Rinkimų išvakarėse – konfliktas tarp „valstiečių“ ir Prezidentūros

Grįžti į straipsnį

Ernestas

Ernestas  portretas
Nebeaišku kas daugiau pavogė, skaičiai rodo po 1900m.

patiko

patiko portretas
wau,patiko .geras anekdotas,liuks.o kodel karabasas'' 'GRIEBESI""UZ kepures????cha,cha,cha berniuk

kauniete

kauniete  portretas
GERASIS LIETUVOS ŽMOGAU DAR BUDAMAS MOKINYS DALIVAVAI BOKŠTO GINIME JUS RAMUNAI TAPOTE NE ELITO APSISKELBUSIO BET TYLIOSIOS LIETUVOS PATRIOTU JUS SAVO LĖŠOMIS LEIDŽIATE MOKYKLINE GROŽINE LITERATURA IR DOVANOJATE KAIMO MOKYKLOM JUS PRIKĖLĖTE BANKRUTAVUSIAS ŪKIO BENDROVES ATSTATĖTE FERMAS KULTUROS NAMUS ISTEIGĖTE VAŽIUOJANČIA AMBULATORIJA MOKATE GYDITOJAMS ATLYGINIMUS KAD VELTUI PROFILAKTIŠKAI TIKRINTU KAIMO ŽMONES KURŠĖNIŠKIAM NUPIRKOT PASTATA UŽ MILIJONA IR PADOVANOJOTE MIESTO BENDRUOMENEI ATLIGINIMUS MOKAT 5 MUZIEJU DARBUOTOJAM IŠ SAVO LĖŠU JUS PADEJOT 2 SERGANTIEM VAIKAM GYDIMA UŽSIENYJE APMOKĖJOT JUSU MECENAVIMO NEIMANOMA APRAŠYTI SĖKMES JUMS GARBINGAS ŽMOGAU

onute to ANTANAS

onute to ANTANAS   portretas
ANTANĖLI SAKAI MES KARBAUSKINIAI IR MOKSLUI IR MEDICINAI IR LIETUVAI PAKENKĖM KA TEN MES DAR PRIDARĖM TURBUT LABIAUSEI TAVE NUSKRIAUDĖM ŽINAI ANTANĖLI AŠ BALSAVAU KAD NESTOTI EUROPA NES LABAI BIJOJAU IŠKRYPĖLIU AŠ LABAI NORĖJAU KAD BUTU PALIKTA IGNALINA BUTUME DABAR CENTUS MOKĖJE NEKENČIU NATO UŽSINARKAŠINUSU KARIU GERBIU TIK LIETUVOS KARIUOMENE MAN PUTINAS PASAULIO PREZIDENTAS KA DAR NORI ŽASINE ŽINOTI KONSERVINI VAGIE TURBUT PAS VAGI MASIULIOKA DIRBAI ŠIUKŠLIUK SEKMES

JONAS

JONAS       portretas
IŠ KUR TU MAN SUGEBĖK TOKIU BUKU KOLEKTYVA SURINKTI I PREZIDENTURA TIESIOG TAUTA PIKINA SAVO ŠLIKŠTUMU JOKIO LIEŽUVIO VALDIMO GĖDA GĖDA IR SVARBIAUSE VISI PABRĖŽIA KAD TAI PREZIDENTO NUOMONĖ O TAs paskui ginasi

kauniete

kauniete portretas
ŠOVIENE KAIP TEN PAPUOLEI BUDAMA TOKIO ŽEMO LYGIO BOBA KONSERVINĖ GERIAU BUTUM PATYLĖJUS O TAI PER PROTEKCIJAS SULENDAT NORS TU PILKA PELYTE MATYT NORĖJAI PASIREIKŠTI KAD LIETUVA ŽINOTU KAIP IR APIE TA CICINAKA NORIU TAU PASAKYTI KAD TARYBINIAIS LAIKAIS TAIP NEVOGDAVO KAIP DABAD 30 METU VOGE KONSERVINIAI SU KOMUNISTĖLIAIS SOCDEĘMAIS IR LIBERASTAI MILIJONAIS DABAR DĖŽĖMIS O NAMA TAI TIK BANKAS NUPERKA LEIDŽIA PAGYVENT O PO TO ATIMA IR I GATVE IR PRILAIKYK LIEŽUVI DIDŽIOJI VIRŠININKE

VILNIETĖ to KAUNAS

VILNIETĖ to KAUNAS portretas
JUS TIKRAI NE IŠ PRINCIPO BALSUOSIT O TIESIOG PROTINGAS MASTANTIS KAUNIETIS DAUGIAU LIETUVAI TOKIU ŽMO0NIU AČIU JUMS

onute

onute portretas
Koks jis prezidentas paskaitykit ka ant jo žmonės rašo gerai butu kad atsistatydintu Skvernelis tikrai žmoniškesnis butu

Kis

Kis portretas
Reiketu asmenine nuomone pareiksti kaipasmenine,nes ypac feisbuke mazuma net nezino kas per fruktas toji Soviene?Kol bus Dalios palikimas,tol balaganas veiks ir toliau,o kad jis veiks teko jau isitikinti.

kaimas yra kaimas

kaimas yra kaimas portretas
Kaunieciai labai myli oligarchus valdzioje

Kaunas

Kaunas portretas
Iš principo balsuosiu už Karbauskio partija, nes tik ji dirba Lietuvos labui.

