R. Karbauskis kreipėsi į Seimą: ragina nenusigręžti nuo tradicinės šeimos

Grįžti į straipsnį

Med.

Med. portretas
Negalima leisti vienos vyriškos lyties žmonėms auginti vaikų.Vaikai per maži būna kad galėtų turėti savo nuomonę o už juos iškrypėliai ( ligoniai)neturį teisės spręsti.

Paslaptis

Paslaptis portretas
Žemgrobys, kurio šeima gyvena Ispanijoje, yra kolūkinės okupacinės sistemos vaisius. Jo privatus interesas vogti, yra paveldėtas.. Susišlavė žemes, kurias normali valstybė nacionalizuotų dėl padarytos žalos.. Grobikas šeimą ir dalį kolūkinio turto paslėpė Ispanijoje.

arvydas

arvydas portretas
Ne pleputės armonaitės kelia grėsmę Lietuvai, o neribota emigracija. Keista, tautiečiai nesuvokia ,kokia kryptimi yra didžiausi pavojai. Pavyzdžiui, žemgrobis Karbauskis balsavo prieš Lietuvos stojimą į NATO, prieš nepriklausomą Lietuvos energetiką...Dabar šitie melagiai "valstiečiai", Kremliaus klapčiukai rodo silpnapročiams puolimo kryptį - pulkit homiką Raskevičių...Gėda.. Lietuvos žmonės ,kada pagaliau suprasit, esate mulkinami - mes prarandame tautos kraują, žmones, kurie emigruoja. Protestuokit prieš emigraciją, palikit ramybėje homikus. Pagarbiai Arvydas D.

Gerbiam Ramūną.

Gerbiam Ramūną. portretas
Tai tikras lietuvis ir tikras vyras.Šmeižikai pažaliavę nuo pavydo.Ramūnas ASMENYBĖ,todėl minkštakiaušiams yra dėl ko pavydėti.

Pyndaugas muidokas

Pyndaugas muidokas portretas
Joo, tarbakrauskis yra autoritetas, reikia klausyt šito dievuko.

Staisa

Staisa portretas
Kodel aš turiu kurti šeimą, jei manęs nedomina lovos reikalai, na nebent partija suras tinkama jaunikį

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Be reikalo Karbauskis daro nuolaidas. Kokių dar praktinių klausimų tie vargšai negali išspręsti? Ar kas panaikino sutartinę teisę, argi nebėra testamento, įgaliojimo ir kitų instrumentų?

pavardes

pavardes portretas
Butina visus semunus isvardyti pavardemis, jeigu bus pasirasytas si s popierius, tauta turi zinoti, uz ka balsavo.

Tam jo

Tam jo  portretas
pasirašinėji įvairiai , bet visų komentarų esmė - tu atvirai priekabiauji prie Karbauskio :))))) pavydi ? Vai vai pupuliukas :))) Norėtum būti " greta " ? :)))

O tu jo

O tu jo  portretas
stovi su žvake ? :) Stebėtojas taip sakant :))) Nesinervintum jei būtų koks " aistis " ? :))) Nemėgstu bukų ....

Jo

Jo portretas
Karbauckis tikras šeimos žmogus.Tik jam ir šnekėti apie šeimos vertybes.Žmona Ispanijoj,jis čia dulkina gretutę.Tikras šeimos puoselėtojas

Linas

Linas portretas
R. Karbauskis šaunuolis, reaguoja į žmonių nuomonę! Kiti Seimo nariai sėdi, kaip pelės po šluota. Kapsi atlyginimas, ir patenkinti. Apie Valdančiųjų elgesį galima nekalbėti. Jie patys viską pasakė.

.....

