Rinkimų sistema: ar pribrendo revoliucija?

Grįžti į straipsnį

Jeidu ir toliau

Jeidu  ir  toliau portretas
bus balsavimas paštu ir balsai bus skaičiuojaimi mašinomis - turesime ne savo valdžią ,bet prižiūrėtojus. Taip jau senai klastojami rinkimai , ne tik pas mus bet ir Europoje ir JAV.

nuomonė

nuomonė portretas
kuo toliau tuo labiau ,,durnių gelda,, panašėja į ,, išprotėjusių gelda,,

Statybnioks

Statybnioks portretas
Dabar seimo narys, vienmandatininkas, suka galvą kaip iš vyriausybės iškaulyti savo apygardai kokį bažnyčios stogo remontą ar keliųką paasfaltuoti kokiam reikalingam žmogui...nors turėtų galvoti apie visos LIETUVOS gerovę?

pribrendo

pribrendo portretas
jau senai laikas naikint partiju sarasus

Sūduvis

Sūduvis portretas
Seimo rinkimuose būtina revoliucija. Visų pirma reikia panaikinti seimūnų, kurie niekam neatstovauja, rinkimą per partinių gaujų sąrašus, o jei to padaryti negalima tai jei asmuo kandidatuoja vienmandatėja tai jokiu būdu negali būti partinių gaujų sarašuose, nes jai rinkėjai nepareiškė pasitikėjimo vienmandatėje tai jis patenka per gaujų sąrašus, t.y jei neleidžia per duris įlipa per langą.

1917 VL nuvertė carą

1917 VL nuvertė carą portretas
2021 VL į sostą patubdys Gabrylių, jei neatsiras tam besipriešinančių.

>UŽ PREZIDENTO RINKIMĄ SEIME

>UŽ PREZIDENTO RINKIMĄ SEIME portretas
Nes tiesioginiuose rinkimuose anūkui nėra šansų būti išrinktam, o "pirmajam" taip norėtųsi....

UŽ PREZIDENTO RINKIMĄ SEIME

UŽ PREZIDENTO RINKIMĄ SEIME portretas
Būtų puiku ir prezidentą rinkti Seime. Daug kur demokratiškose šalyse prezidentas nėra renkamas teisiogiai. Tokia "dvivaldystė", kokia yra dabar Lietuvoje, nėra toleruotina. Prezidento galios turi būti simbolinės ir jis atskaitingas Seimui. Per didelės prezidento galios yra rizika valstybei, kad nukryps į autoritarizmą. Nes Seimas turi būti svarbiausia Lietuvos institucija. Tarpukaryje iki 1926 m. prezidentas taip pat buvo renkamas Seime ir tai buvo teisinga.

jei vaikams duos rinkti

jei vaikams duos rinkti portretas
nebeisiu į rinkimus.ir jokiu kartelių mažinimo.ir taip šiukšlių daug.

Panašu

Panašu portretas
kad ruošiamasi kartoti 1926 m. perversmą ir imti valdžią į vienas rankas, kol kas dar nepaminėta, kad Prezidentą rinks Seimas....

AR DAR KAM KYLA ABEJONIŲ ?...

AR DAR KAM KYLA ABEJONIŲ ?... portretas
Paskutiniai Lietuvos seimo rinkimai. net nėra jokių abejonių, buvo SUKLASTOTI. Žinant, kas šiandien valdžioje - niekas neabejoja, kad rinkimų sistemoje Lietuvoje pokyčių nebus. Kam sistema keisti, jeigu ji tinka valdantiesiems...Toliau bus makaronai kabinami Lietuvos piliečiams ir dirbama bus tiems, iš ko pinigus gauna Lietuvos IŠDAVIKAI.

konservatorius

konservatorius portretas
Tegyvuoja CK KPSS ir jos AT predcedatielius VL! Vieninga Lietuva - vienintelė teisingiausia partija, visų nuomonės vieningos - kaip pasakys partijos paveldėtojas!

TS-LKD pirmininko rinkimai įrodė

TS-LKD pirmininko rinkimai įrodė portretas
Kam dar tas cirkas? Paskirkime Lietuvos diktatoriumi didžiai nusipelniusį Gabrielių, ir to užteks visiems likusiems amžiams! Jei kas nesutinkate - jūs ęsate Vatnykai, ir jums tik vienas kelias - čemodan, vokzal - Mordorija.

bla bla

bla bla portretas
NE i seima patekimui pagal sarasus.

