R. Karbauskis: T. Janeliūnui bus liūdna, bet aš jo laiško neskaičiau

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
MAN LABAI KEISTA , KAI VISOKIE PROFESORIŪKŠČIAI PASIDARO VISKĄ IŠMANAČIAIS IR NEKLYSTANČIAIS TEISĖJAIS

Dėl vardan tos...

Dėl vardan tos... portretas
Dėl proto profilaktikos, T. Janeliūno manifestą: valstybės parazitai, "davedėt", būtina perskaityti visiems graboriams. Tai, manau, jų prestižo reikalas.

landsbergizmo d v o k u - a p t u j ę s JANELIŪNAS,

landsbergizmo d v o k u - a p t u j ę s  JANELIŪNAS, portretas
į s i j u n g ė į VALSTIEČIŲ veiklos ir darbų j u o d i n i m ą. Juk JANELIŪNU negalima tikėti vien už tai , kad jis, savo k n y g o j e , nei vienu žodžiu neužsiminė , kad čekistė GRYBAUSKAITĖ yra KOMUNISTŲ partijos Leningrado č e k i s t ų -k g e b i s t ų mokyklos a u k l ė t i n ė, kurią baigė ir PUTINAS irgi įsigydamas kaip ir GRYBAUSKAITĖ j u o d ą diržą. Po šių studijųGRYBAUSKAITĖ ruošė partinius "specialistus"Lietuvoje -VILNIAUS t a r y b i n ė j e partškoloje--net po Lietuvos nepriklausomybės iki1990m birželio pas B U R O K E V I Č I Ų ir t.t...-------JANELIŪNAI sąmoningai n u s l ė p e i GRYBAUSKAITĖS "NUOPELNUS"--tai rodo , kad esi p a r a z i t i n ė MENKYSTA--kuri d u r n i n a -KLAIDINA Lietuvos VISUOMENĘ, slėpdamas landsbergizmo KLIKOS sovietinių ATPLAIŠŲ /kgb/ a t s t o v ų Lietuvoje--gyvenimo SKURDINIMO veiklą.

...

... portretas
Taaaip, šachmatininkas iš Tvartelio virtuoziškai ruošia dirvą kariniam perversmui... tik te visuokie J-ūnai per daug neįsijaučia, nes paskui tokie bus išmesti kaip panaudoti prezikai.

Veronika

Veronika portretas
O, kad pasikele karabasiniai troliai, matomai ir kremlinius trolius pritrauke, va ir Girnius jau katabasiskai bando "vertint" Prezidente Grybauskaite. Tai knygos apie ja dar neskaičiau, o va straipsni apie karabasine valdzios gauja perskaiciau, ir buvo tikrai nelinksma, nes parasyta gryna teisybe, o ta teisybe yra baisi. Karabaso sedejima valdzioje(per kolchozniku nemastyma ka renka) vertinu minus desimt (-10) balu. Prakeiktas Šatrijos Raganos išvarta, nieko baisiau Lietuvoje nebuvo per šimtą metu.

natalija TO SIDAS

natalija  TO SIDAS portretas
KO0NSERVINI IŠMINČIAU TURBUT VISAI LIETUVAI IKI JANELIUNO KAIP IKI MENULIO NES MUMS KGBistes KNYGA TAI MAKULATURA IR JANELIUNAS KOMUNISTINIS PARAZITAS

baba

baba portretas
Tai ką tu gali komentuoti ? Visą teisybę surašė Janeliūnas apie kaimiečių partiją ir kokie jie lūzeriai kaip ir jų pirmininkas. PASAKUTINĖS JŪSŲ DIENOS KOLŪKIEČIAI... GRĮŠIT PRIE PLŪGO....

NA NA

NA NA portretas
janeliūnas yra Grybauskaitės gyvenimo aprašytojas ,jam už knygą apie grybauskaitę ,buvo atseikėta apie 20,000 eur todėl jo rašliava yra tendencingai neigiamą ,ir jis tėra ruporas landsberginių gaujos ,skleisti melą ,,,,sėkmės ,kiekvienas pagal savo sugebėjimus ,veliamės į gyvenimo sūkurį ir uždarbiaujam ,,,,,,jis toks profesorius, kaip ir landsbeergis ,,,,

Konservatorius

Konservatorius portretas
proteguojantis ir slovinantis trintukas.Konservu desperacija.Visais kanalais ir budais ruosti sau dirva ateinantiems rinkimamas.Apsaugok, Viespatie, nuo ju atejimo Ta malonuma jau turejome.

parazito mintys tokios štai

parazito mintys tokios štai portretas
To "propiesoriaus" paistalai juk niekuo nesiskiria nuo konservų tavrto trolių blejonių. Neabejoju, kad lanzberginių tvartas juos ir užsakė, ir uždėjo rezoliuciją "apublikovat mgnovenno!"

Cha

Cha portretas
Knyga?Jeigu ten knyga tai tegul kgb profesorius pats ją skaito,niekas neperka ir už dyką neima,to mėšlo,gėda būtų tokias rašynėti kurių niekad nenori.

Pezalai

Pezalai portretas
Gerai daro tikrai raudonosios dalios rašytojas gali tik pezėti nesąmones.ir dar už pinigus.Tos knygos voliojasi maisto pskyriuoseparduotuvėse

jonas

jonas portretas
diktatoriai kritikos nemėgsta ir grasina

Sidas

Sidas portretas
Karabasui iki Janeliuno - kaip iki menulio

Galerijos

Daugiau straipsnių