R. J. Dagys paliko konservatorių frakciją Seime

Grįžti į straipsnį

Gėda, Dagy

Gėda, Dagy  portretas
Esi savanaudis, nesugebantis gyventi be Seimo šėryklos. Patekai į Seimą pagal partijos sąrašą. Palikdamas partiją, privalai palikti ir Seimą.

Nuomone.susiprotekit zmones.

Nuomone.susiprotekit zmones. portretas
,,Facebook,,veidai Dagio,Janutienes,Puteikio .Dieve atitolink juos nuo seimo.Raso,kad Janutiene,Kriviskas bus seime.O manau,kad jie buvo teisti del Venskienes bylosir buvo nubausti piniginemisbaudomis ir viesai atsiprasyti.Atsiprase bet labai nezymiai.Stai is visur isvyti bet i seima tinkami.Zmones galvokit ka darot.Manot kas daugiau rekia tas geresnis?

prisimink

prisimink portretas
Kauno bendrabuti kur gyvenai ir kaip neleidai zmonai nupirkti pigesnes prekes /kombinuko/ is perpardavejo tuo parodydamas savo tiesa kuri tavo moteriai buvo nereikalinga ir nezinia ar dar gyveni su ja ?

as

as portretas
galetu tas bambalinis ir seima palikt usisedejo jau ir nuo lietuvos realybes atitrukes

Nuomone

Nuomone  portretas
Kelinta partija palieki,nepritampi Dagi.Nepalaikau skrajunu ir nauju partiju kureju.Laikas i pensija ,o ne klanu dauginti.Kai norisi prie lovio kuo arciau.Zmones bukite budrus ir nepalaikykite skrajunu,lovio trokstanciu.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Teisingai, p.Dagy. Tu ne vienintelis toks nerandantis sau vietos. Pats laikas įkurti perėjųnų partiją ir suformuoti frakciją Seime. Partijai galėtų vadovauti nusipelnęs perėjūnas P.Gražulis.

ar

ar portretas
tik dabar supratai i kokia sionkonservskarbonke buvai patekes juk tai briuspidaru ir kt isgamu pagr. remejai ir uztarejai parduodantys /runkeliu/ vaikus tik ne savo o kgb ir sionizmas to paties /medzio/ vaisiai .....

Galerijos

Daugiau straipsnių