Oi

Oi portretas
Simonytes rezimui - NE!

:]

:] portretas
TS-LGBT organizuojasi šliaužiantį perversmą.

Vika

Vika portretas
Tas patekimas pagal sarasus yra absoliuti nesamone. Seimo ir kt. nariai turi buti renkami konkreciai rinkeju,o ne patekti pagal sarasus,nors ju rinkejai visai nenori matyti nei Seime,nei kitose savivaldos institucijose.Sitas dalykas turi buti panaikintas,bet manau,kad tai neivyks, nes norintiems patekti tai visai neparanku. Pvz. A.Kupcinskas nebuvo isrinktas Kauno meru, bet pateko i Seima (!!!) pagal sarasus. Nesugebejo spresti miesto problemu,o stai visos salies kaip tik?! Tokia praktika pamina demokratijos principus ir is viso yra netoleruotina! Jau ne vienas seimo narys taip sedi seime kelias kadencijas,kaip koks monarchas soste pagal paveldejima. Reikia sita keisti, bet abejoju,nes daug kam paranku tokiu budu islikti prie lovio.

seimūnai

seimūnai portretas
Pagal Europos vidurkį 1 parlamentaro atstovaujamų rinkėjų skaičių Lietuvoje reiktų 63 parlamentarų. Tai gal tai pradėkite svarstyti, o ne šūdą malti, nors partiniai yra buki, jie sugeba tik sanitarais dirbti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kapitalistai ir burzujai niekada nesutiks kad deputatus tiesiogiai rinktu pilieciai. Kaip jie prakis savo statytinius? Ir dar pilieciai TURI TEISE taip pat ir ATSAUKTI savo isrinkta deputata jeigu jis laksto po frakcijas, balsuoja uz kysius ir istatymus pries zmoniu dauguma. To pasiekti galima tiktai smogus i kruvina burzujaus snuki ginkluotu liaudies kumstimi.

to apatiniam

to apatiniam portretas
radai kuriuos girt,ten tuose skaitaluose atsiliepimuose istisai liaupsinama ru ir tariybiniai laikai, o jei pradedi jiems priestaraut iskart uzblokuoja patekima i ju skaitala

Anonimas

Anonimas portretas
Pradeti reiktu nuo to kad turetu buti galimybe balsuoti ir rastu ir internetu. Rezultatai skelbiami vieni metu. Tada nebutu jokiu sansu padirbineti ar kontroliuoti rezultatu. Aktivumas butu didelis. BET TO NIEKADA NEBUS..

LR pilietis- dienai Kaune- tęsinys

LR pilietis- dienai Kaune- tęsinys  portretas
Tiems, kurie naujai lankosi šiame tinklapyje, primename, kad 2010 04 27 Lietuvoje- Naujojoje Jeruzalėje, apreikštas Švenčiausiosios ir Nekalčiausiosios Jėzaus Širdies Rožančius. Skelbtas beveik visuose tinklapiuose. Šis Rožančius jau kalbamas šeimose- karantininėse tautos bažnyčiose, jis kalbamas kai kurių vienuolių, kai kurių kunigų, valdžios atstovų, mažutėlių. Tai pagrindinis maldinių karžygių- Katalikų Bažnyčios likučio ginklas. Tai didžiausias dvasinis- imuninis skiepas, nuo Antikristo siautėjimo žemėje. kalbamas iš širdies į Širdį- į Apokaliptinį Raitelį.

LR pilietis- dienai Kaune

LR pilietis- dienai Kaune  portretas
Artėja 12 valanda. Lietuvą atstovaujančioje internetinėje erdvėje: Karštas Komentaras, Karžygys, Respublika, Ekspertai Eu, Laisvas laikraštis ir kituose, iškeliama į paviršių dvasingumo reikšmė kovoje prieš globalistų vykdomas užmačias. Pateikiama alternatyvi dvasingumo- maldos reikšmė, traukant modernizmo- globalizmo- šėtonijos pančius. Primename, kad nieko nėra galingesnio už Jėzaus paliktą maldą Tėve mūsų. Galima prikurti įvairiausių eilėraščių, bet, jie bus beverčiai Dieve, ypač šiuo metu, kada jau pildosi Didžioji Apokalipsė- paskutinė 27- toji Naujojo Testamento- Apreiškimo Jonui knyga. Taigi, nedaugžodžiaukime.

