R. Valatka: prezidentė valstybę pakišo po „plintusu“

Grįžti į straipsnį

Nukvakęs senis Kęstas skelbia apkaltą Prezidentei

Nukvakęs senis Kęstas skelbia apkaltą Prezidentei portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Tai nėra asmeniniai laiškai apie meilę. Jie svarbūs. Prezidentė D.Grybauskaitė žinojo, kad seimūnas Eligijus Masiulis dirba degtindariui D.Mockui. Ir tuo naudojosi. Tai rodo paskelbtas D.Grybauskaitės ir Eligijaus Masiulio susirašinėjimas. Ką dar D.Grybauskaitė žino apie dalinamus kyšius mūsų valdžios atstovams? Kodėl ji laiku tų savo žinių neskelbia? Nes ji pati tuo naudojasi. Visiškas Lietuvos valdžios supuvimas ir kyšiai yra svarbi nusivylimo ir emigracijos priežastis. Neapsivaliusi lietuvių tauta neturi šansų išgyventi - pasižiūrėkime į gimdymų ir emigracijos statistiką. Todėl reikalinga apkalta D.Grybauskaitei: už vadovavimą kyšininkų mafijai. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Dargyvas

Dargyvas portretas
Atėjo jos pabaiga. Kaip nesuprantat žmonės. Negi ir Jums kaip rusams BŪTINAS caras, karalius ar kitas tironas? Pagalvokit apie Laisvę visom prasmėm, kurią ligšiol turėjo IR TURI IŠSKIRTIEJI, O kas jie - Jūs žinot.

kaunietė

kaunietė portretas
Prezidentę puola visi , kaip pasiutę šunys...

KAUNNIETIS

KAUNNIETIS portretas
Ši prezidentė,tai kgbistinio klano atstovė,o Landsbergis,tai klano parsidavusio jankiams vadas ir jis nebuvo išrinktas sąjūdžio,nei kitais vadovo postais,tai jankių plitikos vikdytojas,jei ne šis maitvanagis Lietuva klestėtų, ( atsisakymas dujų tiekimo per lietuvą - vamzdyno tiesimo,lietuva būtų gavusi už tranzitą nemokamai dujas ) - o dabar kas darosi su indi pindi ? - kur teisėsauga?

Nusibodo Valatka

Nusibodo Valatka portretas
Nėra jis visažinis, tas Valatka. Laiškai kaip laiškai ir nieko juose blogo, kas būtų jei visų asmeninius laiškus kas į viešumą iškeltų ?

vv

vv portretas
visą seimą ir visas valdžias buvusias ir esamas reikėtų pakrėsti visi turi dėmių tik vieni praslysta o kiti užkliūva tik taip sunku įrodyti tą jų kaltumą kad net juokas ima ir daugiausia išsisuka o vargšas žmogelia už mažą skolytę antstolių sulaukia su patrigubėjusia skola

Nemcovas is pragaro

Nemcovas is pragaro portretas
Man atrodo greitai ir Masiulis tures savo vardu pavadinta aikste tik Maskvoje... Taip taip jam porina Usas, kad tik greiciau kas keturrati padovanotu...

Na taip

Na taip portretas
Lietuvos vagių ,,v zakone" susivienijimo - konservatoriai+prezidentūra - FIASKO!!!

vot teip

vot teip portretas
netikiu,kad Karbauskis būtų antiek durnas,kad laiškuose,kuriuos labai norėtų paskatyt Kubilius,būtų galim surast ką nors pikantiško,šis spektaklis su laiškais turi ir teigiamų pusių,konservatoriai praranda savo stogą prezidentūroje ir atveria galimybes pasiknaisiot giliau,ypač įdomu būtų paskaityt laiškus Snoro subankrotinimo arba Independenco prišvartavimo laikotarpiu

Taip

Taip portretas
Ir vel Putinas ???

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Blogis prašo tolerancijos tol, kol įtvirtina savo viešpatavimą. Po to jis imasi tildyti gėrį.

skalikai

skalikai portretas
si karta Profil Fas Valatka teisus, bet kodel sis skalikas dabar skalija kitaip, kieno dabar zadanijas vykdo?Idomu kokia korta si karta mus prezidentura , koki ejima zirgu suzais konservai. Dabar net serijalu nereik ziuret, aistros virte verda, gal dar tapinelis surens mitingeli, jakelaiciui tai gerai, nukrypo demesys nuo jo svirnelio, vel isslys kaip ungurys

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Šiandien insijungiau lempinį teliką ,,, ogi matau Magnolija-Tulpė po plintusu sėdi . Gal nuo apkaltos pasilėpė ?

Sadam

Sadam portretas
Kur dingo Skripaliai??????Britai pavogė ir ne žodžio !!'!

