R. Karbauskis jaučiasi laimėjęs „visus trejus“ rinkimus

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
SAKYKIT , AR LIETUVOJE YRA DAR TOKS KITAS L O C H A S .

kaunietis

kaunietis portretas
Vargselis visai prarado orentacija aplinkoj reikia jau atsistatidinti

kaunietis

kaunietis portretas
Jeigu jis taip mano tao reiskia kad smegeneles visai supuvo pas ji

Nuomone

Nuomone portretas
Nereikia smerkti visu valstieciu del to vieno Karbauskio. Gi ten yra ir protingu zmoniu. O ar jis cia pats sneka ar jam kas taip patarineja, neaisku. Bet kad nusisneka tai faktas.

zaliasis

zaliasis portretas
Jau jis tiek prisikalbejo, kad net neidomu klausytis, nes aisku, kad nusikalbes. Sugadino visa autoriteta zaliesiems su savo nesamoningais plepalais.

tik

tik portretas
aisku kad /markizas./ svariai apipi.....savo skvernus be itarimo bande atsikratyt/buldozeriu/bet nebutu buldozeris ir eis /naprolom/ kaip ir visi farai.....

Brisiaus galas

Brisiaus galas portretas
Is pradziu galvojau kad jis apsimeta durneliu. Laikui begant matau kad neapsimeta.

As

As portretas
Iš komentarų galima suprasti,kad jie pasiilgo Kubiliaus ir taupymo su pensijų ir algų karoymu,nes valstiečiai padidino algas,išmokas.vaiko pinigus ir pensijas ir nuo to padidėjimo kažkam smegenelių kraujotaką sutriko dėl per sotaus stalo.

kas gali balsuoti uz valstiecius

kas gali balsuoti uz valstiecius portretas
tik ubagai ir bedvasiai zmones

psichiatras

psichiatras portretas
zmogeliui reikalinga skubi psichiatro pagalba-liga progresuoja kasdien

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Veryga susirupink draugu ,atrodo jau visai pipec.

Ką galiu pasakyti ..

Ką galiu pasakyti .. portretas
paskaičiau koks bukumas varo ant ,,, valstiečių ,, ir supratau balsuosiu tik už ,, valstiečius,, , nes nenoriu , kad man valdžią rinktų negebantys susivokti ir be kritinio mąstymo . Patyčios man nepriimtinos . Pone Karbauski ir ,, valstiečiai ,, turite mano balsą .

Į laimėtojų

Į laimėtojų portretas
palatą !

Bomžas

Bomžas portretas
O mane šiemet pagaliau pripažino kito konteinerio gyventojas. Jaučiuosi nugalėtoju Napoleonu

Boze boze...

Boze boze... portretas
Nu tai jam diagnoze reikia skelbti...

Bučkis Karbauskiui )

Bučkis Karbauskiui )  portretas
Kas iki seimo rinkimų buvo girdėjęs apie ,, valstiečius,, ? Rinkimus laimėjo )))) ir prasidėjo opozicinių patyčios , kurios su įvairių medijų pagalba vyksta iki šiol : ,, ne tie ,,, karabasas ,, gretos pasijoniai ir t.t. Šlykštu ir bjauru skaityti kas rašoma ir kalbama , bet ..... kiek atsirado ,, valstiečių,, per sekančius savivaldos rinkimus naujų tarybos narių ir merų ) Svernelis per rinkimus gavo dar didesnį palaikymą , EP iškovojo dvigubai daugiau vietų ))) o ką gavo opozicinių kandidatė - galingai buvo sutriuškinta . Rinkėjai parodė , ką mano apie konservatorių paramą ))) o kur liberalai ? Kū kū ....

BloodyMir

BloodyMir portretas
Laikas sukurti triedžiančio karabaso skulptūrą ir būtų kur melstis visiems Lietuvos idiotams...

Ramūnas

Ramūnas portretas
Pirmas po Šarūno pagal adekvatumą dabarties aktualijoms.

