R. Karbauskis po G. Landsbergio pareiškimo: pamišėlių valdžia paliks skaudžias pasekmes

Grįžti į straipsnį

Patsanoris

Patsanoris  portretas
Neliks diedo, neliks ką palaikyti... Sklypų už 1 litą jau neliko - badas bus...

kaunas

kaunas  portretas
labaiidomiai apibudino "pamisheliu valdzia"==politines musmeres,,Bravo ZMOGAU

ieva

ieva portretas
Akivaizdziai priestarauja Partnerystes istatymas krikscioniskoms vertybems. t.y. konservatoriskoms. Nieko konservatyvaus koncervu veiksmuose dar neizvelgta. Jie daro liberalius sprendimus, noredami patikti Briuseliui, kuri valdo homoseksualus asmenys, tikriausiai. Koncervai semia babkes is abejotinos reputacijos fondu, kad kurti projektus, tipo, uz zmogaus laisve. Bet realiai sukuriama nelaisves aura, kurioje blaskomes noredami zodzio laisves, noredami pabegti nuo netikros pandemijos. Bet valdzia neleidzia, ir stato savo salygas: testai ir vakcinos. O jeigu nenori? Jei nenori, per prievarta suskiepysime, tave atleis tavo darbdaviai ir.t.t

Pilietis-kaunietis

Pilietis-kaunietis portretas
100 proc teisus Karbauskis-Landsbergiai pardavė konservatyvizmo idealus ir Lietuvą.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai ,kad dar yra tokių sąžiningų žmonių seime kaip Karbauskis. Sutinku su jo išsakyta nuomone. Mūsų šalį valdo ir naikina koncervatoriai ir laisvės arba narkotikų legaluzavimo partija. Tai šetono gyvatės gyvenantys tik sau ir dėl savęs,alinantys Lietuvą ir stumiantys į prarają tautą. Vagiantys ir meluojantys be jokios sąžinės. Tikrai bus blogai nes po jų ateinančiai valdžiai bus neįmanoma beatkurta šalį.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Iš šešėlio lenda dar nepribaigtų pamišėlių dvasios. Amen.

Statybnioks

Statybnioks portretas
Karabosas gal rusiškų trąšų užsiėdė?

Anaitikas

Anaitikas portretas
Mes nepamiršome Karbauskio “pamišėlių” veiksmų praeitoje kadencijoje. Taip, kad kiekvienas pamišėlis pamišęs savaip.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
IDOMU KUR PASIDEJO SNORO BANKO PINIGAI JUK I DANGU PAS JEZU KRISTU NEISGARAVO JUK BUVO KONCERVATORIAI KUBILIUS2008-2012M SIMONYTE KUBILIAUS MOKINE?:)))) GRIBAUSKAITE BUROKEVICIAUS MOKINE "))

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Koncervatroliai jo Klp.

Klp

Klp portretas
Daugelis gandragalvių jau pamiršo karbauckinių beprotystes.

Jo

Jo portretas
Didesnės bepročių valdžios kaip valtiečių,LT istorija nežino.Kai vardan rinkimų buvo paaukota šimtai žmonių gyvybių...

Aksioma

Aksioma portretas
Konservatorių ideologijai "partnerystės įstatymas" gal ir neprieštarauja, bet sveikam protui visu 100 procentu. Ir jau nekalbant apie Konstituciją.

tai

tai portretas
> taigi. Tai pyksti sekmadieniais - atėmė bambalį žebenkštinio alaus po 3 valandos :)

taigi

taigi portretas
Dėl "pamišėlių valdžios", tai te Ramūnas atsigręžia truputi atgal ir pamatys apie ką pats rošo.

>>>Jonas \\\\\.../////

>>>Jonas   \\\\\...///// portretas
Gyveno 3-rys broliai,2 protingi, 3-čias JONAS.

tam treciam broliui Jonui

tam treciam broliui Jonui portretas
stovek ramiai kampe ir niekad neišlisk, juokdariu perdaug priviso

prie ko čia konservai

prie ko čia konservai portretas
šitie dabartiniai tokie pat konservai, kaip aš kosmonautas. Neliko konservatorių, liko tik pavadinimas. Kaip ir socdemų. Jų beje niekad ir nebuvo Lietuvoje.

Jonas

Jonas portretas
Negi to juokdario iš Naisių niekas nepastatys į kampą?

