyderis, nei eiliniai vslstiečiai jos net klausyti nenorėjo.Dabar jau niekas nepaneigs,kad p.Rasa buvo teisi.

Nereikia

Nereikia portretas
Taip panikuoti. Bus taip, kaip rinkėjai nuspręs.

tomas

tomas portretas
Tai kodėl Skverneliui leidžiama kandidatuoti esant premjero pareigose?

Cirkininkai

Cirkininkai portretas
Na dar to nebuvo,kad į prezidentus balotiruotųsi be jokios savigarbos tokie nevykėliai.Klounas ,melagis,nesusitvardantis kaip kokia turgaus boba Skvernelis,kažkokios Sirijaus sektos įtikėtojas Puidokas,kažin kur slapstęsis ir kaip Pilypas iš kanapių išlindęs Juozaitis,kuris tiesiog privalo pripažinti-gydėsi ar ne psichiatrinėj,kad prezidentą neturėtume kokio nors ligonio,Puteikis,Mazūronis...O dar tie gale esantys visiškai niekam nežinomi senukai.Žodžiu,cirkas.

vyte

vyte portretas
reikia uz Puidoka balsuot.Bet lietuviai be atminties,garbes,isdidumo balsuoja uz tuos ,kurie jiems daugiausiai priderge.Tai vergu,baudziauninku mentalitetas.Uzkrove skolom,o jie vistiek myli,tu nors ka.....

Tauta

Tauta portretas
Tevas cirkinosi, dabar sunus tom apciom pedom, pasimaive pries kameras ir jau prezidentu nori tapti .

Babunė

Babunė portretas
NA NA NA, per anksti tave neišgydytą išleido iš tos pakaunės sanatorijos. Ir Marytė taip supranta.

pirmą

pirmą portretas
kartą gyvenime eisiu balsuoti

NA NA

NA NA  portretas
na Puidokas apsikrėtė landsbergizmo sindromu ,su valstiečių partijos vėliavą atėjo į seimą ,bet kažkodėl elgiasi , kaip apsišaukėliai landsbergiai ,"AŠ GERIAUSIAS" aš ,geriausias rinkit , mane prezidentu ,aš išgelbėjau du vaikus ,dabar noriu būti prezidentu ,______kartojasi vėl venckienės sindromas ,vaikų pagalba daromas šou ,ar čia ne kyšo landsberginių ausys ,vėl tos pačios dainos ,,,,,sėkmės ,Puidokui už tarnyste bus atlyginta ,,,,

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni portretas
kas tik nori gali eiti i prezedentus-juokinga,i ka paverte valstybe pajuoko ,as tokiu rimtu tikru prezedentu nematau,nebent bankininkas,jis dar kazkur rimciau figuriuoja,o kiti tik pasaipa kelia o ypac Juozaitis,kuris nesugeba mastyti blaiviai,cia turi buti ispruses ,mastantis,sugebantis bendrauti su pasaulio astovai,one nupuseliai ,kurie sakinio nesurezga,uztenka Trampas juokina pasauli savo mastymu,

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ar visi TOKI gandragalvių kolchoze ?

tomas

tomas portretas
Bus konkurentai dėl paskutinės ir priešpaskutinės vietų..

Galerijos

Daugiau straipsnių