R. Karbauskis persigalvojo: nesieks uždrausti embrionų šaldymo

Grįžti į straipsnį

RAMIAI DIRBT DUOKIT

RAMIAI DIRBT DUOKIT portretas
JIS TIK PAVIESINO MOKSLININKU PASISAKYMUS.KO VISI PRISIKABINO ZURNALISTAI.BILE APJUODINT ZMOGU

...

... portretas
Embrionų šaldymas tai pandoros skrynia, mes patys nežinom į ką įsivelt esam verčiami. Ir šiaip, reikia Gamtą gerbt, negalima moterų vaikavedėmis verst jas dirbtinai apvaisinant JEI Gamta joms pasakė 'Ne". Nes sekantis žingsnis - surast gyvį (gal kiaulė tam tiktų - genetiškai artima), kuris tą embrioną išaugintų - va į ką Biznis orientuojasi.

sens

sens portretas
Manau kad reikalas iki galo buvo nelabai kompetentingai išdiskutuotas. Iš tikro - visuomenė mažai ką žino, o tie kas žino dar nelabai ir įsigilina į viską. Buvo nemažai visokių idėjų, o įgyvendinta gal 1 %.

Anonimas

Anonimas portretas
Žinote posakį apie grėblį? Nu tai va, Paksas (kaip prezidentas) buvo pirmasis grėblys. Po to jau Seime buvo darbo partija, Tvarka ir teisingumas - taip pat grėbliai. O dabar, bijau, kad užlipome ant pačio didžiausio grėblio... Aš nesuprantu, ar mes esame tiek akli, kad ant tų grėblių vis užlipame? Nu yra pas mus šalyje demokratija, renkame savo valdžią PATYS, o po to ją kažkuo kaltiname. Tai kokio velnio tada renkame? Atsakykite į klausimą, ar nors vienas iš balsavusiųjų už valstiečius, bent jau matėte jų programą, ką jie sugalvojo? Šis pavyzdys, kuris apsunkintų gyvenimą daugeliui vaikų negalinčių susilaukti šeimų, yra tik vienas iš perliukų. Susiraskite dabar jau ir į vyriausybės programą įrašytą punktą apie smulkieausiems verslininkams (su individualia veikla) numatomus suvienodinti mokesčius. Spėkite, į kurią pusę ketinama "vienodinti"? O tokių perliukų ir daugiau yra, patikėkite.

NA NA

NA   NA portretas
geriau pripažinti klystant , nei tūkstantį kartų kartoti melą ,_______išmesti landsberginiai lauk iš tautos pasitikėjimo ,puola valstiečius visais frontais ,šunys loja ,o valstiečių karavanas , pradėjo judėti ir ne kgbistams konservatnikams ,sustabdyti Lietuvos žmonių tikėjimą į gerą gyvenimą ir prisikėlimą ,,,,sėkmės ,ateis ir į Lietuvą šventė ,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
prisibrovė prie lovio ir dabar svirduliuos, kaip prietaisas. APGAILĖTINA.

profesorius

profesorius portretas
Kai neturi nuomonės blogai...kai vadovaujasi primesta nuomone labai blogai,,,tačiau kaitaliojimas nusistatymų -tragiškai blogai....klausimas kas virtuves už jo nugarėlės tampo..

Galerijos

Daugiau straipsnių