S. Skvernelio alga lenkia Europoje pagarsėjusio Graikijos premjero atlyginimą

Grįžti į straipsnį

jelena

jelena portretas
Анекдот: "– Берримор, что так жутко трещит во всей стране? – Морды чиновников, сэр!"

taigi

taigi portretas
visur 1 tik 1 is 2 galo o lygesni is kito......

  portretas
Bibys

Užsakymas nr 1

Užsakymas nr 1  portretas
15min S. Skvernelio "tyrimai" pasipylė kaip iš gausybės rago – konservai rublių netaupo, metėsi į lemiamą ataką

Jelena atsako "> Jelena"

Jelena atsako "> Jelena" portretas
>Jelena "išversk į lietuvių kalbą"... o kokią kalbą parašyta "perevodi na litovskij jazyk?" Manau jus gerai skaitot rusiškai, tik reikia apsimesti ir vaidinti didelį poną

>Jelena

>Jelena portretas
Perevodi na litovskij jazyk ....

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvių genocidas jų pačių tėvynėje?Atrodo,kad taip.Išbėgę vergauti del duonos kąsnio ir taip daugeliui sugriuvę gyvenimai,paniekinti vyresni ,gaunantys elgetišką pensiją,ir nėra kaltų.Ar tikrai nėra kaltų?Juos tik reikia įvardinti eilės tvarka,pradedant prezidente ir baigiant visomis vyriausybėmis.Lietuva privalo išlikti lietuvių žeme.Visi kiti;žydai ir pan.turi savo šalis ir tuo pačiu didesnį pasirinkimą,taigi mūsų IŠRINKTIEJI galvokite ką darote.

Nepartinis

Nepartinis portretas
Didesnė alga už Lenkijos ministro pirmininko ir viskas tuo pasakyta. Jei kas dar nesuprato, paaiškinu: kiek Lenkijoje yra gyventojų ir koks jų pragyvenimo lygis? Jei dar kas nemato mųsū išrinktųjų gobšumą, tada laaabai gaila, kad neišsirinkote skvernelio prezidentu - greičiau atsidurtume dugne, greičiau galėtume ir atsispirti....

RK.

RK. portretas
Žurnaliūgos numetė kaulą, dabar šunys sulėkė :) Atskaičius mokesčius premjero alga - 3350 eurų per mėnesį. Tai juokinga alga, tikriausiai pati mažiausia Europos Sąjungoje. Nei vienas rimtas vadovas už tokią algą nedirbtų.

Jelena

Jelena portretas
Анекдот про зарплаты: "Адвокат: раз процесс, два процесс — завтра будет “Мерседес”. Врач: раз аборт, два аборт — завтра еду на курорт. Учитель: раз тетрадь, два тетрадь — есть чем попу вытирать".

>kauniete

>kauniete portretas
250 Eu?! Taigi čia dideli pinigai! Man, padoriai moterai:), išauginusiai 2 vaikus /dorus, patriotiškus Lietuvos piliečius/ ir dirbusiai 25 metus, paskaičiavo pensiją 170Eu. Tai ir nesuprantu ar 25 metai stažas yra mažas ar gal reikėjo visai vaikų neturėt?(jie maži l.sirgo todėl dėl jų ligų vienu metu negalėjau dirbti ir įgyti reikalingo d.stažo)

bobutė

bobutė portretas
Žiurkėnas

kauniete

kauniete portretas
..kol lietuviai gyvena skurde[ypatingai pensininkai dabartiniai,kurie po 40-45metus dirbo ir gauna shunio kaula--250 euru,]] tos valstybines "masinos "vadovas turi gauti tiek pat,,kol ne bus pakelti atlygiai EUROPIETISKAI---I kur esame" atskubeje"mums tokie premjerai dirbo ir dirba tik NUOSTOLINGAI.

...

... portretas
Negi kada milicininkai skurdo?..

Na nenorėčiau

Na nenorėčiau portretas
kad seimo pirmininkas, premjeras ar kad ir seimo narys gautų minimumą ar vidutinį Lietuvos mastu, atlyginimą. Bet..Reikėtų įvesti taisyklę, kad nedirbantis ar atnešęs žalą savo apsileidimu, tingumu ir piktybiškai neginantis rinkėjų interesų valstybininkas, būtų baudžiamas atlyginimo mažinimu.Ypač toks kuris nelano posėdžių ir nesusitikinėja, neatsiskaito su rinkėjais

Pilietis

Pilietis portretas
Na viskas tvarkoj su alga būtų, jei ne kažkas komentaruose minėjo, apie atsakomybę, va to tai tikrai nėra, būtų, tai ir algos būtų negaila.

