R. Karbauskis: V. Pranckietis kalba visiškas nesąmones

Grįžti į straipsnį

Aktualu

Aktualu portretas
Ramūnai, tu jau pralaimėjęs, nepyk! Kitą kartą, pamatęs kito trūkumą - pirmiausia ištaisyk savąjį. Bus tada ir tau geriau ir valstiečiams bendrauti su tavimi padoriau.

Kaip suprantu

Kaip suprantu  portretas
nesuprantate kas vyksta ? Pakartokite ką Karbauskis blogo pasakė Pranckiečiui arba kaip jį šmeižia ? Aš girdėjau kaip Karbauskis sakė , kad neturi priekaištų Pranckiečiui dėl darbo ir t.t. Duokit nuorodą konkrečiai - paskaitysiu , o ne pletkinkite . Aš kiek girdžiu tai ponas Pranckietis per visas TV ,, deda,, ant Karbauskio ...galiu pacituoti ...matyt Pranckiečiui reikia grįžti auginti medelių , kur jis ,,profesorius,, o ne lįsti į politiką kurioje pasirodė kaip ,,pirmokas,, .

pasirodo karbauskis

pasirodo karbauskis portretas
Profesoriaus mokinys,idomu kaip jis mokesi,kad dabar visaip smeizia V.Pranskieti,Karbauskis eilinis agronomelis,padares bizni is trasu,kolukio direktoriaus vaikelis ,kaimietis,neisaukletas.Verslininku tarpe jis yra ir bus kaimo jurgis

Paskaičiau pono Pranckiečio

Paskaičiau pono Pranckiečio  portretas
mamos atsiminimus koks seimo pirmininkas buvo vaikystėje ir dar kartą supratau , aš neklydau manydama , kad viskas vyksta dėl ,, noro vadovauti ,, - atimama vadovavimo kėdė ) Mama atsiminė , maždaug : kaimynai vadino ,, gaspadoriumi ,, , o ir pavadovauti vaikams mėgo ...Taigi manau nei demokratija nei Karbauskis šiuo atveju yra ne prie ko , o tikrasis ,, kaltininkas - pono charakteris , kuris jau vaikystėje ,, vadovavo ,, . Mamos neklysta ...

...

... portretas
Chm: "R. Karbauskis: V. Pranckietis kalba visiškas nesąmones" - na, kodėl taip, Ramūnai - Viktariukas juk 'loja' kaip ir priklauso Trojos arkliui, kitaip avižų negaus.

Karbauskiui

Karbauskiui portretas
reikia Verygos skubios pagalbos, nes su juo ir jo sveikata yra labai blogai. Gal net reiketu pagalvoti apie karantiną jam.

ALGIS

ALGIS portretas
Po visų rinkiminių šnekų , man Karbauskis - PIEMUO .

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Stebime procesą, kai vieni antkonstitucininkai pjaunasi su kitais antikonstitucininkais ir nė vienas teisus, visi Seime NUSIKALTĖLIAI iki vieno paskutinio. Taip yra todėl, kad Lietuva yra OKUPUOTA pasilikusio OKUPANTO. O okupanto tikslas ir yra, kad NEBŪTŲ SUTARIMO, kad nebūtų sprendžiami Lietuvai svaarbūs klausimai. Į tą smirdančią balą mus įstūmė LR SIGNATARAI su V.Landsbergio parašu 1992-07-09, kai priėmė antikonstitucinį Seimo rinkimų įstatymą ir įtvirtino NELYGIĄ rinkimų teisę.

jOANA

jOANA  portretas
O as labai pergyvenu kad tie brudai vagys taip dergia valstiecius

JONAS TO APGAILETINA

JONAS  TO APGAILETINA portretas
BAIK SMEISTI RAMUNA VALSTIECIU PARTIJA DIDZIUOJASI KAD TURI DORA SAZININGA VADA TIK TODEL SI PARTIJA DAR ILGAI VALDYS