..... portretas
Aš manau pagarbos verti visi žmonės nepaisant jų seksualinės orientacijos . TIK Seimo narys TURI DIRBTI VISAI TAUTAI IR VISIEMS JOS ŽMONĖMS !!!! Kodėl tik išrinktas į seimą lyg spalio 26 , Laisvės partijos atstovas sako " Aš svajojau , kad ši Valstybė dirbtų LGTB nariams " ! Ką reiškia jo pasakymas " esu profesionalus gėjus " ? Manęs kaip rinkėjo VISAI NEDOMINA JO LYTINĖ ORIENTACIJA ar koks jis tarp jų profesionalas ...Man svarbu , kad seimo narys DIRBTŲ ne tik siaurai " lytinei " grupelei . Manau ne jis vienas per 30 metų buvo homoseksualus seimo narys , bet negirdėjau pagyrų dėl " profesionalumo " . Todėl aš pasirašiau dėl Raskevičiaus nušalinimo iš ŽTK pirmininko pareigų , pasirašiau peticiją prieš Stambulo konvenciją ir prieš vienalytes santuokas . Aš gerbiu LR Konstituciją .

SIAUBAS

SIAUBAS portretas
Kas cia pasidare Lietuveleje is kur staiga atsirado tiek daug iskrypusios orentacijos Lietuvos pilieciu mano isitikinimu rinkejai buvo apgauti nes nezinojo uz ka balsuoja kad uz graziu pazadu po didziule apgaule slypi netradicines seksualines orentacijos Lietuvos pilieciu ARMIJA Didziule pagarba Karbauskiui uz jo nuosirdzias pastangas kad butu sustabdytas sis nesveikos seksualines pakraipos pilieciu noras BULDOZERIO principu prastumti sau palankius istatymus Tikiu kad Seime atsiras labai daug sveiko mastymo parlamentaru ir nebus priimami tradicine Lietuvos seima zeminantys istatymai Slykstu kada Homoseksualai prastume i seima Rackeviciu per Ji diriguoja visam seimui ir pamatysime kokia uz jo nugaros armija SIAUBINGAI SLYKSTU O KARBAUSKIUI DIDZIULES STIPRYBES

Kaip suprantu

Kaip suprantu  portretas
faktiškai " valstiečiai " GINA , nors turėtų ginti konservatoriai kaip deklaruoja , tradicines šeimos vertybes bei SIEKIA įtvirtinti socialinį teisingumą , ko turėtų siekti socialdemokratai ? Tai LIETUVOJE LIKO TIK VIENA ATSAKINGA POLITINĖ JĖGA " valstiečiai " ? Pagarba ponui Karbauskiui .

Klausimėliui

Klausimėliui  portretas
Aš esu prieš Stambulo konvencijos ratifikavimą , nes esu PRIEŠ Gender ideologiją , socialinės lyties ( gender) sąvokos įvedimą į teisinę sistemą , daugybės lyčių teisinį pripažinimą , VAIKŲ UGDYMĄ PAGAL GENDER IDEOLOGIJOS NUOSTATAS , nepritariančių gender ideologijai saviraiškos laisvės ribojimus , ideologizuotą smurto priežasčių suvokimą per galios santykius tarp lyčių ....P.S . Aš noriu būti rami , kad vaikai , anūkai darželiuose , mokyklose BE MANO ŽINIOS nebus auklėjami pagal gender ideologiją .

karbaucki,

karbaucki, portretas
nenusigręžk nuo tradicinės šeimos, važiuok pas ją į Ispaniją. Gana tu gretų, stambulų.

Atsakymėlis , aš skaičiau

Atsakymėlis , aš skaičiau  portretas
ir nesupratau kodėl dėl smurto išskiriamos tik moterys ? Baudžiamojo Kodekso straipsniai " veikia " PRIEŠ BET KOKĮ SMURTĄ . Stambulo konvencija turi genderizmo sąvoką , kuriai aš taip pat nepritariu . Nesiplėsiu su argumentais .

.......

....... portretas
Valdant " valstiečiams " Stambulo konvencijos ratifikuoti seime nepavyko ! " šakalienės " pasodintos ant nusiraminimo kėdutės šalia konservatorių seimo opozicijoje . Dabar konservatoriai vėl balsuos , Šimonytė aiškiai pasakė - ji už konvenciją . Taigi , paaiškės ir nukris visų seimo narių kaukės . Karbauskio ir " valstiečių " pozicija aiški , ačiū už kreipimąsi į kitus seimo narius . Pamatysime . Nesuprantu kas galėjo balsuoti už konservatorius ? Jums negėda ? Patryjotai ....fui...