Anonimas

Anonimas portretas
dar alga MOKETI PY.... !!!!!!!!!!!!!!?????????

Shwarkelis

Shwarkelis portretas
dirba zmogus ,uzsidirba- kam cia tas skaiciavimas?

Antifanas

Antifanas portretas
Uz tai ir nedirbu Lietuvoje. Uz tai ir vezioju narkotines medziagas i uzsieni Uztsi ir auginu žolyte anglijo. Kad nereiktu tu dziobu islaikyti uz mano mokescius.

Kaip visada

Kaip visada portretas
Įdomu,Skvernelis, grįžęs iš atostogų, atsistatydins ar ne-kaip žadėjo.Tuo labiau,kad dabartinis prezidentas išsireiškė,jog nepakeičiamų nėra.Bet,ko gero,SS kaip ir Karbauskis tik pagąsdino,o mes labai išsigandome. Todėl ir nepaliks mus baimėje.

kaunietis

kaunietis portretas
KODĖL nepriėmus įstatymo , kad įmonės direktoriaus [ ar ir valdybos narių, pirmininko... ] alga negali būti didesnė nei 5 kartai už tos įmonės paprastų darbuotojų algų vidurkį.. Atitinkamai šalies vyriausybės , seimo narių [ tame tarpe ir Syso...] atlyginimas būtų ne daugiau 5 kartų didesnis nei šalies vidurkis...Negaliotų toks skaičiavimas tik tiesiogiai žmonių rinktam prezidentui.. Juk nemažai gerai gyvenančių Skandinavijos šalių panašiai yra...

pilietis

pilietis portretas
MATOT, pas mus atskirtis TIK didžiausia Europoje, bet pasaulyje dar nepirmaujam, TODĖL reikia didinti ministram algas, seimo narių algas ir popierių išlaikymui, bei visai neriboti , o geriau stipriai pakelti, įmonių vadovų , valdybos pirmininkų ir kt viršyknykų algas...

išvada

išvada portretas
Lenkijoje pensijos kur kas didesnes. O mūsų - mažesnės, tai ir Premjero alga turi būti prie to "pririšta", bet kaip matome, nėra. Nes gyventojai čia klusnūs avinėliai bailiai, o politikų įžūlumui nėra ribų.

Nesek pasakų

Nesek pasakų portretas
Skvernelis gauna 5583 € per mėnesį arba 19 276 Lt. Lenkia net lenkus! Lenkijos plotas 312 679 km², gyventojų skaičius 38,43 milijonų. Lietuvos plotas 65 300 km², gyventojų: 2,848 milijonų. O dar kažkas sako, kad mes blogai gyvename! ES tauzija apie kokia tai socialinę atskirtį. Jeigu blogai gyventume, argi lenktume lenkus pagal Premjero algą? Juk valdo valstiečių - paprastų žmonių partija. Juk jie tai tikrai žino, kaip Lietuvoje žmonės gerai gyvena, antraip, argi jie leistų Premjerui uždirbti daugiau už Graikijos premjerą! Juk valstiečių partija nemoka meluoti. Pasakė pralaimėję atsistatydins su visu Seimu - ir štai brakšt priešlaikiniai Seimo rinkimai. Štai, mulkiai runkeliniai, kaip jie jus maudo, o jūs lakstote liežuvius iškišę, balsuojate už tuos sąžinę į mėšlą išmainiusius susnas!

Jelena atsako "klaipėdos mokytojai"

Jelena atsako "klaipėdos mokytojai" portretas
Atsiprašau, norėjau parašyti "Lietuvoje mokytojai gauna už savo darbą truputį daugiau negu mokyklos valytojai".

Jelena atsako "klaipėdos mokytojai"

Jelena atsako "klaipėdos mokytojai" portretas
"Visų mokytojų ir kitų mokesčių mokėtojų pinigus Skverneliui ir Grubliauskui į kišenius!" Labai mažai vargšeliai gauna pinigelių. Lietuvoje mokytojai gauna už savo darbą truputį mažiau negu mokyklos valytojai.

Kolchozo šūdo malimas brangiai kainuoja

Kolchozo šūdo malimas brangiai kainuoja portretas
Išeisiu- pasiliksiu, Išeisiu- pasiliksiu, Išeisiu- pasiliksiu, ......

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Paligynus su tarybiniu profesoriu tai asaros .straipsnis kazkoks daug uzdirba bet neraso kiek algos gauna .