Koziol \\\\\.../////

Koziol   \\\\\...///// portretas
Jokių referendomų,GRIEŽTĄ pedams NE.

Kaip ne kaip

Kaip ne kaip portretas
O Jis teisus.Tai ne politika o taip vadinama Lyderyste kuruos "išmokstama" per skiečiu puodu ir patalines pardavimu semenarus:) LifeSpring forever:)

vidmantas

vidmantas portretas
Teisingai kalba Karbauskis. Jai patvirtins tas nesamones del tu keistu zmoniu svaiciojimu , nekeistiem bus p...ze . Tapati bus ir zodzio laisvei . O tada pamatysime tikra "Vienveide Demokratija ir Privaloma Laisve"

Ukininkas

Ukininkas portretas
Issiparduosi trasas Ramuniuk ,grizki i seima ,i sheima - padesi Shirinskienei komisijas kurpti ,kovoti su blogiu

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ramūnai dauguma tave palaiko.Sėkmės darbuose!

>>>Prie Karbauskio \\\\\.../////

>>>Prie Karbauskio \\\\\...///// portretas
Aborto auka,likai gyvas.Nelaimė Tautai ir Mamai,kai išsirita tokie.

Anonimas

Anonimas portretas
o jums koks skirtumas su kuo jie b ar s k i na si, ir aplamai miestai gyvesni margesni su vaivorykstiniais,jus tibo bobai i bu n s ke neiduriat

Anonimas

Anonimas portretas
ai tas pirmininkas gyvena praeityje,juk koncervai parode kad gali laimet rinkimus su 30% balsu

>>>tas produrkas \\\\\.../////

>>>tas produrkas  \\\\\...///// portretas
>>>Pridurke,baik nors antrą klasę,berašti,tada velkis į komentarus,Labai kvailai atrodai.

patikslinimas

patikslinimas portretas
Iš seimo ne pabėgo, bet labai gudriai pasitraukė priversdamas žydrųjų komjaunuolių ir bolševikų režimą nors kiek atsižvelgti į Europinės demokratijos sampratas.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
R.Karbauskis sąžiningas milijonierius (nepavydėkit žmogaus gabumui),prie kurio net lanzborgai bejėgiai prisip--ti,nes pas jį viskas SĄŽININGA.Sėkmės Ramūnai.Kovok už Lietuvą ir jos žmones.Laukiam Tavęs Prezidentu.

P....a

P....a portretas
Propoganda .... Kuri būna: idealoginė, ekonominė ir karinė.

tas produrkas

tas produrkas portretas
Net iś Seimo pabego, kad nieko nespręst, o tik palot:(

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
R.Karbauskis Lietuvos ateitis.

Ar jūs

Ar jūs portretas
patys kvaili ar kitus kvailiais laikote. Susimetusieji tik laukia, nesulaukia, kol jiems suraitys įstatymą ir lėks, versdamiesi per galvą, partnerystę įteisinti. Jie gi ne idiotai, jeigu jie nenori jokių abipusių įsipareigojimų, tai ir toliau gyvens susimetę. Čia norima klasta prastumti, kad nuodėmingi, gėdingi, amoralūs gėjų lytiniai santykiai būtų garbinami, kaip natūralūs vyro ir moterų santykiai. Tarp kitko santykiai su meilužėmis, o kitur ir su putanomis nėra baudžiami. Tuo tarpu visą SSSR laikotarpį gėjai buvo sodinami į kalėjimą, kur jų laukė "gaidžių" dalia.

EK

EK portretas
Na kaip Impotentas, esi nuskriaustas labiausiai....nei seimos, nei zmonos, nei kavalieriaus, tik.....pinigu maisas ir tu, didziausia meile

Kikiui :)))

Kikiui :))) portretas
O tu iš tų lapjaunimo ? :)))) Puikus Nidos Vasiliauskaitės straipsnis apie Lapjaunimą ...Kaip lapė augina viščiukus ....O viščiukai džiūgauja , pataikauja .....Straipsnis " atidengia " kas rašo įžeidinėjančius , žeminančius komentarus ....ir kas yra tikrieji homofobai , patyčių ir mobingo skleidėjai ....

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas balsuotumėt rinkimuose į Prezidentus už R.Karbauskį,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas balsuotumėt rinkimuose į prezidentus už G.Lanzbergį,spaudžiam ŽALIĄ.

