R. Karbauskis apie ligonines: tie, kurie gina struktūrą, turės atsakyti už pasekmes

Grįžti į straipsnį

Aras

Aras portretas
Veryga su Karbauskiu i maisa ir i neri ,paplaukiotiBus ramybe Lietuvoje

Gydytojas

Gydytojas portretas
Onele,ar viskas gerai su galva?tamsteles galva ar viskas gerai? Panasu kad galvojate si kita vieta

juk

juk portretas
jie pasieke supanaseimo NIRVANA kur visi lygus tik tarp .lygiuju/ kitii ta statusa nepatenka nes neturi babkiu.......

Džiugi žinia

Džiugi žinia  portretas
p. rusų kolonistai ir kiti Putino subinlaižiai, Veryga žada jus, kaip ištikimiausią savo kontingentą, psichiatrinėse ligoninėse gydyti nemokamai.

onute

onute portretas
DAUGIAUSEI PURVO ANT VALSTIECIU ANT KARBAUSKIO PILA KONSERVAI BET VAGIMI JUOS PAVADINTI NEISEINA NES TAUTA MATO KAD JIE DIRBA SAZININGAI O DYDZIAUSI VAGYS KONSERVAI KURIA VISOKES VERSIJAS KAD APSMEISTI VALSTIECIUS IR LABAI GAILA KAD TAI JU PROPAGANDAI PASIDUODA KAIP KURIE PILIECIAI NESUPRASDAMI KAD PADEDA LANSBERGINIAM

JONAS

JONAS portretas
LABAI GERAI DYRBA IR VERYGA IR KARBAUSKIS DAUGIAU TOKIU SEIMUNU

natalija

natalija portretas
tasCHA CHA CHA SIUKSLIUS EINA PER VISUS LAIKRASCIUS INTERNETE IR VISUS SMEIZIA TIK LABAI GARBINA GABRIELIU LANSBERGI KARTAIS AR TAS CHA CHA NEBUS PATS GABRYS

Anna

Anna portretas
Sveiki, rekomenduoju apsilankyti populiariausioje pažinčių svetainėje su puikiu paieškos varikliu, kuriame randama seksualinė partnerė - www.lady4.fun Parašykite man, aš visada ten prisijungę :)

> Vladas

>  Vladas portretas
Dar pridėk, kad pradinėje m-loje reikėjo visiems mokytis aritmetikos ir turėsi didžiai mokytą vyrą Verygą.

Vladas

Vladas portretas
Beje apie elektriką,jei manai ,kad jis tik lemputes ar rozetes studijuoja -klysti žmogeli.reikia čia ir fizikos ir matematikos ir statybos brėžinių išmanymo ir elektros schemų išmanymo ir priešgaisrinės saugos ir žmogaus apsaugos ir-ir -ir...Tu CHA-CHA pavargtum skaityti,o mokintis viso to, vargu ar pajėgtum.Taigi ,neapkalbėk žmogaus nepažinęs jo ,kaip asmenybės.Be mokslo žinių nepastatysi nei namo,nei elektrinės,,nei ministru netapsi beje.

Vladas .

Vladas . portretas
Tau CHA-CHA noriu pasakyti ,kad visi psichiatrai ,dantistai ar kitu specialybių medikai mokosi tos pačios žmogaus anatomijos(kūno struktūrinės sandaros)-nuo kaulų iki smulkiausių nęrvų ar kraujagyslių kapiliarų,o kur fiziologija ,patalog.anatomija,farmakologija,bijocemija organinė chemija,ta pati psichologija,histologija,bakteriologija..gal jau pavargai skaityt? O Veryga visa tai ir dar daugiau turėjo kruopščiai 6 metus studijuot ir antra tiek praktikuotis ,kol gavo tikro gydytojo licenziją.O iki ministro dar ir užsirekomenduoti darbe,tai ką čia nori pažeminti pliauškale nelaimingas,ką ??? Aš elektrikas pagal specialybę,bet bandžiau jaunas studijuoti, tai ir pasitraukiau,kai reikėjo lavonus skrosti.Taigi nepliaukšk niekų.

visos

visos portretas
reformos organizuojamos kai truksta pinigu ,tai kokia reforma be pinigu,o ji nera ir nebus ,tad ligoninem be lesu teks uzsidaryt,tad linketi ligoniam belieka tik kuo daugiau susitaupyt gydymams ,nes greit prireiks lesu .

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Ko jūs visi iš to Verygos norit? Jis gi ne gydytojas, net ne veterinaras. Jis viso labo tik psichiatras ir jo darbo vieta turėtų būti psichiatrinė ligoninė, o ne Vyriausybė.

