R. Karbauskis apie Seimo rinkimus: „valstiečiai“ išlaikys visus kozirius (interviu)

Grįžti į straipsnį

earth king

earth king portretas
ar tau ne laikas trauktis ,juk koki fokusa sumastėi, eidamas dar 2016m, ir ką žadėjai, naisiu vasara ar pamiršai ir mokyklos kostiumus siuvai vakams, ir pensininkus oi koki lygi pakėlei, kad net nosis užrėtės tik nosim čiaudant, tavo kūrinius spiauname, per peti, alkunėm šluostom, nusivalom, kad kitam neperduotume tavo gėri, nugyventa, sau taip tu ponas tikrai išsikėlėi, iki debesu, bet liaudis po tavo kainu iškeltu vos tempia , juk visas tavo bajeris algomis ir pensijomis ir vaiku pinigais oi kaip toli nukeliavo, atmink kad kainu mes nepasivejam kas diena, kito monetos kiekio rodikle sukama, ne pagal mūsų kišenes, tavo koziriai nulio vietoj, nustatysime tave į paskutine vieta pagal skale rodyklio, tau šabaš iki, naisiu vasaros kombinatorius,

Ginta S

Ginta S portretas
Kai šitas ponulis nustos meluoti, kai atsakys į klausimus apie apeitus įstatymus, susiperkant žemes ir importuojant rusiškas trašas, tai tada ir galėsim pagalvoti: balsuoti už "valstiečius" ar ne. Beje, jie jokie ne žalieji.

Jonas

Jonas portretas
Viliuosi, kad ateinančių rinkimų fone, tauta taps brandesnė ir už partijas balsuos ne pagal riebesnį kąsnį ar „gražus/negražus“ principą, bet pagal savo pačių vertybes. Nesvarbu, kokia tai partija būtų - svarbiausia, kad tos partijos vertybės, ideologiniai pamatai atitiktų lūkesčius. Aš asmeniškai 2016 m. palaikiau Liberalų sąjūdį todėl, kad patikėjau, jog ši partija valstybę kurtų remiantis liberaliomis vertybėmis. Dabar gailiuosi balsavęs už juos, nes pamačiau, kad ši partija negeba konstruktyviai dirbti, neatstovauja tų vertybių, kurios parašytos jųjų programoje ir partijos įstatuose juodu ant balto. Sekančiuose rinkimuose palaikysiu Laisvės partiją - pasitikiu šia partija vien todėl, kad virš 80% partijos narių yra žmonės, kurie anksčiau nepriklausė jokiai politinei partijai. #UžLaisvę #LaisvėTaiNuolatinėKova #LiberalizmasGarantuojaŽodžioLaisvę

Matosi

Matosi portretas
kad kalxoznikams su Karbauskiu priešaky yra sunku. Bet klausyk, Ramūnai, kas sakė kad jums bus rožėm klotas kelias?:D).Kad bus lengva jeigu mėginsi eiti sąžiningiau? Kas sakė kad visi vagia ir parasitai su tarybine Rasele bei kietakakčiu Kubilu priešaky..( o su pižonu Masiuliu ir jo dėžute užpakaly) apsidžiaugs jūsų buvimu ir puls dirbt kartu?Argi gali tikėti, kad tau, "atėjusiam iš gatvės" 30 metu buve seime gadai skubės dirbti kartu ,,vardan Tos, Lietuvos.."?.:DDDD))))

ne, nu

ne, nu portretas
pridurkai kažkokie, ne valstybės reikalais užsiima, o pokerius žaidžia savo malonumui..., kažkokius kozirius laiko..., pizė, visiškas marazmas...

liko

liko portretas
tik dirbantys vuzdekit mokescius ergiskai ir senjorai daugiau niekas nepalaikys tai uzdekit mokescius verslui ir kt magnatams kad butu isko indeksuot pensijas ir pakelt algas tai balsuosim kt. atveju anarchija iki PK?.......

...

... portretas
'Valstiečiams' būtina atsinaujinti, nes tas kche-šachmatininkas tave taškais įveikinėja.

Čigonui

Čigonui  portretas
aha , galėsi tabore balsuoti už liberalius ir konservatorius ) verslas klestės ))) ir galėsi rėkti - ,,žolė ,, ne narkotikai )))

Eina na

Eina na portretas
jeigu jie galvoja kad bendradarbiaus su liberastais tai yra tikrai durni. NEI VIENA LIETUVOS PARTIJA NĖRA JŪSŲ DRAUGAI! NEI VIENA PARTIJA NETINKA PAPRASTAM LIETUVOS ŽMOGUI! JIE DIRBA TIK SAU, VERSLUI IR BANKAMS! O jūs iš viso jiems esat šiukšlės po kojomis.. Įsikalkit pagaliau į krames asilai.