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuolis Karbauskas ir jo partija ,tai vienintelė partija per visus 30 metų pradėjusi rūpintis žmonėmis. Prieš žaliūjų partija gali būti tik tie ,kurie nebesupranta kokioje apinkoje gyvena ir kas vyksta. Gėda prezidentui esančiam šališkam su sistema ir nieko neveikiančiam. Džiaugiasi Nausėda tik savo gyvenimu ir prezidento kėde. Ne tokio prezidento Lietuvai reikia .

O aš eilinį kartą matau opozicinių veidmainystę

O aš eilinį kartą matau opozicinių veidmainystę  portretas
Kada Skvernelė , premjero ŽMONA eilinė pilietė be jokių pareigų valstybės valdymo organuose , pasikalba su BENDRUOMENE , konservliberali žiniasklaida ir medijos užsirėkė : agituoja vai vai kaip šitaip galima !!!! Alpo , o dabar valstybės tarnyboje , PREZIDENTŪROJE dirbanti valdininkė parašo ir apie knygą ,ir sovietmetį ,ir vogimus, ir dar palygina - pasityčioja DABAR ta pati opozicija ir prezidentūra sako : nieko tokio , asmeninė nuomonė ? Jūs rimtai ? Skvernelė ( eilinė pilietė ) negali turėti asmeninės nuomonės , o prezidento patarėja gali ? VEIDMAINIAI ir konservatoriai ir liberalieji . Socdemai man iš vis politiniai išdavikai .

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Ramūnėlu, tu tik neaiškių pinigų maišas! Išmok gerbti Žmones! Tu mums atsibodai, žiauriai įkyrėjai... nebenorime chamuojančių matyti...

Angelina

Angelina portretas
Labai žemo lygio juokeliai, jei taip galima vadinti neišauklėtos patarėjos pliupalą ir knygos reklamą. Per juokelius taip pat atsiskleidžia išprusimas ir pažiūros. Kas tai patarėjai suteikė teisę tyčiotis iš žmonių, lyg pati būtų be nuodėmės. Kaip tokioje aplinkoje gali dirbti prezidentas? Į kur gali jį įstumti tokių patarėjų patarimai. Tai ne tik gėda.

Aistė

Aistė  portretas
Patarėjos įrašas absoliučiai teisingas ir protingas tik pasijuoktų. Dabar, matai, įsižeidė. Ar čia tikrai LVŽS tapatinasi su tokiu tarybiniu?

Nu jo

Nu jo portretas
Na, kad Nauseda prisirinko neismanancio kalbos subtilybiu jaunimelio komanda, tai manes nestebina. Pats nesupranta, kur atsidure. Nori kazkuo but, bet jam nesigauna. O tas valstieciu pudinejimas, tai irgi nestebina - koncervu kadras. Ko noret? Dedule juk minejo, kad Simonyte - oficiali ju kandidate, o Nauseda - neoficialiai ju kandidatas.

Manau

Manau portretas
Kad nieko neįžeidė.O pasakyti savo nuomonę juk kiekvienas gali.Jau tavo berneli dainelė sudainuota,o norėjo visiems diktuoti,bet nepavyko.Tiesiog dar bando žeminti kitus.Na ir protelis jo visai susimaišė.

> Vero

>  Vero   portretas
Kaip pirštu į akį

Vero

Vero portretas
Šovienė minėjo valstiečius, o ne karabasinius kolchoznikus.

Vero

Vero  portretas
Ae nebus ramuniukas pirmą karta prisogėręs iš to sielvarto, raudonas kaip valgomasis burokas. Beje prezixento patRėjos anekdote nė žodžiu neužsiminta apie kolchoznikų "partiją" (chuntą). Kaip čia neprisiminsi puikios lietuviškos patarlės: "VAGIE, KEPURĖ DEGA!!!"

