R. Karbauskis: R. Masiulis buvo puikus ministras viešuosiuose ryšiuose

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Dar drysta tas sukčius šmeišti dora sažininga KARBAUSKI IR NARKEVIČIU vien už ta laiva tave žmones prakeikė

kauniete

kauniete portretas
Masiuli tu geriau papasakok kam iš konservu už dyka asfaltavai kiemus gatves pakrantes kokiemsocdemams liberastas paasfaltavai kiemus savo tiem chebrantam visiems suspejai neliko laiko lietuvos žmonėm kelius išasfaltuot brude tu dar kiši savo snuki i eteri ka čia pasake gerbemas Karbauskis tik žiedelei manom greit sužinosim apie tįavo visas aferas

Vladas

Vladas portretas
Veidmainis Jeigu buvo geras ministras tai kam pardaviai į buka

ontė

ontė portretas
Šiandien sklaidosi Valentinavičius. Apie jį Nausėda pasakė: "Apžvalgininkai, atleiskite, man atrodo iš tos stovyklos, kuri pralaimėjo rinkimus gegužės 26 dieną“, – teigė šalies vadovas."

Karboliliputas

Karboliliputas portretas
davė komandą apšikt Roką Masiulį.

Viktoras

Viktoras portretas
Masiulis buvo Sekmoko ir visų konservų statytinis. Pamenu kaip jis 2009 m. būdamas kažkokios konsultavimo firmos darbuotoju Sekmoko susitikimo su energetikais metu su nutysusiu iki kelių kaklaraiščiu po salę mikrofoną nešiojo. Buvo Sekmoko pastumdeliu.

Jonė

Jonė portretas
Man buvo tik keista,kad savo straipsnelius facebooke Masiulis platino darbo metu,kada turėjo būti užsiėmęs darbais.

na ...manau jis kur buvo ten ,,pridirbo,,,

na  ...manau  jis  kur  buvo ten ,,pridirbo,,, portretas
ar viesuosiuose rysiuose ar susisiekim ministerijoj , ar jy pastatysit miskus saugot ar bankus, [chebra su kuriais jis aferas suka liks ta pati] jis visvien ten suks aferas.... todel manyciau jy uzdarius laikyt butu geriau ir visuomenei ir valstybei.....na jei norit vel praskambet su milijardinem aferom per pasauly .......jusu reikalas..

Galerijos

Daugiau straipsnių