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
KADA ,JŪS, SEIMISTAI ,PRADĖSITE D I R B T I VARDAN TOS LIETUVOS… TOKIO SEIMO NĖRA BUVĘ! ! ! AIŠKINATĖS SANTYKIUS… AROGANTIŠKI… KĄ JŪS TEN VEIKIATE???

prezidentė valstybę pakišo po „plintusu“?

prezidentė valstybę pakišo po „plintusu“? portretas
na taip, jei/bet tas "plintusas“ yra aukščiau nei mintis reiškusio suvokimo ribos, o juo labiau pasiekimas fiziškai, tad eskaluojama kas? žmogelio, kuris pajamas didino dėžutės ėmimo forma, nemokėdamas mokesčių, neteisėtai su tikslu kenkti valstybei, laužydamas priesaika dorai ir sąžiningai dirbti Tėvynei, savo darbdaviui rinkėjams -Tautai, Ir stebimės -algos mažos, kaip nebus jei reikia atiduoti išrinktiems ar ne todėl suokia prieš rinkimus tuos pačius skalikus ir žurnaliūgas ,bei rinkodaros specialistus pasitelkia , kaip išdurti eilinį kartą rinkėja ir dar labiau paskatinti emigracija-tautos, valstybės genocidą tai yra kaltinamajame akte? kur problema , alia masiuliai išsirikiuoja ir pataikaudami atiduoda pagarbą? o dabar iki ausų š.. tapšnoja ir mani bus švaresni o kiti pasigriebia mintį bando kaip alia karbauskiai ir valatkos išversti tai kas parašyta sau naudinga forma? skaitom ir bandome suprasti pažodžiui "prilaikyk skalikus", nuomonė aiški ar vel paleido skalikus?

wisai susiwele

wisai susiwele portretas
koncerwu gnydos

baisu

baisu portretas
Aisku kad Kubilius visada kalbes ir palaikys Prezidente nes kai ju globejos ir uztarejos svyla uodega reikia kalbeti ivairiausias nesamones.Slykstu skaityti kada teigiama kad yra abejoniu ar tie laiskai tikri tai cia tautos DURINIMO VIRSUNE nes slyksciau dar DURNINTI tautos mano manymu nebegalima.Juk ir kvailiausiam zmogeliui aisku kad jai tie laiskai butu netikri Prezidente nuo skandalo pradzios Masiuli butu apskundusi teismui. Man labai slykstu skaityti pasisakymus nes tauta laikoma visiskai nuprotejusia ir nieko nesuprantancia.Kiek kas benores apsaugoti ir nuvalyti Prezidentes mundura bet joks valiklis sio munduro neisvalis ir Kubiliaus pastangos nepades

n

n portretas
viskas aisku.Konservatoriai gina Dalia,nes ji visada juos palaiko.

kur

kur portretas
apkalta ?

Kostia

Kostia portretas
Na, koncervai praleido progą patylėti...

...

... portretas
Ach ir vėl - 'Turgaus centre', ir vėl - tik lojimas. O ir - lojama dėl ko? - dėl kažkokių 'laiškų' kurių autentiškumo niekas nepatvirtino (pasakymas kad kažkoks neformalus bendravimas vyko dar nieko neįrodo). Nes juk - jei kažkas trukdo generalinio prokuroro skyrimui, tai reikia ne kažkokiam oligarchui rašyt ir kažko prašyt, o kreiptis į spec.tarnybas kad šios tokius oligarchus į vietą pastatytų dėl neleistino kišimosi į Valstybės reikalus. O čia gi - visi loja it tie laiškai būtų buvę, vieni teisina, kiti puola, ir - panašu - visi turi panašių laiškų,ir visi mano kad tai jie pateptieji. Ech, nevykėliai visi tame 'Turgaus centre' susirinkę... nieko, palokit kol karavanas savo keliu eina.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos PIDERASINIS REZIMAS 27 metus pisa liaudi pasistate RAKUM.

taigi

taigi portretas
Ofšoro independens - jedinstvininko Jermalavičiaus matrioška tapo cariene. Tiesiog valstybės inpotentens.

o valatkai ir jakilaičiui normalu,

o valatkai ir jakilaičiui normalu,  portretas
kad mockaus koncernas darė spaudimą prokuroro skyrimui ???? na, žurnaliūgos.....

Gėda valatkai ir jakilaičiui

Gėda valatkai ir jakilaičiui portretas
valatka su jakilaičiu piktinasi nemokamais Prezidentės nurodymais piktybiniam žurnaliūgai netrukdyti dirbti ? Vat jei maitintojas ką liepia, tada kitas reikalas, tada žurnaliūgos apsiputoję stengiasi ?

Kabylius nedadarytas fizikas

Kabylius  nedadarytas  fizikas portretas
bet tikras propesoras-loborantas .... sis gyvis kiauras konservatdegeneratas , tai zmogelis kiaules akutem , praskolino valstybe TVF , sukele ,,,krize,,, apiplese pensininkus , isrinko magnolija su savo gauja y prezidentus, dabar visais budais SKALIJA ,kad tik isgelbetu statytine nuo isteskimo is prezidentu , nes tuomet ir jam ,,, xajuk,,,,teks begt pas Patrosenka y xoxoliandija ,,marsalo,,, planus vygdyt ....kol jo ukrainieciai nepakabins ant sudziuvusios sakos.

Anonimas

Anonimas portretas
Kad pasibaigtu ta nesamone.Reikia visa valdzia lauk vyt.Ir taskas.Reikia jaunimo kad uzimtu situ seniu kedes.Jie nesprendzia tik gyvena kaltinimais.Visi iki vieno prisivoge ir bijot iseit.Eikit verslaukit pinigu yra.

Galerijos

Daugiau straipsnių