Čiubaka

Čiubaka portretas
pažiūrėjus į komentarus matosi kaip konsetvatnykų troliai prakaituoja prieš rinkimus

piarinis konfliktas

piarinis konfliktas portretas
Nušluostykite nuo patyčių nukentėjusio krokodilo ašarą

Krokodilas pravirko

Krokodilas pravirko portretas
Rinkėjai, užjauskite verkšlenantį lyderį, nes jis gina nuo patyčių tarybinius vagis

pritariu

pritariu portretas
p.s. konfliktą bandoma eskaluoti, bet šiuo atveju nematau jokio konflikto tarp prezidentūros ir valdančiųjų, tiesiog vištą nuo laktos reikia į sultinį įmesti, nes višta, o vištoms prezidentūroje ne vieta.

pritariu

pritariu portretas
Su patarėjais gerbiamam prezidentui prastai sekasi, iš kur jis tas namų šeimininkes randa, gal konservatoriai paskolino?

Rūta

Rūta  portretas
Šiuo atveju Karbauskis visiškai teisus. Žemo lygio bobelė ta Šovienė. Apskritai patarėjų koomanda Prezidento Achilo kulnas. Aukšto lygio profesionalai komandoje yra tik Skaisgirytė ir Neverovičius. Visi kiti -pasikėlę proto liliputai.

Anonimas

Anonimas portretas
pasispaudykite nupezusio kolchozninko vištą.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit G.Nausėda,spaudžiam ŽALIĄ.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
>nu jo....Ne durniams suprasti.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Valstiečiai vieninteliai kurie davė į snukį n.Sėdai ir lanzb-koncervams.Pagarba jiems.

nu jo...

nu jo... portretas
Apgailėtina, kai valdančiosios partijos vadovas nežino, ką reiškia žodis "patyčios". Ką tas žmogelis Seime veikia?

Ką gi

Ką gi portretas
kad taip snukiaknygėje parašytų šalia turgaus prekiaujanti bobutė, dar galima būtų pateisinti, bet šita įžūli boba tai jau per daug susireikšmino....

Anonimas

Anonimas portretas
Jasiulionis tai tikrai vykęs ir doras žmogus.. visi kiti patarėjai nepasisekė

NEPAVYKO

NEPAVYKO portretas
į Prezidento postą pasodinti SAVĄ Prezidentę ,tai sugužėjo patarėjai ! Vienas pas konservatorius nuėjo ir eina į Seimą (jei išrinks p. Lingę ), kitas iš Žinių radijo (p.Ridas Jasiulionis ) aiškiai reiškiantis simpatijas TS-LKD ,nes buvo p.Andriaus Kubiliaus komandoje ,o kai dirbo Žinių radijuje ,tai laidose , jei buvo kritikuojami konservatoriai ,net nebaigdavo išklausyti pašnekovo ,puldavo juos ginti ! Ne kartą po laidos jam teko ir atsiprašyti . Politikos vilkams lengva kompromituoti ir patį Prezidentą ! P.Silviją ir gerb.MP už pasisakymą puola ,o ČIA tie patys kritikai puola ant p. Ramūno Karbauskio ! Ar ne DViGUBI standartai ,ar nėra Neliečiamųjų ?!

Prezidento

Prezidento  portretas
hebrai patinka tik konservsocdem liberalai,nes tai vagiu ir prixvatininku sutve,ka dabar turi Lietuva ir Tauta,tai ju nuopelnas,o prexidentas briusliurbis,be jokiu savo smegenu,tik viena isdidziai: As prezidentas ! ir viskas is jo.

o

o  portretas
Mano teta sako kad ji nezinanti uz ka balsuoti,nes jie visi meluoja ir ji nesusigaudo kurie maziausiai

Tiesa

Tiesa portretas
Grybauskaitės palikimas ką reikia norėti viskas vyksta apgaulės , šmeižto keliu.

Liūdna tiesa

Liūdna tiesa portretas
Prezidentūrai gėda turint tokio lygio darbuotojas. Tikriausiai tai buvusios prezidentės palikimas, kai nei kultūros nei kvalifikacijos nereikėjo. Viską lėmė ištikimybė viršininkei.

Taigi

Taigi portretas
Kas daugiaisia vogė ar ne konservsi žemes miesto centre už 1 rurą nupirkti Iš pensijos fondo pervesti į privatų fondą taip keletą metų tampama milijonieriais.Šlykštynės dar loja ant valstiečių.

:)

:)  portretas
Nurimk bukuti .Aš balsuosiu už TIK "valstiečius" ir ką ? :))

Nausėda pasirenka trenktas patarėjas

Nausėda pasirenka trenktas patarėjas portretas
Tai kaip dirbt valstiečiam kai vis loja ir loja iš prezidentūros, gerovės Lietuva, dadėjo 5 eurus , tas pats kas nieko, tepaspringsta.

JOP

JOP portretas
BALSUOKIT UŽ KĄ NORIT, TIK NE UŽ VALSTIEČIUS

Anonimas

Anonimas portretas
Tiesa yra skaudžiausia...bet Karbauski, nusiramink,apsiskusk,nusimaudyk,o tai tampi panašus į kolchozniką.Jau nesi populiarus,ir nesvajok apie pergalę.

