R. Šimašiaus atsakas R. Karbauskiui: matau įsižeidusio politiko didelį įgeidį

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Iš kur atsirado lietuviška Laisvė? Kaip deivė Atėnė, iš Dzeuso galvos: "Anzelmas Armonas, Jono - Gim. data: 1937 10 27 Gim. vieta: Raseinių r. Vailabų k. Tautybė: lietuvių Išsilavinimas: 1960 - aukštasis techninis 1962 - specialus čekistinis kontržvalgybinis parengimas 1990 11 12–1991 08 29 LSSR KGB pirmininko pavaduotojas 1990 11 12 LSSR KGB kolegijos narys 1991 08 29 LSSR KGB pirmininkas. Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė praėjusią savaitę kreipėsi į Generalinę prokuratūrą prašydama pradėti ikiteisminį tyrimą ir išsiaiškinti, kas skleidžia šmeižtą ir melagingą informaciją, neva politikė yra kaip nors susijusi su buvusiu KGB karininku. A. Armonaitė jokių giminystės ryšių su minimu asmeniu neturi, ir papildomai apie tai informavo Valstybės saugumo departamentą." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

d

d portretas
Sunku ZORRO vaidmuone kiekvienam o Simmasius darir be kaukes,atvirai, ir nebijo karbauskiio mafijostevorajonose...

Anonimas

Anonimas portretas
Nusišneka Šimašius kaip niekad,Vilniuje daro nesąmones pliažus vidury miesto. Ar tai normalu? Tikrai ne ir dar kitus šmeižia. Laikas mesti iš mero kėdės lauk ir rinkti protingesnį suvokiantį ką daro merą. Liberalų partijos atstovas ,tai didžiosios vagių partijos atstovas.

Abu labu ,ir tiek

Abu labu ,ir tiek  portretas
Tie valdininkai nebežino ko imtis kad tik įtikti rinkėjams ,daro paplūdimius miesto aikštėse kiti tai kritikuoja .Populiarumas ne taip įgyjamas ,ir ginčai ir purvais pilstantis ,tai ne išeitis. Tai negerbimas priešininko ir tiek.

TAM ŠŪDMAIŠIUI-NUOKRYPAI DEBILO SNUKELIU

TAM ŠŪDMAIŠIUI-NUOKRYPAI DEBILO SNUKELIU portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Anonimas

Anonimas portretas
beje ir gerai padare kad tos kaniagos ten nepastate! juk ta skulptura nesolidi buvo,o tokia palaiki

Anonimas

Anonimas portretas
Geras tas meras! beje jis geriausias ir buvusiuju iki jo! nepavydekit!

P.R.Šimašius nesuvokia,

P.R.Šimašius nesuvokia, portretas
kad VILNIUS YRA VISOS LIETUVOS SOSTINĖ ! Tai ne Tauragė ,ne Biržai,ne Kėdainiai ar kiti miestai ir miesteliai ! Tvarkyti SOSTINĘ lyg nuosavą sklypą ......?!Visai šaliai brangios istorinės reikšmės vietos ,žymių žmonių paminklai turi būti tvarkomi ,derinant su kompetentingų institucijų specialistais .Kai pradeda tvarkyti tokie ,,specialistai " kaip VILNIAUS meras ,tai greitai atrodys ,jog Lietuvos istorija prasidėjo prieš TRIS dešimtmečius !

Kaunas turejo

Kaunas turejo portretas
mera ubagu karali, Vilnius turi liberas5u pliazininka!

Kęstas

Kęstas portretas
Lenkijos prezidentas yra perrinktas: „Lenkijos prezidentas Duda ir Lenkijos valdančioji partija „Įstatymas ir teisingumas“ paprastai neigiamai vertinami Vakarų naujienų leidiniuose - net ir tokiuose, kurie yra dešinieji, pavyzdžiui, Britanijos „Telegraph“ - dėl jų palaikymo JAV prezidentui Trumpui, jų atsisakymo priimti ES nustatytas migrantų kvotas, jų primygtinio reikalavimo remti motinas, turinčias vaikų, o ne didinti imigraciją, siekiant kompensuoti žmonių skaičių senėjančioje visuomenėje, ir pasiryžimas kovoti su teisminiu aktyvizmu. Tai skambutis mūsų konservatoriams ir liberalams: nuogi užpakaliai Vilniaus gatvėse ir nudistų pliažas Vilniuje gal padės jums prasmukti valdžion dideliuose miestuose, kur pilna nuobodžiaujančių žioplių, bet nepadės jums užimti valdžią visoje Lietuvoje, nes Lietuvos rinkėjų ir Lenkijos rinkėjų mentalitetas yra panašus. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Jonas

Jonas portretas
Nu tokio mero ,kaip Šimašius darnebuvo.Vilniečiai ko miegate,varykit jį šunims šeko pjauti.Pinigus ištaßko,bet kam,o miestas skęsta šiukšlėse,tamsoje,darželiû trûksta,o čia užsiima nesamonėmis su smėlio dėźe.