NA NA

NA  NA portretas
rinkimų sistemą būtina keisti ,būtina ,tą gali patvirtinti Lietuvos žmonės ,----------30 m landsberginiai su socdemais, klastojimo būdu ,prakišdavo savo sąrašinius ,kuriems reikėdavo tik kilnoti ranką,-------dabar turime landsberginių vaikų darželio auklėtinius ,dauguma prisidirbę ,ne asmenybės ,už juos vargu ar balsavo žmonės ,bet jie pakliuvo į seimą pagal sąrašus ,tik todėl kad matomai ,galimai susimokėjo savo šeimininkui ,todėl ir matome koks dabar yra Lietuvoje bardakas ,žmonės atskirai ,vyriausybė atskirai ,visiškai nedirba Lietuvai ,tik vykdo landsberginiai savo šeimininkų nurodymus ,nė vienos pavyzdinės asmenybės ,kuria galėtu tikėti žmonės ,------pradėkim nuo psichopato anūkėlio ,kurio devizas "skaldyk ir valdyk" ,o buhalterė šveikas ,toliau tęsia Lietuvos ekonomikos žlugdymą ,,,,,sėkmės būtina į rinkimus sugrįžti sąžinei ,rinkti ne sąrašinius ,kurie neturi kompetensijos

Teoriškai

Teoriškai portretas
Seimo nariai ATSTOVAUJA rinkėjams,BET praktiškai po rinkimų pradeda žaisti PARTINIUS ŽAIDIMUS . Jau vien įvykis su buvusio Seimo pirmininko bandymu atstatydinti :kai kurių PARTIJŲ PIRMININKAI savo frakcijų nariams UŽDRAUDĖ DALYVAUTI BALSAVIME ir sąrašiniai, ir vienmandatininkai NEDALYVAVO (nors Seimo nariai turi laisvą mandatą ).NIEKAS iš Seimo narių, tikriausia, net nepasiklausė juos išrinkusių žmonių KAIP reikia elgtis.Prieš rinkimus partijos jau turi pateikti rinkėjams ir kokie žmonės būtų VYKDOMOJOJE valdžioje ,jei partija laimėtų daugumą Seime (su koalicijos partneriais būtų galima derinti ir rasti geriausią kandidatą į atitinkamos srities ministro postą ..

Anonimas

Anonimas portretas
reikia panaikint vienmandatininku rinkima,nes tie vienmandatininkai nieko neveike tik tyliai tupi per sava kadencija,reiktu tik partijas rinkt i seima,rinkejai galetu reikalaut is isrinktos partijos vykdymo pries rinkiminiu pazadu

a

a portretas
padarykit vien vienmandates, tai būtų tikras atstovavimas nuo konkrečios vietovės P>S> klausimas, kas apskritai sugalvojo sąrašinius rinkimus

VRK veidmainyste ...vardan veidmainystes

VRK veidmainyste ...vardan veidmainystes  portretas
suleriu aferiugus sutve ,,,dirbanti,,, uz kysius ....istatymai neapsvarstyti , su TAUTA neisgvildenti , nepriimti [ internetinis balsavimas] Lietuvoj .. bet per paskutinius rinkimus placiai taikyti butent Liberalu [ kuri aplamai neturejo teises dalyvaut rinkimuose] partijos rinkimu kompanijoj ,-lietuvoj tesurenkanti liberastiku gauja tik maxsimum 1,3-1,8 % balsu . po VRK suleriu organizuoto uzsienio elektroninio kompiuterinio balsavimo pasoko iki 9% ir aplenke lyderiu pozicijose esancias partijas --po to islenda suleriai is VRK -[ tie kurie is karto po rinkimu issilaksto po visas skyles] ir paaiskina ,kad panasus rinkimai vygdomi ir kazkurtai estijoj.....

nuomonė

nuomonė portretas
Rinkimų sistema turi būti tik vienmandatė. Žmonės išrinks asmenybes, gerai pažįstamas asmenybes. Partiniuose sąrašuose atsiranda visokie perėjūnai , neaiškūs kas jie ir su kuo valgomi.