Kikis

Kikis portretas
Kolchozizmo ideologas pratrydo. Gretizmo doktrinos auka.

>>> Juokiasi puodas \\\\\.../////

>>> Juokiasi puodas  \\\\\...///// portretas
Koks juokas,jei tas puodas konc,laz jau prišiktas.Džiaukis durniau.

kaunas

kaunas  portretas
Labai tiksliai apibrezta s vyriausybes vardas ,,ACIU R.Karbauskiui -pamisheliu vyriausybe---[nei pridet -nei atimt]] pamisheliu! ...gimdantys istatymus psichikos ligoniams ,kurie "apsidaire po pasauli" nutare savo paleistuvystes zaraza apkresti Lietuvos jaunima,vaikus ,kad galetu smagintis,savo" ishradingais " gashlumais [ iteisinant ju sumastytais istatymais ]] Tai parazitizmas -- pamishelius i ligonines,

Senjorai

Senjorai  portretas
Savišvietai , kad suprasti kaip Jumis manipuliuojama , reikėtų pasigooglinti " Overtono langas " . Nuoširdžiai linkiu sveikatos ir tobulėti :) Jūs galite .

Anonimas

Anonimas portretas
Liaudies revoliucijos dangiska sviesa tegul nusviecia landzberginiu isgamu lavonu kalnus.

Juokiasi puodas

Juokiasi puodas portretas
kad katilas juodas... Kad mus valdo pamišėliai - šventa teisybė! Bet šiaip tai karbauckiniams reikėtų patylėt. Prie jų toks beprotynas buvo, kad atrodė, jog blogiau būti nebegali. Pasirodo - gali! Konservai tik ištobulino "valstiečių" metodus ir pasiekė tai, ko anie pasiekti nespėjo. Už konservatorius, beje, nebalsavau NIEKAD. Turintys galvą ant pečių žmonės nuo pat pradžių matė, ko tikėtis iš anuomet užmuilinusio daugiau nei pusei Lietuvos akis tatos. Bet dalinai suprantu žmogelius, kuriems atrodo, kad geriau landsbirbynas ar net pats velnias, kad tik toliau nuo verygyno. O su velniu obuoliaut iš viso nepatartina, nei su pažaliavusiu, nei su vaivorykštiniu. Kokia spalva besidažytų - vis tie patys ragai ir nagai kyšo, snukutis kiauliavotas vaipos...

Senjorai

Senjorai  portretas
Jūsų naivumus gerumas net nestebina :) Taip ir prigaunami konservatorių rinkėjai :))) Deja , nieko panašaus ...Jie stumia įstatymą , kuriame žodis " šeima " tik pakeistas žodžiu " partnerystė " , lytis neutrali ....Daug reikia aiškinti , jei nesuvokėte skirtumo ...Tai ką rašote Jūs , siūlo " valstiečiai " - įteisinti ūkinius santykius ir nesvarbu kas su kuo gyvena ....:))))

Partnerystė

Partnerystė portretas
tai ne santuoka pagal konstituciją. Tai tik apibrėžia kartu gyvenančių žmonių santykius. Tokių kur dabar gyvena tiesiog susidėję, taip kaip jis pats su savo meiluže Greta.

Senjora.

Senjora. portretas
Partnerystė tai ne šeima.Juk yra verslo partneriai,ir gali būti ir kitokių partnerių turto sumetimais.O šeima tai jau kitas dalykas.Tik tu tikrų šeimų kiek Lietuvoje belike.Vien sugyventiniai ,vaikai kelių partnerių.Už kokia šeimą kovojateir kokias šeimas turite.Manau tame šeimų marše Vilniuje gal koks 50 procentu ir buvo dar tikrų šeimų.O kiti sugyventiniai,draugai,meilužiai.Aš už partneryste neprieštarauju,nes gyvenimo ir gamtos išdaigų nepakeisi.Aš šeimoje su tuo pačių partneriu ir po visų apeigų gyvenų jau beveik 60 metų.Ne sugyventinė ir ne m......O Karbauskis neaišku su kuo ir kaip gyvena.tik pasiryžęs kiršinti .