Klausimėlis

Klausimėlis  portretas
Klausimėlis visiems komentuojantiems apie šeimą ir Stambulo konvenciją . Jūs bent vienas ją skaitėte ir žinote apie ką ji ir kas joje parašyta? Ten nė vienoje vietoje nėra parašyta apie vienalytes santuokas. Visa konvencija skirta moters ir vaiko apsaugai nuo smurto .Tačiau visi kaip vištos kudakuojat , kad dangus griūna .

LKL

LKL portretas
Pritariu Karbauskui irgi visu 100% nors jis man ir nepatinka,o tai dabar pagal tą konvenciją tai tipo nėra nei vyrų,nei moterų-šiandien užnorėsiu būsiu vyru,rytoj būsiu moterim ir dulkinkit mane per visus galus,taip kad tie pi--rai nė jokie ne gėjai ir kas iš viso tie gėjai,jeigu tu nori būti moterimi tai prašom nusipjaik savo kankolus ir būsi moteri,arba atvirkščiai prisisiūk tuos daiktus ir būsi vyras,o tai dabar suseina du tipai su kankolais tipo vienas vyras o kitas ne,kokia tu po velnių boba jeigu tau tarp kojų kabo kankolai,arba koksai tu vyras jeigu tu jų neturi.

Anonimas

Anonimas portretas
ne jam apie seima kalbet, negali but kad jis dar seime,,,,

Tam va taip

Tam va taip  portretas
Čiku raku ? :) Apie šeimą Lietuvoje KALBA LR KONSTITUCIJOS 38 str . Pletkinate ar tikrai prastai su suvokimu ? Meilužė kas " raskevičiai " ? :))) Būsimą balsavimą turime stebėti ir matyti bei žinoti kaip balsuoja mūsų išrinktieji . Socdemai , buvę paluckiniai , manau šakalienių dėka iki kitų rinkimų turėtų kaip partija išnykti iš politinio šalies valdymo .

to Va atip

to Va atip portretas
taigi ne su meilužiu gyvena..:D) Antra vertus, Karbauskis nesistengia prakišti įstatymus leidžiančius pav. įteisinti meilužę kaip normą?

Va taip

Va taip portretas
Tikrai ne jam kalbėti apie tradicines šeimas. Išsiskyręs ir su meiluže. Arba čia jau tokia yra tradicinė šeima. Ha...

Tam kas tas y

Tam kas tas y  portretas
Skaitykite LR Konstituciją ir jos 38 str. . Tada nereikės skleisti " sergančios galvos " pezalų . Norint keisti LR Konstituciją ir įtvirtinti kitą šeimos sąvoką , manau reikia atsiklausti Tautos rengiant referendumą . Ar mes su diktatūra bandome pralenkti taip smerkiamų Rusijos ir Baltarusijos kartu sudėjus ? Demokratinėje valstybėje referendumai yra modernios , laisvos valstybės valdymo įrankiai . Pagarba " valstiečiams " , pagarba šešėlinės vyriausybės galvai Karbauskiui . Manau su Jūsų valdymu baigėsi " demokratinis valdymas " . Referendumai buvo dėl " žemių " , dėl seimo narių skaičiaus mažinimo .

Iš viso

Iš viso portretas
reikia mesti šituos klausimus iš Seimo darbotvarkės. Yra pakankamai įstatymų susitvarkyti savo turtinius ir kitus klausimus. Bėda ta, kad patys žmonės jais griežtai nesinaudoja, o po to atsiduria ant gatvės. Gyvena susimetę, o vėliau pasirodo,kad esi pašalinis ir giminės išmeta "partnerį" į gatvę. Kad nebūtų skaudžių rezultatų - būtinai reikia pasirašyti vedybines sutartis, vaikams rūpintis tėvais, o tėvai privalo gyventi padoriai. Daktariukai nustebo, kad žmonės pradėjo mirti namuose. Užuojauta daktariukams, patys esate kalti.