O tu kas , bukagalvis pletkininkas ?

O tu kas , bukagalvis pletkininkas ?  portretas
Ar kartu vogei , kad taip gerai žinai ? Yra įrodyta ? Neeeee ....į būdą pletkininkai ....

Ha

Ha portretas
Tokiu vagysčių net prie sovietų nebuvo.Gandragalvių valdžia net pandemijos metu vogė milijonus.Juk kadencija į pabaigą.O nauja nesišviečia.Reikia apsirūpinti likusiam gyvenimui.Ir gerbūvį susitvarkyti valstybės sąskaita.

ALGIS

ALGIS portretas
NE VALDANČIOSIOS , O VALDŽIUSIOS

Vis tik

Vis tik  portretas
Lietuva be konservatorių - Lietuva su ateitimi . Lietuva be konservatorių ir liberalų - klestinti Lietuva .

Jop , kokią tiesą

Jop , kokią tiesą   portretas
Konkrečiai !!!!! Ką pavogė , iš ko ir koks teismas pripažino ? Šiaip , patyčios tarp patryjotų klesti , pačio komentaras - akivaizdus pavyzdys . Prezidentūra patyčias taip pat toleruoja , todėl patryjotai - idiotai ir siautėja .

jop

jop portretas
LVŽS - Lietuvos Vagių ir Žulikų Sąjunga žlugo , apsišiko, apsimelavo galutinai, įsižeidė už tiesą :))))))

karabasas teisus

karabasas teisus portretas
APKALTĄ pšekam ŠVARKELIUI ir, nes jo boba feisbuke atskleidė korupciją.

Tam naujam normalumui

Tam naujam normalumui  portretas
Esate patryjotinė padugnė . Galite žmogų išvadinti aferistu , vagimi , kremliaus pasiuntiniu ir t.t. neturint jokių faktų ar teismo sprendimų . Taip elgiasi tik moralinės padugnės , kurios toleruoja ir patyčias , ir šmeižtą bei pletkina . Nuo tokių pasisakymų man patriotai tapo patryjotais su pačia prasčiausia nuomone . Man gėda už jus , per tokius aš jau nebalsuosiu nei už konservatorius nei už liberaliuosius , socdemai iš karto atkritę rinkimuose . Aš nei karto per šiuos metus negirdėjau , kad " valstiečiai " ar Karbauskis būtų kaip nors nepagarbiai atsiliepę apie kolegas iš seimo . Patyčioms , konservatoriams, liberaliems - ne .

Voke

 Voke portretas
Gal kas pamiršo kaip.tada laimėjo konservatoriai nors už juos beveik niekas nebalsavo taiprisimenat vidurnaktį skaičiuojant balsus sugedo kompiuteris ir laimėjo konservatoriai o daug balsu kitų partijų kauniečiai rado išmestus į konteinerį

Voke

Voke portretas
Veryga puola viso konservatoriai nes bijo labai nes liaudis balsuos tik uz valstiecius nes jie niekada neisvogs biudžeto pinigų viską atidavė vaikams pakele išmokas pensininkams pensijas sumažino mokesčius maisto kainas vaistus viską sumažino kad tik žmogui lengviau būtų gyvent už tai konservatoriai ir puola bet tegul.piola kiek nori laimės karbauskis nes jis įrodė savo gerais darbais lietuviai pradėjo gyvent gerai grįžta emigrantai ačiū karbAuskiui už tai kad jis myli lietuvą ir lietuvius

Anonimas

Anonimas portretas
Ne tokio prezidento tikėjosi Lietuva. Ką jis padarė kaip šalies vadovas Nausėda? Kotletus skaičiuoja kas ir kiek suvalgė ,o kad išgama Gabrielius vagia ,perka pastats už 1€ ,kurie verti milijono ir suka mokesščius jam nė motais. Džiaugiasi sėdėdamas prezidento kėdėje ir jam vienodai. Kas darosi teisėsaugoje kiek įtariamų teisėjų ir prokurorų Nausėda miega. Nieko gero iš tokio vadovo nebuvo ir nebus.

tt

tt portretas
Kurioje vietoje čia patyčios, kad vagis vagimis pavadino, būtų patyčia jei dorais žmonėmis būtų pavadinę.

Mažuti , lukošenka

Mažuti , lukošenka  portretas
TEKSTĄ SKAITEI ? Kurio žodžio nesupratai ką sakė Karbauskis ? ...jei laimėsime dar vienus rinkimus :) O šiaip , nebalsuok , už " valstiečius " balsuos tik turintys kritinį mąstymą ir suvokiantys kaip Lietuvai dirbo buvę patryjotai ir kaip Lietuva bei jos žmonės atsigavo valdant " valstiečiams " .