Laima

Laima  portretas
Teisingai p. Karbauskis elgėsi aš už ji užteks konservatoriu šmeižto ir ju pačiu taisyklių kumštį žmonėms į galvą. Šaunuolis

Vero birzgalui

Vero birzgalui portretas
Ir teisus Gerbiamas Karbauskis. Laim4jimas nors ir ne pats stipriausias, bet laim4jimas. Analitikai teisingai skelbia, kad Nausėda būtinai turės skaitytis su valdančiaisiais. Bet pradžioje bandykime tikėti, kad nausis prezidentas tikrai nori sutvarkyti lietuvių gyvenimus. O jei taip, tai jam būtent su Žaliasiais valstiečiais ir pakeliui. Komentatoriai, kurie juos menkina yra paprasčiausiai blogi žmonės, suprantantys, kad jų plėšikavimo/lipikavimo era baigėsi ir jie desperatiškai kolioja valstiečius. Palokite, tai vienintelė jūsų likusi teisė. Nes žmonių skriausti plėšikavimais jums nebebus leidžiama.

Italas

Italas portretas
Jei visas pasaulis po tavo kojomis, saugokis, kad į ką nors neįmintum

PETRAS

PETRAS portretas
LIETUVOS ZMONEMS ARTEJA LABIAU MATOMOS PERMAINOS. KONSERVATORIUS UZJAUCIU NEZIUURINT JU VAIKISKO DZIAUGSMO MAZYLIUI TRUKTELEJUS I PARLAMENTA PARTIJA. IS VADOVU, ZURNALISTU ir samdomu aktyvistu soc tinkluose nei zodzio apie tai , KAD ATSIBODEE KUBILIUS IR KONSERVATORIU BOBUTE PAKLIUVO I EP BALSUOJANT ZMONEMS UZ MAZYLI. AS APIE V LANDZBERGIO VAKARDIENOS STRAIPSNI ' naujieji laikai':raso ":" dauzyk ir naikink stiprelesnius oponentus-kitamanius, o silpnus papirkinek.." KARBAUSKI, buvai gaves atokvepi renkant Nauseda ir Gabrieliui vitoje pasveikinimo Nauseda mokomas ka tures daryti ir kuo dar visi busime nustebinti.Po senelio zodziu darosi aisku, kad konservatoriu baikos tesis, bet karavanas eis toliau. Pasiruosk blogesniems, Karbauski, jeigu LRT ir kiti zurnalistai bande tardyti Nauseda del paramos arsiau uz KGB, tai Tave konservai gali nusivezti i MISKA... Ka tada darysi???

Taigi

Taigi portretas
Žurnalistų nereikia klausyti, visi atidirbinėja savo duondaviam... Daug komentatorių labai pasiilgę konservatorių agresyvaus valdymo, "visos priemonės tikslui pasiekti geros"(juknevičienė).

O

O  portretas
As jaučiuosi Napoleonas !

TOMAS

TOMAS portretas
KIEK GALIMA IUDRINTI SMEGENYS GALVOJATE KAD RINKĖJAI VISAI DURNI P. KOLŪKIO PIR.

Smilge

Smilge portretas
Dar noreciau replikuoti Kristinai.Nereikia zurnalistu. Klausykit savom ausim,ka byloja jo lupos. As girdejau ta pati,ka rase zurnalistai

Justina

Justina portretas
Visai nuo proto nuplaukes zmogelis...

