R. Karbauskis: nemokami vaistai senjorams tikrai bus

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
dziaugeeeeeemeeees! uz sutaupytus ponigelius galesim pirkti alkoh. ir cigaretes maximose,nes nereiks ieskoti pas tuo-is rRomosss papigiai.

RINKEJAS

RINKEJAS portretas
p.Liudvika,tikriausia šildeisi prie susireikšminusių vagilių lovio.Užtat puoli tuos ,kurie kiek tik leidžia galimybės stengiasi padėti vargstančiam žmogui. Stiprybės Ministre ir visi valstiečiai,laikykitės,nepasiduokite vagims,----neišliustruotiems valstybės griovėjams.Koolicija ----baikite bijoti tų paliktų šlamštų ,kurie sugeba tik griauti,bet ne statyti.Jie Jus išdavė ne vieną kartą ir dar išduos.,pirma pasitaikiusia proga////

To na Liudvika

To na Liudvika portretas
Apgailetinas mastymas ir laiko supratimas tamstos....sugadino jusu gyvenima konservatoriai nes bunant kpss nariu lengvatu buvo daugiau o ir i siberija galejai kaimyna skunda parasius isvezti.nu dar viltis jums kolukio pirmininko vaikas,kurio partija neseniai su Jedinstvo puole seima...

Socialinis Teisingumas

Socialinis Teisingumas portretas
Idomu kas tie 13 susilaikiusiuju?! Jie turbut nepasens? Liaudies priesai. Tegul is naujo perbalsuoja, kad butu nuo 65 metu!

virginija

virginija portretas
bus senjorai,tikrai bus,karbauskis apmokes,nes musu gretos isreteja...

Na , Liudvika ,

Na , Liudvika ,  portretas
vaistai jau nepadeda , kad tokia agresija ? ) O gal analfabetizmas prasimušė ? Manau daugeliui komentuojančių reikia stacionaro )))) Kompensacijos nepadės ))) Šiaip , mano galva , tokiems gerai buvo kada konservatoriai ,, valdydami krizę ,, rėžė per jų pensijas , tada sėdėjo tyliai ,)))) Dabar pensijų skirtumą grąžino , dar ir prideda eurų kiek gali , vaistus kompensuoja , tai baigia užsiklykti - mažaaaaai , Karbauskis ,, blogas ,, ))) Bukumas veši ....apgailėtini esate žmogėnai ...

Tęsinys teksto

Tęsinys teksto portretas
2) Kodėl sergantiems nepagydomomis ligomis reikia vis rūpintis pratęsti receptus tiems medikamentams? Jie bus jiems reikalingi iki pat mirties, bus keičiami patys ar dozės tik kai padėtis stipriai pablogės. Nebent įvyktų stebuklas, ir bus atrasti iš tiesų ligą gydantys, o ne padarinius užmaskuojantys vaistai. Kodėl neparašius recepto, galiojančio iki jo atšaukimo ar pakeitimo? Kam dėl recepto bei siuntimo tyrimams ir pas specialistą gaišinti šeimos gydytoją, eilėje laukiančius? Pradžiai, bandymui paskyrimas gali būti metams: tyrimai tokie, specialistas toks, receptas galioja metus, kaip yra, nebent būtų pakeistas. Atlikti pvz., 4 kartus per metus. Per bandymą Išaiškėjusius trūkumus pašalinti. Kai pasiteisins, paskirti gydymą iki gyvenimo galo, jei pablogėjus pacientas neprašys kitaip. Juolab, kad tyrimus ar procedūras tenka atlikti savo pinigais!

Pradžia teksto

Pradžia teksto portretas
Tai, žinoma, puiku. Ypač sergantiems nepagydomomis ligomis, kuriems nuo jų labai agresyvius „vaistus”, teks gerti, kol šie pribaigs virškinimo ir kt. jo organus, sutrupins kaulus ir t.t. . Galiausiai sukels organų disfunkciją, vėžį. Pvz, sukelia viso organizmo gleivinės uždegimą, retina kaulo audinį (kiurdo jį), ir kt. žmogų kankinančių padarinių kelia. 1) Padariniams sušvelninti būtina papildomai pirkti dar krūvą įvairių, įv. organams skirtų VISAI NEKOMPENSUOJAMŲ vaistų. Neturintys tam pinigų pasmerkti ilgoms baisioms kančioms. Toks gydymas ir jų artimuosius, matančius „vaistų” padarinius, nukankina. Nežinau, ar Vakaruose irgi tokiais „gydo”? Panašiau, jog LT yra farmacininkų bandymų laboratorija, o mes - jų pelytės. Taigi: o kaip tie papildomi preparatai, bent kiek švelninantys „vaistų” keliamą šalutinį poveikį? Neturintys tam pinigų tegu kenčia?