Rinkejas

Rinkejas portretas
Geda Prezidenturai, ar atlaikys tokia geda mazasis dešimtmetis berniukus

Kviečiu visus pasigėti

Kviečiu visus pasigėti portretas
paskutiniais čia esančiais komentarais.Kaip buve jedrioni, komunistų partijos valdininkėliai ir kiemsargiai už valdiškus pinigus tada iš SSSR gavę išsimokslinimą, gyvenamą plotą ir gaudę bei skundę savo tautiečius už antitarybinę nuomonę, dabar pavirto beretliberastais kurie vėl varo savo šunišką (atsiprašau šunų) veiklą ir juodina bent kažkiek pažangesnius, todėl jiems nęįtinkančius, žmones.Galit nesistengt - mūsų visuomenė jau užsigrūdinus ir tikrai jos nepaveiksit..nebent bomžų už 5-ietaką nusipirksit kad balsuotu..

Karbauskis -Lukošenka

Karbauskis -Lukošenka portretas
laiku paaiškino, kad Karbauskis laimės rinkimus ir su Prezidentūra ne BENDRAUS. Žadėjau už valstiečius balsuoti.... DABAR tikrai NE. Kaip Lukošenka Karbauskis ....jau prieš Rinkimus įsivazduoja esąs Karalius ir laimės Rinkimus

Chi

Chi portretas
Prezidentūra ritasi vis žemyn.., Šovienė šovė ne tik sau, bet visiems mums į kojas. Juk mes rinkome valstiečių partiją, jais pasitikėjome, todėl esame griežtai prieš patyčias.

na nieko nuostabaus .nuo pirmu

na nieko nuostabaus .nuo pirmu  portretas
zingsniu prezidento poste Nausedos ,,,komanda,,, puole uz Nauseda reguliuot prezidentine tvarka ir leist prezidento ,, isakymus ,,,savo nuoziura paciu sukurtus ... tai net ne komanda ,o liberatiniu prietranku sutve ,kazkokiam tai siukslyne surankiotu a lia ,,prezidento,,, nausedos...

Oho ho ho koks naujas normalumas

Oho ho ho  koks naujas normalumas  portretas
Oho ho ho ....Gal galite kokią teismo nutartį dėl Karbauskio sukčiavimo ar kitų jūsų jam inkriminuojamų veikų nurodyti ? Konkrečiai . Kitu atveju tai šmeižtas , manau pareigūnams pateiksite faktus . Štai tokia patryjotų " meilė " ir net ne patyčios , o ŠMEIŽTAS . Idiotams neduota suvokti - RINKIMAI turi savo taisykles . Karbauskis teisus , patarėja peržengė privatumo ribas .

Algis

Algis portretas
Tai gi čia tik asmeninė nuomonė, ar tik Jedinskis gali turėti savo nuomonę, kuri nesutampa su partijos

"Apsišaukėliai"?

"Apsišaukėliai"? portretas
Tikras valstietis būna daugiau supratingas - čia buvusio kolūkiečio tokia tiesmuka reakcija. Daugiau pakantumo ir sveikos nuovokos dabartiniai "valstiečiai"! Čia labiau tiktų - stambūs dabartiniai buožės!

jo

jo portretas
Skarbauski,nepergyvenk.Neteks tau bendrauti su prezidentūrą.Eisi su savo šutvę į politikos šiukšlyną

Naujas normalumas atėjo

Naujas normalumas atėjo portretas
Sukčius, aferistas ir melagis Karbauskis gali kalbėtis su Prezidentūra, šmeižti ir ginčytis! Ir niekas tuo nesistebi ir net neužgesina šito aferisto. Tai bent laikai atėjo ! Sukčius loja ant visų kaip pasiutęs šuo, o teisėsauga žiūri ir klapso akim. Nachalas bujoja, mėšlą drabsto ant Prezidentūros, ir visi tai priima kaip normalų reiškinį. Naujas normalumas? Už Prezidentą visa Tauta balsavo, o šitas vatnikų atsilupėlis, prisivogęs milijonus, drįsta visiems akis draskyti ir žeminti Prezidento rinkėjus. Kaip ir Putinas, jis nekenčia Landsbergio, Šimonytės, Šimašiaus ir daugelio kitų lietuvių. Kremliaus pasiuntinys.

klp

klp portretas
Labai teisingai pasakė.Tik prie gandragalvių valdžios buvo tiek vagysčių.O naglumo viršūnė karantino metu ( veriga ir C* ).Taip akiplėšiškai vogt net prie ruso niekas nedrįso.