Anzelmas

Anzelmas portretas
Labiausiai kas kenkia mūsų rinkimų sistemai,tai liustracijos įstatymo nebuvimas.Dėl to mūsų rinkimai primena katės pirkimą maiše[t.y.perki katę, kai jos nematai].Ir čia joks aiškiaragis dargi susmirdęs nieko gero nepasakys.

Anonimas

Anonimas portretas
Šiaip tai dabartinė sistema gana keista. Balsuoji už partiją, ten reitinguodamas 5 asmenis. Dar šalia to balsuoji už vieną asmenį, kuris ale atstovauja tavo vienamndatę. Nu kažkaip kreivai čia. Seniai jau kalbėjau apie tai kad nesamonė kažkokia. Čia jei gerai suprantu sistema būtų tokia: kiekvienas tas regionas gauna savo sąrašus iš kurių ir renka. Jei kandidatuoji Klaipėdos - Tauragės sarašuose, tavęs Kauno sąraše nėra. Ną, gal ir įdomu būtų, kita vertus, gal geriau rinkti visus 141 vienamndatėse ir jokių daugiamandačių. Tada žinai kad tas asmuo yra už tavo rajoną atsakingas ir tiek žinių.Kai Lietuvoje tokia situacija jog konservatoriai patapo liberalais, kairieji kovoja už dešines pažiūras, vargei reikia tų partijų... Na, bet čia tik mano nuomonė.

Aiškiaregis

Aiškiaregis portretas
Dabartinę sistemą reikia keisti. Pasiūlymas Lietuvą dalinti į kelias apygardas yra logiškas ir geras. Aišku čia maskolių agentukai. sovietiniai homikai ir vatinukai kelia ir kels purvo purslus. Jų tikslas aiškus- plėsti Rusijos įtaką , kelti visuomenėje sumaištį... Kad jie prasmegtų tie dvasios ubagai ir dvasios susmirdėliai...

R.

R. portretas
Kadangi viskas ką daro dabartinis seimas akivaizdžiai kenkia Lietuvai - tai ir šie siūlymai tikrai bus blogi.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Žmonės, kas jums darosi? čia kas per gandai ten pas jus kaimuose skaldo?

Partiniai rinkimai

Partiniai rinkimai  portretas
Partiniai rinkimai su vien sąrašiniais balvonais :) Bravo .

Anonimas

Anonimas portretas
Išvis reikia boikotuoti tą cirką, net neabejoju jog ir tuomet skiestu jog rinkėjų aktyvumas buvo70%.

...

... portretas
Nepaslaptis, kad visas šitas cirkas vyksta su vienu tikslu - pašalinti mažoritarinę balsavimo dalį, tuo būdu atveriant vartus valdyti valstybę niekieno nerinktiems partijų atstovams. Kas iš to gausis galime matyti jau dabar - dobrovolska, danielė, pakarklytė, raskevičius, ir dar visa eilė sąrašinių, atvirai veikiančių prieš Lietuvos žmonių interesus.

Smartmatic System

Smartmatic System portretas
Nu ir rožos ant foto...

Itarus

Itarus portretas
Matete kaip slepetinas "surinko" 6 tuscias dezes pavardziu? Stai taip galimai ir vyksta rinkimai? Naikinti partinius sarasus, baigti finansuoti tuos dykaduonius is biudzeto, naikinti mankurtu privilegijas.

Koki rinkimai?

Koki rinkimai? portretas
Viskas mirė. Rinkit patys save anonistai:D)).:Lietuvos piliečiai kaip ir paskutiniuose rinkimuose nieko nerinko, taip ir toliau nieko nerinks.Galit imituot toliau su keliais tūkstančiais partinių

Klausimas

Klausimas portretas
Visuomeniniai komitetai nieko nedaro, jų po rinkimų net negirdėti, bet finansavimo reikalauja.... Tai koks skirtumas nuo partijų? Kai išmes iš partijos varysim į Komitetą?

senai laikas

senai laikas portretas
naikint partiju sarasus

Anonimas

Anonimas portretas
Autoriau.. abeojojate straisnio tekstu?

Galerijos

Daugiau straipsnių