Liudvika

Liudvika  portretas
Melagi tu melagi,Karbauski,kas gali jau tavim patykėti.Mali liežuviu ir pats nežinai ką.Tavo jau mordelė teikia pasišlykštėjimą,geriau jau tu išnyktum iš mūsų akyračio tai visi mes.atsipūstome.

Valstietis

Valstietis portretas
As tavimi jau nebetikiu. Dar tikėjau, o dabar jau tikrai ne. Tapo akivaizdu. Melagis Karbauskis apsimelavo iki ausų ir vis dar tikisi, kad juo žmones ir toliau tikes. Gal jau užtenka meluoti, melagi Karbauski. Pakaks šmeižti kitus žmones ir drabstytis pažadais, o po to purvais. Esi klastingas melagis ir savanaudis, esi manipuliatorius ir Lietuvos žmonių priesas. Niekas tavimi jau nebetiki. Nemulkink tautos. Geriau drozk ten, is kur atėjai pries dešimtmetį.

...

... portretas
Jiems viagrą irgi kompensuosit?.. (jau tuomet moteriškės ims rūpintis kad jie prieš laiką neišmirtų :|)

Ona

Ona portretas
Balsavo 68+13=81 ,o kur likusieji?

AS manau

AS manau portretas
Nereikia Karbauski priesrinkiminiu pazadu.Pensininkam ,sergantiem kompensuojate pigiausius,antrarusius vaistus.Turiu ne viena gydytoja giminaiti ir sako daugeliui ligu tik pirkite orginala.Tai tavo tu pigiu vaistu veltui davimas tik senoliu apgaule.Nes kodel rusiuoji pagal metus?O todel ,kad jaunesni maziau kvaili.

Blinda

Blinda portretas
5 metus pridėjo pensijinio amžiaus ir patenkinti. Bausti nieksus reikia, o visi patenkinti...

Man tas pensininkų

Man tas pensininkų portretas
skirstymas ,,nuo..iki" atrodo apsurdiškai. Kas sugalvojo kad pensininkas ką tik išėjęs į pensiją turi mokėti už viską pilna kaina, o va jau nuo 70 prasideda ir transporto, ir vaistų, ir kt. lengvatos? Ką, ar tik išėjes (nuo 60m) į pensiją turi daugiau pinigų, ar mažiau jam reikia valgyti, gydytis ir važinėti viešu transportu? Baikit vieną kartą tuos durnus rūšiavimus.Tas liečia ir 3 rūšių pensijų Lietuvoje mokėjimus

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Turbūt tie, kurie išimti iš rinkos.

nuomonė

nuomonė portretas
Lietuvos vyrai nelabai sulauks tų 75 metų, Lietuvos vyrų gyvenimo vidurkis 68 metai. Tai žemiausias rodiklis visoje Europos Sąjungoje

Tam haaa

Tam haaa  portretas
Nebandei skaityti teksto ? Seimas PRITARĖ ) kada buvo rinkimai ? Antradienį ? Tokiems jokie vaistai nepadės ))) Ačiū ,, valstiečiams ,, ir naujai koalicijai . Šaunu , kad laikotės sutarties nuostatų . Sėkmės .

haaa

haaa portretas
priesrinkimines pasakos...

Nesakykite ,

Nesakykite ,  portretas
aš tiek pažįstu 80 mečių ir daugiau , kad net stebina )

Lordas, ne senjoras

Lordas, ne senjoras portretas
Reiktu ne nuo 75 metu, nes tiek retas beisgyvena, o nuo 65 metu padaryti.

Galerijos

Daugiau straipsnių