Kažkas su Vilniaus meru negerai

Kažkas su Vilniaus meru negerai portretas
R. Šmašius prisipylė smėlio Vilniaus centre ir žaidžia pingponga su kiekvienu kas drįsta priešintis jo nuomonei. Už didelius valdiškus pinigus atitraukė nuo darbų Prezidentą, R. Karbauskį ir t.t., tyrinėja sau žmonių reakcijas bei mėgaujasi spaudos dėmesiu. Laikas merui kalbėti apie pinigų gražinimą.

Jone

Jone portretas
Aš nei už nei prieš aikštę tik man keista,kad už kiekvieną žydų paminklą draskomės už juodaodžių "teises" pasisakom,o savo nenorim tureti nieko gerbtino,bet juk tauta be tradicijų- tai tauta be ateities.

SAULIUS

SAULIUS  portretas
Balsuosim už jus KARBAUSKI dėkojam kad gelbėjat tauta nuo LBERALU IE ŠAKALIENIU

VILNIUS

VILNIUS portretas
DĖKOJAM JUMS KARBAUSKI KAD IŠGIRDOT TAUTA IR ATSTATĖT TEISYBE BUTINAI BALSUOSIM UŽ JUS

RasaTO DVIKOVA

RasaTO DVIKOVA portretas
KLISTI DURNELI ČIA DORU VILNIEČIU KOVA SU LIBERASTAIS

VilnietėTO TULPĖ

VilnietėTO TULPĖ portretas
PAŽYSTU TAI TU TULPE PALANGOJE KRUMUOSE SU ŽIŪRONAIS TUPI DABAR VILNIUJE IR ŽIURONU NEREIKĖS O I PALANGA BIJAI NES BUVAI PAGAUTAS TU LIGONIS ESI

dvikova

dvikova portretas
tarp naisiu /markizo/ ir liberasilo su visom /armoskom/ ir kt spalvotaisiais?...

jOANA to tulpei

jOANA   to tulpei portretas
Invalide ka čia rašinėji nei vienas doras rimtas vilnietis ten neina tik nevispročiai Šimašiaus pasamdyti pasigailėjimo verti

RAMŪNUI

RAMŪNUI portretas
AČIŪ IR STIPRYBĖS

ŠIMAŠIAU

ŠIMAŠIAU portretas
PRAŠAU SUTVARKYTI GATVIŲ VAIZDO KAMERŲ TINKLĄ, KURIS PALENGVINTŲ POLICIJOS DARBĄ. DABAR TIK PABANDYK PASAKYTI KAD VILNIEČIŲ SAUGUMUI PINIGŲ NĖRA.

natalija TO TULPEI

natalija  TO TULPEI   portretas
TAU ATRODO KAD TU SU TA SAVO IR SIMONKOS CHEBRA TAI TAUTA ASILE PASIGYDIK PATS DEBILIUK

onute

onute portretas
ŠIMAŠIAU NE TAU BUTI SOSTINĖS MERU TOKS GLUŠIUS KAIP TU TIK PIKTINI TAUTA SAVO BEPRASMYBĖMIS NET NEKLAUSAI KA TAU VILNIEČIAI RAŠO VILNIU ŠIUKŠLĖM UŽVERTEI DAR IR SMĖLIO PRIVEŽEI

JONAS

JONAS portretas
GAL TU ŽMOGELI NESUPRANTI KAD VISA LIETUVA ISIŽEIDUSI KAIP DAR DRISTI ŠUDA MALTI

vilnietė

vilnietė portretas
Ačiu gerbemas Karbauski kad panaikinot šia nesamone

kaip gera būti idiotiu

kaip gera būti idiotiu portretas
gali laisvai diskutuoti bet kuria tema. :)

JONAS

JONAS portretas
Kaip dristi puldinėti valdžia išmėtes 65000 euru kaip i bala ar jau taip ir nera vilniuje problėmu

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
Šimašiau gražink vilniečiam pinigus juokdary ir dar tau bauda už aikštės išniekinima viskas ka sugebi organizuoti gėju paradus

kauniete

kauniete portretas
ŠIMAŠIAU KODĖL NESAMONĖM MĖTAI VILNIEČIU PINIGUS 65000 TUKSTANČIAI PANAUDOJEI SAVO DURNAI PROTU NESUVOKIAMAI IDĖJAI ČIA NE KARBAUSKIO O TAUTA PAKRAUPO NUO TAVO NESAMONĖS

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Kodel nera nudistams vietos, mere?

Galerijos

Daugiau straipsnių