R. Karbauskis neslėpė, kad su G. Nausėda kalbėjo apie koalicijos sudarymą

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Tik 'konservams' reikia suirutės Šalyje - kas čia apie žvejybą sudrumstame vandeny svajoja, kas už vandens drumstimą jau 'otkatus' prisiglaudė?..

Tam cha cha

Tam cha cha  portretas
mes rūkyti pampersini , nes jau kliedi) IŠRINKTAS ( ne būsimas) prezidentas Nausėda SUSITIKO su Karbauskiu ir matyt pagal svarbumo eilę , nes besiguodžiantis ,,įžvalgomis,, Landsbergis ir vėl liko po Karbauskio ) Gal ne toks ,,protingas,, , kad Karbauskis pakrovė ir per seimo rinkimus ir dabar tik po Karbauskio susitiko )))

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskiui vargas dėl proto. Dar tėra tik trijų partijų ketinimai dėl koalicijos, skambiai pavadinti memorandumu, o Karbauskis jau bėga pas būsimą Prezidentą kalbėti koalicijos vardu. Nori parodyti, kad jis čia svarbiausias, kad negalima jo nurašyti ir išmesti kaip musę iš barščių. Baimė būti nurašytam, sumaišė žmogeliui protelį.

Anonimas

Anonimas portretas
Žemgrobys skuba...be jokios sąžinės graužimo tarkuoja savo dėstytoją,ir nori įsiteikti G.Nausėdai.O šiaip tai jo galios ryškiai silpnėja,ir gal ateis diena ,kai jo turtų kilme bus susidomėta rimtai.

taip

taip portretas
naisiu /markizas/ daro gisefta su swed b sionu......
Anonimas portretas
Žiemą tai senį besmegenį būtų galima pakeitimui nulipdyt vietoj skverneliaus, bet dabartiniu laikotarpiu klausimas rimtas , gero kondicionieriaus reikės...

hjk

hjk portretas
sVOLACIAU TU PITTI PUTI NEAPGAUDINEK ZMONIU

Galerijos

Daugiau straipsnių