R. Juknevičienė: V. Putinas turi patį galingiausią ginklą

Grįžti į straipsnį

hm

hm portretas
O mes , savo nelaimei turime tik rastauskienę pravarde juknevičienė

jankis

jankis portretas
putinas turi ir linksmakotį patį geriausią,o tai raselei labai aktua

pritariu

pritariu portretas
Pinokiui ir kitiems, blaiviai matantiems putino "deržavines" užmačias. Tad ir kaip jis besistengtų, bet Baltijos šalių jau nebeaneksuos, siūlyčiau nepatenkintiems ruskiams kuo anksčiau su visa manta varyti iš šių šalių pas putiną, galės loti ten.

kaip Jūs nesuprantate?

kaip Jūs nesuprantate? portretas
Kad melas ir propaganda yra visai ne ginklas, o tik desperatiškos pastangos susigrąžinti nebesusigrąžinamą...

V.Ladas

V.Ladas portretas
Taip. Akis užrišti įmanoma. O kaip su ausimis? Radijo bangų slopinimo bokštai suėjo į metalo laužą. Ar naujus statysite? Galite nerasti, kas slopintuvus gamina. Nebent iš Šiaurės Korėjos gabensite. O yra juk Russkoje radio, ir kiti balsai...

na

na portretas
kam klausyti teliko ką jis kalba, galima pačiam nuvažiuoti ir pamatyti, bet bijote gauti kailin todėl geriausia iš laikraščių komentuoti., taip saugiau.

Karys

Karys portretas
Ar jau Rasa vel karo ministre.Ji kazkaip televizoriuje daugiau uz Oleka vadovauja.Jei karas Rasa su sijonu uzdengs Lietuva ir Putinui pulti nebebus kaip.

Anonimas

Anonimas portretas
Oleka su Kirkilu neatstoja Raselės , kaip ministrės.Protinga moteris.

Pinokis

Pinokis portretas
Labai protinga moteris.Ji buvo daug geresnė ministrė už vaikiną su bantuku, kuris labai tiktų katinėliui.

Šiandien

Šiandien portretas
į kiekvieną info reikia žvelgti labai atsargiai. Su BALANDŽIO 1-ąja!

ponia

ponia portretas
nelabai tinka uzstales juokeliai apie agurkus, bet matyt poniai juokinga.

fraktas

fraktas portretas
Kaip man patinka -kai Juknevičienė -nenusisekusi medikė Lietuvoje virsta karine specialiste --- nieko gerai nemokantį moterėlė,vaidinanti Napoleoną.Tegu eina vištų lęsint.

Vistaprotis Staroveras

 Vistaprotis Staroveras portretas
Per sekancius rinkimus konservatoriai i seima nepapuls..

PATRIOTIŠKUMO

PATRIOTIŠKUMO  portretas
trūksta kaip oro nejuodinkim patys vieni kitų tai ir priešo atakas blaiviau atremsim

tiems vištapročiams

tiems vištapročiams portretas
komentatoriams, kurie nė pradinės mokyklos nepabaigė, nes pritrūko proto, nenuostabu, nes gimė prasigėrusių alkoholikų šeimose. Todėl jiems, viskas, kas rusiška miela ir malonu, juk tėvai nuo rusiškos degtinės ir degradavo bei prigimdė tokių idiotų, besireiškiančių internete. taigi, kai uždainavo tas gavnanovas, tai ir pasimatė ruskių įtaka per visokius dainuotojus, šokėjus ir "basnių" pasakotojus Lietuvoje. Teisingai sako Rasa, tai yra ginklas, prieš kurį privalome kovoti. Siūlau, tas visas rusiškas erdves uždaryti aklinai, o kam patinka, gali varyti pas saviškius į rusiją ir klausytis, ir gerėtis. Tokių idiotų yra pilna Lietuva, jie yra potencialūs mūsų nepriklausomybės priešai, todėl muškim priešą jo paties ginklu, nelabai paisydami tų normų, nes ruskiai jų nepaiso ir nepaisys. O vištapročiai prigimdys daugiau debilų, todėl jie tiesiog privalo varyti su visomis šeimomis pas putiną neužaugą, į rojų.

naivi

naivi portretas
plevesa geriau patyletu kai atidaro burna tai bloga ir nesamones sneka

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
GAL JAU GANA JAI LIETUVOJE KURSTYTI TAUTAS?

Juknevičienė pamiršo patį "galingiausią" Rusijos ginklą

Juknevičienė pamiršo patį "galingiausią" Rusijos ginklą portretas
Tai dainų atlikėjas Gazmanovas. Jis kaip uždainavo Lietuvoje - Juknevičienės buvo pilnos kelnės. Vos išsiskalbė. Naudojo trigubą "feirį"

Copy

Copy portretas
Baigusi mediciną tapau vaikų gydytoja. Matydama, kad ypač daug suaugusiųjų su vaikiška ir keista psichika yra konservatorių partijoje, nutariau įstoti į ją. Daug ligonių diagnozavau Seime. Kiek vargo teko patirti slaugant pacientus Anusą Šauską, Mazolį, Adominą, Alochnaitę ir Ažubaldį. Geriausia terapija jiems buvo periodiniai muzikos seansai su kitu mano pacientu Lendsborgu. Šis skambina jiems fortepijonu tarybinius šlagerius. Ir tie bėdžiai, raudonąją jaunystę prisminę, choru traukia smagias sovietines dainuškas ir tam kartui atsipalaiduoja. Kol jų vėl neužspaudžia rusofobijos spazmas.

komedija

komedija portretas
Kada Lietuvoje uzdraus konservu "partija"?

Galerijos

Daugiau straipsnių