Z. D. O.

Z. D. O. portretas
Negalvojau, kad Kaune tiek tarybuku! As, budama solidaus amziaus, neprisimenu tarybinio gerio. stovejau eileje pasmirdusio aliejaus butelio nusipirkti, o obuoliu tai lauke per salti, nes vaikuiciui vitaminu reikejo. O parduotuveje triuksmas - neduokit daugiau kaip kg, mums neteks, nei pauostyti. Dabar gyvenu gerai, nors 3OO euru gaunu, bet esu laisva rinktis tu obuoliuku kiek noriu, ar sosisku, kurios tik kavinelej Pasaka buvo kaip delikatesas su grikiu kose. Gyvenkit zmones ir dziaukites, tik kad visokie karbauskiai triuksmo nekeltu del pasisakymo. Ramybes mums reikia.

Anonimas

Anonimas portretas
Ramūno nuotrauka tai retušuota ko gero nesu naturoj tokio mačius

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt ta Šniuriene padoriai tarybiniais laikais su savo teta prisivogė, tai dabar ir pasakoja savo istorija

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
tik valdant " valstiečiams " atsirado tikėjimas , kad pakilsime iš ES dugno , grįžta vaikai iš emigracijos , žmonės atsigauna . Taigi , ponia iš Prezidentūros , pamiršote kam dirbate ? Prezidentui kuris kuria " geroves valstybę " , o tamsta tyčiojatės iš tų kuriais pasitikėjo daugumas lietuvaičių ? " valstiečiai " yra teisėtai išrinkta Lietuvos žmonių . Fui....net rašyti nesinori apie tokias patarėjas ...Prezidentui manau būtų laikas nusipurtyti ...

chi - juokas

chi - juokas portretas
Tai seksui jau netinkančios mergaitės pasikalbėjimas su anuo pasauliu

30 metų valdantieji buvo patryjotai

30 metų valdantieji buvo patryjotai  portretas
taip nuvaldė , kad didžioji dalis dirbančiųjų emigravo , kiti žudėsi , šeimos nyko , prasiskolino ir ATSIRADO LABAI TURTINGI , kurie už 1 eurą sugeba žemes mieste nusipirkti , turtai " dirbant " seime augo milijonais ....o likę turčių užribyje , pradėjo kalbėti " tada prie ruso " buvo geriau ....algos minimalios kruopoms , pensininkai ir neįgalieji iš vis prie bado ....Ar ne patryjotų kaltė , kad žmonės ilgisi " ruso " , kiti bėga iš Lietuvos ? Manau , taip . Valstiečiai vienintelė valdžia per tiek metų , kuri atsigrežė į šeimą į pensininką į neįgalų į dirbantį , o ką daro buvę valdžiose ? Tyčiojasi nuo pirmos išrinkimo dienos . Patyčios klesti ir Prezidento aplinkoje . Šlykštu , o Karbauskis - teisus .

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha  cha  to Cha cha  cha portretas
................................

Nusišnekėjo

Nusišnekėjo portretas
Ko galima tikėtis iš tokios varnos.Kaip jos papuola į tą Prezidentūrą?Nebent konservatorė. Nemanau,kad už gražias akis,taip nusikalbėtų.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Kas ta prezedentura gal virėja joje dirba SVETKA

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kažkoks nsusipratimas. Daugumai iš baimės paleidžia vidurius. Tuo tarpu, Karbauskiui prieš rinkimus galvoje kralikai vestuves pakėlė.

kur

kur portretas
tik bobos ten visur politbardakas ir visi karai vyko ir vyksta per pateles tai uzkoduota ju DNR kuri skatina patinus daryti nesamones ir daeniti iki genocido o jos kaip vis uomet lieka neprieko?...

Nustokite kitus žeminti

Nustokite kitus žeminti portretas
Kodėl jūs "patriotai"nejuodinate savų,kurie labai daug blogo pridarė Lietuvos žmonėms,o pastoviai įžeidinėjate tuos,kurie yra doriausi ,biedniausi ir daugiausia dirbantys?Juk absoliuti dauguma Lietuvos žmonių,galvoja kitaip,negu jūs norėtumėte ir tai jų reikalas.Ko jūs pykstate,kad žmonės sako,jog anksčiau buvo geriau gyventi?Žinoma,tie kurie prisivogė,pasisavino svetimas žemas,geriau gyvena dabar,bet ne visi.Net Prezidento komandos nariai,skleidžia tokią baisią propagandą ir dar prieš rinkimus.Tai ką,nejaugi ir jie papirkti? Labai negražu.Tikėkimės,kad tai Prezidentas pastebės.

Tam cha cha keisk dilerį )

Tam cha cha keisk dilerį )  portretas
Jau nusirašai ...Ką reiškia Prezidentūra " gali nenorėti " ? Bukas , kur gyvename diktatūroje ? Kokia valdymo forma Lietuvoje ? Karbauskio " žodis " seimo valdančios daugumos frakcijos pirmininko svaresnis nei " patarėjų " . Kiek bukų patryjotų ... Košmaras kur gyvename ...apsupti idiotų - patryjotų ..