Vidmante ,

Vidmante ,  portretas
tradicinė šeima yra VYRAS + MOTERIS , nepriklausomai kur kaip jie gyvena ! Nežinote , bet drįstate kitus įžeidinėti ? Šios valdžios rinkėja ? Kritinio mąstymo , išsilavinimo nėra ? :)))

Tai

Tai portretas
Ko čia verkiat dabar, kad jūsų Karbauskis eilinį kartą "laimėjo" rinkimus. Juk kvietė jus eit balsuot už jį, tai ko nėjot? Kas atėjo, tie ir išrinko naują valdžią. O tas šešėlio premjeras tai vis dar negali su tuo susitaikyt

tai

tai portretas
Ei zombiai beretavi, gal baikite kliedėti ir paaiškinkite kaimiečiams, ką bendro turi konservatoriai - krikščionys demokratai ir sadomitai? :)

Vidmantė

Vidmantė portretas
Karbauskio tradicinė šeima, tai kai vienas gyvena Lietuvoje, o kitas už jūrų marių.

pritariu

pritariu portretas
Prašau nekreipti dėmesio į konservuotų žydrųjų povų kliedesius.

Prašau nekreipti dėmesio

Prašau nekreipti dėmesio   portretas
Karbauskis prisiuostė rusiško karbofoso. Jo pareiškimai tą patvirtina. Jam laikinas pamišimas. Tai ilgai nesitęs. Lietaus daug. Viskas greit nusiplaus.

Tikrai

Tikrai portretas
prieš valstiečius būtent ir balsavo už dabartinę daugumą. O apie partnerystę visos trys koalicijos partijos prieš rinkimus pasisakė, kad reikia pagaliau tą įstatymą priimti. Tie kas už juos balsavo, žinojo apie tai. O dabar juk irgi Širinskienė savo partnerystės projektą ruošia. Tai tegul Karbauskis neapsimeta, kad jis prieš. Tiesiog eilinį sykį apdergė pats. Juk žodžio žmogus.

:)))))

:))))) portretas
Karbauskiui nereikia gąsdinti savo rinkėjų :) " valstiečių " rinkėjai yra " sveikos galvos žmonės " ir mato kas vyksta Lietuvoje , kokie stumiami įstatymai ir t.t. .... Atvira pamišėlių " valdžia " kuria visai nerūpi nei Lietuvos žmonės , nei jų vaikai , nei pati Lietuva ir kas iš jos liks .

:)))))

:))))) portretas
Štai akivaizdūs komentarai tų , kurie balsavo už šią daugumą - buki , išsilavinimo " nuotolinio " , kritinio mąstymo net užuomazgų nėra ....(: Karbauskis , buki , dėl SAVŲ RINKĖJŲ paliko seimą , po to , kada liberali Čmilytė " valstiečių " rinkėjus paliko be seimo pirmininko pareigų ! Karbauskis padarė politinį pranešimą ir pasitraukė ! Čmilytė liko " pakvailinta " ir turėjo įsteigti dar vieną pavaduotojo pareigybę ! Tokių pagarbių savo rinkėjui kaip Karbauskis seime daugiau nėra ! Kiti tik laksto iš vienos partijos į kitą ir jiems dzin jų rinkėjai . Pagarba Karbauskiui . Bukų komentatorių nemėgstu ...

>

> portretas
> BET. Bet ir nusitraiškei į pievas, tipiškas konservuotas šprotas :)

manau

manau portretas
Gal Karbauskio rinkėjai ir kaimiečiai - kolūkiečiai, bet jie bent lietuviškai rašyti moka, o žydrųjų konservatnykų elektoratas ne tik mažo raštingumo, bet ir menko intelekto. Manau tai "geniukai" stuksenantys už tris žydro Judo skatikus.

Bet

Bet portretas
Jei nebūtų konservatorių , tai kuo tada Karbauskis savo rinkėjus gąsdintų?

Palaikome Jus p.Karbauski,stenkitės paleisti seimą .

Palaikome Jus p.Karbauski,stenkitės paleisti seimą . portretas
Laikas atėjo šiuos bepročius gaivalus patraukti nuo valstybės valdymo,nes jie viešai tyčiojasi iš visų blaiviai mąstančių žmonių ir griauna valstybę ją užvaldydami.Kur žiuri teisėsauga,ko tyli medikai///Juk šie neadekvatūs padarai yra AIDS IR ŽIV PLATINTOJAI.Matyt gabriukas gavęs užduotį ardyt ir griaut todėl ir skeryčiojasi ,kaip mažvaikis .

>

> portretas
>SINTIPKAS. Gerbiamasis, mes gyvenate Lietuvoje, o jūs ir kiti demenciniai konservatnykai " lietuvije". Tai psichiatrinės klinikos pavadinimas?

