R. Karbauskis kritikuoja Civilinės sąjungos įstatymo projektą: Seimui nereikia padaryti klaidos

Grįžti į straipsnį

Nors vienoj vietoj

Nors vienoj vietoj portretas
man Karbauskis patinka. Na, šaunuolis, taip ir varyk. Žydriai dar vaikus sumanė įsivaikint - apsišikit aukštielniki. Jau vaikų įsivaikint tai neduot.

EMILIJA

EMILIJA portretas
Kodėl nekalba apie vaikus ? Įsivaikinti bus leidžiama be nepilnamečio vaiko sutikimo Kuo nusikalto vaikai , palikti biologinių tėvų ir atiduoti vienalyčiams partneriams ?Ar bus leidžiama juos teisiškai prievartauti ?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai va zmones vieni abejingi kiti niejote i rinkimus o dabar nediejokite kad turite valdzioja supuvusus koncervus ir iskripelius narkomanus vadinama laisves partija!!!

Tegul koncų chunta nemeluoja,kad tai ne santuoka

Tegul koncų chunta nemeluoja,kad tai ne santuoka portretas
Kiek dar bus melo iš šitos chuntos?Cituoju iš europa.eu -"Kai kuriose ES šalyse civilinė sąjunga ir registruota partnerystė laikomos lygiavertėmis arba prilygintinomis santuokai."

KAI SEIME KONSERVAI IR IŠKRYPĖLIAI....

KAI SEIME KONSERVAI IR IŠKRYPĖLIAI.... portretas
Vyriausybėje ir prezidentūroje jiems pritariantieji - Lietuvos Tautos nuomonė ir balsas NIEKO NEREIŠKIA...

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Juos pačius pirmus reikia paduoti į teismą už Konstitucijos pažeidimus + surengti referendumą,kad žmonės aiškiai parodytų,kur tų padugnių ir jų užtarėjų vieta.Visoje Europoje jau kyla pasišlykštėjimo vaivorykštiniais banga.Štai Madride pora gėjų pradėjo grabaliotis kabinėje,tėvo su mažamečiais vaikais akivaizdoje.Tuoj gavo į spangę,buvo iškviesta vietinė policija, gavo ir nuo tos,buvo sukišti į būdą ir išvežti į komisariatą.Žmonių kantrybė tokiems,kurie savęs nelaiko žmonėmis ir nesugeba subręsti,kad suprastų,kokios jie lyties,pakantumo nebeturi.Ir viskas tik dėl jų pačių demonstravimosi!

nuomonė

nuomonė portretas
Ar ten valdančiujų kabinetuose sėdintiems bent kiek rūpi valstybė? Baikit, nemanau.

Galerijos

Daugiau straipsnių