Aha

Aha portretas
čia žiūriu kai kas mano kad pareklamaves akciją ,,Karbauskis negeras" prezidento atžvilgiu pasieks mažesnį už valstiečius balsuojančių rinkėjų skaičių?

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha  cha  to Cha cha  cha portretas
Ar nors pats supranti ką parašei?

Valstiečiai

Valstiečiai portretas
niekaip nepripranta prie konservatorių gyvulių tvarto įvestos mados taikyti dvigubus standartus: Trigalviui slibinui (konservliberalsocdemonas) ir jo šakalams leidžiama tyčiotis iš tų, kurie jiems neįtinka, o likusiems pasijuokti iš jų - ne (daugiametis tylus susitarimas žiniasklaidoje ir etc.)

Patarėja

Patarėja  portretas
savo katei virtuvėje gali nuomonę išsakyti , o jei rašo viešai , turėtų nepamiršti , kad yra Prezidento patarėja , o PREZIDENTAS TURI BŪTI VISIEMS LYGIAI TEISINGAS . Tiek politkorekpaskaitėlės bukiai , nesuvokiantys koks Karbauskis vėl teisus .

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
kur dinges ŽIlvinai ručy dinges komentuok ....

Manau

Manau portretas
Po tokio pasisakymo,Prezidentas tokią darbuotoją,turėtų kuo skubiau pašalinti,nes ji padarė didžiulę gėda visai Prezidentūrai.Nesuprantu,kaip tokios nusikalbėtojos,gali dirbti Prezidentūroje?Na kiek galima kitus žeminti ?Dar baisiau,kad tokius plepalus skleidžia pati Prezidentūra.Tai panašu į turgelį.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskio pasipūtimas didesnis už jį patį. Šis “kvailys su iniciatyva” gązdina prezidentūrą, kad nebendradarbiaus. Į jo tuščią makaulę niekaip nedaeina mintis, kad pati prezidentūra gali nenorėti bendrauti su rusiško karbofoso smarvę skleidžiančiu idiotu.

:)

:)  portretas
Kiek skaitau komentarus labiausiai ilgisi sovietų dabartiniai patryjotai ir pilietiški :) Pupuliukai , į būdą . Sovietai negrįš :) Prezidentūra su patarėjais krenta vis žemyn , o su jais ir Prezidento reputacija .

Simas

Simas portretas
Tegul eina jis nafik su savo ultra leftistine komunistine partija, sekmadienį atsisveikinsim pagaliau

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Bet toji teta pasakė neiškraipydama istorijos! Kodėl reikia pykti ir "šiauštis"? Juk meluoti laaabai negražu! Tikrai daug žmonių ilgisi tarybinės Lietuvos ir Karbauskio partija tiki, kad jie sugrąžins tuos laikus(aš matau, kad jie jau daug nuveikė tuo klausimu ir man kelia siaubą!)

Lol

Lol portretas
Psichopatas vadina įsižeidusį, taip pschopatai daro, tik visada ne laiku ir ne vietoj, nes nesupranta, kaip ištikrųjų veikia žmonių emocijos :)

Prisimenantis viską.

Prisimenantis viską. portretas
Kažkodėl kitos valdžios nedidino atlyginimų,neindeksavo pensijų,vaiko pinigų,ir kitų išmokų,kiek įmanoma tempė Lietuvos žmones stovinčius žemiausiame apmokėjimo lygyje,iš tos duobės kur juos prieš tai buvę piniguočiai suvarė.Žiauriosios akcijos,diržų veržimas,vardan pagyrimo iš Euroviršūnių.Lietuvos žmonės buvo paskutinėje vietoje.

...

... portretas
koks jautruolis, pridėkit K raidę prie LGBT

Taigi

Taigi  portretas
Šis prasmirdęs rusišku karbofosu ponas per daug sau leidžia.

Nieko sau

Nieko sau portretas
Šis Naisių Putinas drįsta nurodinėti prezidentūrai kaip jie turi galvoti.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Prezidentūra... ir tokie pasisakymai...,na šovė sau į koją Šovienė,įdomi pono prezidento reakcija,o gal čia nieko tokio,patyčios is pačios prezidentūros galimos?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Na ir įžūlumas to kolchozo pirmininko sūnelio. Norėdamas sutelkti savo rinkėjus, ieško priekabių lygioje vietoje. Šis priekabiautojas prašyte prašosi, kad rinkėjai per rinkimus jam kaip reikiant trinktelėtų į nosį.

Antanui , čia kas ? Corona taip dėjo per smegenis ?