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Putė iš simbolių

Grybauskaitis

Grybauskaitis portretas
Landsbergininkai, kurie įtakojo reformos sužlugdymą, jau patys išsigando savo klyksmo pasekmių. Jiems labai padėjo RedDalia. Todėl dar reiktų Verygai kartą pamėginti- Nausėda atrodo kur kas adekvatesnis už grybauskaitę

Kaunietė

   Kaunietė portretas
Skaiciau atisliep[ima apie Kauno onkologine ligoninę, kuri yra prijungta prie Kaunom klinikų. Čia ji rašo sovietmečiu kvepia. Mama per gydėsi prie 11 metų tas pats tada buvo, baisu net apsakyti. Maistas buvo neęvalgomas, neskanus aliuminio ar platiko indeliuose, lėkštese. Ineša į palata, šalia mamos gulejo jau silpna labai jauna moteris, kuri greitai mire. Ji tokia silpna, o slauge ne nepasiulė jas pamaitinti, atneša ir išneša net nepaliestajos maista, Mama labai slaugeme, nešene savo maista, patalynę savo atvešdavome,stengdavomis ja pamaitinti savo maistu nes ligonines neteleravo maisto, Ir tada slauges ir slaugfytojos buvo labai šaltos ir nemandagios,tai pasakykite kas joje pasikeite po tiek metų, niekas poziuris į serganti onkologine liga liko tas pats, tai ko meės dar norime iš tokios loginonės jai per 11 metu liko tas pats poziuris i žmogų. Kur mes einame, kur eina sveikatos apsauga žmogui irt pagarba jam.

siaubas

siaubas portretas
Neaisku kokie santykiai Verygos ir Karbauskio

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Nesupratau ka turi bendro tavo rasleva su straipsniu. LR. ce kazkokios ligoto zmogaus, turinco psichologiniu problemu, nesveikos sapaliones....Pasivadink ne zurnalistu, o sapaliorum........

Gražina

 Gražina portretas
VIsas reformas reikia vykdyti kompleksiškai. Svarbiausia- kokiu būdu ir kur kreiptis, kad nuvykus pacientas būtų paguldytas į ligoninę.Būtina užtikrinti jo parvežimą į namus.(daug žmonių vieniši).Po ligoninės,išskirti med. personalą pratęsti gydymą namų sąlygom(atlikti perrišimus ,stebėti bendrą būklę ir kt.) Po ligoninės ligonis neturi sveikatos vykti į gydymo įstaigą,ten laukti eilėje ir grįžti valdišku transportu,o taxi pinigų neturi.Todėl reikia spręsti , kad būtų išspręsta bendrinės chirurginės pagalbos suteikimas arti gyvenamosios vietos tiek poliklinkoje , tiek namuose, tas pats ir vidaus ligų atveju.Sudėtingesniais atvejais vykti į specializuotas gydymo įstaigas, skirti transportą.

Alkokolininkas

Alkokolininkas portretas
Gerbti situos zmones du reikia uz blaivybes puoselejima! Tik gaila ,kad girtuokliu skaicius nemazeja, girtu vairuotoju taip pat skaicius auga. Pasiulymas - statyti konclagerius pijokams ,vagims ,prostitutems, vatnykams,ir tinginiams!

Anonimas

Anonimas portretas
Kaune savivaldybės administracijos direktoriaus iniciatyva buvo pertvarkyta Kauno poliklinikos į padalinius pagal rajonus ir gavosi 5 padaliniai;taip norėta sumažinti poliklinikų admininstraciją.O kas gavosi?Vienas administratorius neaprėpia susitvarkytisu tokiu krūviu,ir dėl to nukenčia ligoniai.Pvz.Kalniečių poliklinikoje chaosas-neliko daug reikalingų specialistų,o likusieji tiesiog nemėgsta ligonių.Šeimos gydytojai prisirašę galybę ligonių,kad gautų didesnį atlyginimą,o pacientas savo laiku nepatenka,laukia valandą laiko.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Puiki nuotrauka. Vien pažiūrėjęs į ją kiekvienas pasveiks – du draugai, du gandragalviai, du skaidrumo apaštalai, du, iš rūpesčių ligoniais, išdžiūvę ir suvytę šventieji. Melstis ir šlovinti tokius reikia. Kam tos reformos? Ir be jų gali ramiai Dievui dūšią atiduoti.

aiskiau

aiskiau portretas
karbauskiui reik sakyt: 'valstybe' neturi lesu islaikyt ligonines,tad visa ju nasta uzkraus savivaldybem ,jos tures jas islaikyt.reziume : trumpai,brangs visos komunalines paslaugos ,kurias atlieka savivaldybiu 98% valdomos silumos ukiai ir privatus komunalscikai,bus keliami mokesciai.

AS

AS portretas
Kristina ,bet skaiciau ,kad Verygos draugai dirbantis sveikatos sferoje tukstanciais paremia savus,kur nereiketu remti.Ta teisybe rasti sunku.O ypac kaimo zmogui patekti pas specialista isvis klaustukas.Jei ir miestuose pas specialista turi laukti 2-3 ar daugiau menesiu.O juk ne visada gali laukti,ne visi gali moketi kur prieisi ta pacia diena.Tai pasaka be galo .Manau.

KLP

KLP portretas
kodel ligoninese gydyas yra brangus, gal todel kad nera konkurencijos ir kainos yra labai ispustos, bei truksta darbo nasumo. Visas gydymo procesas uzima popieriu rasyma, bet nezmoniu gydyma.

Kristina

Kristina portretas
ta reikejo padaryti seniai,bet pries tai buvusios valdzios labai klause vietiniu kunigaikstuku vyr gydytoju ir taip daug metu reforma muilino tai Verygai linkiu ju neklausyti kirsti is peties ir pagaliau pastatyti viska i vietas ir kad musu imokos sveikatos draudimui nueitu gydantiems gydytojams o ne adminitraciju chebroms is savu.

Galerijos

Daugiau straipsnių