Bukena , tau per sunku suvokti ?

Bukena , tau per sunku suvokti ?  portretas
ką sako suicologas ? :))) SITUACIJA PRIE " VALSTIEČIŲ " pasikeitė kardinaliai - SUMAŽĖJO SAVIŽUDŽIŲ !!! Lietuvoje DEŠIMTMEČIUS ( prie konservatorių , liberalių , socdemų ir t.t ) buvo dideli savižudžių skaičiai !!!! Ir NESIKEITĖ ! Mažėti pradėjo prie " valstiečių " ! Gal todėl , kad gėralas buvo apribotas ? Mažiau apsvaigusių ir nekontroliuojančių savęs ? Įdomu kelinti ES būsime kada atlaisvins narkotikus , alkoholį ...

Anonimas

Anonimas portretas
kas ten toks loja ? tas kurį kaip šiukšlę iš seimo išmetė

Oi,

Oi, portretas
kaip čia visi tokie fariziejai susirūpino morale. Ypač Karbauskis. Pats buvai pasiskelbęs apačių vadu iš provincijos. Tai ir nesuprasi kad visa Lietuva provincija tu nepadarysi.

Bukena švieskis , nepletkinęs . Kas dėl savižudybių ..

Bukena švieskis , nepletkinęs . Kas dėl savižudybių .. portretas
Vis dėlto, pasak suicidologo Pauliaus Skuibio, pastebima džiuginanti tendencija – anksčiau savižudybių skaičius buvo aukštas ir nekintantis, o per pastaruosius metus situacija pasikeitė kardinaliai. „Palyginus su tuo, kas buvo prieš dešimtmetį, du dešimtmečius, kuomet buvo 45 mirties atvejai 100 tūkstančių žmonių, tai dabar sumažėjimas yra įspūdingas. Tačiau tai yra vis dar kelis kartus daugiau nei ES vidurkis. Jei žiūrėtume tik ES, tai yra aukščiausias rodiklis, o jei žiūrėtume visą geografinę Europą, tai rastume šalių su šiek tiek didesniais rodikliais“, – teigė suicidologas.

tu

tu portretas
> "prie Karbauskio" Galvą feiriu išsiplauk, gal pilkųjų ląstelių veikla suaktyvės :)

manau

manau portretas
Manau konservatorių glamonės su sadomitais vardan ES 2,2 milijardo "įsisavinimo" ir "Vagies mortos" mokyklėlių tinklo daugiamilijoninio rėmimo galutinai pribaigs šią nesusipratimų bei fanatikų partiją. Apie krikščionis demokratus apskritai nėra ką sakyti - apgailėtini.

Gyčiui pletkini ?

Gyčiui pletkini ?  portretas
Manęs visiškai nedomina Ispanija ....Aš jos " rinkimuose " nedalyvauju ....Aš gyvenu Lietuvoje , čia balsuoju , čia augo mano vaikai , dabar vaikaičiai ir man svarbi Lietuva ir jos gyventojai . Karbauskiui pagarba , jis turi aiškią poziciją ir NEBIJO JOS IŠSAKYTI , todėl matant kaip bandoma įžeisti , pasityčioti , taikyti politinį ir informacinį mobingą , mano kaip rinkėjo pagarba ponui Karbauskiui tik didėja . :)

>> Gytis

>> Gytis portretas
Tai yra totalus puolimas prieš krikščionybę. Sunaikinus krikščioniškas vertybes, nebeliks Vakarų civilizacijos.

Prie karbauskio,

Prie karbauskio, portretas
verygos,skvernelio valdymo,Lietuva vel tapo savizudziu salimi.Mes tapome 1-2 pasaulyje pagal savizudziu skaiciu 100 tukstanciu gyventoju.

Bukagalvi kartotojau :)))

Bukagalvi kartotojau :)))  portretas
Dabar KASDIEN SIRGO ARTI 1500 !!! Mirė dešimtys žmonių ! O tu vis pezi apie vienos dienos skaičiuką ? Bukuti , nesuvoki daugiau ? :))) Pabandyk paskaičiuoti :))) Po RINKIMŲ , Seimo PERGALĖS TORTUKO užvalgius , buvo patys didžiausi susirgimų skaičiai gruodžio mėnesį 16 d - 3479 , 17 d - 3225 !!!! Nemėgstu bukų , o tu tai ypatingai bukas, nes varai vieną per tą patį komentarą ....be jokių argumentų , logikos ...Užuojauta ...