TOKIA MANO NUOMONĖ

TOKIA MANO NUOMONĖ portretas
Patarčiau R.Karbauskiui nesivelti su žurnalistais į pokalbius . Neverta. Visi suprantame, kad dėl perbėgelių martinėlių, urbšių, šakalienių, matelių , džiugelių frakcija susilpnėjo, kad norint tęsti pradėtus darbus ,priimti biudžetą reikalinga seimo dauguma.Todėl logiška buvo padaryti taip, kaip padarė. O tas Pranckietis daugumos bus atklijuotas nuo kėdės. O jei jis nesupranta , kad į Seimo sostą yra pasodintas valstiečių frakcijos ir nepaklūsta jai, tai vykit lauk . Tegu šliaužia link Šimonytės, už kurią agitavo balsuoti. Norint eiti sėkmingai į sekančius rinkimus valstiečiai jau dabar, vietoj aiškinimosi žurnaliūgoms kas, kodėl, kam , privalo aiškiai pasakoti apie padarytus ir numatomus padaryti žmonėms darbus, nes per purvo pylimą tų darbų nesimato Tai matosi ir iš komentarų . Intensyviau tvarkykit korupciją ir kelkit pinigų lygį ne sau, o žmonėms.

kauniete

kauniete portretas
DESIM BUCKIU RAMUNUI

natalijaTO APGAILETINA

natalijaTO APGAILETINA portretas
KAS TAU APGAILETINA KAD LANSBERGAI VAGIAI NUO LOVIO NUVYTI GERAI KAD TURIM DORA VALSTIECIU PARTIJA IR GERBEMA KARBAUSKI DIRPKIT VYRAI IR NEKREIPKIT I TUOS SIUKSLES KUR JUS JUODINA TAI JUK KGB LANSBERGO SAIKA KIEK PURVO PYLE ANT ASKVERNELIO IR TOKIO SLYKSTAUS KAD NET SUNKU SUVOKTI AR TIE LANSBERGINIAI JAU VISAI NUO STOGO VAZIUOJA IS BAIMES ATRODO KAD NE LANSBERGYS SU SAVO SUTVE O SKVERNELIS ISVOGE LIETUVA

Apgailėtinam

Apgailėtinam  portretas
Ar ,tamsta, esate valstiečių partijoje, kad žinote, jog dauguma bijo amtelėti, kad Karbauskis gąsdina išmetimu, kad premjeras bijo "loti"? Iš kurios pusės, tamsta, matote , kad negalima tikėti nė vienu Karbauskio žodžiu,, kad jis valdo partiją, kad jis "veislinis melagis" ?Ar taip gerai viską matote ir žinote ne iš jakelaičių, miliūčių, pumprickaičių ,makaraityčių, valatkų.... pusės?

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Apie Pranskietį galiu pasakyti tik tiek,kad pagarbos nėra vertas vien dėl to,kad atsirado to veislinio melagio partijoje.Šiaip tai nereikia ir aiškinimų,koks yra Karbauskis.Juk visi matome,kad jo nė vienu žodžiu negalima tikėti.Taip pat juk visi matome,kaip jis valdo partiją-dauguma bijo net amtelti,tuoj gąsdina išmetimu.Todėl nesunku valdyti bailių komandą.Net premjeras,ir tas kaip šunelis loja tik tai,ką leidžia šeimininkas.

Tikra tiesa

Tikra tiesa portretas
Karbauskis serga NAPOLEONO SINDROMU...N.Vilnios psihuatrinėje ligononėje yra VERSLININKŲ ,PREZIDENTŲ , DIREKTORIŲ, DAVATKŲ skyrius.....manau ten gydo ir valstiečių partijos sindromą

LT

LT portretas
Bebrai grįžta į valdžią.

ha ha

ha ha  portretas
du broliukai dobiliukai

Italas algiu

Italas algiu portretas
Niekada neuždiok klausimų, jei nežinai, ką daryti su atsakymais.

Italas

Italas portretas
Mes visi gyvename teisinėje valstybėje. Tiesiog tų teisių vieni turi daugiau, kiti - mažiau.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu ponas Karbauskis neisveja Pranskiecio- landzbergines ziurkes is savo chebros tai reiskia kad Karbauskis be kiausiu toks pat padugne kaip ir visas seimas. Is tokiu gero nelauk.