Antanui , čia kas ? Corona taip dėjo per smegenis ?  portretas
Teksto nesuvokiate ? Ponia patarėja PARAŠĖ ir tik po to Karbauskis , kuris yra LVŽS pirmininkas išsakė savo nuomonę . Mano tokia pati . Antanai , manau teisėsaugai sugebėsite pateikti faktus ? Suįžūlėję nebejaučia ribų kada prasideda šmeižtas ?

J

J portretas
Tik prie Valstieciu pradejo pensininkai prisikelti is bomzu.Mes uz VALSTIECIUS! LAUK BEBRUS ANUKUS!

Antanas

Antanas portretas
Karbauskio pagrindinis gyvenimo principas yra melas ir siekimas bet kokiu būdu apšmeižti ir pulti žmones, kurių nuomonė nesutampa su jo nuomone. Milijonus susikrovęs, Karbauskis vykdo Kremliaus nurodymus. Jis, kaip ir Putinas, nekencia Lietuvos ir visų tų, kurie atvedė Lietuvą į nepriklausomybę. Šis sukčius tikriausiai dirba Rusijos slaptosioms tarnyboms, nes jis visada meluoja, o jo pasamdyti internetiniai troliai puola visus, kurie kritikuoja Verygos, skvernelio, Monkevičiaus, Narkeviciaus juodus darbus. Štai ką Karbauskis yra padaręs netolimoje praeityje: 1) reikalavo referendumo prieš NATO; 2) siūlė atidėti narystę Europos Sąjungoje 25 metams; 3) finansavo ir organizavo, Rusijai naudingą, amerikiečių kampanijos Chevron išvarymą; 4) rėmė Rusijai naudingą R. Pakso referendumą, kad rusiško reaktoriaus Ignalinos atominė būtų išsaugota. Vatnikai karbauskininkai tiek prisimelavo ir pakenkė Lietuvos mokslui, medicinai, švietimui, kad ilgai žmonės prisimins ir keiks.

Matosi

Matosi portretas
Kas iš jų kaimo japas. Baisu, kai toks japas įsivaizduoja, kad gali reguliuoti valstybės procesus... turi savo naisius su baudziaunikais, tevul ten ir reguliuoja. Klausykit (kreipiuosi i protingus žmones), na, nerinkit tų gandragalvių, baudžiaunykų autoritetų.. kažkoks mazochistinis sindtomas pas tuos, kurie balsuoja už šitą japa...

O dabar mano asmeninė nuomonė

O dabar mano asmeninė nuomonė  portretas
Prezidentas mano akyse vis labiau praranda pagarbą . Patarėjus jis renkasi , jei jam patinka patyčios , tai man ne . Be pagarbos , pone Prezidente . Gerbiu tuos kurie net oponuodami žino kas yra pagarba kitam asmeniui . O poniai patarėjai negėda , jei drįso taip rašinėti ? Fui....

Vaje

Vaje portretas
Na ir ką dabar daryti? Juk Seimo Narys teisus 100 procentų! Prieš rinkimus išsakyti tokią asmeninę nupomonę užimant tokią poziciją visuomenėje!

Faktai

Faktai  portretas
Prie valstiečių visi Lietuvos didieji miestai atsigauna kaip grybai po lietaus, o prie senųjų partijų atsigauna interesų grupių kaip mg baltik lobynai..

To-KL

To-KL portretas
Pritariu 100proc.,kad Prezidentui su patarėjais nesiseka,bet faktas tas ,kad jam pakišo tuos patarėjus ir jis yra marionetė,valdoma patarėjų.Prezidento komandoje yra pavyzdžiui koncervo Majausko naujoji meilužė Lina -----,paskui sėkmingai pisimuilinęs Mačiuiis,kuris patekęs į valdžią tapo Erudito licėjaus vienu iš savininkų ir t.t....Ir čia tik viršūnėlės.Pažiūrėkite youtubėje video-Ar Nausėda yra Lietuvos prezidentas-kurį paruošė ir įdėjo Teismo Vikingas ir visiems bus aišku kas ten per šaršalynas viduje.Vnž. užuojauta Prezidentui.

Ignas

Ignas portretas
Su tomis patyčiomis dar Lietuvai reikia nemažai pasitempti. Interesų grupės visaip bando paveikti rinkėjus.. Deja imasi ir patyčių.. Klaipediečiai nebėra lengvatikių banda ir liberalų vagių partija nebėra Klaipėdos 'meka'..

Tiesa

Tiesa portretas
P.Prezidentas senai matėsi , kad neturi savo nuomonės ką konservai nurodinėja neįsitikinęs daro , daugiau už p.Nausėdą nebalsuosiu

kur tik tas kolchozo lyderis pasirodo -

kur tik tas kolchozo lyderis pasirodo - portretas
ten muštynės. Ar vyr.sanitaras negali jam raminačių duoti?

Kl

Kl portretas
Nu jo kažkaip Prezidentui su patarėjais sunkiai sekasi..

Galerijos

Daugiau straipsnių