Gytis

Gytis portretas
Niekas neatsitiko katalikiškai Ispanijai ir jos tradicinėms šeimoms, kur jau seniai partnerystė įteisinta ir legali. Niekas neatstiks ir Lietuvai. Tas įstatymas turi būti priimtas ir jis niekaip neprieštarauja konstitucijoje aprašytai šeimos/santuokos teisei. Įstatymas tik apie partnerystę, o ne santuoką. O pats Ramunčikai tu ten ir savo žmoną laikai. Taigi ko ta išprotėjusi šalis tau nėra bjauri? Taiki užteks tau tais gėjais manipuliuoti, nes jau atsibodo iš vis ta tema. O dėl TS-LKD, tai nesuk sau galvos. Man jie nuosaikūs demokratai, orentuoti į ne davatkišką fanatizmą su dogmomis, o į normalų progresą išsivysčiusių šalių link.

o

o portretas
dvarininkas savo leksikos nekeicia, jo giliu isitikinimu, kuo labiau kita pazeminsi, tuo labiau save isaukstinsi... slyksciau kaip prie valstieciu dar nera buve, visa ju kadencija pravemiau

Senas kaunietis

Senas kaunietis portretas
Įdomūs žmonės tie landsbergininkai- lieps- Gabrielius vaikščioti visiems landsbergininkans įsikišus medinę varpą į užpakalį- jie ir vaikščios, sakydami, jog tai- provakarietiška :). Karbas 100% teisus- tie fanatikai- bepročiai

tai

tai portretas
Ką bendro gali turėti krikščionys - demokratai ir sadomitai? Arba pamišimą, arba godumą.

taigi

taigi portretas
Tam Sintipkas. Gerbiamasis, ar buvote Naisiuose? Tai toks kaimelis ir jei visa Lietuva būtų kaip Naisiai, tai ją drąsiai būtų galima vadinti gerovės valstybe.

pagarba

pagarba portretas
valstieciams ypac A S irins kienei uz kuria balsavo puse salies nes kita buvo nusivylusi tuo ir pasinaudojo si liberberg mafija su eurosionistais isvien vykdanti politmoralini pogroma visose salies biurokratyniuose sektoriuose absoliuciai ignoruoda ma tautos valia ir puldama pati prezidenta kuris ko gero blokuojamas tu /patareju/ bei spec tarnybu ir tai jau darosi neramu gyvent toje aplinkoje kuri ja u grinai valdoma priesisku jegu tautai ja visais budais zlugdydami tai pfisiplakeliu sutve kuriems rupi tik pinigai ir gali gyventi kauketi iki AA svarbu. kad kisenese slametu popiergaliai kuriuos gauna is setono uz si vykdoma genocida AA Amen...

Malka

Malka portretas
Kas jį taip nuskriaudė?

Sinptikas

Sinptikas portretas
Slėpkis, Karabase, nuo tavęs jau vimdo. Durnesnės valdžios už tavo Lietuvije nebuvo ir nebebus. Sėdėk savo Naisiuose ir ark prisigrobtas žemes.

Karbauski, kam spėlioti kokias paliks pasekmes? (kartoju)

Karbauski, kam spėlioti  kokias paliks pasekmes?  (kartoju) portretas
Geriau kalbėk kokias pasekmes paliko tavo gandragalvių vyriausybė - virš 4000 susirgusių per parą, šimtus sergančių ir dešimtis mirusių. O, kur dar pradanginti vagonai medicininės įrangos? Kaip aštuonis kart permokėta už greituosius testus? Kaip keturiolika kart brangiau užmokėta saviems už konsultacijas? Tų „kaip“ palikta tiek daug, kad reikėtų paaiškinti žmonėms, kodėl taip buvo?

Chi chi chi

Chi chi chi      portretas
Myliu tave, Karbauski, labiau nei savo slogą. Tu toks didelis ir geras. Kaip tas snarglys, kurį niekaip į servetėlę ar nosunę nesutalpinsi. Reikalingas ilgas rankšluostis.