Atbulai

Atbulai portretas
Jei Karbau sako, kad Pranckietis kalba visiškas nesąmones, vadinasi, yra atvirkščiai.

Puiku, Algeli)

Puiku, Algeli)  portretas
vis daugiau žmonių suvokia kas vyksta , tik Pranckiečiui vis dar ,, kaltas,, Karbauskis ) Na tokia ta politika kartais būna , kad 8 gali ,, norėti ,, . Karbauskis sakė : paliekame valdančiąją daugumą , einame į opoziciją , Pranckietis - ne , mes turime likti , tada Karbauskis sako - jei liekame , kad galėtume dirbti , plečiame koalicija kviečiame lenkus . Nutraukia senąją ir ,,deda,, postus , bet Pranckietis vėl - ne , aš noriu būti seimo pirmininkas ...Košmaras aktinidijų sodelyje ))) ir tuos ,, košmarus ,, pasakoja eidamas per TV ))) O ,, kaltas ,, Karbauskis , kuris dėl tokių ,,aktinidijų,, noru būti sodo karaliene , tampa ,, pačiu blogiausiu ,, ir karpančiu viršūnėlę karalienei , kuri pajuto ,,dėmesį ,, - patręšia , palaisto , kasdien pakalbina ir pagiria , vai kokia esi graži )))

Trąšiniui

Trąšiniui portretas
nuo karščio visai smegenys išsilydė, vargšelis mužikas, nesupranta profesoriaus.

Algelis

Algelis portretas
Man patinka Kirkilas, tiesiog graziai supakavo valstiečius, o Karbauskis zino kad be 8 Kirkilo komandos nariu niekur toli neinueisi, todel leidzia Kirkiliui rinktis ministrus postus o taip pat ir Seimo pirmininko. Štai kaip reikia vadovauti turint Seime tik 8 mandatus galime mokytis is Kirkilo vizijos apie ateiti,kurioje Seimo pirmininkas Kirkilas su gera alga.

Tidui

Tidui  portretas
taip gerai žinai ko kas atėjo ) Tai gal žinai kuo ,, geri ,, bebrai esantys opozicijoje ? Na ir kas tie bebrai konkrečiai ? Koks ,, valstiečių ,, įstatymas tau asmeniškai nenaudingas ? Pademonstruok , kad sugebi argumentuoti ))))

Tidas

Tidas portretas
Valstiečiai juokina visąLietuvą.Bet kuo tie juokai baigsis?Pablogins žmonių gyvenimą.Jie atėjo į valdžią susikurti tik sau palankius įstatymus.Ką gero gali padaryti žmonėms bebrų irŽemaitaičio partijos.Vieni lenkai yra sąžininga partija,bet kodel jie jungiasi prie tokių.Geriau jau laiku pasitrauktų.

Tegul šitie abu agronomai

Tegul šitie abu agronomai portretas
eina ūkininkaut. Vienas iš Šiaulia, kitas iš kur, a? Kaip gali piliarožė su gladiolw pyktis?

Bučkis Karbauskiui )

Bučkis Karbauskiui )  portretas
O man gėda už seimo Pranckietį ,) Pletkina pletkina pletkina .... Man nesuvokiama , kad šis seimo pirmininkas ir toliau eitų pareigas . Gana , jei jam padoru save dėl nesusivokimo išstatyti pajuokai , tai man kaip rinkėjui nemalonu matyti kaip , pamynus garbę ir savigarbą , laikomasi įsikabinus kėdės . Nemėgstu pletkininkų ir dergiančių kitus dėl ,, mane skriaudžia ,, Kažkaip negirdėjau Karbauskio sakant nors vieną nepagarbų žodį tamstai , o ką darote pats keliaudamas per TV ? Aš balsavau už ,, valstiečius ,, kuriuos į rinkimus vedė Karbauskis , o toks ,,pranckietis ,, man buvo nežinomas ir tik tapus seimo pirmininku , aš išgirdau .

Com

Com portretas
Net komentuoti nebesinori :) Gėda už Ramūnėlę. Iį pa pradžių darė visokius juokus

Galerijos

Daugiau straipsnių