Vero

Vero portretas
Anksciau galvojau, kad karabadas tera zemo intelektualinio lygio aferistas ir melagis (cia nekalbesiu apie tai, KAM jis is tikruju tarnauja). Bet po tokiu jo "pareiskimu" regisi, kad jo smegeninej viskas susimaise. Gal ne pro sali butu pasigydyt? Kaip cia neprisimint seno seno anekdoto. Lenktyniauja chrusciovas ir Eizenhaueris, kuris pirmas atbegs. Musu salies (sovietu) vadovas atbrgo antras, o amerikonas TIK priespaskutinis. Jaunimas, kuris niekp nezino apie siuos veikejus, gali pasiskaityt, ypac apie Chrusciova, nes jis leme ir okupuotos Lietuvos gyvenima. O as dabarusu gyvenima Lietuvoje matau taip, kad ji yra okupuota kolchozniku, sovietinio mastymo zmogenu

Ontė

Ontė portretas
Taip, R. Karbauskis jaučiasi teisingai, valstiečiai laimėjo. O ko taip džiaugiasi konservatoriai, ar, kad laimėjo tris vietas į Europarlamentą?

Tučkus

Tučkus portretas
O kaip pyko ant Džiugelio kai pavadino patologiniu melagiu....

belekas

belekas portretas
Žagrės brolijos narys, su plūgo rankenom kišenėje....

Anonimas

Anonimas portretas
Pritariu Kristinai, su niekšais reikia kovoti tik jų ginlu. Nes jei turi užsidedi bokso pirštinas, jis išsitraukia arbaletą ir į tave tratina.
Anonimas portretas
Jis iš naglo snukio brolijos.

v.r.

v.r. portretas
Tai ir jis iš Sirijaus?????
Anonimas portretas
Žodžio žmogų pas psichiatrus , bent jau mašiną uždraustų vairuoti...

Kristina

Kristina portretas
Vis tik Lietuvai sekasi, kad turi tokį išmintingą lyderį kaip Ramūnas Karbauskis. Jis su priešais kovoja jų pačiu ginklu - ne visada sako tai ią galvoja. Ir tai labai teisinga, nes kitaip liksi pats kvailiu. Pasitikėti žurnalistais negalima ir neįmanoma, todėl ir tiesos jiems sakyti ne visada reikia. Gaila tik, kad Karbauskis ėmėsi valdyti Lietuvą taip vėlai, kai visuomenėje atsirado daug tranų, kurie žiūri tik sau, sau, sau. Tokie dabar ir putojasi prieš jį. Nes jis jau pasirinko žmonių niekinimo kelią.

ALGIS

ALGIS portretas
''LAIMĖJO'' nes kitaip valdžią reikėtų atiduoti konservatoriams , taip ir Šimonytė taptų premjere , KARBAUSKIS rinkimų metu elgėsi kaip PIEMUO , ,KUR JO POSAKIS , KAD ''LAIKOSI DUOTO ŽODŽIO''

Mulkintojas

Mulkintojas portretas
Tas klounas visiškai nukvako, manydamas,jog taip lengvai gali mulkinti visus savo kvailom melagystėm,manydamas,kad visų tokia trumpa atmintis,kaip vaidindamas save tokį.Taigi pats prisipažino ir apraudojo savo nesėkmes,o dabar jau atseit ,,švenčia''visapusišką pergalę.O tai jis daro tik todėl,kad nereikėtų vykdyti,ką pasižadėjo-po pralaimėjimų pereiti į opoziciją.

-Anonimas

-Anonimas portretas
Visiškai teisinga Karbauskio nuomonė. Nausėda neturėtų būti valstiečių priešas. Bent jei jau tikrai siekia regionų atskirties mažinimo ir pensijų bei atlyginimų sukėlimo. Nes to siekia ir Karbauskio kompanija. O, kad bandė Skvernelį prastumti, labai suprantamas veiksmas buvo. Nes norint išlaikyti Skverniuką ištikimu, tai reikėjo daryti. Veltui žurnalistai bando kiršinti Karbauskį su Skverneliu. Nepasiseks. Skvernelis, pralaimėjęs prezidento rinkimus dabar puikiai suprato, kad be valstiečių jis būtų nulis. Ne kvailas jis, todėl vienybė jų partijoje ir frakcijoje tikrai išliks.

Galerijos

Daugiau straipsnių