Kaip visada Karbauskis teisus :)

Kaip visada Karbauskis teisus :)  portretas
BEVILTIŠKA PAMIŠĖLIŲ !!!! Patys konservatoriai SKILO dėl šio partnerystės įstatymo stūmimo !!! Dalis konservatorių su Saudargu , Matulu , Kasčiūnu , Paciumi ir kitais - NEPALAIKO ! :))) O jaunajam Landsbergiui įstatymas NEPRIEŠTARAUJA KONSERVATORIŲ vertybėms ? :))) jooooo..... aš jau nebesuprantu kas yra konservatorius , kokios jų pamatinės vertybės ir t.t. ....kas yra valstybės pamatas , kas yra tradicinė šeima ....Gal laikas ,pone Landsbergį , keisti partijos pavadinimą ? Balsavę už konservatorius suprantate už ką balsavote ? :)))

Palaikykite siūlymą dėl Referendumo

Palaikykite siūlymą dėl Referendumo portretas
Tai opozicija,palaikykite tų dvylikos apaštalų siūlymą dėl referendumo.

*****

***** portretas
Mkarabasai barabasai, l] sk i savo srutų duobę, ten tau ir vieta. Šlykstu skaityti, kokstu apsimetėlis melagis, nenori su gretute jokios partnerystės? Tau ir taip gerai, nes gi vis tiek tau nieks nesikeičia, bet turi proga paloti kaip pasiųtus suzeista hiena. Nieko, ateis laikas, ir sėdėsi narve, ypač jeigu neuzciaupsi savo alkanų nasrų. Turbūt esi pats šlyksciausias kolchoznikas nes savo smegenu likucius naudoji tam, kad tik pakenktum Lietuvai. Matyt, abejoji, kad gali nebeateiti tie laikai, kai apiplėšinėjai kaimynus ir kitus ūkininkus, nes tau vis buvo maža, nors tavo tėvas visa kolchozą apvogė ir "pasiplovė".

taigi

taigi portretas
> "Idomu". Įdomu, kodėl kai kurių žmonių tekstai yra viešas tyčiojimasis iš nuostabios lietuvių kalbos?

dzo

dzo portretas
man visiskai neidomu,kai du vyrai matuojasi pas kuri ilgesnis.Ir prie ko cia Lietuva,jei nei vienas nei kitas nenori savo Tevynei tarnauti,Naxer tokius straipsnius rasyneti-nebent,kad parodyti kazkokius susireiksminusius zmogelius....

To Ada

To Ada portretas
Konservatorių lavonais tapo Lietuvos gyventojai. Politikai nepražus. Nepražus nei Karbauskis nei visi kiti. O Lietuviai paskendo konservatorių nuoduse. Ir šito nepaneigsi, deja.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ar šiuo metu nėra iškilusi grėsmė demokratijai ir valstybingumui?

Ada

Ada portretas
PonasKarbauski, tavo straipsniai visai neįdomūs.Tu pats esi pamišėlis.Nesistenk spjaudytis nuodais ant koservatoriû,nes tu jau politinis lavonas.Rūpinkis savo šeimomis ir santuokiniais ir kitais vaikais.

išrinkti į valdžią konservatorių IŠKRYPĖLIAI

išrinkti į valdžią konservatorių IŠKRYPĖLIAI portretas
s k u b a kuo greičiau s ą m o n i n g a i SUNAIKINTI tai, ką Lietuvos TAUTA sukūrė ir i š s a u g o j o tūkstantmečius - šią nusikaltėlių p a r a z i t i n ę GRUPUOTĘ,kuri tvirtai s u s i j u n g u s su KGB-tais-- privalome i š m e s t i už Lietuvių TAUTOS r i b ų .

Idomu

Idomu portretas
idomu kodel kai kuriu zmoniu tekstas prasideda izedinejimais arba diagnoziu nustatinejimu? Ko gero niekam nekyla klausimu kieno puse jie fanatishkai arba uz rublius atstovauja.

tik IŠKRYPĖLIAI n e s u v o k i a --kam prieštarauja

tik IŠKRYPĖLIAI  n e s u v o k i a --kam prieštarauja portretas
ANOMALINIŲ n u k r y p ė l i ų laikysena.--- Didžiausia g ė d a Lietuvos TAUTAI , kad tokius išrinkome į valdžią .--- Be jokių i š l y g ų būtina BROILERIUS kuo greičiau v y t i LAUK iš visų valstybės INSTITUCIJŲ-- iki n e s u l a u ž ė - IŠNIEKINO pagrindinę TAUTOS lastelę--ŠEIMĄ

Fanas

Fanas portretas
Kada bus atversti oziu klano uzslaptinti kgbistu archyvai?

