Ragina NATO atsiųsti oro gynybos priemonių tarptautiniam batalionui saugoti

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Pridurkai. Amerikos 80 ,,Patriot,, bateriju neapsaugojo Saudo Arabijos ( sukiso Amerikai 100 milijardu kaip i subine) naftos perdirbimo kompeksus nuo Jemeno sukileliu bepilociu savadarbiu skraitykliu. Jie net nemate kad tokios atakuoja ir neissobe NE VIENOS priesraketines. Lietuvos valdzios pederasai tasko musu pinigus. VAGIA ISGAMOS

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl mūsų verslus reikia išvyti iš Kinijos? Nes mūsų verslai sėdi ant didelių Kinijos pinigų adatos ir todėl verčia mūsų valstybes vykdyti labai blogą mums, bet gerą Kinijai politiką. "Kinijos Liaudies Respublika yra didžiausia, galingiausia ir, be abejonės, žiauriausia totalitarinė valstybė pasaulyje. Ji paneigia visų beveik 1,4 milijardo piliečių pagrindines žmogaus teises. Vykdydama internetinį stebėjimą, veido atpažinimą, dirbtinį intelektą ir propagandinę socialinės žiniasklaidos aukso kasyklą, Kinija sutelkė priemonių rinkinį, leidžiantį nepastebimai, reguliariai represuoti Kinijos piliečius ir formuoti politinę nuomonę, manipuliuojant jų jausmais ir nuoskaudomis dėl bet kokių ginčų. Kinų stiliaus techniniu požiūriu pritaikytas stebėjimo autoritarizmas gali tapti šablonu, kuriuo remiantis, veikia visas pasaulis." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

priveza karbolis pridurku is visu skyliu--

priveza  karbolis pridurku is  visu  skyliu-- portretas
po to reiklauja pirkt raketas tiems pridurkamas saugoti nuo ,,rusu,,,.. BLT -tai ko jie y ta litchujanija suleke ....ar ne lietuva saugot ,,,nuo rusu,,, ar save saugot .....dabr taip isena ,kad karoblis ysipareigojo saugot NATO 500 asilu , su lietuvos karzygiais....nuo lietuviu ir rusu..

Istorijos zinovas> Konstitucijos „žinovui"

Istorijos zinovas> Konstitucijos „žinovui" portretas
Smetonos laikais Lietuva buvo tikrai nepriklausoma, kaip ne dabar ir turejo pazangia kariuomene...

Anonimas

Anonimas portretas
Sunkios pagirios ?

žinoma terminologija

žinoma terminologija portretas
buržuaziniai nacionalistai, buožės, proletariato diktatūra, banditai, banderovcai ir... tarybiniai patriotai...

Konstitucijos „žinovui".

Konstitucijos „žinovui". portretas
tas kuris nesirūpina sava kariuomene, maitina svetimą.

Nacionalinis burzua

Nacionalinis burzua portretas
Kazin ar sitas pinigu taskytojas ira skaites Lietuvos konstitucija? (Apie egzamina nera kalbos)

...

... portretas
Saugoti?.. nuo ko - juk KĄ TIK viešai buvo pripažinta kad ŠIUO METU Lietuvai nė iš niekur grėsmė nekyla; tai labiau panašu į siekius Lietuvą atvert užsienio karinėms bazėms (kas šiaip - ANTIKONSTITUCIŠKA!)

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Skirta milijardas euru, o jie nieko neturi! Baikit kareiviams statyti viesbucius ir pirkti auksinius saukstus viena karta!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių