Seimas rinkimų kartelę linkęs mažinti, bet ne tiek, kiek nori valdantieji

Grįžti į straipsnį

Pasiilgot

Pasiilgot portretas
Bebrų ir koloradininkų?

ALGIS

ALGIS portretas
GAL NEREIKIA TŲ RINKIMŲ IŠ VIS , KĄ BERINKTUME - VISVIEN TAS PAT Š Ū D A S .

AS manau

AS manau portretas
O Dieve dar ir Siaukiene issigando ,kad nebepateks i seima su kirkiliniais.Ar negana pensininkai jium ten senti .I seneliu namus visus jusu klano senižuikus.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Seimui reikia juostele kelti auksciau,o tokiem puteikiam ,krivickam,uapskicham dirbti mo ne prie lovio.Zmones nepasiduokite vilionem siu rykliu.

...

... portretas
Reikia uždraust ANTIKONSTITUCINIUS rinkiminius sąrašus, ir šios problemos NELIKS.

AS manau

AS manau portretas
Kaip sie susirupine savimi ,o ne zmoniu gyvenimais.Nebejuokinga klanai, jusu pasiulimai kelia pykti.

Nuomone

Nuomone  portretas
Pribalsavot karbauskininku ir dziaugiates? Vis po kirkiliniu ir siu valdanciu reikia konservatoriam bristi is paliktos skurdo ir ekonomines krizes.Jie kenkejai.Ir tie nauji klanai juozaiciai ,puteikiai ir kiti taikosi tik prie lovio.Kokia pasiulima jie dave ir kaip kels visu gerbuvi.Jiem tai tikrai nerupi visi ,Jie rupi tik patys sau.Kad ir Krivickas per savo buri nepatekes i seima vel megina.O juk ne viena TV jo nebepriima matyt.Pats pareiske per TV kiek kainuoja jo laidos.Zmones mastykite smegenim,o ne pilvais.

deinis

deinis portretas
Kaip išaiškinti žmonėms ,kad reikia eiti balsuoti iir tik tada gali ką nors pakeisti ,reikia imti pavyzdį iš konservatorių ,jų balsuotojai atšliaužia ar atvelka ,todėl jie patenka į seimą bet kaip žmonėms įteikti ,kad jie privalo balsuoti ir į seimą patektu nauji žmonės o ne vien konservatoriai

ei 141

ei 141 portretas
geriau atverkit kelia nepartiniams i seima,tai nors tvarka valstybeje bus ,o tai partijos tik savais rekalais rupinasi ir savais uabais ,joms rupi tik skaldyk ir valdyk .

siulymas

siulymas portretas
Jau atrodo seime mazai seinumu, turetu buti 282. Vis daugiau kvailysciu isgirstumeme.

Galerijos

Daugiau straipsnių