Vardas

Vardas portretas
Konservai yra baisiausias dalykas, kas galėjo nutikti Lietuvai. Gaila, kad taip ir nutiko. Didesnių išverstaskūrių už konservus nėra.

Tam "GERA"

Tam "GERA" portretas
Jus teisu tik...ar galite garantuoti, kad referendumas Lietuvoje nebus suklastotas? Visa valdžia, jėgos struktūros, teismai ir purvasklaida konservų rankose. Šiandien Lietuvą gali išgelbėti tik naujas sąjūdis arba revoliucija.

Karbauski, kam kalbėti kokias paliks pasekmes?

Karbauski, kam kalbėti kokias paliks pasekmes? portretas
Geriau kalbėk kokias pasekmes paliko gandragalvių vyriausybė - virš 4000 susirgusių per parą, šimtus sergančių ir dešimtis mirusių. O, kur dar pradanginti vagonai medicininės įrangos? Kaip aštuonis kart permokėta už greituosius testus? Kaip keturiolika kart brangiau užmokėta saviems už konsultacijas? Tų „kaip“ palikta tiek daug, kad reikėtų paaiškinti žmonėms, kodėl taip buvo?

KARBAUSKIS 100% TEISUS

KARBAUSKIS 100% TEISUS portretas
Šiandieninė Lietuvos valdžia ne tik pamišėlių, bet ir savo TAUTOS IŠDAVIKŲ VALDŽIA. Juk ne paslaptis, kad tie iškrypėlių įstatymai NEPRIIMTINI Lietuvos daugumai. Nesuprantu - ko siekia tas nepribrendęs landsbergiukas? Gal galutinai sunaikinti Lietuvą, jeigu daro viską prieš savo Tautą?

Durnius

Durnius portretas
visur mato pamišėlius.

GERA

GERA portretas
Idėja.Referendumas,kuriame tauta pasisakytų ne tik genderonio jovalo ir šeimos išsaugojimo klausimais,bet ir Konstitucijos pakeitimo bei Lietuvos Valstybės išlikimo temomis.Šitoks klausimų apjungimas,matant kaip Lietuva keliasi ir telkiasi,garantuotų referendumo sėkmę ir nepaliktų jokių perspektyvų politinėms musmėrėms.

tam Naisių fiureriui

tam Naisių fiureriui portretas
Karbofose tu kremlini, po tavo valdymo dar 5 metus reikės mėšlą raudoną valyti.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Tamstai realiai demencijos paūmėjimas. Apskritai, pavartykite lietuvių kalbos pradžiamokslį, o tada bandykite suregzti sakinį, negražu viešai tyčiotis iš gražios lietuvių kalbos.

taigi

taigi portretas
Konservatnykų zombiams nors ant galvos my...tu, jiems vis tiek ausinis broilerio lietutis. :) Nusišnekėjo eilinį kartą jaunėlis, be senolio "Dėdulės" būtu geriausiu atveju "Vagies mortos" mokyklėlės durininku.

Pastebejimui

Pastebejimui portretas
mano norai pildosi. Norejau, kad Karbauski ismestu nauja valdzia is seimo - past save ismete:D

Jo

Jo portretas
jo, Karbauskis jau pradeda panaseti i Paksa. Ko gero ta pati kontora konsultuoja. Gerai tik tiek, kad finalas aiskus.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Norėk, niekas nedraudžia :) Realiai atsilupėlis išsiilgęs naktinių reformų:)

Noreciau

Noreciau portretas
noreciau, kad be jokio isankstinio perspejimo, dabartine valdzia pakeltu Karbauskiui mokescius 3 kartus, kaip jis pakele GPM individualiai dirbantiems.

PROSTITUCIJA SEIME

PROSTITUCIJA SEIME portretas
Karbauskis teisus.seime sėdi GANDONAI,kurių daugelis pasiruošę tėva -motiną parduoti už grašius.Pasižiūrėkit,kaip seme balsuoja SOCIALDEMOKRATINĖS PROSTITUTĖS.

vika

vika portretas
Dabar kas vyksta seime ,tai cirkas su nepronazuojama pabaiga.

korelija

korelija portretas
Geras straipsnis ,aiškios mintys.

Galerijos

Daugiau straipsnių