Čigonas

Čigonas portretas
Ramūnai, nustok melavęs negražu. Būtų didelė nelaimė, kad valstiečiai gautų ir 5%...

Henrikas

Henrikas portretas
Seimo rinkimų kredo: Nei vieno landsberginio idioto ir liberasto seime!

P>S

P>S portretas
Ši valdžia nors ir suklupdama ir yra itin žiniasklaidos nekenčiama padarė daugiau, nei prieš tai buvusios abi kartu sudėjus, o ko nepadarė tai turės sekančią kadenciją (turiu minty regioninė atskirtį)

KLP

KLP portretas
Kas liečia sąžinė, pastangas ir darbą Lietuvai tai jokių priekaištų šiai partijai neturiu.. nors sunkiai, bet stabiliai Lietuva stojasi.. pagaliau pradėta vertinti Lietuvoje gimę vaikai,senų daugiabučių renovacijos tempai aukšti, atlyginimai kyla sparčiai, ekonomikos augimas siekia rekordus, nors viso pasaulio ekonomika sustojo, vis daugiau emigrantų grįžtą į Lietuvą, korupcija mažėja ir yra kovojama ne tik liežuviu ir dėžutėm, pažabotas alkoholio pramonės apetitas taip pat realiai kovojama su alkoholizmu, vyksta daug reformų ir ieškoma geriausių sprendimų dėl Lietuvos gerovės.

sss

sss portretas
naivuoliai,isirinko biznierius...juk biznieriams tik baksai terupi o ne runkeliu gerove...isirinkot tuos kurie jums minimumus temoka...

O aš manau

O aš manau  portretas
Kad ,, valstiečiai ,, nori dirbti Lietuvai ir jos žmonėms , todėl tik išrinkti jie taip galvojo ir apie kitas politines jėgas ) štai čia mano kaip rinkėjo nuomone buvo jų didžiausią klaida . Jie kvietė net konservatorius , bet šie norėjo tik su liberalais ....Galvojo , kad ir paskirtieji ministrai , nesvarbu kokios jų politinės pažiūros vis dėl to svarbiausi yra lietuvaičiai ....o gavosi kas gavosi ...labai tikiuosi , kad jie suprato , todėl per sekančius rinkimus juos palaikysiu - kuo daugiau balsų , tuo lengviau įgyvendinti rinkimų programą .

Taip,

Taip, portretas
ponas Karbauskis turi proto, drąsos ir sumanumo. Tik patarčiau nepasiduoti savo silpniausiam bruožui kurį pas žmones skaudžiausiai baudžia Aukščiausias - perdaug didelei puikybei...

Ne strategas

Ne strategas portretas
Bet nemačiau tokia baigti valstiečių atžvilgiu Seime. Vienintele didele klaida, tai “profesionalu” sudaryta vyriausybė. Jau pačioj pradžioje rinkėjai pradėjo nusivilti valstiečiais, kai šie, pristatinėdami savo programa rinkėjams pažadus davė, bet,juos neįgyvendinti, paskyrė visokius liberalius ministrus. Ko tikėjosi pats Karbauskis? Kad bus dėkingi jam tokie už postus? Štai jie, kurie buvo rinkėjų nerenkami, bet sugrąžinti pačiu valstiečių rankomis ir supirdolino valstiečius. O ir į pačia valstiečių partija sulindo liberalai, kurie nieko nenori girdeti apie savo programa. Karbauski, galvoji kad mes rinksime tavo kukulaičius vėl? Nebesvaik!

kuo blogesnis

kuo blogesnis  portretas
už ,,marksizmo ,, dėstytojo anūką ?

Oi , analitike )

Oi  , analitike )  portretas
Suveskite galus - konkrečiai ))) pavyzdžiui : ar opozicija turi ,,šešėlinę vyriausybę ,, ?

kaimietis...

kaimietis... portretas
labai jau apie save gerai galvojantis pirmininko sūnelis...,nieko tau nesigaus...