Pilietis

Pilietis portretas
O iki S. Skvernelio buvo mažesnės tokio posto atstovo algos,visada ji buvo didelė.Žinote ,visada buvo.koktu žiūrėti ir girdėti apie tokių tarnautojų algas .Įpatingai atkūrus nepriklausomybę Lietuvoje.Visi sėdėje seime ir visose valstybės institucijose turi būti teisemi ,už Lietuvos žlugdymą,piliečių žeminimą,už vykdoma senų žmonių ir visų tų ,kurie jiems atrodo nereikalingi ,genocidą.Genocidas baisus,panašus į žydų genocidą,tik čia vyksta lėtinis ,pavienis ir daug metų,ne tiek kiek vyko karo metu,28 metai.Suskaičiavus būtų didesnis kiekis žmonių kaip per karą ,sunaikinta ,išvaryta iš gimtos šalies,kurioje tie žmonės padėjo atkūrti Nepriklausomybę.

Jonas

Jonas portretas
Už ką jam tiek? Už idiotišką šypsenėlę?

Onanimas

Onanimas portretas
Kaip politikas, Saulius mano akyse numirė su laišku Baltarusijai dėl Astravo. Ir išvis, visas požiūris buvo pragaištingas. Reikėjo ne kritikuoti, mitinguoti, o prisidėti. O dabar turime tiksinčią bombą ir Vilnius su laiku taps Pripete.

Ne politikui

Ne politikui portretas
Nifiga jis nedirba. Dūchas kai reta. Aš dar daržely būdamas jau išmokau šūdo nemalt. O SS dar ir dabar darželį žaidžia: išeisiu, pasiliksiu, išeisiu, pasiliksiu... Atrodo, kad jis kas antrą sprendimą priima pats, o vėliau daro tai kas jam liepiama.

Ne politikas

Ne politikas portretas
Todel didesne, nes Graikijos garsusis, o musu is tikruju dirba.

saulius

saulius portretas
vagis

Klaipėdos mokytojai

Klaipėdos mokytojai portretas
tokią mokytoją nebent valytoja mokykloj galima palikti. apie pinigus ji dar šneka

Hansas Hansenas

Hansas Hansenas portretas
toks mentalitetas

kuo bukesnis,

kuo bukesnis, portretas
tuo godesnis. Mentas

Pirmyn, Lietuva

Pirmyn, Lietuva portretas
Lietuvos biurokratija draskydama tauta paliks prie suskilusios geldos...

Klaipėdos mokytojai

Klaipėdos mokytojai portretas
Kažkaip jūs pernelyg menkai raštinga. Ypač, kaip mokytojai. :)

nieko keisto

nieko keisto portretas
Šis veikėjas įpratęs sočiai gyventi visą gyvenimą kitų sąskaita.

Senas kaunietis

Senas kaunietis portretas
Skvernas nusipelno algos kaip joks kitas prim-as. Taip kaip dabar- Lietuva dar niekada negyveno

Kaunietei iš Kaimo

Kaunietei  iš Kaimo portretas
O tau pensija

Italas

Italas portretas
Būna kartais taip: sėdi darbe ir galvoji, kur čia pinigų užsidirbus?

Italas

Italas portretas
Kartą traktorininkas Saulius pabandė savaitę negerti ir ėmė prisiminti, kad prieš trisdešimt metų užsuko į šį kaimą tiesiog pažvejoti.........

Klaipėdos mokytoja

Klaipėdos mokytoja portretas
Prašau paskelbti - kiek per menesį Skvernelis gauna kanceliariniams išlaiduoms. Ir prašau atsakyti - kodėl daug metų mokytojai negauna ne vieno cento kanceliariniems įšmokoms? Klaipėdos mėras ir kiekvienas miesto tarybos naris gauna 300 Eur kanc. išlaidoms iš miesto budžieto... O kodėl mokytojai kiekvieną menesį ir kiekiveną mietą gauna špigą?

Anonimas

Anonimas portretas
Galetu pi.de.ras prie mano 200 Eur/men pensijos prideti nors pora simtu.. Ale ne, kur.vai nagai i save riesti ir ant pensininku deda dideli BY.BI.

Nepuskit miglos

Nepuskit miglos portretas
nebukit juokingi 5583 euro per menesi tai jau labai daug.Pabendykite jus toki darba atlikti.Atsakomybe,pareiga,ismanymas,sugebejimas ir dar daug ko reikia dirbant toki atsakinga darba Tai ne popieriukus kilnoti is vietos i vieta.

Galerijos

Daugiau straipsnių