Pagarba Karbauskiui,

Pagarba Karbauskiui,  portretas
Aš aiškiai parašiau PRITARIU KARBAUSKIUI ir aš prieš Stambulo konvencijos ratifikavimą seime . Mano galva šešėlinė vyriausybės siūlymai yra racionalūs , nepažeidžiantys Konstitucijos ir NESUPRIEŠINANTYS TAUTOS !!! Ko negaliu pasakyti apie Šimonytės vyriausybę . Mano pasitikėjimą socdemai prarado dar 2013 m kada Linkevičius pasirašė šią konvenciją , o socdemė Šakalienė jau antrą kadenciją ratifikavimą stumia seime .

to ne

to ne portretas
pradžiai pradėkit nuo saves-nustokit IŠKRYPĖLIUS vadinti jų pačių išgalvotu pseudomoksliniu terminu ”gėjus”.

to kas tai y

to kas tai y portretas
čia kita tema,iškrypėli

Ne

Ne  portretas
nenusigrežti o tramdyti agresyvų ir savanaudišką geju Lietuvoje elgesį. Dabar aiškiai įkišo savo sattytinį į seimą ir nuo pat pradžių vykdo vienašališkų ju zadanijų realizavimą. Nusigyventa iki to kad kiekviena netokia nuomonė iššaukia baisų žviegimą iš tos pusės ir visuomenės supriešinimą (tie kurie normalūs turi atlaikyti sužalotų smegenų atstovų puolimą). Jokių gėjų santuokų įteisinimo!Jokio vaikų įvaikinimo! Jokių vaivorykštinių paradų ir pedofilijos populiarinimo! Tegul gyvena kaip nori bet į dėmesio centrą su savo nesamonėm nelenda. Niekas jiems nieko nedaro...Gyvenkit ramiai arba važiuokit ten kur jau yra tokie įstatymai ir tvarka kokių jūs reikalaujate

Sdg

Sdg portretas
Nemėgstu Karbauskio,bet pirmą kartą jam pritariu.

Kas tas y

Kas tas y portretas
Normali seima? Aigu vyras paliko boba su trim vaikais ir nujejo pas kita boba, tai vadinasi normalu ar jau nebe? Ar cia jau tradicines vertybes? A jau kokios tradicijos kiekvienoje atskirai paimtoje seimoje, tai jerguteli apsaugok. Tulas labai nustebtu tokioom tradicijom..

to pagarba karbauskiui

to pagarba karbauskiui portretas
o dabar pats perskaityk ka prirašei.vienoj vietoj pritaria konvencijai,kitoj prieš..iš politikų išmokai dviprasmybes sakyti,kad visiems itikti?

ADAS

ADAS portretas
Pagarba Ramunui,pritariu jam 100%.Negalima leisti tyciotis is normalios gyvenimo tvarkos.Akivaizdziai matome,kaip pasaulis vis labiau ir labiau issigimsta.Kas anksciau buvo gamtos klaida,dabar jau tampa mada,o madingiems norisi buti siais laikais,nes propoganda yrz izuli.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Lietuvoje beliko 2 problemos: iskrypeliai ir gudai. Kada zmones referenduma skelbs?!

Jooo

Jooo portretas
Tradicine seima, kai zmona gyvena uz 3000km.

Pagarba Karbauskiui,

Pagarba Karbauskiui,  portretas
aš pritariu kiekvienam jo žodžiui ir dėl homoseksualių porų užtikrinant jiems teisinę pagalbą ir praktinių klausimų sprendimą . Pritariu ir dėl Stambulo konvencijos - PRIEŠ bet kokį smurtą , ne tik moterų , turi veikti Baudžiamojo Kodekso straipsniai ir t.t. Apie genderizmo diegimą net nerašau , aš kaip rinkėjas PRIEŠ Stambulo konvencijos ratifikavimą . Vaikus auginome patys . Kuriems " gamta skyrė " būti kitokiems , jie patys jau suvokiantys ir prisiimantys atsakomybę , gali ir privalo rinktis . Visi žmonės , kokios bebūtų orientacijos , yra gerbtini .

šeima yra NORMALI

šeima yra NORMALI portretas
kame skirtumas tarp termino NORMALI ir ”tradicinė”.NORMA yra tai ką sukūrė gamta(dievas)-reiškia to keisti NEGALIMA.tradicija yra tai ką sukūrė patys žmonės-todėl keisti galima.užtat iškrypėliai bruka terminą ”tradicinė šeima”.užtat nepasiduokim iškrypėlių provokacijai ir NORMALIAS šeimas vadinkim NORMALIOM šeimom.

Galerijos

Daugiau straipsnių