Moralui )

Moralui )  portretas
Norint ,, moralizuoti,, manau reikia turėti kritinį mąstymą ir suvokti bei gebėti atskirti : kas kur ir ką gali . ) Žiauru koks vyrauja ,,protas,, ....Lietuvoje demokratija , veikia institucijos , o ne diktatūra , kada diktatorius gali vykdyti teisingumą ) Nežinote , kad buvo tokie BUVUSIŲ priimti įstatymai , kad iš tokių ,,cicėnų,, negali atimti licenzijos net dėl pažeidimų , o jei ateini tikrinti turi pranešti ? ,, Valstiečiai,, - KEIČIA , todėl turiu vilties , kad panašūs ,,cicėnai,, išnyks .... o kas dėl Skvernelio , jis buvo statutinis pareigūnas , o teisėsaugą ,, valdo ,, prezidentas . Nežinote ?

Analitikas

Analitikas portretas
Jokie čia ne darbai, o begalinis noras mėgautis valdžia ir gyventi mokesčių mokėtojų sąskaita, o visi kiti jo veiksmai ir šios dienos kalbos skirtos būtent šiam tikslui igyvendinti.

Aš taip pat manau , kad

Aš taip pat manau , kad  portretas
Karbauskis vėl teisus ) Ką konkrečiai pasakė ko nėra ? Apie opoziciją ,aš kaip rinkėjas , turiu tokią pačią nuomonę , o žmonės , eiliniai piliečiai pensininkai , dirbantys ar jaunos šeimos auginančios vaikus , tikrai jaučia paramą , tik gaila , kad vyriausybė negali reguliuoti kainų , todėl pagalba greit ,,ištirpsta ,, . Pagalvokime kas būtų be tų pinigų , nes ,,viarslo,, godumas nevaldomas ir kainos kaip kilo taip ir kiltų ? Palaikysiu ,, valstiečius,, nes geresnės valdžios dar neturėjome .

As

As portretas
Konservatoriai save gerbia, jie neitų į vieną koaliciją su potologiniais melagiais

moralas

moralas portretas
Po šios dienos teismo verdikto paskelbto Venckienei, tavo, ponuli, koziriai yra nuliniai.Gali vienytis ir su pačiu velniu. Nerandate žmonėms pinigų gyvenimo pagerinimui ,nes juos tratinate ten , kur nereikia. Pasidomėk, pone, kiek ištratino valstybė milijonų Stankūnaitė paslėpimui? Kiek valstybė tratina milijonų padengti nuostolius dėl privačios įmonės gaisro Alytuje, tarytum tą įmonė būtų valstybinė.O Cicėnas švilpauja laisvėje. Masiulis šildosi sulėje.Žukauskas toliau augina vaikelį.... Baisu žiūrėti , kai didžiulės policijos pajėgos į teismą lydi "didžiausiią Lietuvos nusikaltėlę", o tos policijos vadai yra kaltinami padarę baisius nusikaltimus.Dar baisiau , kai apie Venckienę Jakilaičio laidoje nuomones formuoja seimo nariai Šedbaras ir Sabatauskas, o jus , ponas Karbauski net bijote prasižioti, nes jūsų dešinėje sėdi Skvernelis, paskyręs į aukštą postą Garliavos šturmo organizatorių.Praradot daug rinkėjų....

SP

SP portretas
Žiniasklaidos aukos vėl balsuos už MG koncerno marionetes liberalus- konservatorius, tad valstybėje iššūkiu dar laukia daug.

KLP

KLP portretas
Karbauskis teisus tai pirmoji partija kuri nenuvylė žmonių, todėl visi ir turi tiek daug lūkesčių.. na politinio sklandumo gal trūksta, bet kaip naujai partijai ir politiniai jėgai tai atleistina

.........?

.........? portretas
Su liberalais opozicijoje...? Kažkaip nieko gero nežada...

nen

nen portretas
jau daugiau uz 'verslininkus' nebalsuosim! nieko jie gero cia nenuveike,tik savo darzo teziosojo...

Taip,

Taip, portretas
Ju koziris - bukumas... ji ir islaiko pastoviai, netgi progresuojanciai...

Baisu

Baisu portretas
Konservai eis eferizmo keliu , kaip vsada ,kad tik praslystų į seimą ,tada Lietuvėliai bus amen.

NU nu

NU nu portretas
nebent naisiu tvarte

Po slenksčiu duobė žarijų

Po slenksčiu duobė žarijų portretas
duobė žarijų tau paruošta, romantike tu, oi be reikalo gražių žodžių vilionėm tiki, dvišakiais gyvačių liežuviais tau juos šnabžda

Galerijos

Daugiau straipsnių